Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 16:00
Στην συνέχεια είδα το Ηanbun no tsuki ga noboru sora, που υποτίθεται ότι πραγματεύεται ένα ποιο σοβαρό θέμα, καθώς η σειρά αναπτύσσει την ιστορία δύο εφήβων που αλληλερωτεύονται κατά την περίθαλψή τους σε ένα νοσοκομείο. Δε τους βγήκε όμως η συνταγή και η σειρά ήταν πραγματικά αδιάφορη με ελάχιστες συναισθηματικές εξάρσεις. Μια παρατήρηση, είναι ότι οι δευτερεύοντες χαρακτήρες έχουν πολύ ποιο ενδιαφέρον από τους δύο πρωταγωνιστές. Επίσης, ευτυχώς, και σε αυτήν την σειρά των 6 επεισοδίων, οι χαρακτήρες δρουν βάση της ηλικίας τους και όχι σαν 30φεύγα.
Το συμπέρασμά μου είναι ότι η συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται αποκλειστικά σε εφηβικό κοινό, παρόλο το "σοβαρό" επιφανειακά χαρακτήρα της. Οι μεγαλύτεροι δε χάνουν κάτι με το μην την δούνε.
Επίσης έκατσα και είδα μονοκοντυλιά το Koharu Biyori. Είναι ένα OVA 3 επεισοδίων, που αναπαράγει πιστά (σε ποιο ecchi μορφή) το Hand Maid May. Σενάριο μηδέν με πολύ fanservice. Απλά για να το δεις και να γελάσεις με τις ακρότητες του. Διαθέτει όμως ένα άριστο O.P. ίσως το ποιο ενδιαφέρον της σειράς.
Τέλος, έκατσα και είδα ξανά, το Kannazuki no Miko. Εντάξει, είναι ένα αδιάφορο Yuri, με χαζό σενάριο, μηδέν ανάλυση χαρακτήρων και προβλεπόμενη εξέλιξη. Ωστόσο, είναι χάρμα οφθαλμών και διαθέτει - με διαφορά - το καλύτερο O.P. / E.D. και insert song (στο επεισόδιο 6)! Μιλάμε η μουσική είναι θεϊκή και όλο το anime περισσότερο σαν βιντεοκλιπ πρέπει να το βλέπεις, παρά σαν σειρά.
Έχω δει και άλλα τελευταία, θα αναφερθώ σε αυτά εν καιρώ. (δοτική γαρ)
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2010 - 17:59
Τέλος, έκατσα και είδα ξανά, το Kannazuki no Miko. Εντάξει, είναι ένα αδιάφορο Yuri, με χαζό σενάριο, μηδέν ανάλυση χαρακτήρων και προβλεπόμενη εξέλιξη. Ωστόσο, είναι χάρμα οφθαλμών και διαθέτει - με διαφορά - το καλύτερο O.P. / E.D. και insert song (στο επεισόδιο 6)! Μιλάμε η μουσική είναι θεϊκή και όλο το anime περισσότερο σαν βιντεοκλιπ πρέπει να το βλέπεις, παρά σαν σειρά.
Ισχύει.
Είδα τα xxxHolic, εκτός της ταινίας.
Το πρώτο TV series είχε και ανιαρές στιγμές. Το Kei που ασχολήθηκε αποκλειστικά με ιστορίες των κεντρικών χαρακτήρων ήταν άριστο.
Το Shunmuki ήταν δυνατό και απρόσμενο αλλά δεν κατάλαβα και πολλά οπότε ξεκίνησα το Tsubasa Chronicle. Μέχρι στιγμής, στη μέση της πρώτης season, είναι τόσο ρηχό που νιώθω ότι βλέπω Bleach.
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 02:26
Μολις το τελειωσα , both seasons, και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη . Μου αρεσε το Ecchi στοιχειο που ειχε και οι χαρακτηρες ειναι απαικτοι.
Συνεχιζω ακαθεκτη το InuYasha Final Act! και οχι τοσο συχνα το Shugo Chara! Party!
Εχω κατεβασει to Fruits Basket, το Zero No Tsukaima και κατεβαινει και το Ouran High School Host Club!
Τρεχω να ξεκινησω το 1ο τωρα κιολας!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 24 Μάρτιος 2010 - 02:35
My animelists:
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
http://www.anime-planet.com/users/giota83/anime
http://myanimelist.net/animelist/PrincessSerenity
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 07:29
Το manga συνεχίζεται.Υπαρχει και συνεχεια?

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 08:49
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 16:23
Currently watching tokyo magnitude 8.0 είμαι στο 5ο επεισόδιο, πολύ καλό animation και αρκετά ρεαλιστικό σενάριο ελπίζω να μην αλλάξει προς το τέλος και μας τα χαλάσει .
Μάζευε χαρτομάντηλα.. θα γίνει μάχη στο τέλος!!
Προχθές το τέλειωσα και εγώ και είναι τρομερό..
Επιασα τα kaze no stigma, αλλα μετα τα 3 πρώτα μάλλον πάει για drop.. πρώτη φορά πραγματικά βαρέθηκα κατα τη διάρκεια που έβλεπα ανιμε.. του δίνω 3 επεισόδια ακόμα..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 17:38
Το manga συνεχίζεται.
Δηλαδη θα εχει και αλλη season:blingeye2: Ευχαριστω πολυ ! Δεν εχω διαβασει το μανγκα και δεν το γνωριζα.
το Zero no Tsukaima. Το ξερει καποιος απο εδω για να μου πει εντυπωσεις?
My animelists:
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:14
Πολύ καλό για το είδος του.. Αν είδες το σενάριο του και σου αρέσει τότε δές το.. Εγώ είδα και τις 3 season και το καταευχαριστήθηκα
Δηλαδη θα εχει και αλλη season:blingeye2: Ευχαριστω πολυ ! Δεν εχω διαβασει το μανγκα και δεν το γνωριζα.
το Zero no Tsukaima. Το ξερει καποιος απο εδω για να μου πει εντυπωσεις?Το ειδα στο AniDb και μου αρεσε η ιστορια του αλλα θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις απο καποιον που το βλεπει.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:23
Δεν ξέρω αν θα βγεί κι άλλη season.Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.Δηλαδη θα εχει και αλλη season:blingeye2:

Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 18:28
Πολύ χλωμό, μιας και η GONZO πήγαινε για κλείσιμο.
το Zero no Tsukaima. Το ξερει καποιος απο εδω για να μου πει εντυπωσεις?
Το ειδα στο AniDb και μου αρεσε η ιστορια του αλλα θα ηθελα να ακουσω εντυπωσεις απο καποιον που το βλεπει.
Ωραίο είναι. Οι δύο πρώτες seasons τουλάχιστον, γιατί η 3η έγινε ψιλομάπα.
Αυτό και το Shakugan no Shana πάνε πακέτο. Ίδιο studio, ίδιοι seiyuu. Απλά το ZnT έχει πιο πολύ γέλιο και ecchi, ενώ το SnS είναι πιο πολύ action και romance.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 24 Μάρτιος 2010 - 18:33
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 20:56
Ξεκίνα το Ouran που κατέβασες κιόλας καλύτερα. Είναι εξαιρετικό.
Για να μην είμαι εντελώς off-topic, είδα το Kumou no Mukou - Yakusoku no Basho. Μου άρεσε πολύ.
Καταχωρήθηκε 24 Μάρτιος 2010 - 22:25
Πολύ χλωμό, μιας και η GONZO πήγαινε για κλείσιμο.
Ωραίο είναι. Οι δύο πρώτες seasons τουλάχιστον, γιατί η 3η έγινε ψιλομάπα.
Αυτό και το Shakugan no Shana πάνε πακέτο. Ίδιο studio, ίδιοι seiyuu. Απλά το ZnT έχει πιο πολύ γέλιο και ecchi, ενώ το SnS είναι πιο πολύ action και romance.
Thanks για το info!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από giota83: 25 Μάρτιος 2010 - 21:38
My animelists:
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 09:14
Αλλιως το περιμενα κ αλλιως μου βγηκε.Απο μια περιληψη που ειχα διαβασει,υπεθεσα οτι η καθε ιστορια θα κραταει τουλαχιστον 2-3 επεισοδια.Αυτο το ενα επεισοδιο-μια ιστορια εχει καταντησει βαρετο.Επισης,εχω βαρεθει την Enma Ai να λεει ολο τις ιδιες ατακες.Ελεγα να το κανω drop αλλα αφου το ξεκινησα,θα κατσω να την δω ολη την season.
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 14:20
Βλεπω την πρωτη season του Jigoku Shoujo.
Αλλιως το περιμενα κ αλλιως μου βγηκε.Απο μια περιληψη που ειχα διαβασει,υπεθεσα οτι η καθε ιστορια θα κραταει τουλαχιστον 2-3 επεισοδια.Αυτο το ενα επεισοδιο-μια ιστορια εχει καταντησει βαρετο.Επισης,εχω βαρεθει την Enma Ai να λεει ολο τις ιδιες ατακες.Ελεγα να το κανω drop αλλα αφου το ξεκινησα,θα κατσω να την δω ολη την season.
Η 1η season είναι κάπως έτσι. Η 2η είναι πολύ καλύτερη και υπάρχει και ένα βασικό plot.
Καταχωρήθηκε 25 Μάρτιος 2010 - 18:25
Γαματος συνδυασμος.