Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3076 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 22:00

Πωπωωωω...Η πληρης αντίθεση λέμε!
Περαν του οτι αρχικα γελασα γιατι ειδα απόλυτη διαφωνία αφέντρα,αλλα επεξηγω:
Ναι,είναι πολύ όμορφο το cannon fodder όπως άλλωστε και όλο το Memories άλλα έχοντας δει τα δυο προηγούμενα "επεισόδια" αν θες να το πω έτσι μου φανηκε καπως λιγο γιατι είναι η πολη κλασσική πλέον εικόνα των άμοιρων που κάνουν ό,τι τους λένε οι higher ups και ο πόλεμος χωρίς κανείς να ξέρει την αιτία.Ίσως βεβαια να φταίει και ότι εχω δει και το now and then,here and there άλλα πάλι το πόσο αρμονικά αλλα ταύτοχρονα έντονα έδενε η μακάβρια εικόνα του magnetic rose (ακολουθει spoiler του Part 1 του memories)
Spoiler:
με συγκίνησε πολύ περισσότερο από το cannon fodder.
Για να σχολιάσω και το δεύτερο part: όχι το καλύτερο αλλα ίσως το πιο διασκεδαστικό απ'ολα.Οσοι δεν έχουν δει το memories και ψήνονται να το δουν πιστεύω θα το διασκεδάσουν αν το δουν ολόκληρο κι όχι αποσπασματικά μέσα σ'ένα εξάμηνο όπως εγω =_=
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3077 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKomotini

Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2010 - 23:23

μολις αρχισα το Kimi ni Todoke και το Rosario to Vampire. Το πρωτο μου αρεσει πολυ εχω δει πιο πολλα επεισοδια.:blingeye2:Ο Kazehaya ειναι τοοοσο καλος !!! Τα εχω κατεβασει και τα δυο και βλεπω. Σκεφτομαι να αρχισω και τριτο αλλα δεν ξερω ποιο. εχω αναφερει μερικα στο recommendations στην 197 σελιδα για οποιον/α θελει να δωσει ενα χερακι.
Εχω κολησει δεν ξερω ποιο να διαλεξω:hmmm::hmmm::hmmm:.

#3078 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 12:48

Goku Midnight eye .

Cult. Τελείως cult.Εντελώς cult.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3079 Saf520

Saf520

Περιστασιακός χρήστης anime ουσιών

• Members
  • 154 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 12:54

Μολις ειδα το Meguriau Sekai που κατεβασα απο τους Ookami !!! Δεν ξετρελαθηκα κι'ολας, ενα μικρουλι OVA ηταν που δεν ειχε να πει κ τιποτα το πρωτοτυπο για μενα!!!

sigpic10697_5.gif

#3080 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 13:43

Goku Midnight eye .

Cult. Τελείως cult.Εντελώς cult.

Έτσι ο Kawajiri !

Ontopic :

Finished Kemono no Souja Erin.

Aπλά υπέροχο και με πολύ συναίσθημα.
Λίγο βιαστικά τελικά τα τελευταία επεισόδια και γεμάτο ανατροπές που με ξάφνιασαν, αλλά τουλάχιστον το σουλουπώσαν λίγο στο τέλος, έκλεισαν τα κενά, και τέλειωσε με έναν τρόπο που αφήνει συναισθήματα ανάμεικτα, "εκπλήρωσης", γλυκά και φυσικά δεν έλειψαν και τα δάκρυα. (αν και θα μπορούσαν να το κάνουν και λίγο καλύτερο το τέλος αλλά ντάξει..) ^^

Mustwatch, και όχι δεν είναι σε καμιά περίπτωση παιδικό κι ας μοιάζει έτσι.

PS : Τσίμπησε και το community βραβειάκι στο ARC ώς το καλύτερο adventure/fantasy του 2009, not bad.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#3081 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Μάρτιος 2010 - 13:59

Είδα το Kanon 2006. Είχα δει το πρώτο αρκετά παλαιότερα, έτσι δε βιαζόμουν να δω και αυτή την έκδοση. Αρκετές οι διαφορές βέβαια μεταξύ τους. Η σειρά μου άρεσε στα σημεία, αλλά με ενόχλησε σε αρκετά άλλα.
Δε θα σταθώ στο σημείο του μεταφυσικού, άλλωστε εκεί δεν έχω αντιρρήσεις. Με ενοχλεί το "reset button" στην ψυχολογία του πρωταγωνιστή. Τόσα συνέβηκαν με τις συμπρωταγωνίστριες του, αλλά μόλις η κάθε ιστορία έκανε το κύκλο της, από την επομένη δεν έτρεχε τίποτα! Μεγάλη αντίφαση αυτή, για έναν - και καλά - ευαίσθητο άνθρωπο, που νοιάζεται για τους άλλους. Επίσης, από όλα τα έντονα που έζησε κατά την διάρκεια των επεισοδίων, κατέληξε με εκείνη που έζησε τα λιγότερα (άσχετα το παρελθόν). Γενικά, πολύ βολικά τα βρήκα σε αυτήν την σειρά, θα μπορούσε με λίγες διαφορές να γίνει πολύ καλύτερη. Από την άλλη, έντονο το συναίσθημα της συνολικά και πολύ καλή η μουσική της (πολύ κοντά στα δικά μου, μη-rock γούστα). Δεν είναι ότι δε μου άρεσε, αλλά θα μπορούσε πολύ εύκολα να ήταν καλύτερη και με λυπεί που την χαντάκωσαν έτσι για ανοησίες.

Στην συνέχεια είδα The Daughter of Twenty Faces. Η σειρά με λίγα λόγια: Ο James Bond και ο Fantoma σε μία σάρκα, μεγαλώνει μία 11άχρονη που έχει απαγάγει, με σκοπό να αποτελέσει την άτυπη κόρη του (ή την καπάρωσε από τα 11 της για να τον παντρευτεί στα 16 της, όπως συνηθίζουν εκεί στην Ιαπωνία). Εχθρός του αρχικά ο Dr Evil και μετά ο Brain (από Pinky and the Brain). Οι δύο τους (11άχρονη και μποντοφαντομάς), θα πολεμήσουν όλα τα Ιαπωνικά κατάλοιπα του Β' Παγκοσμίου πολέμου, με πολλές απώλειες βέβαια σε προσωπικό επίπεδο.
Τέσπα, η σειρά απλά βλέπετε ευχάριστα, αλλά μπάζει από 100 πλευρές. Κυρίως για τις πολλές αντιφάσεις της πρωταγωνίστριας. Μάλλον στο μυαλό τους οι συντελεστές της είχαν το πρωτοεφηβικό κοινό, δεν εξηγείτε αλλιώς. Και με αυτό δε θα είχα πρόβλημα, αλλά τότε προς τι η όλη σοβαροφάνεια;

Τέσπα, πάμε για άλλα, να δω τι έχει σειρά να δω τώρα: Μάλλον κάτι από 1990s σε γούτσου γούτσου...

#3082 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 18:08

Μολις ειδα το Lupin: The Last Job

το οποιο ηταν πολυ καλυτερο απο οτι περιμενα.
Αυτη τη φορα εξελισοταν στην Ιταλια και καποιοι απο τους βασικους χαρακτηρες δεν ειχαν ιδιαιτερη παρουσια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3083 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 18:42

Τέλειωσα και εγώ το Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora . 6 ovas όλο και όλο, πολύ όμορφη ρομαντική ιστοριούλα, που σε 6 επεισόδια αναπτύσετε αρκετά καλά. Οι χαρακτήρες παρόλο που είναι κάπως.. αμερικανιές , είναι απο τις λίγες φορές που σε ανιμε συμπεριφέρονται ανάλογα με την ηλικία τους.. αντι για 12χρονα που έχουν τα προβλήματα 25αρηδων δηλαδή, είναι 17 και είναι οτι πρέπει να είναι.. παιδιά!
Πολύ καλό για τους fan των ροματζάδων.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3084 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 21:12

