Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3211 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 04:04

no I'm not kidding.. :P finally decided to finish this goddamn series(μιας και ποτε δε μπορεσα for a variety of reasons,the biggest being that I stopped liking the franchise :P),και μιας και βρηκα japanese rips subbed (and raw! FY!) I decided to watch from the beginning~ 24 episodes down,200 to go!:kakaka:
all the cheese and srs card bznz :if: they were not so funny the last time I was watching

Bασικα απο που βρηκες subbed rips γιατι και εγω τα ψαχνω τελευταια αλλα δεν εχω βρει κανα ζωντανο torrent των ΥGO subs.Για λογους συλλογης πιο πολυ αλλα δεν με χαλαει να τα (ξανα)δω καποια στιγμη για τη φαση.

Και για να ειμαι on topic atm βλεπω πολλα και διαφορα...

Απο Ongoing:Arakawa under the bridge,Dedective Conan,Durarara!,Giant killing,Hakuouki Shinsengumi,Heroman(lol),House of Five Leaves,katanagatari,Gintama,Major,Ookiku furikabutte,RAINBOW,Senkou no night raid και Yojou-han.

Απο παλια mecha βλεπω το Metal Armor Dragonar το οποιο εχω σχεδον τελειωσει και εχω πιασει και ολο το franchise του Patlabor.

Aυτα λιγο πολυ :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#3212 Kiron

Kiron

Starting...

• Members
  • 10 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 07:57

Εγώ βλέπω Naruto Bleach One piece ( Είδα και το Avatar καλούτσικο είναι ) Μετά ωραίο είναι το fairy tale ή για τρομερη πόρωση το Rourouni Kenshi ( είναι το πρώτο anime που έχω δει αν εξαιρέσεις pokemon και αυτά που έβλεπα μικρός στο star )

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 04 Μάιος 2010 - 08:44
greeklish converted

[FONT="] I HAVE A [/FONT]DREAM[FONT="]…. AND [/FONT][FONT="]A[/FONT] FEAR …..

#3213 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 14:04

Εγω κοντευω να τελειωσω το moetan.Απο την μεση κ μετα εχει τρελο fanservice.Δεν το περιμενα σε τοσο μεγαλο βαθμο.Αυτο τουλαχιστον δεν ειναι καθολου κακο...:hehehe:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3214 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 19:20

Μόλις τελείωσα το Juuousei (Planet of the Beast King), το Special A το οποιο είναι κατα πολύ κατώτερο απο το manga και το Ladies Vs Buttlers!!
Εχω ξεκινησει και το Sentou Yousei Yukikaze και μου απομένουν δυο OVA για να το τελειώσω.
Επίσης ξεκινάω τώρα αμέσως το Legend of Galactic Heroes!!
Απο τα Ongoing currently watching Naruto, Dragonball Kai, FMA Brotherhood, Kaichou maid sama and B Gata H Kei

#3215 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2010 - 13:58

Βλέπω DNAngel!!!!
και μ'αρέσει πολύ ως τώρα!:ureshii:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6ML1xyF5n3o[/media]
Δημοσιευμένη  εικόνα

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Δημοσιευμένη  εικόνα
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#3216 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 20:49

I'm currently watching ergo proxy είμαι στο 11ο επεισόδιο, δεν έχω τι να πω, η σειρά είναι αριστούργημα. Καταπληκτικό σενάριο , δεν καταλαβαίνεις για πότε πέρασαν τα 23 λεπτά ικανοποιητικά fast pased για μένα , κορυφαίο animation και να μην ξεχάσω να αναφέρω και το απίστευτο soundtrack.

#3217 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2010 - 21:09

Τωρα βλεπω το Chrno Crusade.Εφτασα αισιως στο επεισοδιο 9.Τα 2 πρωτα επεισοδια με ενθουσιασαν αλλα στα υπολοιπα ψιλοβαρεθηκα.Μου αρεσει ομως το γεγονος οτι φερνει λιγο σε Hellsing(magdalene monastery,organization who seeks and kills demons κτλ).Απο διαφορα σχολια που διαβασα,λενε οτι εχει αρκετα συγκινητικο τελος(πραγμα καλο για εμενα γιατι τρελαινομαι για τετοια).Αναμενουμε λοιπον...
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3218 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 02:43

Εφτασα μεχρι το 12 του cowboy bebop.Μου αρεσε τοσο ωστε να πεταξω στην ακρη το logh στα τελευταια 10 επισοδια για να το τελιωσω.

funny thing, Μου το ελεγαν τα τελευταια 2 χρονια, αλλα ελεγα οχι επειδη ηταν απο τον δημιουργο του samurai champloo που δεν πολυχωνευω.

qzMHWHd.png

#3219 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 03:29

/me watching Beck . Πολύ καλό. Το άφηνα συνεχώς γιατι διάλεγα άλλα πρώτα, αλλα τώρα που ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έχω δει 10 συνεχόμενα και συνεχίζω. Τ Ρ Ο Μ Ε Ρ Ο soundtrack!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3220 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 13:11

Ναι ξανα επιασα το One piece απο εκει που το αφησα.
Επιτελους...:if:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3221 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2010 - 17:38

ειπα να ξεκινησω τ D.grayman να δω αν λεει τιποτα
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3222 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2010 - 18:51

katanagatari ep1 ωραίο αλλά σκάστε και πεθάνετε επιτέλους δεν χρειάζεται να μιλάτε τόσο.
working!!! ep1 ευχάριστο
ladies against Butlers ep1 Jiraiya's matterial
Restorante Paradiso....nanda kore.... βαρετό χάθηκε να βάλουν bishonen αντί για τους παππούδες;
uragiri ep 1 - 2 καιρό είχε να ξυπνήσει το fangirl μέσα μου...I like...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erisadesu: 12 Μάιος 2010 - 19:06

#3223 Ryuji

Ryuji

• Members
  • 181 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 01:45

Χμμ..
Toradora - Βασικά μόλις το τελείωσα αλλά δεν μπορώ να το πάρω απόφαση :nanteee: Εξαιρετικό ανιμέ.
School Rumble - ep2
Clannad - ep3
One Piece - ep 450
Bleach - ep 90
Kaze no Stigma - ep 3
Hellsing - Starting soon :D
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3224 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 09:20

ξεκινησα το code geass, ειδα τα 2 πρωτα επισοδεια αλλα δε μου λεει τπτ. ελπιζω να καλυτερευει

#3225 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2010 - 09:23

Δώστου λίγο χρόνο.... από το 5-6 και μετά παίρνει τα πάνω του!!!!
Προσωπικά είναι το αγαπημένο μου ever (πήρε τη θέση από το Evangelion)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews