Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 02 February 2010 - 20:54
το κανάλι Κρήτη TV επαναπροβάλλει τη σειρά Kerokko Demetan. 6 επεισόδια μείναν ακόμα και τελειώνει.
Παρόλο που το animation απέχει έτη φωτός από τις καινουργιες στυλιζαρισμένες σειρές, στο σενάριο πρωτοτυπεί. Αν και νομιζα πως δε θα μου αρεσε λογω του μικρου κοινου που απευθύνεται, ωστόσο τελικά τα περισσότερα επεισόδια περνάνε δυνατα μυνήματα φιλίας, θάρρους, υπομονής και επιμονής με έναν τρόπο όπως μόνον οι Ιαπωνεζοι ξερουν να μεταδίδουν, χωρις να αποφεύγουν εσκεμμένα τις εντονες σκηνες, οπως κανουν οι περισσοτεροι αυτολογοκριμένοι σταθμοι που προβάλλουν καρτουν.
Ενω περιμενα να δω λιγα επεισοδια και να τη βαρεθω, τελικα με καθηλωσε.
Νιωθεις σα να βλεπεις τις παλιες εποχες οπου η TV σε καθηλωνε με τις δυνατες σειρες που εβαζε.
Βεβαια Star, Alter, NET (ελεω Ντισνεοποιησης, η αλλοτε πολυπλευρη στο animation ET2) μην περιμενετε να βαζουν τετοιες σειρες. Μονο στα τοπικα πλεον
Posted 03 February 2010 - 18:59
Να προσθέσω ότι μου έχει τραβήξει την προσοχή και το Mijuki Kanojo από τους Ero-Beat;)
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 11 February 2010 - 15:25
Τι να πω; Είναι ψιλοβλακεία και λίγο βαρετό, αλλά τα 3 τελευταία επεισόδια του 1ου κύκλου
με έκαναν να ξεκινήσω και τον 2ο... Επίσης έβλεπα Naruto Shippuuden (όχι ότι υπάρχει και κανένας anime fan που να μην βλέπει
Posted 11 February 2010 - 15:44
Τα αγορακια που μπορει να ενδιαφερθουν να το δουν....αμα δουν οτι υπαγεται στην κατηγορια shoujo μην βιαστουν να κοψουν λασπη...μονο για shoujo δεν θεωρειται (οκ, τα παραλεω αλλα ισχυει)..τι ενοω?...δειτε το και θα με θυμηθειτε!!!
Posted 11 February 2010 - 20:47
Επισης λιγο bakemonogatari και ef-a tale of memories, και τα 2 στο 5ο επισοδιο.Καλες σειρουλες μεχρι στιγμης.
Απο τη νεα season ειχα δει τα 2 πρωτα επισοδια του qwaser χωρις να μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.Σε καποια στιγμη ειχα λιωσει στα γελια, αλλα δυστυχως δε νομιζω να ηταν αυτη η αντιδραση στην οποια στοχευαν στο studio.Anyway, απο βδομαδα ισως δουμε και τα υπολοιπα που εχουν βγει.
Posted 11 February 2010 - 22:33
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 12 February 2010 - 00:09
[FONT="][/FONT]
αα! σορρυ δεν ειδα οτι ο τιτλος του thread ηταν Currently watching anime. Καλώς, τωρα βλέπω το requiem of the phantom και στα πρώτα 9 επεισόδια φένεται αρκετά ενδιαφέρον και απρόβλεπτο. απο οτι βλέπω μέχρι τώρα είναι δρασης με μαφία και αρκετα σκοτεινο.
Edited by Kenny, 12 February 2010 - 00:46.
merged
Posted 12 February 2010 - 02:09
Δεν γνωρίζω αν αυτή η thread είναι ενεργή,πάντως μου άρεσε το subject,και θα κάνω comment.
Λοιπόόόν...
Αυτήν την στιγμή βλέπω τα:
Katekyo Hitman Reborn (ΕΥΧΟΜΑΙ να το έγραψα σωστά..
Είμαι στο επισόδειο 19,και ΟΥΑΟΥ,αυτό το anime έχει τρελή φάση.
Επίίίσης,βλέπω το Myself Yourself και..πρέπει να παραδεχτώ ότι τα κοινωνικά-δραματικά anime δεν μου ταιριάζουν ιδιαίτερα.
<~~ Είμαι στο επισόδειο 4.
Προσπάθησα να δω το Ga Rei Zero,αλλά ήτανε κάπως...too shounen για εμένα. xD
Έχω μείνει στο δεύτερο επισόδειο.. χαχαχα..
Επίσης έβλεπα/βλέπω το Doujin Work..Αν και είναι σχετικά καλό,κάτι δεν μου αρέσει,και δεν το βλέπω συχνά..Είμαι ακόμα στο επισόδειο 4..
Για τέλος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι βλέπω το One Piece.. xDD
Πόόόόρωση..
Είμαι στο τελευταίο-προτελευταίο επισόδειο,κάπου εκεί.
Επίσης,anime τα οποία τα έχω αφήσει στην αναμονή για κάποιο λόγο...:
X TV (episode 10)
To Love Ru (2nd Ova.I saw all the episodes,I just haven't watched all the ovas.
Genshiken (episode 26 - second season )
That's all. ^_^;;
Posted 12 February 2010 - 20:20
Γιατί, γιατί, ΓΙΑΤΙ να μη μπορούσα να το δω όταν ήμουν παιδί? Δε θα είχα ξαναγαπήσει τόσο άλλο ανιμε στη ζωή μου.
Επίσης είδα το πρώτο επεισόδιο Michiko to Hatchin. Πολύ καλή εντύπωση κι αν μου κάνει τη χάρη να κατέβει γρήγορα το torrent θα το ξεκοκαλίσω το Σαββατοκύριακο.
Edited by Maya-chan, 12 February 2010 - 21:42.
Posted 12 February 2010 - 21:56
Και κατεβασα να το δω και το Aki Sora για να δουμε θα ειναι οπως μου το εχουν περιγραψει???

Posted 12 February 2010 - 22:40
PS + ολα τα που ongoing παρακολουθω -> One Piece, Fairy Tail, Naruto Shippuuden, Bleach, FullMetal Alchemist: Brotherhood.... Περιμενοντας να αξιοθουν να βγαλουν και τριτη season D gray man και Junjou Romantica...
Posted 13 February 2010 - 02:21
Durarara 6: Συνεχιζει παρα πολυ καλα και κραταει το ενδιαφερον αμειωτο.
Samurai Champloo 23: Το 23 μπορει να ηταν filler of sorts αλλα εφυγε απειρο γελιο.
κτλπ στη signature.
Posted 17 February 2010 - 11:33
Αξίζει πολύ αυτή η μικρή ταινία, καθώς μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, απεικονίζει τα περισσότερα γεγονότα της ζωής του Kenji
Το ότι τους έδειχνε όλους σα ζώα περισσότερο ως tribute στο έργο του Kamiyama το θεώρησα και όχι ότι κάτι ήθελε να συμβολίσει.
Μακάρι να έχει μεταφραστεί κάποια από τις ιστορίες ή τα ποιήματα του στα ελληνικά.
Edited by aboumonkey, 17 February 2010 - 17:05.
Wrong name x2
Posted 17 February 2010 - 11:43
Night and Chaos: Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και με καλή σκηνοθεσία από τον Kawamori. .
Ωραία και να σκεφτείς το είχα κατεβάσει κι ήθελα να το δω ούτως ή άλλως απο καιρό. ^^
Spring and chaos λέγεται btw, I think..

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...