Ξεκινησα να βλεπω Hellsing.Απλα respect :riiight:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3085 krepoula

krepoula

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 22:00

Μολις τελειωσα το Toradora! Θα κλαψω απο συγκινηση για την τελειοτητα του!!!!!:blingeye2:

#3086 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2010 - 23:15

Μολις τελειωσα το Toradora! Θα κλαψω απο συγκινηση για την τελειοτητα του!!!!!:blingeye2:

Εγώ πάλι έκλαψα από το Epic fail ending του...:if:

OT:Είδα το πρώτο επεισόδιο του Ookami kakushi.Αν και δεν είχε κάτι να με τραβήξει δεν είχε ούτε κάτι να με απωθήσει οπότε θα το δω μόνο και μόνο επειδή είναι του Ryukishi.Ελπίζω να φτιάχνει στη συνέχεια.

#3087 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 03:36

Τελιωσα το Zeta gundam

Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α

Οχι μονο μακραν το καλυτερο Gundam, αλλα εκει η καλυτερη πολεμικη σειρα που εχω δει.
Σειρα 25 χρονων, συνεχιζει 7 χρονια μετα το επισης φανταστικο Gundam 0079, Πολυ πιο σκοτεινο, καταθλιπτικο και γεματο δραμα.Περιλαμβανει απο πολιτικες μαχες μεχρι και μυνηματα για διακρισεις, καταστροφη της Γης, war attrocities και ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα, romance απο αντιμαχομενες παραταξεις πολεμου.
Χαρακτηρες, story 10αρι σε ολλα.
Το εργο ειναι πολυ, πολυ μα παρα πολυ μπροστα.

Ενα remake του να κανανε με αξιοπρεπη σχεδιο και καλυτερη μουσικη.....

Θα ελεγα απλα η αγαπημενη μου σειρα, αλλα ελα που υπαρχει και το evangelion εκει εξω....

qzMHWHd.png

#3088 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 11:12

Παραλληλα με το Hellsing αρχησα να βλεπω κ το Higurashi no naku koro ni,διοτι το ειχα κανει drop πριν 2 χρονια.Ας ελπισουμε οτι θα καταλαβω τον τροπο με τον οποιο εξελισσεται η πλοκη.:blurah5:
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3089 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάρτιος 2010 - 12:52

Kenichi 5/50 από Awmn .Βλέπω shonen μετά από πολλά χρόνια και μου αρέσει.

Full Metal Panic 22/24. Βαρέθηκα στο τέλος ...

Blue Gender 2/26 .Σφαγείον ,σε ποστ αποκαλύπτικ.Εγώ είμαι καλημμένος 100% και ας μην έχει καθόλου σενάριο.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3090 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 12 Μάρτιος 2010 - 12:59

Τελιωσα το Zeta gundam

Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ο-Υ-Ρ-Γ-Η-Μ-Α

Οχι μονο μακραν το καλυτερο Gundam, αλλα εκει η καλυτερη πολεμικη σειρα που εχω δει.
Σειρα 25 χρονων, συνεχιζει 7 χρονια μετα το επισης φανταστικο Gundam 0079, Πολυ πιο σκοτεινο, καταθλιπτικο και γεματο δραμα.Περιλαμβανει απο πολιτικες μαχες μεχρι και μυνηματα για διακρισεις, καταστροφη της Γης, war attrocities και ενα απο τα αγαπημενα μου θεματα, romance απο αντιμαχομενες παραταξεις πολεμου.
Χαρακτηρες, story 10αρι σε ολλα.
Το εργο ειναι πολυ, πολυ μα παρα πολυ μπροστα.

Ενα remake του να κανανε με αξιοπρεπη σχεδιο και καλυτερη μουσικη.....

Θα ελεγα απλα η αγαπημενη μου σειρα, αλλα ελα που υπαρχει και το evangelion εκει εξω....

Αν είναι τόσο μπροστά το gundam ζήτω που καήκαμε...

Λυπάμαι που δεν μπορώ να συγκρατηθώ Mad hatter, αλλά δεν μπορώ να βλέπω τις λέξεις κλειδιά "πολιτικές μάχες / διακρίσεις/ καταστροφή της Γης / war atrocities και αντιμαχόμενες παρατάξεις πολέμου" χωρίς να σκεφτώ αναπόφευκτα το αριστούργημα στο είδος των space operas Legend of galactic heroes.

Κάτι μου λέει mad hatter, πως αν λες για 10ρι σε όλα για το zeta gundam, σίγουρα δεν έχεις δει το logh, το οποίο αν δεις, πραγματικά θα προσκυνήσεις και ίσως να αλλάξεις και τα standard σου μιας και μιλάμε για όλα τα παραπάνω που είπες, μαζί με άριστη παραγωγή σε ήχο-μουσική που το ανεβάζει σε επίπεδα τρελής επικούρας (όλα τα κομμάτια είναι κλασικής γερμανικής μουσικής από πασίγνωστους συνθέτες), αλλά και απίστευτο novel-storytelling που δεν χωλαίνει σχεδόν σε κανένα επεισόδιο (ουσιαστικά δεν κάνει ποτέ κοιλιά) και φυσικά το cult στοιχείο πανταχού παρών.

Μπορεί να είναι παλιό το animation του, αλλά οι χαρακτήρες είναι καλοσχεδιασμένοι και σε αποζημιώνει πλήρως σε σενάριο/χαρακτήρες. (ουσιαστικά δεν έχει καλούς και κακούς, όλοι γκρι, μόνο τα κίνητρα παίζουν ρόλο)
Θα μπορούσα να μιλάω επ άπειρο για το logh αλλά δεν θα το κάνω.

Aπλά δες το αν θες να δεις κάτι πραγματικά καλό στον τομέα war tactics και politics.

Ontopic :
Watching gintama 81 : Πλέον έχει γίνει πολύ αξιόλογο, κορυφή το Yagyuu arc έλιωσα στο γέλιο στο επεισόδιο με το χαρτί και τις τουαλέτες. Δεν υπήρχε απλά...
Natsume 2nd season 5/13: Δεν ξέρω κάτι λείπει, υπερβολικά μέτριο, μαλλον κατά πολύ χειρότερο και απ'το 1ο season.
Trapeze 3/11 : Πραγματικά μοναδικό, με πολύ ιδιαίτερο σχέδιο (mononoke σχεδιαστής), και πολύ καλή ανάπτυξη χαρακτήρων παρ'ότι έχει αυτοτελές ύφος. Όσο βλέπω τόσο περισσότερο μου αρέσει. Αξίζει όσα λίγα για τον χρόνο τους, αρκεί να συνηθίσετε το σχέδιο λιγάκι.
Guin Saga 18/26 :
Ευτυχώς μετά την μέση πράγματι βελτιώθηκε αισθητά, (χάλια μαύρα τα πρώτα 10 επεισόδια) το σενάριο επιτέλους δεν είναι τόσο απλοϊκό όσο πριν, μπήκε μπόλικη μαγεία και νέοι χαρακτήρες και σκευωρίες και κάποιοι χαρακτήρες γίνονται πιο γκρι. Μεγάλο + της σειράς που επιτέλους ο σπαστικός πρίγκιπας έβγαλε τον "άλλο εαυτό" του. Αυτό δίνει άλλες δυνατότητες στο μέλλον της σειράς. Πραγματικά είναι λες και είδαν τα λάθη που έκαναν στο πρώτο μισό (τους τα είπε το κοινό; ) και προσπάθησαν να τα εξαλείψουν. Τα mindless combats επίσης ελαττώθηκαν. :)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 12 Μάρτιος 2010 - 13:07

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler: