Edited by Scorpion, 29 December 2009 - 21:00.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 29 December 2009 - 20:42
Posted 29 December 2009 - 20:54
Στην συνέχεια, για να μην χαλάσω το εορταστικό mode, αποφάσισα να ξεκινήσω να βλέπω την σειρά που αναβάλω χρόνια και χρόνια τώρα: Urusei Yatsura.
Μιλάμε η σειρά είναι κορυφή, δε το συζητάμε! Απίστευτο χιούμορ, ακραίες καταστάσεις, έξυπνο ecchi... Επίσης κάθε επεισόδιο είναι χορταστικό: Διαιρείτε σε δύο μικρότερα και νομίζεις ότι κρατάει ώρα. Κορυφαία σειρά, τέτοιες δεν βγαίνουν εύκολα σήμερα!
Μάλλον μετά από αυτή θα ξεκινήσω όλα τα anime της Rumiko Takahashi στην σειρά. Έχει ψωμί η υπόθεση δηλαδή μέχρι την άνοιξη! Άντε να φτάσω και στο Ranma 1/2 με το θρυλικό "Yasashii Ii Ko Ni Narenai" (ΒΑΚΑΒΑΚΑΒΑΚΑΒΑΚΑΒΑΚΑ ΚΑΑΑ)!!!
Posted 29 December 2009 - 23:59
Και πήγα να ξεκινήσω το ef-a tale of memories...αλλα πολύ μπερδεμένο....
Posted 30 December 2009 - 02:41
Στην συνέχεια, για να μην χαλάσω το εορταστικό mode, αποφάσισα να ξεκινήσω να βλέπω την σειρά που αναβάλω χρόνια και χρόνια τώρα: Urusei Yatsura.
Μιλάμε η σειρά είναι κορυφή, δε το συζητάμε! Απίστευτο χιούμορ, ακραίες καταστάσεις, έξυπνο ecchi... Επίσης κάθε επεισόδιο είναι χορταστικό: Διαιρείτε σε δύο μικρότερα και νομίζεις ότι κρατάει ώρα. Κορυφαία σειρά, τέτοιες δεν βγαίνουν εύκολα σήμερα!
μόνο το manga είχα διαβάσει. Επίσης αρκετά καλό αν και στο 1/4 των τευχών γίνεται μονότονο αλλά έχει αρκετό γέλιο.
Ισως θα έπρεπε να δω και μερικά επεισόδια από τη σειρά. Μόνο την ταινία του Μ.Oshii Beautiful Dreamer είδα και ήταν αρκετά σουρεαλιστική. Αλλά θυμάμαι που είχα διαβάσει για τις διαφωνίες μεταξύ της R.Takahashi και των ανιματέρ/σκηνοθετών να παραμείνει ακριβώς ίδια η σειρά χωρίς αλλαγές. Μάλιστα δεν της άρεσε και πολύ ο μετέπειτα τρόπος προσέγγισης του Oshii
Εστω και έτσι η ταινία είναι ωραία και επιδέξια σκηνοθετημενη. Ποιος θα το περιμενε, επιρροες απο γαλλικό σινεμά και Lum να πανε πακέτο.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=l5lGy5rbbPE[/media]
Posted 30 December 2009 - 03:14
Πολυ φοβαμαι οτι θα σε απογοητευσει αφου αρκετα γρηγορα χανει το ενδιαφερον του, απο τη μεση και μετα θα το ελεγα αρκετα βαρετο / σκετο eye candy.Ειπα να μυηθω κ εγω στον κοσμο των yuri anime.
Mετα απο μερικα reviews σειρων που διαβασα,κατεληξα στο Strawberry Panic.Το ξεκινησα σημερα χαλαρα κ απο τα 2 πρωτα επισοδεια αποκομισα θετικες εντυπωσεις.Ελπιζω να μην με απογοητευσει στην συνεχεια.
P.S:Η Etoile-sama φαινεται μεγαλος διαφθορεας.
Posted 31 December 2009 - 17:51
Posted 01 January 2010 - 16:15
το σχεδιο ειναι ελειενο
Edited by Hellkeeper, 01 January 2010 - 16:20.
Posted 01 January 2010 - 17:44
αρχισα το samurai gun. μπορει να μου παρει κανα μηνα μεχρι να το δω
το σχεδιο ειναι ελειενο
Όλο το άνιμε είναι ελεϊνό.Μην μπεις στον κόπο...
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο. 
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 02 January 2010 - 03:11
Posted 02 January 2010 - 06:35
αρχισα claymore το πρωτο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο.....αλλα δεν ξερω.....the manga seems better....maybe both:P
Μέχρι το 22ο επεισόδιο είναι καλό και σχετικά πιστό στο manga, μετά χύνεται όλη η καρδάρα με το γάλα...
Τα έχουμε πει και στο ομώνυμο thread.
Posted 02 January 2010 - 11:00
Πολυ φοβαμαι οτι θα σε απογοητευσει αφου αρκετα γρηγορα χανει το ενδιαφερον του, απο τη μεση και μετα θα το ελεγα αρκετα βαρετο / σκετο eye candy.
Ειχες απολυτο δικαιο φιλε Adventurer.Εχω δει μεχρι το 5ο επεισοδιο κ πραγματικα βαρεθηκα την ζωη μου.Ψηνομαι αγρια να το κανω drop.Κριμα.Τα 2 πρωτα επεισοδια μου ειχαν φανει αρκετα ωραια.
Posted 07 January 2010 - 11:53
οποιος το χει δει ας μου πει αν αξιζει.
Posted 07 January 2010 - 13:15
Μέσα στις γιορτές ξεκίνησα το Shin Getter Robo. Super Robot awesomeness nothing more, nothing less:wis:
Posted 07 January 2010 - 16:39