Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3046 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 19:25

Fate Stay Night 21: Αυτη η σειρα θα μπορουσε να ηταν τοσο καλυτερη :/ still τη βλεπεις ευχαριστα. 2 τελικες μαχες μενουν...

Higepiyo 38: To higepiyo κλεινει με μια ιστορικη μαχη μεταξυ των αιωνιων αντιπαλων ( lol ) και με σχεδον ολους τους σημαντικους χαρακτηρες της σειρας ως παρατηρητες XD

Fullmetal Alchemist Brotherhood 45: Epic is epic.

kτλπ στη sig

#3047 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 19:51

Είμαι στη μέση του Urusei Yatsura. Μεγάλο καϊδι τελικά, το προτείνω σε όλους... :hihi2:

Παράλληλα ολοκλήρωσα Clannad, Clannad after story και τα σχετικά OVA. Πολύ καλή σειρά, το σενάριο ρέει, πολλές οι συγκινήσεις αλλά και οι στιγμές γέλιου. Πολύ καλή η μουσική και το animation. Σπαστικό μέχρι αηδίας το "clean" περιεχόμενο (ήμαρτον! Ούτε κίσου, ούτε πάντσου, τι key studio είναι αυτό; ). Σε αυτήν την σειρά αναλύονται ιδιαίτερα οι σχέσεις των Ιαπώνων σε οικογενειακό περιβάλλον. Τεράστια η διαφορά από τις αντίστοιχες ελληνικές!
Την προτείνω ανεπιφύλαχτα, αλλά την θεωρώ ότι είναι για ένα ποιο ώριμο κοινό. Δύσκολα έφηβος θα βρει ενδιαφέρον.

#3048 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 20:03

Michiko to Hatchin: Στο 6ο επεισόδιο είμαι και νιώθω ότι ανακάλυψα διαμαντάκι. Η Michiko και η Hatchin είναι υπέροχες, το animation πολύ καλό και συνδυάζει τη φάση με το σοβαρό. Και setting με Λατινική Αμερική. :nod:

Cowboy Bepop: 1ο επεισόδιο... γιατί άργησα τόσο πολύ? :OMG3:

15fkk04.jpg

#3049 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2010 - 20:47

Finished Toradora: Ωραία σειρά, ευχάριστη, αλλά όχι τίποτα το ιδιαίτερο, λόγω των κλασσικών κλισέ του είδους και της πρωταγωνίστριας. Ίδιο, αντιπαθητικό tsundere-loli με το Shakugan no Shana και το Zero no Tsukaima. Αλλά για την Ami και τη Minorin αξίζει να το δει κανείς.

#3050 Omoikane

Omoikane

Victim of Random Injustice

• Members
  • 483 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2010 - 10:01

Βλεπω το Shigofumi.Μεχρι στιγμης εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια κ μπορω να πω οτι το βρηκα εξαιρετικο.Λιγα ανιμε καταφεραν να με συγκινησουν απο τα πρωτα κιολας επεισοδια.Χιλια ευχαριστω στον χρηστη twin που μου το προτεινε.
"If life should treat you bad,don't get even,get mad."

#3051 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 01:06

Tέλειωσα το Giant Robo : Το τελευταίο OVA είναι ΕΠΟΣ

Full Metal Panic 20/24 :Χαβαλές,χαλαρό ,ευχάριστο.Τίποτα παραπάνω.

Blue Gender 2/26 : Ρομπότια και τέρατα που αλληλοσκοτώνονται σε post apocalyptic σκηνικό.Μου αρέσει.

Baki The Grappler 1/48 : Δεν έχω ξαναδει πιο τσαμπουκαλεμένο πρώτο επεισόδιο σε άνιμε.Ένας τρελός σφίχτερμαν δίχως λόγο και αιτία ορμάει σε ένα τσούρμο ανθρώπων με σκοπό να τους δείρει.OMG OMG . Είναι σαν να βλέπω το ΘΡΥΛΙΚΟ Crank με τον Statham σε άνιμε.I think I found a winarrrr!

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#3052 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 10:13

Τελείωσα το Ippo,ντάξει απλά από τις πιο θεϊκές σειρές που υπάρχουν...Τώρα έχω αρχίσει κάτι fanservice από τη νέα σεζόν,αλλά δεν ξερώ...Seikon no Qwaser,Chu-Bra,κλπ...Αλλά ρε παιδιά πολύ ξεφτιλίκια,που είναι η εποχή που έβλεπα ToLoveRu και γούσταρα?

#3053 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 11:58

Τώρα έχω αρχίσει κάτι fanservice από τη νέα σεζόν,αλλά δεν ξερώ...Seikon no Qwaser,Chu-Bra,κλπ...Αλλά ρε παιδιά πολύ ξεφτιλίκια,που είναι η εποχή που έβλεπα ToLoveRu και γούσταρα?

Ρίξε μια ματιά στο Omamori Himari. ;)
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#3054 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 13:04

Tελείωσα το Taisho Baseball Girls. Mε έκανε να βαρεθώ σε κάποια σημεία αλλά γενικά ήταν ευχάριστο, χωρίς να έχει και την καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων και χωρίς να θίγει τα θέματα που θα μπορούσε να θίγει. Ο τελευταίος αγώνας ήταν πολύ καλός πάντως.

#3055 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 13:51

Τελείωσα το Ippo,ντάξει απλά από τις πιο θεϊκές σειρές που υπάρχουν...Τώρα έχω αρχίσει κάτι fanservice από τη νέα σεζόν,αλλά δεν ξερώ...Seikon no Qwaser,Chu-Bra,κλπ...Αλλά ρε παιδιά πολύ ξεφτιλίκια,που είναι η εποχή που έβλεπα ToLoveRu και γούσταρα?

Δες το Ladies vs Butlers είναι πολύ καλό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3056 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 17:59

Δες το Ladies vs Butlers είναι πολύ καλό.

Shortly after είδα το 1ο επεισόδιο,and I found my reason to live once again

Drill-chaaaaan:joyful::joyful:

#3057 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Φεβρουάριος 2010 - 18:56

ξεκινησα το blood+ μπας και λυσω αποριες που μου ειχαν δημιουργηθει απο το manga, και μπορω να πω πως βλεπεται πολυ πιο ανετα απ οτι διαβαζεται

#3058 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Φεβρουάριος 2010 - 19:00

ξεκινησα το blood+ μπας και λυσω αποριες που μου ειχαν δημιουργηθει απο το manga, και μπορω να πω πως βλεπεται πολυ πιο ανετα απ οτι διαβαζεται

To Blood+ πιστεύω είναι πολύ καλύτερο σαν άνιμε. Κρίμα που ήδη ξέρεις τα περισσότερα γεγονότα γιατί θα το απολάμβανες ακόμη περισσότερο.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#3059 krepoula

krepoula

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 14:40

Προσφατα τελειωσα το K-On! και το Nyan-Koi και εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις!
Εξαιρετικα χαριτωμενα και τα δυο και το K-on! με εκανε να λιωσω απο τα γελια!:wooi2:
Τωρα αρχισα το Hetalia που το βρηκα κι αυτο καλο ομως μιλανε τοσο γρηγορα που σε καθε σκηνη που αλλαζει πρεπει να παταω το pause για να διαβαζω τους διαλογους!

#3060 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 28 Φεβρουάριος 2010 - 22:11

Πολλα βλεπω παραλληλα αλλα αυτα που μου μενουν πιο πολυ ειναι το υπερτατο mazinkaiser και το Kara no kyoukai.

Το πρωτο ειναι η mecha πορωση η ιδια :P Αν και η ταινια ηταν λιγο κατω σε σχεση με το υπερτατο 7ο Ova αλλα παλι τα εσπαγε.

Το kara no kyoukai εχει τους χαρακτηρες, τη μουσικη, την εικονα, το μπερδεμα της υποθεσης που με τραβανε.

Επισης απο τη τρεχουσα season την κυριολεκτικα απιστευτη πρωτη ova του Gundam unicorn (και την εξισου απιστευτη ξενερα που μου ερχετε οταν σκεφτομε οτι θα περιμενω κανα 6μηνο για να δω το επομενο).

On top of that αποφασισα επιτελους να ξαναποιασω το zeta gundam που ειχε μπει σε pause απο το σεπτεμβρη λογο τεχνικων δυσκολιων, και μεχρι να κατεβουν τα 11 giga επισοδια που εχει θα ξανακανω ενα rewatch στα πρωτα 15 που ειχα δει.

qzMHWHd.png