Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3166 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 21:52

εγώ βλέπω το BasQuash The animation στο ep17 και είναι και γάμο:blingeye2::blingeye2: μιλάμε άπω τα ποιο κοριφεα που έχω δει:awww::awww: επίσης βλέπω και τα Digimon about 14 ep i think άλλα και αυτό το έβλεπα άπω μικρός οπότε κάλο είναι!!:canthelp::canthelp:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#3167 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Απρίλιος 2010 - 22:30

Ginatama...μολις το ξεκινησα...και φενεται αρκετα καλο ^^
フカフカ

#3168 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 03:02

Tώρα βλέπω τρέχω να δώ Gundam 0079 για τελειώσω την Universal Era σιγα σιγά και να δω τα νέα ΟVA.
Αρκετά καλό με δυνατή πλοκή μόνο που χανει λίγο στα γραφικά...

Το 0079 αρχιζει την Universal Century, δεν την τελιωνει και αποτελειτε απο αρκετες σειρες.
Για να καταλαβεις βεβαια τα καινουργια Ova aka Unicorn πρεπει να εχεις δει τα 0079 (43 eps), Zeta (50 eps) και Char's Counterattack (movie).Εγω που τα ειδα χωρις να εχω δει την ταινια ειχα κενα στο setting, οι χαρακτηρες βεβαια ειναι καινουργιοι.Μην ανυσηχεις ομως, ειναι φοβερες σειρες και οι 2 :)

Atm βλεπω:
Violence jack:Σφαξιδι, αιμα, αντερα, συκωτια και αλλα τετοια ωραια.
Κοιτα να δεις που θα καταληξω να βλεπω/διαβαζω τα απαντα του Go Nagai Ενω πριν 2 μηνες δεν ηξερα καν ποιος ηταν:hahaha:.

Boogiepop Phantom: Πολυ καλο mindfuck, και 12 επισοδιακια μονο σιγουρο rewatch στο κοντινο μελλον.Τα τελευταια 3 επισοδια ειδικα εδωσαν recital.

Now and then, here and there (4/12): Προβλεπετε κλαμα:nanana:.

qzMHWHd.png

#3169 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 08:07

finished το tokyo marble chocolate. Μια ρομαντική ιστορίούλα είναι 2 OVA που όμως μου άρεσε αρκετά για 2 βασικούς λόγους.
1)Το σχέδιο, το οποίο αρχικά με ξένισε αλλα μόλις το συνήθισα μου ηταν πολύ ευχάριστο.
2)Ο σχεδιασμός του σεναρίου, αφού στο πρώτο OVA βλέπουμε την ιστορία απο την πλευρά της κοπελιάς, ενώ στο 2ο την ίδια ιστορία απο την πλευρά του αντρα. Πολύ έξυπνο σαν σύλληψη, (αν και δεν ξέρω κατα πόσο πρωτότυπο) και αρκετά καλό σαν εφαρμογή(θα μπορούσε να είναι λιίγοο καλύτερο). Anyway, liked it αμα σας αρέσει το είδος ρίξτε του μια ματια, 3 τεταρτάκια θα σας φάει
Α και τα 2 τραγουδάκια που παίζουν στο τέλος του κάθε επεισοδίου είναι πολύ καλά:ureshii:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 09 Απρίλιος 2010 - 08:29

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3170 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 10:16

Τελείωσα το 11eyes,κάπως αποτυχία κατά τη γνώμη μου η σειρά...Είχε ξεκινήσει με τέλειες προοπτικές και το χάλασαν στο 2ο μισό...

#3171 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 11:42

τελειωσα το hellsing ultimate OVA:απλά τέλειο..αξίζει να το δείτε με τα 1000(τα OVA)
επίσης άρχισα πριν μερικές μέρες το k-on και το τελειωσα σήμερα(season 1)ξετρελάθηκα με όλα εκείνα τα suupaa kawai girls,απότι βλέπω παρα πολλή έχουν απογοητευτεί από το πρώτο επεισόδιο τις season 2....θα ριξώ και εγώ μια ματια...(και ελπίζω να είναι πιο cute από ποτε):kakaka:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 13 Απρίλιος 2010 - 12:50

#3172 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2010 - 11:45

Finished Kenichi ! Είχα πολύ καιρό να περάσω τόσο καλά βλέποντας άνιμε.Παρόλο που είναι ενάντια στις αρχές μου ,λέω να αρχίσω το μάνγκα.Τόσο πολύ μου άρεσε...
Τι να αρχίσω τώρα δεν ξέρω. Μάλλον κάνα Ergo Proxy

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3173 Kisara

Kisara

the keikbender

• Members
  • 122 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2010 - 15:59

Κι εγώ τελείωσα πρόσφατα το Kenichi, και παρόλο που είναι shounen, fight κλπ, μου άρεσε πάρα πολύ! Κυρίως η φωνή του Kenichi όταν τα παίζει! Αχ, πολλή πλάκα!!!! Αν θέλεις να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου και να γελάσεις είναι ό,τι πρέπει!
Τώρα άρχισα το Technolyze και I'll be back!

#3174 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Απρίλιος 2010 - 19:44

Χθες καθησα κ ειδα το The Cockpit του Matsumoto !!! Φανταστικο !!! Γενικα ολα τα ανιμε αυτου του κυριο εχουν κατι που με κανει να τα λατρευω (κ το οποιο οση ωρα κ να σκεφτηκα, δεν μπορεσα να περιγραψω ) κ φυσικα δεν θα ξεφευγε το Cockpit απο τον κανονα !!!

Ο ανθρωπος ειναι ο καλυτερος δημιουργος για μενα !!!

sigpic10697_5.gif

#3175 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 05:06

Ξεκίνησα το Uragiri wa Boku no Namae o Shitteiru μιάς και τα bishonen που φτερουγάνε ανέμελα είναι η αδυναμία μου (+ ότι παίζουν οι αγαπημένοι μου seiyuu μέσα), και πραγματικά ήταν ότι καλύτερο για ένα πρωινό γέλιο. Δεν ξέρω αν φταίει το ότι είχα πήξει στην βαριά κουλτούρα όλη την ημέρα αλλά πραγματικά απορώ πως βάλανε Takahiro Sakurai και Mamoru Miyano σε αυτό το anime.

Το manga είναι πιο συμπαθητικό.

Will keep watching for the lulz though.

#3176 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 17:23

μολις τελειωσα τα sora no woto και dance in the vampire bund
τωρα βλεποντας για τριτη φορα lucky star θα συνεχισω τα arakawa under the bridge, Macross F και Angel Beats
A! μηπως ξερει κανεις ποτε θα βγει το δευτερο επεισοδιο του Gundam Unicorn ;
Με την γλυκα μειναμε :smokingg:

#3177 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 17:56

To επόμενο φθινόπωρο.

#3178 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 18:16

eureka ep10: πολυ καλη σειρα (οντως το bounen φαινεται να εχει επηρεαστει πολυ απο τη σειρα και νομιζω ισως και το ttgl ) και παει σιγα σιγα για καταπληκτικη. για να δουμε..

#3179 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Απρίλιος 2010 - 18:33

eureka ep10: πολυ καλη σειρα (οντως το bounen φαινεται να εχει επηρεαστει πολυ απο τη σειρα και νομιζω ισως και το ttgl ) και παει σιγα σιγα για καταπληκτικη. για να δουμε..

Αν εννοείς το eureka seven τότε είναι μια πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ,πολύ ΠΟΛΥ καλή σειρά.. μέσα στις 2-3 καλές που έχω δει, αν όχι η καλύτερη(στηθος με στήθος με το clannad) καλή προβολή, θα το χαρείς ταμάλα!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3180 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2010 - 04:29

To επόμενο φθινόπωρο.

πλακα κανεις... :OMG3: