Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 13 April 2010 - 12:25
One Piece: Επιτέλους είδα όλα τα επεισόδια μέχρι το 446, άξιζε τον κόπο το όλο ψάξιμο και downloading τόσο καιρό.
Elfen Lied: Τρομερά gore σκηνικά, σου περνάει κάποιες σκέψεις και έντονα συναισθήματα. Απλά περίμενα κάτι περισσότερο για κάποια ερωτήματα που δημιουργούνται.
Midori no Hibi: Να 'ναι καλά το IRC, το έψαχνα καιρό τώρα. Ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ότι έπρεπε μετά το Elfen Lied.
Fairy Tale: Caught up to last episode. Αρκετά καλή βελτίωση σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια, ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
Kurokami: Αν και με ενθουσίασε αρχικά το action του όσο προχωρούσαν τα επεισόδια κατάντησε βαρετό και άρχισε να με κουράζει ο όλος τρόπος που εξελισσόταν η πλοκή.
Meguriau Sekai: 15-λέπτο Web animation από ανεξάρτητο studio. Καλούτσικο (inner thoughts ftw), αν και το σχέδιο του δεν μου πολυάρεσε.
Durarara!!: Απίστευτο anime, δεν λέω τίποτα άλλο. Απλά δείτε το όλοι.
Posted 13 April 2010 - 17:48
Εν κατακλείδι δεν την προτείνω, εκτός και αν έχετε άφθονο χρόνο. Δεν είναι total failure, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα anime να δείτε. Απορώ πως οι Live-eviL ασχολήθηκαν μαζί της.
Posted 13 April 2010 - 18:00

Posted 13 April 2010 - 18:39
Posted 13 April 2010 - 22:17
Γενικα παραγωγη υψηλου επιπεδου.
Τα φοντα των δασων της φλοριδας ειναι αριστα.
Οι χαρακτηρες ειναι ανθρωπινοι και οχι τα κλισε σπαστικα που μας φλωμονουν καθε τοσο.
Μιλαμε για full anιmατιοn.
Δυστηχως τετοιες σειρες μενουν στην αφανεια. Θυμηθηκα πως ειχα δει μικρος ενα επεισοδιο στα γερμανικα.
Αν ηταν οποιαδηποτε αλλη σειρα δεν θα εμπαινα στον κοπο να γραψω. Ετσι και αλλιως αναγκη οι αλλες σειρες δεν εχουν. Μονο και μονο για το εικαστικο αξιζει. Το αγγλικο dub ειναι αρκετα καλο
Posted 13 April 2010 - 23:40
Posted 14 April 2010 - 02:22
Posted 14 April 2010 - 09:18
- Naruto Shippuden
- Fullmetal Alchemist: Brotherhood
- Dragonball Kai
- Ikkitousen Xtreme Xecutor (απόλυτο trash)
- B Gata H Kei (συμπαθητικό comedy στο πρώτο ep)
- Giant killing
- (blah blah) Night Raid
Posted 14 April 2010 - 09:58
Posted 17 April 2010 - 13:51
- Black Lagoon (παρα πολυ καλο μου αρεσει ο τροπος που συμπεριφερονται οι χαρακτηρες)
- Zeta Gundam (το last series πριν το Char's Counterattack αντε να δουμε
) - Angel_Beats (Χα! μου φανηκε πως ειδα ενα χαρ;ακτηρα ολοιδιο με τον hayate εκει μεσα
θα το ψαξω παλι ) - Arakawa Under the Bridge:thatsit:
- Ichiban Ushiro no Daimaou (Καλο φαινεται και αστειο αρκετα αλλα δεν ξερω σε τι Group να το τοποθετησω)
- Isekai no Seikishi Monogatari (gundam wannabe)
- K-On!! (Kawai!!!
) - Seikon no Qwaser (Hent...
)
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Posted 17 April 2010 - 15:03
Posted 17 April 2010 - 16:13
Posted 19 April 2010 - 02:05
βασικα η universal era παει ως εξης:Το 0079 αρχιζει την Universal Century, δεν την τελιωνει και αποτελειτε απο αρκετες σειρες.
Για να καταλαβεις βεβαια τα καινουργια Ova aka Unicorn πρεπει να εχεις δει τα 0079 (43 eps), Zeta (50 eps) και Char's Counterattack (movie).Εγω που τα ειδα χωρις να εχω δει την ταινια ειχα κενα στο setting, οι χαρακτηρες βεβαια ειναι καινουργιοι.Μην ανυσηχεις ομως, ειναι φοβερες σειρες και οι 2
1) Mobile Suit Gundam 0079
2) Gundam - The 08th MS Team
3) Gundam 0080
4) Gundam 0083
5) Gundam Zeta
6) Mobile Suit Gundam Char's Counterattack
εγω τωρα βλεπω το zeta απλα το σεναριο του τα σπαει
Υ.Γ. μετα απο αυτα εχουν βγει και αρκετα spin off τα οποια ειανι ενδιαφερον αλλα καλυτερα να παρεις αυτη την χρονολογικη σειρα για να μην ακους stardust memories και ψαχνεσαι
[SIGPIC] [/SIGPIC]
Posted 20 April 2010 - 19:44
Καταρχάς η σειρά είναι ο ορισμός του fun watch και είναι απίστευτα διασκεδαστικό, επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι παίρνει το χρόνο του για να μας συστήσει τους χαρακτήρες(ακόμη να μαζέψει όλο το πλήρωμα του)με τον καθένα πρωταγωνιστή να έχει το δικό του ark.
Η μονή αμφιβολία που έχω μέχρι στιγμής είναι αν καταφέρει να διατηρήσει αυτήν την χαβαλετζίδικη ατμοσφαίρα για 400+ επ χωρίς να αρχίσει να επαναλαμβάνεται κουράζει κάποια στιγμή.
Όσο για την σύγκριση με το fairy tail νομίζω ότι ο πρώτος διδάξας είναι και ο καλύτερος.
Posted 21 April 2010 - 00:07
Άρχισα επιτελούς το long watch του one piece και οι πρώτες μου εντυπώσεις από τα λίγα επ που έχω δει(26)είναι εξαιρετικές.
Καταρχάς η σειρά είναι ο ορισμός του fun watch και είναι απίστευτα διασκεδαστικό, επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι παίρνει το χρόνο του για να μας συστήσει τους χαρακτήρες(ακόμη να μαζέψει όλο το πλήρωμα του)με τον καθένα πρωταγωνιστή να έχει το δικό του ark.
Η μονή αμφιβολία που έχω μέχρι στιγμής είναι αν καταφέρει να διατηρήσει αυτήν την χαβαλετζίδικη ατμοσφαίρα για 400+ επ χωρίς να αρχίσει να επαναλαμβάνεται κουράζει κάποια στιγμή.
Τα καταφέρνει μια χαρά! Εδώ είδαμε το Σογκόκου να πεθαίνει και να ανασταίνεται δύο φορές και ακόμα συνεχίσαμε ,θα σταματήσουμε στο Λούφη ;
Εγώ τι βλέπω αυτό τον καιρό; Ξανά τα τρία τελευταία επεισόδια του Κενίτσι! dammit είναι εθιστικά.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.