Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3196 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 00:16

απο νεες σειρες αρχισα:

Maid-Sama (ep 3): σιγουρο και δυνατο watch. nya~~ ...

B Gata H kei (ep 3): εως τωρα μονο το fanservice ειναι σε καλα επιπεδα.

#3197 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 00:24

• Seto no Hanayome: πολύ γέλιο και καμμένες καταστάσεις.
  • Higashi no Eden: αρκετά ενδιαφέρον concept με πολύ καλό animation (can't wait for second movie).
  • B Gata H Kei: έχει την πλάκα του δεν μπορώ να πω (ero-mode on :kakaka:)
Σειρά έχει το Tokyo Magnitude 8 και το Summer Wars.

#3198 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 17:01

Τα καταφέρνει μια χαρά! Εδώ είδαμε το Σογκόκου να πεθαίνει και να ανασταίνεται δύο φορές και ακόμα συνεχίσαμε ,θα σταματήσουμε στο Λούφη ;

Αυτό φοβάμαι μη γίνει κάλο το dragon ball άλλα δεν ξέρω αν θα έβλεπα ξανά κάτι τέτοιο σήμερα, άλλα πολύ προτρέχω μέχρι στιγμής κάλο είναι όποτε θα δούμε.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#3199 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 19:59

Βλέπω το Hanamaru Youchien. Δεν ξέρω πως ακριβώς το βρήκα ούτε πως αποφάσισα να το αρχίσω, αλλα δε μετανοιώνω στιγμή... Κ Α W A I I I I I I I ...-k-on και πράσινα άλογα-!!!! 6 επεισόδεια μετά, είμαι στα πρόθυρα της τερηδόνας! Χωρίς να είναι κάτι εντυπωσιακό, βγάζει αρκετό γέλιο(μη φανταστείτε κανα fumoffu αλλα έχει και γέλιο) και γενικά έχει μια feeling good αίσθηση που για 12 επεισοδιάκια που κρατάει νομίζω την αντέχω άνετα. Τέλος εντύπωση μου έκανε πως μέχρι τώρα τουλάχιστον, κάθε ending είναι διαφορετικό.. good

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3200 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 19:59

+ 1 στα one piece & hellsing ova.

- 100 στο bleach που ενω ξεκίνησε με πολυ καλές προυποθέσεις κατάντησε αφάνταστα μονότονο και προβλέψιμο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3201 Winchester

Winchester

Starting...

• Members
  • 5 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2010 - 20:20

Εγώ πέδες παρακολουθω το hellsing ova&Μοnster και τα 2 καταπληκτικα.Προτινω ασχημα!

#3202 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2010 - 00:39

Finished Kenichi ! Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά βλέποντας άνιμε.Παρόλο που είναι ενάντια στις αρχές μου ,λέω να αρχίσω το μάνγκα.Τόσο πολύ μου άρεσε...
Τι να αρχίσω τώρα δεν ξέρω. Μάλλον κάνα Ergo Proxy

Κι εγώ τελείωσα πρόσφατα το Kenichi, και παρόλο που είναι shounen, fight κλπ, μου άρεσε πάρα πολύ! Κυρίως η φωνή του Kenichi όταν τα παίζει! Αχ, πολλή πλάκα!!!! Αν θέλεις να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και να γελάσεις είναι ό,τι πρέπει!
Τώρα άρχισα το Technolyze και I'll be back!

Άλλος ένας που μόλις τελείωσε το Kenichi.Ότι είπατε παιδιά.Δεν περίμενα να το ευχαριστηθώ τόσο πολύ.Είχα πάρα πολύ καιρό να δω τόσα επεισόδια σε τόσο μικρό διάστημα(~1 βδομάδα).

Μπορεί να μην έχει κάτι το τόσο ξεχωριστό η κάτι που να μην έχουμε δει σε shonen battle manga/anime αλλά πραγματικά όλη η ατμόσφαιρα και οι χαρακτήρες του είναι το κάτι άλλο.Σειρά τώρα το manga!:burningbe3:

#3203 minuu

minuu

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Απρίλιος 2010 - 14:14

εγω εχω αρχισει ν βλεπω ενα ''higurashi''καπως σαν thriller mystery ειναι.καλο μ φενεται αλλα θελει λιγο χρονο ν καταλαβεις τι γινεται!

#3204 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 13:07

Ξεκινησα να βλεπω το Macademi Wasshoi.Uncensored εννοειτε :hehehe:
Προβλεπεται τρελο γελιο.Μεχρι στιγμης εχω δει τα 2 πρωτα επεισοδια κ το καταευχαριστηθηκα.Ισως να ειναι το μονο ανιμε που θα με κανει να γελασω πιο πολυ απο το kodomo no jikan:lovulovu:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3205 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2010 - 13:25

εγώ τώρα βλεπω το "Gundum 00" ep.20 :P
φαίνεται γαμάτο μέχρι στιγμής ^^

& κατεβάζω το "Kuroshitsuji" =)
フカフカ

#3206 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 19:18

Δεν βλεπω πολλα anime Τωρα τελευταια.Μολις τελιωσα τα 13 επισοδια του crest of the stars, που το βρηκα απιστευτο.

qzMHWHd.png

#3207 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2010 - 20:35

Σημερα αρχισα το Needless...:hehehe:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3208 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 09:16

Αρχισα το Moetan παλι απο την αρχη καθως το ειχα παρατησει στο εκτο επεισοδιο.Αυτη την περιοδο ειμαι σε φαση που θελω να βλεπω ecchi k parodies.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3209 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Μάιος 2010 - 12:54

ξεκινησα σημερα το blade of the immortal, το οποιο ακολουθει εως την τελευταια λεπτομερεια το manga και βαρεθηκα ηδη

#3210 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2010 - 03:34

Posted Image
oh hi thear childhood

no I'm not kidding.. :P finally decided to finish this goddamn series(μιας και ποτε δε μπορεσα for a variety of reasons,the biggest being that I stopped liking the franchise :P),και μιας και βρηκα japanese rips subbed (and raw! FY!) I decided to watch from the beginning~ 24 episodes down,200 to go!:kakaka:
all the cheese and srs card bznz :if: they were not so funny the last time I was watching XD