Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3136 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 21:47

Μολις κατεβηκε και το Ouran High School Host Club! :blingeye2::kakaka: Και απο οσα μου ειπαν και απο μερικα επεισοδια που ειδα στο ιντερνετ προβλεπεται να μου αρεσει πολυ!!!:riiight:Ξεκιναω αμεσως να βλεπω!!!! Προβλεπω σε λιγο καιρο να ειμαι ετσι:blurah5::blurah5::blurah5: απο τη πολυ ωρα στον υπολογιστη. :canthelp: what can you say! I'm addicted to anime

#3137 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 22:05

Η 1η season είναι κάπως έτσι. Η 2η είναι πολύ καλύτερη και υπάρχει και ένα βασικό plot.

Let's hope that's the case.:if:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3138 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 12:08

Βλεπω D.Gray-man κ ομολογω οτι εχει πλοκη μεχρι τι επεισοδιο 9.
Ιδωμεν!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3139 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2010 - 21:35

Victory Gundam: Ο ορισμός της μετριότητας. Οι χαρακτήρες πέρα από κανά δύο είναι πολύ επίπεδοι, ενώ κάποια επεισόδια (τα περισσότερα) είναι ανούσια με αψιμαχίες που δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο στην ιστορία ή στο character development. Δε βοηθάει και το σχέδιο που το βρίσκω πολύ κατώτερο των προηγούμενων σειρών, ώστε να τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες. Αν ήταν λιγότερα επεισόδια θα ήταν και πολύ πιο συμπαγής και πιο ενδιαφέρουσα σα σειρά.

Μέσα στο Πάσχα μάλλον θα τελειώσω και το New Getter Robo που ενώ ξεκίνησε πολύ δυνατά, με κούρασε στην πορεία (έχω να δω επεισόδιο πάνω από μήνα). Μάλλον έπαθα gar overdose.:canthelp:

#3140 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 14:46

Darker than black,ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια..για να πω την αληθεια το περιμενα πιο dark αλλα τεσπα..i hope to change my mind

#3141 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 14:53

Darker than black,ειδα τα 2 πρωτα επεισοδια..για να πω την αληθεια το περιμενα πιο dark αλλα τεσπα..i hope to change my mind

Mα ποιος σου είπε πως είναι dark? .... :kakaka:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3142 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 15:01

Mα ποιος σου είπε πως είναι dark? .... :kakaka:

:kakaka:κανεις...ειδες τι σου κανει ο τιτλος??:kakaka:

#3143 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2010 - 15:01

Kara no Kyoukai μέχρι τώρα έχω δει τις 4 πρώτες ταινίες.

Πολύ κάλος συνδυασμός μυστηρίου θρίλερ και action ενώ το στοιχείο που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι τα υψηλά production values που έχει από την πρώτη ταινία πραγματικά από τα καλύτερα που έχω δει.

Επίσης είπα να ξαναρχίσω το naruto μιας και έχουν μαζευτεί καμιά 30 επ και το ark jiraya/pain είναι γαμάτο ελπίζω να συνεχίσουν κανονικά και να μην το ταράξουν με fillers.
[SIGPIC]Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]

#3144 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:40

Apocalypse Zero : Καλά εντάξει παίζει να είναι ότι πιο ασύνδετο έχω δει ποτέ.Πηδάει από σκηνή σε σκηνή ,δεν εξηγεί τίποτα και τελικά δεν καταλήγει και κάπου.Respect. A επισης ένα τέρας τραγουδάει έχοντας για μικρόφωνο το ηλεκτροφόρο πουλί του...

Eν τω μεταξύ και οι υπότιτλοι είναι ότι να ναι.Ο πρωταγωνιστής έχει μια αδερφή ,αλλά ο μεταφραστής το κάνει «brother»

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από zade: 30 Μάρτιος 2010 - 00:03

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3145 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Μάρτιος 2010 - 23:56

D gray-man,i am about το start it,διάβασα τα πρώτα chapters και μου άρεσε!!οποτε πάω για το anime

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ssj2sanji: 09 Απρίλιος 2010 - 11:19

#3146 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 09:41

D gray-man,i am about το start it,διάβασα τα πρώτα chapters και μου άρεσε!!οποτε παο για το anime

Καλό κουράγιο. Το πρώτο μισό είναι τίγκα στα fillers.

15fkk04.jpg

#3147 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 09:49

D gray-man,i am about το start it,διάβασα τα πρώτα chapters και μου άρεσε!!οποτε παο για το anime

Το 2ο μισό όμως σε αποζημιώνει με το παραπάνω.:congrats:

Θα πρότεινα να μην δεις τα filler αν τα βαριέσαι. Αν το ψάξεις στο net όλο και κάπου θα μάθεις ποια είναι. (Κάπου το είχα ποστάρει κι εγώ πριν καιρό αλλά δεν θυμάμαι που.:hmmm:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3148 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Μάρτιος 2010 - 23:48

Το 2ο μισό όμως σε αποζημιώνει με το παραπάνω.:congrats:

Θα πρότεινα να μην δεις τα filler αν τα βαριέσαι. Αν το ψάξεις στο net όλο και κάπου θα μάθεις ποια είναι. (Κάπου το είχα ποστάρει κι εγώ πριν καιρό αλλά δεν θυμάμαι που.:hmmm:)

plz help!!!δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτή την τραγική κατάσταση όπως το naruto

#3149 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 00:16

Aπ' ότι λένε στο net είναι τα 29-36 και τα 41-50. Εγώ πάντως θυμάμαι ότι είχε κάποια σκόρπια στην αρχή (νομίζω ότι ακόμα και το 1ο επεισοδιο είναι filler)τα οποία όμως βλέπονται μια χαρά. Στα παραπάνω νομίζω πάντως ότι το 33-34 δεν ήταν filler. Αυτό που θα έλεγα να αποφύγεις είναι το Lulubell arc τo 41-50. Τα άλλα είναι μπερδεμένα με canon οπότε... Δεν πειράζει αν τα δεις, απλά μην κρίνεις την σειρά από αυτά. Γιατί χασμουριέσαι λίγο δυστυχώς σ' αυτά. Η canon υπόθεση αξίζει πολύ αν πιάσεις το 50+.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3150 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Μάρτιος 2010 - 09:13

Εγω Ξεκινησα και βλεπω ολη την σειρα του Gundam Universe
εκανα μια μικρη ερευνα και η χρονολογικη σειρα ειναι :

1) Mobile Suit Gundam 0079 I
2) Mobile Suit Gundam 0079 II