Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3151 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 31 March 2010 - 10:39

Aπ' ότι λένε στο net είναι τα 29-36 και τα 41-50. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι είχε κάποια σκόρπια στην αρχή (νομίζω ότι ακόμα και το 1ο επεισοδιο είναι filler)τα οποία όμως βλέπονται μια χαρά. Στα παραπάνω νομίζω πάντως ότι το 33-34 δεν ήταν filler. Αυτό που θα έλεγα να αποφύγεις είναι το Lulubell arc τo 41-50. Τα άλλα είναι μπερδεμένα με canon οπότε... Δεν πειράζει αν τα δεις, απλά μην κρίνεις την σειρά από αυτά. Γιατί χασμουριέσαι λίγο δυστυχώς σ' αυτά. Η canon υπόθεση αξίζει πολύ αν πιάσεις το 50+.

ohh thanks for the info:gotit:

#3152 zweistein

zweistein

¢razÿ supεR Sнøø†εR

• Members
  • 528 posts

Posted 02 April 2010 - 03:45

finished the Black Lagoon series a couple of days ago.
και άργησα υπερβολικά μπορώ να πω.
ένα από τα πλέον λίγα anime που θα καθόμουν να το δω μέχρι το τέλος χωρίς να βαρεθώ ούτε στιγμή.
Πάνε σχεδόν 2 χρονια που έχω ελαχιστοποιήσει την συνήθεια να βλέπω anime (σχεδόν στην 1 σειρά ανά 6μηνo).
'Πλέον θα δω κάτι μονο αν mαρέσει παρα παρα πολύ και παραμένει πρωτότυπο και όχι τόσο κοινότυπο όσο τα περισσότερα anime.
Βάση αυτού το Black Lagoon υπέρ-ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Το action ήταν εθιστικό, σε βαθμό που λυπήθηκα όταν τελειωσε η σειρά (αλλα ίσος να ήταν καλύτερα έτσι).
Το σχέδιο ήταν πολύ καλο, τα τοπια όμορφα, το animation τέλειο, το σενάριο τέλειο, το action super, και είχε και κάποια καλά φιλοσοφημένα σημεία συναισθηματικής ανάλυσης και φόρτισης.
10'/10 from me..

#3153 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 04 April 2010 - 12:27

Εγω αποφασισα να συνεχισω με το Yugioh 5D's διοτι το ειχα παρατησει στην αρχη της τριτης season.Αν κ εχει κατακριθει απο πολλους,εμενα μου αρεσει παρα πολυ.Μιλαμε για τρελη πορωση.:riiight:

"Clustering stars will call upon a new force! Become the path its light shines upon! Synchro Summon!
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3154 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 04 April 2010 - 19:31

Λοιπόν:

Eve No jikan: Αξίζει όλες τις καλές κριτικές που έχει. Πολυ ωραία σειρά, μικρή ,περιεκτική, και σου αφήνει και περιθώριο να σκεφτείς αρκετά οταν τελειώνει.. excellent!

Ai yori Aoshi/ Enishi : Είδα και τις 2 season καπάκι, έτσι και έτσι.. απο τα 24 της πρώτης και τα 12 της 2ης τα 3/4 είναι fillers παντώς τύπου.. τίποτα το σπουδαίο, μάλλον με κούρασε και λίγο(ειδικά τα voice acting της Tina και της Chika τα βλέπω στους εφιάλτες μου..)

Ladies Vs Buttlers: Εντάξει έριξα πολύ γέλιο, η σειρά μπορεί να μην είναι κάτι το τρομερό, αλλα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ

Kimi ni todoke: Δε χρειάζεται να πω και πολλά..διαβάστε το thread του ανιμε στο φόρουμ και θα καταλάβεται. Επίσης μ'άρεσε πάρα πολύ.

μάλλον τώρα πάω για eden of the east,εκτός αν πέσει τίποτα ενδιαφέρον στο δρόμο μου:P

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3155 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 posts

Posted 05 April 2010 - 15:10

Gun X Sword
Πολυ ευχαριστο προς το παρον.....εχει μαχες, χιουμορ και λιγο υποθεση.

Fullmetal alchemist Brotherhood
Αφου εφτασε τα 50 επεισοδια ειπα να το δω... ειναι οσο καλο ακουγεται

Neon Genesis Evagelion
Εχω ακουσει πολλα λογια και ειπα να το δω εφτασα στο 8ο επεισοδιο και ακομα δεν εχω καταλαβει για το τι τα τοσα καλα λογια

Posted Image

#3156 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 05 April 2010 - 20:46

Τπτ σημαντικο απλα αφισα λιγο το Reborn για να δω τα OVA Hellsing και Kiss x Sis...
Posted Image

#3157 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 05 April 2010 - 22:04

Tελειωσα D.Gray-Man κ οφειλω να ομολογησω οτι ειναι ενα τελειο ανιμε απο ολες τις αποψεις κ τωρα θα πιασω το μανγκα!

Posted Image

#3158 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 06 April 2010 - 20:10

Special A: Σπαστική αρχή, μετά το όγδοο επεισόδιο κάπως στρώνει, αλλά πολύ προβλεπόμενο σε γενικές γραμμές. Έχει τις στιγμές του που το σώζουν. Αξιαγάπητος ο βασικός χαρακτήρας (η Hikari) αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι G.T.P.

Chu-Bra!!: Καθαρά εφηβικού και γυναικείου ενδιαφέροντος. Παρόλο που σε προδιαθέτει για άλλα πράγματα, "πονηρά", τελικά δε το πάει προς τα εκεί καθόλου. Γενικά, είναι μάλλον αδιάφορο. Όποιος άντρας κάτσει και το δει ωστόσο, θα μάθει επιστημονικές λεπτομέρειες που αφορούν τα σουτιέν, τις κιλότες, κλπ. Στην Μετροσέξουαλ εποχή μας, που το πουστ... (εεεε.... συγνώμη, το Visual Key θέλω να πω....) αποτελεί ομορφιά, ίσως η τηλεθέασή του να χρειάζεται.

Galaxy Express Movies BluRay Edition: 1 - 2 - 3. Τις είδα για να ελέγξω αν χρονίζουν οι ελληνικοί υπότιτλοι που έχω φτιάξει (μια χαρά πάνε τελικά) αλλά για να δω και το βαθμό του restoration που έχει γίνει. Εκπληκτικό το restoration και άριστος ο ήχος! Ωστόσο, σε κάποια καρέ είναι αλλοιωμένες οι δύο πρώτες ταινίες σε σχέση με την κινηματογραφική προβολή τους (πχ: τo Captain Harlock γίνεται Captain Herlock, ενώ κάποια γυμνά έχουν υποστεί επέμβαση). Μικρό το κακό βέβαια.

Currently watching:

Natsume Yuujinchou: Έχω δει 4 επεισόδια, μάλλον για χαλαρή τηλεθέαση θα το πάω...

Detective Academy Q: Έχει το ενδιαφέρον του, αλλά θέλω να δω πόσο θα το κρατήσει με αυτό το μοτίβο που το πάει.

Dirty Pair TV (1985): Αυτό ήταν από τα πρώτα anime που είχα δει μέσω διαδικτύου σε κάτι κακής ποιότητας VHS rips. Τώρα το βρήκα σε DVD rip από Ρώσους και το ξαναξεκίνησα. Εντάξει, κλασική σειρά χαβαλές! All time classic!

Και φυσικά εξακολουθώ και παρακολουθώ χαλαρά το υπέρτατο Urusei Yatsura. Πλέον το προτείνω και σε όποιους αρέσει το To-Love-Ru!

#3159 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 06 April 2010 - 22:21

Αφου ειμαι πλεον up to date με το Yu-Gi-Oh 5D's,ειπα να συνεχισω με BLEACH.Το ειχα παρατησει στο τελος της τριτης season.Τωρα συνεχιζω με την εκτη(ποτε δεν βλεπω filler arcs).
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3160 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 08 April 2010 - 15:32

Μόλις τέλειωσα το Tokimeki Memorial ~only love~ . Μέσα σε όλα τα προβληματά της η σειρά(αν και γενικά είναι αρκετά ευχάριστη, απλά 25 επεισόδια είναι waaaaay too much) έχει κάτι που με συγκίνησε σε σχέση με το είδος της!! Έμεινα εκπληκτος και η χαρά μου δεν περιγράφετε που η σειρά αυτή έχει

Spoiler:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3161 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 08 April 2010 - 17:07

Μόλις τέλειωσα το Tokimeki Memorial ~only love~ . Μέσα σε όλα τα προβληματά της η σειρά(αν και γενικά είναι αρκετά ευχάριστη, απλά 25 επεισόδια είναι waaaaay too much) έχει κάτι που με συγκίνησε σε σχέση με το είδος της!! Έμεινα εκπληκτος και η χαρά μου δεν περιγράφετε που η σειρά αυτή έχει

Spoiler:

:nanteee:κι εγώ μαζί σου, πριν κανα δυο μήνες το είδα.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3162 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 April 2010 - 17:16

Kenichi 43/50 :Ουάου.Μετά από πολλούς μήνες (μην πω χρόνια) κοντεύω να τελειώσω σειρά με περισσότερα από 26 επεισόδια! Φανταστείτε λοιπόν πόσο καλό είναι...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3163 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 April 2010 - 19:25

Kenichi 43/50 :Ουάου.Μετά από πολλούς μήνες (μην πω χρόνια) κοντεύω να τελειώσω σειρά με περισσότερα από 26 επεισόδια! Φανταστείτε λοιπόν πόσο καλό είναι...

+1 το τελείωσα πριν μερικές εβδομάδες.
Πάρα πολύ καλή σειρά αξίζει να την δειτε! Που είσαι να διαβάσεις την συνέχεια στο manga!!

Tώρα βλέπω τρέχω να δώ Gundam 0079 για τελειώσω την Universal Era σιγα σιγά και να δω τα νέα ΟVA.
Αρκετά καλό με δυνατή πλοκή μόνο που χανει λίγο στα γραφικά...

#3164 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 08 April 2010 - 19:40

+1 το τελείωσα πριν μερικές εβδομάδες.
Πάρα πολύ καλή σειρά αξίζει να την δειτε! Που είσαι να διαβάσεις την συνέχεια στο manga!!

Tώρα βλέπω τρέχω να δώ Gundam 0079 για τελειώσω την Universal Era σιγα σιγά και να δω τα νέα ΟVA.
Αρκετά καλό με δυνατή πλοκή μόνο που χανει λίγο στα γραφικά...

Wait WAT? Έχει συνέχεια το Μάνγκα ; Εγώ νόμιζα είχε τελειώσει εκεί που τελειώνει και η σειρά!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3165 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 08 April 2010 - 21:09

Wait WAT? Έχει συνέχεια το Μάνγκα ; Εγώ νόμιζα είχε τελειώσει εκεί που τελειώνει και η σειρά!

Το επεισόδιο 50 είναι το 143 chapter στο μάνγκα το οποίο είναι ongoing και μέχρι τώρα βγήκαν 378 chapter και ανυπομονώ για το επομενο....
Πιάσε δουλειά...:kill4u: