Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3106 MoBoRoS

MoBoRoS

*CoNsOle-AddiCt*

• Members
  • 34 posts

Posted 17 March 2010 - 15:52

Akagi + ghost in the shell!

#3107 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 17 March 2010 - 16:23

Πριν κανα δυο μέρες τελείωσα την 1η σεζόν από Nodame Cantabile. Μου άρεσε πολύ.:joyful:
Λόγω όμως μεγάλου εθισμού και ανειλημμένων υποχρεώσεων:canthelp: είπα να κρατηθώ και να μην προχωρήσω στην 2η σεζόν ακόμα.
Ετσι στο ενδιάμεσο είδα το The Wings of Honneamise.
Πολύ καλή ταινία. Τρομερό σχέδιο και animation, υπόθεση και λεπτομέρεια στους διαλόγους. Ήθελα να ρωτήσω και όποιον το έχει δει και θυμάται, στο τέλος
Spoiler:
Και τώρα πάω να συνεχίσω με την 2η σεζόν του Nodame.:ureshii:

Posted Image

Posted Image

#3108 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 17 March 2010 - 18:31

είδα την ταινια Space Adventure Cobra και θυμηθηκα τα παλια.. τωρα θα προχωρησω στην σειρα

#3109 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 17 March 2010 - 21:52

Αυτη τη στιγμη βλεπω Bounen no xamdou ειμαι στο 15 επισοδειο και ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ...
Posted Image

#3110 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 18 March 2010 - 22:36

είδα την ταινια Space Adventure Cobra και θυμηθηκα τα παλια.. τωρα θα προχωρησω στην σειρα

Πολύ cult ταινία και σειρά! Εκπληκτική επιλογή! Αν δεν έχεις δει και τα 2 OVA που έχουν βγει πρόσφατα θα ήταν καλό να τα δεις.
Posted Image

Posted Image

#3111 Nicktheartist

Nicktheartist

Anime Fan

• Members
  • 156 posts
  • LocationAthens,Korydallos

Posted 18 March 2010 - 22:42

serial expriments lain,ghost in shell,blood+ and tears to tiara πολυ γαματα ειναι αυτα τα anime εχω πορωθει:smokingg:
Posted Image
Spoiler:

#3112 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 19 March 2010 - 00:07

Gintama episode 13 καλο φαινεται μεχρι τωρα :ureshii:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3113 starseeker

starseeker

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 21 March 2010 - 16:05

Τελειώνω το Jigoku shoujo mitsuganae και εχω δει δυο επεισοδια από Requiem for the phantom. Ανεπιφύλακτα το Jigoku shoujo,είναι από τις καλύτερες σειρές ever! Και το requiem είναι πάρα πολύ καλό.

#3114 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 21 March 2010 - 16:12

Τελειωσα το Bounen no Xamdou και ξαναεπιασα το Reborn απο το επεισοδιο 50 που το ειχα αφησει και ελπιζω να το φτασω μεχρι το τελος...
Posted Image

#3115 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 21 March 2010 - 16:39

Elfen Lied....epic+bloody....what else???

#3116 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 21 March 2010 - 18:16

tokyo magnitude 8, 5o επεισόδιο.. ούτε που καταλαβαίνω για το πότε περνάει το 20λεπτο του επεισοδίου.. Πολύ καλό μέχρι τώρα

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3117 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 21 March 2010 - 20:56

για καθαρά τεχνικούς λόγους αυτή την φάση δεν βλέπω τπτ και άφησα στην μέση το Kemono no Souja Erin Τ_Τ πάνω πού φαινόταν πώς θα μπει στο ψητό Τ_Τ
επίσης είχα ξεκινήσει και το Maison Ikkoku δεν ξέρω ίσος είναι τα πρώτα επεισόδια αλλά δεν μου φαίνεται τόσο διασκεδαστικό όσο Ranma και Inuyasha .. τα αστεία μου φαίνονται κάπως πιο προσγειωμένα ... ίσος είναι περισσότερο Romance παρά Comedy @_@ ... ίδωμεν ....
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#3118 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 March 2010 - 21:28

μολις αρχισα ..εδω και 2 μερουλες να βλεπω "rave master" :) και φαινεται αρκετα καλο ^^

Edited by GhostPrince, 21 March 2010 - 22:04.

フカフカ

#3119 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 March 2010 - 21:46

Eγώ πάλι δεν ξέρω τι με έχει πιάσει κάθε μέρα μετά το γυμναστήριο βλέπω 3 ή 4 επεισόδια Kenichi . Υποθέτω είναι ψυχαναγκασμός γιατί τραβάω κι εγώ ότι ο πρωταγωνιστής.Χωρίς την βυζαρού ομως...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3120 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 posts

Posted 21 March 2010 - 23:32

Τελειωσα με τα OVA του Hellsing Ultimate.Δεν εχω βαρεθει τοσο πολυ στην ζωη μου βλεποντας ανιμε.Απορω πως καθησα κ τα ειδα ολα.Η πλοκη αναπτυσσοταν με παρα πολυ αργους ρυθμους κ δεν ειχε κατι το σπουδαιο να προσφερει.Σε 3 ova ειδαμε ελαχιστα τον Alucard κ τα κωμικα στοιχεια δεν ειχαν κανενα απολυτως νοημα,τα εβαζαν σε ακυρες φασεις κ δεν "κολλουσαν" καθολου με το ολο υφος της σειρας.Γενικα,απογοητευτηκα.Χιλιες φορες να κατσω κ να ξαναδω το Hellsing απο την αρχη.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."