Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#3016 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 02 February 2010 - 20:54

τελικά εκεί που δεν το περίμενα, η ελληνική τηλεόραση προβάλλει οντως ποιοτικές σειρές από Ιαπωνία.

το κανάλι Κρήτη TV επαναπροβάλλει τη σειρά Kerokko Demetan. 6 επεισόδια μείναν ακόμα και τελειώνει.

Παρόλο που το animation απέχει έτη φωτός από τις καινουργιες στυλιζαρισμένες σειρές, στο σενάριο πρωτοτυπεί. Αν και νομιζα πως δε θα μου αρεσε λογω του μικρου κοινου που απευθύνεται, ωστόσο τελικά τα περισσότερα επεισόδια περνάνε δυνατα μυνήματα φιλίας, θάρρους, υπομονής και επιμονής με έναν τρόπο όπως μόνον οι Ιαπωνεζοι ξερουν να μεταδίδουν, χωρις να αποφεύγουν εσκεμμένα τις εντονες σκηνες, οπως κανουν οι περισσοτεροι αυτολογοκριμένοι σταθμοι που προβάλλουν καρτουν.

Ενω περιμενα να δω λιγα επεισοδια και να τη βαρεθω, τελικα με καθηλωσε.

Νιωθεις σα να βλεπεις τις παλιες εποχες οπου η TV σε καθηλωνε με τις δυνατες σειρες που εβαζε.

Βεβαια Star, Alter, NET (ελεω Ντισνεοποιησης, η αλλοτε πολυπλευρη στο animation ET2) μην περιμενετε να βαζουν τετοιες σειρες. Μονο στα τοπικα πλεον

#3017 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 03 February 2010 - 18:59

Από ongoing βλέπω βασικά μόνο One-Piece μιας και έχω ελάχιστο χρόνο λόγω εξεταστικής. Και επιπροσθέτως Slayers Next. Για την ώρα το Next μαζί το prequel του τα θεωρώ από τα πιο ευχάριστα anime που έχω δει. Με αστεία, δράση και μια στοιχειώδη πλοκή χωρίς πολύ βάθος και σκέψη είναι ότι πρέπει για ξεκούραση και ανεμελιά.

Να προσθέσω ότι μου έχει τραβήξει την προσοχή και το Mijuki Kanojo από τους Ero-Beat;)
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#3018 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 11 February 2010 - 15:25

Λοιπόν, αυτόν τον καιρό βλέπω το Jigoku Shojo (μόλις ξεκίνησα τον 2ο κύκλο)
Τι να πω; Είναι ψιλοβλακεία και λίγο βαρετό, αλλά τα 3 τελευταία επεισόδια του 1ου κύκλου
με έκαναν να ξεκινήσω και τον 2ο... Επίσης έβλεπα Naruto Shippuuden (όχι ότι υπάρχει και κανένας anime fan που να μην βλέπει:blingeye2:) ώσπου τα :chigau:*!@*#$(=λογοκρισία) fillers μπήκαν στη μέση... Από τότε περιμένω πότε θα τελειώσει και αυτό το filler arc για να μπορέσω να ξανακούσω το Dattebayo του Naruto χωρίς να χασμουριέμαι!

#3019 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 11 February 2010 - 15:44

αυτη την στιγμη παρακολουθω το hanasakeru seishounen....δεν ειναι ολοκληρωμενη σειρα και μουτζωνω τον εαυτο μου που την ξεκινησα (γιατι προτιμω να βλεπω ολοκληρωμενες σειρες)....αλλα μ αρεσει πολυ...ειναι πολυ καλογραμμενη και ειναι κριμα που δεν εχουν μεταφρασει το μανγκα ακομη (ιστορικο: το συγκεκριμενο μανγκα τελειωσε το 1994 με 12 τομους).

Τα αγορακια που μπορει να ενδιαφερθουν να το δουν....αμα δουν οτι υπαγεται στην κατηγορια shoujo μην βιαστουν να κοψουν λασπη...μονο για shoujo δεν θεωρειται (οκ, τα παραλεω αλλα ισχυει)..τι ενοω?...δειτε το και θα με θυμηθειτε!!!:thatsit:
We play hide and seek......Hinamizawa style of course!!!!

Posted Image

#3020 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 February 2010 - 20:47

Βλεπω shin mazinger και διαλαω ενα κουτι μπισκοτα.......life can sometimes be so damn good..........

Επισης λιγο bakemonogatari και ef-a tale of memories, και τα 2 στο 5ο επισοδιο.Καλες σειρουλες μεχρι στιγμης.

Απο τη νεα season ειχα δει τα 2 πρωτα επισοδια του qwaser χωρις να μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση.Σε καποια στιγμη ειχα λιωσει στα γελια, αλλα δυστυχως δε νομιζω να ηταν αυτη η αντιδραση στην οποια στοχευαν στο studio.Anyway, απο βδομαδα ισως δουμε και τα υπολοιπα που εχουν βγει.

qzMHWHd.png

#3021 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 11 February 2010 - 22:33

βλέπω kemeko Dx επ. 10.. Τι να πώ για αυτή τη σειρά.. ολα τα κλισέ μαζεμένα σε 10 επεισόδια αλλα έχω πεθάνει στα γέλια!Απίστευτο γέλιο! οι χαρακτήρες αν και καρακλισε του κερ@τ@ τα σπάνε ενας ενας!μέχρι και θυλυκό pervert έχει μέσα.. really good:riiight:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#3022 bigbill

bigbill

Starting...

• Members
  • 28 posts

Posted 12 February 2010 - 00:09

τα 2 τελευταία που ειδα ειναι το code guess και το tokyo magnitude, μου άρεσαν και τα δυο πολύ. το πρώτο λόγο της απρόβλεπτης πλοκης και δρασης που έχει , μπορεί να είναι anime με robot αλλά δεν επικεντρώνετε τόσο πόλυ στις μάχες από ότι στην τακτική και στο τρόπο και την μέθοδο με την οποία ο προταγωνιστης προσπαθεί να πετύχει τον σκοπό του. το δευτερο μου αρεσε επειδη ειναι κατι προτοτυπο, απεικονίζει τι θα συνέβαινε αν ένας σεισμός 8,0 γινόταν στο τοκυο και δείχνει τον αγωνα 2 αδερφιών για την επιβιώση μέσα στο πρόσωπο της καταστροφής.
[FONT="][/FONT]

αα! σορρυ δεν ειδα οτι ο τιτλος του thread ηταν Currently watching anime. Καλώς, τωρα βλέπω το requiem of the phantom και στα πρώτα 9 επεισόδια φένεται αρκετά ενδιαφέρον και απρόβλεπτο. απο οτι βλέπω μέχρι τώρα είναι δρασης με μαφία και αρκετα σκοτεινο.

Edited by Kenny, 12 February 2010 - 00:46.
merged

#3023 Ria007

Ria007

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 12 February 2010 - 02:09

Hellooo~~ :P

Δεν γνωρίζω αν αυτή η thread είναι ενεργή,πάντως μου άρεσε το subject,και θα κάνω comment. :8):

Λοιπόόόν...
Αυτήν την στιγμή βλέπω τα:
Katekyo Hitman Reborn (ΕΥΧΟΜΑΙ να το έγραψα σωστά.. :uhh: )
Είμαι στο επισόδειο 19,και ΟΥΑΟΥ,αυτό το anime έχει τρελή φάση. :hihi2::hihi2::hihi2:
Επίίίσης,βλέπω το Myself Yourself και..πρέπει να παραδεχτώ ότι τα κοινωνικά-δραματικά anime δεν μου ταιριάζουν ιδιαίτερα. :P
<~~ Είμαι στο επισόδειο 4.

Προσπάθησα να δω το Ga Rei Zero,αλλά ήτανε κάπως...too shounen για εμένα. xD
Έχω μείνει στο δεύτερο επισόδειο.. χαχαχα.. :kakaka::uhh:
Επίσης έβλεπα/βλέπω το Doujin Work..Αν και είναι σχετικά καλό,κάτι δεν μου αρέσει,και δεν το βλέπω συχνά..Είμαι ακόμα στο επισόδειο 4.. :sadist:

Για τέλος ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι βλέπω το One Piece.. xDD

Πόόόόρωση.. :P
Είμαι στο τελευταίο-προτελευταίο επισόδειο,κάπου εκεί. :blurah5::if:
Επίσης,anime τα οποία τα έχω αφήσει στην αναμονή για κάποιο λόγο...:
X TV (episode 10)
To Love Ru (2nd Ova.I saw all the episodes,I just haven't watched all the ovas. :P )
Genshiken (episode 26 - second season )

That's all. ^_^;;
:burningbe3:

#3024 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 12 February 2010 - 02:26

@Ria007

Βλέπεις Katekyo Hitman Reborn και One Piece, και λες το Ga-Rei Zero "too shounen"???:hmmm:
Τα πρώτα 2 επεισόδια είναι αρκετά παραπλανητικά για το ύφος του anime πάντως. Δες κανα δύο ακόμα και δεν νομίζω να το μετανιώσεις. ;)
Posted Image
Posted Image

#3025 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 12 February 2010 - 20:20

Μετά από κάποιους μήνες ξανάπιασα το Marco και αυτή τη φορά το τελείωσα. Δεν έχω όρεξη να γράψω σεντόνια για το πόσο τέλειο ήταν οπότε θα πω μόνο ένα πράγμα.

Γιατί, γιατί, ΓΙΑΤΙ να μη μπορούσα να το δω όταν ήμουν παιδί? Δε θα είχα ξαναγαπήσει τόσο άλλο ανιμε στη ζωή μου. :if:

Επίσης είδα το πρώτο επεισόδιο Michiko to Hatchin. Πολύ καλή εντύπωση κι αν μου κάνει τη χάρη να κατέβει γρήγορα το torrent θα το ξεκοκαλίσω το Σαββατοκύριακο.

Edited by Maya-chan, 12 February 2010 - 21:42.

15fkk04.jpg

#3026 TheChoSenOnE

TheChoSenOnE

Anime Freak

• Members
  • 499 posts

Posted 12 February 2010 - 21:56

Μετα απο πολλη καιρο ξαναρχισα το Naruto αφου το ειχα αφησει πισο...Κλασικα καθε βδομαδα βλεπω το νεο επ. BLEACH και One Piece...
Και κατεβασα να το δω και το Aki Sora για να δουμε θα ειναι οπως μου το εχουν περιγραψει???
Posted Image

#3027 Lucy Heartfilia

Lucy Heartfilia

apathy syndrome

• Members
  • 676 posts

Posted 12 February 2010 - 22:40

Εγω παρακολουθω το Soul Eater και το βρισκω πολυ χαριτομενο, ειναι λιγο ποιο διαφορετικο απο αλλα που εχω δει τελειως εξωπραγματικο (οχι πως τα αλλα δεν ειναι) αλλα εχει και αυτην την ιδιαιτεροτητα με τον συγκλονιστικο ηλιο και φεγγαρι... Εχει και τελεια γραγικα και τα openings και τα endings ειναι επισης ωραια, ειμαι στην μεση και σκοπευω να το τελιωσω μεσα στο τριημερο... :ureshii:

PS + ολα τα που ongoing παρακολουθω -> One Piece, Fairy Tail, Naruto Shippuuden, Bleach, FullMetal Alchemist: Brotherhood.... Περιμενοντας να αξιοθουν να βγαλουν και τριτη season D gray man και Junjou Romantica... :if:

DbGr2lv.png

MAL || TUMBLR

#3028 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 13 February 2010 - 02:21

Weiss Survive R 6: 2 λεπτο fanservice, η πρωτη s εχει και ενα σεναριο, τωρα δε το λες και ακριβως σεναριο αλλα οκ :P η 2η εως αυτη τη στιγμη ειναι καθαρο fanservice.

Durarara 6: Συνεχιζει παρα πολυ καλα και κραταει το ενδιαφερον αμειωτο.

Samurai Champloo 23: Το 23 μπορει να ηταν filler of sorts αλλα εφυγε απειρο γελιο.

κτλπ στη signature.

#3029 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 17 February 2010 - 11:33

Spring and Chaos: Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και με καλή σκηνοθεσία από τον Kawamori. Ατμόσφαιρα γλυκιάς μελαγχολίας αλλά τελικά πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Mορφή ο Kenji Miyazawa και μακάρι να βλέπαμε όλοι τη ζωή όπως την έβλεπε αυτός.
Αξίζει πολύ αυτή η μικρή ταινία, καθώς μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, απεικονίζει τα περισσότερα γεγονότα της ζωής του Kenji
Spoiler:

Το ότι τους έδειχνε όλους σα ζώα περισσότερο ως tribute στο έργο του Kamiyama το θεώρησα και όχι ότι κάτι ήθελε να συμβολίσει.
Μακάρι να έχει μεταφραστεί κάποια από τις ιστορίες ή τα ποιήματα του στα ελληνικά.

Edited by aboumonkey, 17 February 2010 - 17:05.
Wrong name x2

#3030 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 17 February 2010 - 11:43

Night and Chaos: Πολύ ενδιαφέρουσα ταινία και με καλή σκηνοθεσία από τον Kawamori. .

Ωραία και να σκεφτείς το είχα κατεβάσει κι ήθελα να το δω ούτως ή άλλως απο καιρό. ^^

Spring and chaos λέγεται btw, I think..

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler: