Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3181 Frenzy89

Frenzy89

Moumantai

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 12:25

Έχουμε και λέμε.

One Piece: Επιτέλους είδα όλα τα επεισόδια μέχρι το 446, άξιζε τον κόπο το όλο ψάξιμο και downloading τόσο καιρό.

Elfen Lied: Τρομερά gore σκηνικά, σου περνάει κάποιες σκέψεις και έντονα συναισθήματα. Απλά περίμενα κάτι περισσότερο για κάποια ερωτήματα που δημιουργούνται.

Midori no Hibi: Να 'ναι καλά το IRC, το έψαχνα καιρό τώρα. Ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ότι έπρεπε μετά το Elfen Lied.

Fairy Tale: Caught up to last episode. Αρκετά καλή βελτίωση σε σχέση με τα πρώτα επεισόδια, ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Kurokami: Αν και με ενθουσίασε αρχικά το action του όσο προχωρούσαν τα επεισόδια κατάντησε βαρετό και άρχισε να με κουράζει ο όλος τρόπος που εξελισσόταν η πλοκή.

Meguriau Sekai: 15-λέπτο Web animation από ανεξάρτητο studio. Καλούτσικο (inner thoughts ftw), αν και το σχέδιο του δεν μου πολυάρεσε.

Durarara!!: Απίστευτο anime, δεν λέω τίποτα άλλο. Απλά δείτε το όλοι.

#3182 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 17:48

Ολοκλήρωσα το Detective Academy Q. Δε μου άρεσε το τέλος της και η ελάχιστη εξέλιξη των χαρακτήρων της. Σε πολλά επεισόδια, το Fast Foreword ήταν ο κανόνας. Κάποια από τα μυστήρια παραείναι εύκολα ή δε στέκουν (υπάρχει "μυστήριο" πχ, που ένα αεροπλάνο να περάσει από πάνω λύνεται άμεσα). Παρόλα αυτά έχει έναν ρυθμό και κάθεσαι και την βλέπεις, ελπίζοντας σε ένα καλό τέλος (που όμως ποτέ δεν έρχεται).
Εν κατακλείδι δεν την προτείνω, εκτός και αν έχετε άφθονο χρόνο. Δεν είναι total failure, αλλά σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερα anime να δείτε. Απορώ πως οι Live-eviL ασχολήθηκαν μαζί της.

#3183 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 18:00

Προχθες ξεκινησα το K-on ειμαι στο 7 επεισοδιο και ειναι αρκετα ωραιο με το κλασσικο συγγροτιμα με τα kawai girls...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3184 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 18:39

vempire knight:είδα τα 2 πρώτα επεισόδια.....μα καλά που ήτανε αυτό το anime τόσο καιρό??:wooi2:loved it!!!

#3185 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 22:17

Ειδα πριν τη σειρα του 1983 the yearling, ιαπ. Kojικα mοnοgαταrι,διασκευη του γνωστου βιβλιου. Την προτεινω σε οσους ενδιαφερονται για τις σειρες wmt. Ηχηρα ονοματα πηραν μερος στην παραγωγη και η ποιοτητα, εστω και απο yουτυbe ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα. Διαφορες με το βιβλιο υπαρχουν αλλα αυτο κανει τη σειρα καλυτερη. Ο fοdderwιng πχ στο βιβλιο μονο στην αρχη εμφανιζεται.
Γενικα παραγωγη υψηλου επιπεδου.
Τα φοντα των δασων της φλοριδας ειναι αριστα.
Οι χαρακτηρες ειναι ανθρωπινοι και οχι τα κλισε σπαστικα που μας φλωμονουν καθε τοσο.
Μιλαμε για full anιmατιοn.
Δυστηχως τετοιες σειρες μενουν στην αφανεια. Θυμηθηκα πως ειχα δει μικρος ενα επεισοδιο στα γερμανικα.
Αν ηταν οποιαδηποτε αλλη σειρα δεν θα εμπαινα στον κοπο να γραψω. Ετσι και αλλιως αναγκη οι αλλες σειρες δεν εχουν. Μονο και μονο για το εικαστικο αξιζει. Το αγγλικο dub ειναι αρκετα καλο

#3186 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 23:40

Ξεκινησα το kimi ni todoke και μου φαινεται πολυ γλυκουλη!! Αν και στο 1ο επισοδιο εχει πολυ μονολογο και μου φανηκε βαρετο τελικα μετα ειδα οτι εχει ενα ιδιαιτερο τροπο να διακωμωδει τον χαρακτηρα και μ αρεσε πολυ...ειμαι ακομη στο 9ο επεισοδιο και προχωρω ακαθεκτη....ελπιζω μεχρι το Σαββατο να την εχω τελειωσει την σειρα!!:blingeye2::kawaii::joyful:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3187 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 02:22

Eureka Seven ep26: Παει ισως και χρονος απο τη τελευταια φορα που ειδα 10 επ σερι απο σειρα, βασικα που να ειδα σερι πανω απο 5επ οποιαδηποτε σειρας / σειρων :D

#3188 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 09:18

Εγώ αυτόν τον καιρό βλέπω:

• Naruto Shippuden
  • Fullmetal Alchemist: Brotherhood
  • Dragonball Kai
(Αυτά τα 3 προφανώς τα βλέπω ΠΟΛΥ καιρό τώρα, οπότε έχω τις καλύτερες εντυπώσεις)

• Ikkitousen Xtreme Xecutor (απόλυτο trash)
  • B Gata H Kei (συμπαθητικό comedy στο πρώτο ep)
Και θα δώσω μια ευκαιρία στα:

• Giant killing
  • (blah blah) Night Raid
Ανεκδιήγητο και dropped το: angel beats
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3189 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2010 - 09:58

Ξεκινησα να βλεπω το Wolf's Rain.Απορω γιατι δεν το ειχα κανει εδω κ τοσα χρονια.Απο τα πρωτα κιολας επειδοσια με εχει μαγεψει κ με εχει συγκινησει.Καταφερε να μου προκαλεσει διαφορα συναισθηματα κ ειδικα το ending theme.Απλα απο τα καλυτερα κομματια που εχω ακουσει ever!
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3190 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 13:51

Eγω βλεπω:
  • Black Lagoon (παρα πολυ καλο μου αρεσει ο τροπος που συμπεριφερονται οι χαρακτηρες)
  • Zeta Gundam (το last series πριν το Char's Counterattack αντε να δουμε:roar:)
  • Angel_Beats (Χα! μου φανηκε πως ειδα ενα χαρ;ακτηρα ολοιδιο με τον hayate εκει μεσα:kill4u: θα το ψαξω παλι )
  • Arakawa Under the Bridge:thatsit:
  • Ichiban Ushiro no Daimaou (Καλο φαινεται και αστειο αρκετα αλλα δεν ξερω σε τι Group να το τοποθετησω)
  • Isekai no Seikishi Monogatari (gundam wannabe)
  • K-On!! (Kawai!!!:kawaii:)
  • Seikon no Qwaser (Hent...:hehehe:)

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3191 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 15:03

Ξεκινησα gintama χθες.. πολυ promising

#3192 Zetto2Saiyan

Zetto2Saiyan

Ambicious Podcaster

• Members
  • 177 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2010 - 16:13

Βλέπω στα ιαπωνικά όλες τις σειρές του Yu-Gi-Oh! ταυτόχρονα!

#3193 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Απρίλιος 2010 - 02:05

Το 0079 αρχιζει την Universal Century, δεν την τελιωνει και αποτελειτε απο αρκετες σειρες.
Για να καταλαβεις βεβαια τα καινουργια Ova aka Unicorn πρεπει να εχεις δει τα 0079 (43 eps), Zeta (50 eps) και Char's Counterattack (movie).Εγω που τα ειδα χωρις να εχω δει την ταινια ειχα κενα στο setting, οι χαρακτηρες βεβαια ειναι καινουργιοι.Μην ανυσηχεις ομως, ειναι φοβερες σειρες και οι 2 :)

βασικα η universal era παει ως εξης:
1) Mobile Suit Gundam 0079
2) Gundam - The 08th MS Team
3) Gundam 0080
4) Gundam 0083
5) Gundam Zeta
6) Mobile Suit Gundam Char's Counterattack

εγω τωρα βλεπω το zeta απλα το σεναριο του τα σπαει

Υ.Γ. μετα απο αυτα εχουν βγει και αρκετα spin off τα οποια ειανι ενδιαφερον αλλα καλυτερα να παρεις αυτη την χρονολογικη σειρα για να μην ακους stardust memories και ψαχνεσαι :gotit:

[SIGPIC] [/SIGPIC]

#3194 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Απρίλιος 2010 - 19:44

Άρχισα επιτελούς το long watch του one piece και οι πρώτες μου εντυπώσεις από τα λίγα επ που έχω δει(26)είναι εξαιρετικές.

Καταρχάς η σειρά είναι ο ορισμός του fun watch και είναι απίστευτα διασκεδαστικό, επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι παίρνει το χρόνο του για να μας συστήσει τους χαρακτήρες(ακόμη να μαζέψει όλο το πλήρωμα του)με τον καθένα πρωταγωνιστή να έχει το δικό του ark.

Η μονή αμφιβολία που έχω μέχρι στιγμής είναι αν καταφέρει να διατηρήσει αυτήν την χαβαλετζίδικη ατμοσφαίρα για 400+ επ χωρίς να αρχίσει να επαναλαμβάνεται κουράζει κάποια στιγμή.

Όσο για την σύγκριση με το fairy tail νομίζω ότι ο πρώτος διδάξας είναι και ο καλύτερος.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#3195 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Απρίλιος 2010 - 00:07

Άρχισα επιτελούς το long watch του one piece και οι πρώτες μου εντυπώσεις από τα λίγα επ που έχω δει(26)είναι εξαιρετικές.

Καταρχάς η σειρά είναι ο ορισμός του fun watch και είναι απίστευτα διασκεδαστικό, επίσης πολύ καλή εντύπωση μου έκανε το γεγονός ότι παίρνει το χρόνο του για να μας συστήσει τους χαρακτήρες(ακόμη να μαζέψει όλο το πλήρωμα του)με τον καθένα πρωταγωνιστή να έχει το δικό του ark.

Η μονή αμφιβολία που έχω μέχρι στιγμής είναι αν καταφέρει να διατηρήσει αυτήν την χαβαλετζίδικη ατμοσφαίρα για 400+ επ χωρίς να αρχίσει να επαναλαμβάνεται κουράζει κάποια στιγμή.

Τα καταφέρνει μια χαρά! Εδώ είδαμε το Σογκόκου να πεθαίνει και να ανασταίνεται δύο φορές και ακόμα συνεχίσαμε ,θα σταματήσουμε στο Λούφη ;

Εγώ τι βλέπω αυτό τον καιρό; Ξανά τα τρία τελευταία επεισόδια του Κενίτσι! dammit είναι εθιστικά.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.