Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6139 replies to this topic

#286 NineTailsNaruto

NineTailsNaruto

Anime Fan

• Members
  • 204 posts

Posted 04 March 2007 - 20:09

Λοιπον βλεπω:

naruto(βεβαια το βαριεμαι αφου εχω διαβασει το manga) ,
:thumbup:

Μην το διαβάζεις για να μήν το βαριέσε

#287 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 March 2007 - 21:00

Μην το διαβάζεις για να μήν το βαριέσε

Xαχα εχω φτάσει τόσο μακρυα στο manga που δεν εχει γυρισμο:bleh: Μεχρι να φτασει εκει που ειμαι η σειρα θα περασει πολυς καιρος.Καλα βεβαια δεν με νοιαζει και ιδιαιτερα,δεν αξιζει τον κοπο,όπως ειχε πει καποτε ο dante "πάει,ψόφισε το γατακι":bye2: :rip:

#288 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,136 posts

Posted 04 March 2007 - 21:07

Λοιπον βλεπω:
Kαι πρόσφατα τελειωσα και το Welcome the the NHK,που ήταν sugeeeeee.Το style του εμοιαζε πολυ με honey and clover που ήταν μια πολύ ευχαριστη εκπληξη για εμενα!(ok δεν μιλαω για τη θεματολογια)

Διάβασε και το manga άν σου άρεσε η σειρά γιατι το έχουν αλλάξει πάρα πολυ και έχουν παραλείψει αρκετα, αρκετά για προφανείς λόγους, βλέπε spoiler.

Spoiler:

LfNX0dh.png

#289 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 posts

Posted 04 March 2007 - 21:58

Naruto shippuden χωρίς να με εντυπωσιάζει αν και το 1ο επεισόδιο με το flashfront(κατα το flashback lol) με Sasuke με ψιλοπόρωσε
Βleach 74 and going! : προσπαθώ να δω τα fillers που είναι ψιλοξενέρα,ας ελπίσω να φτιάξουν στην πορεία
Εvangelion:για 2η φορά να το κατανοήσω καλύτερα
Tenjou Tenge:δε μου αρέσει αλλά δεν είναι τόσο χάλια να μη βλέπεται(πχ Ragnarok!),οπότε αφού μπήκε στο drive θα πρέπει να τελειώσει!!

Είδα πρόσφατα:
Ghost in the shell 1st movie: για 2η φορά με ελληνικούς υπότιτλους και αρκετά νοητικά προετοιμασμένος για να το πιάσω καλύτερα και μου άρεσε αρκετά
FF 7:Advent Children : μελέτησα πρώτα story και ορολογίες από Final Fantasy στο google γιατί δεν έχω παίξει τα games και μπορώ να πω δε μου πολυάρεσε sa σενάριο, μόνο ξύλο είχε. Οι φαν φαντάζομαι θα κ@υλωσαν όταν είδαν Sephiroth λολ

#290 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 05 March 2007 - 22:40

Death Note: ( 17 - 18 )
Honey and Clover (from start to finish)
Pretear (once again...)
NGE (trying to pass the 5th episode)

#291 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 14 March 2007 - 17:26

Bleach μέχρι 117
FMA 01-11

αυτά τον τελευταίο καιρό...

#292 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 14 March 2007 - 19:19

oooo έχω ένα μηνα να κάνω update εδώ.... nice :twisted: :rolleyes: :whistling: ακολουθεί το list της παράνοιας :bleh:

Freedom ep.2, Busou Renkin ep.20-23, Deltora Quest ep.1-3, Kyoshiro to Towa no Sora ep.5,
Code Geass ep.17-19 (το έχω πει και θα το ξαναπώ άπειρες φορες > λατρεύω αυτό το anime :love:
:love: :love:),
Yamato Nadeshiko Shichi Henge ep.15-18, Super Robot Taisen - OG Divine Wars ep.13-16 ,
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi ep.9-11, Red Garden ep.14-18, D.Gray-man ep.19-22,
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou ep.3-5, Death Note ep.17-20, Ghost Hunt ep.19-21,
Le Chevalier D`Eon ep.15-16, Asatte no Houkou ep. 11-12 (τελειωσε και αυτooo :bye: ),
Master of Epic ep.2 (είπα να του δώσω ένα ep ακόμα αλλα τέσπα...<< ), Naruto Shippuuden ep.1-4,
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ep.13-15, Mai-Otome Zwei ep.2, Nodame Cantabile ep.5-6,
Juusoukikou Dancougar Nova ep.1, Kateikyoushi Hitman Reborn! ep. 6,
Negima?! ep.14,
The Third ep.23-24 (τέλος και αυτό :bye2: ),Taiyo no Mokushiroku: A Spirit of the Sun - TV Special ep.2,
Kekkaishi ep.12, Studio 4°C Global Astroliner Gou,
Studio 4°C Kung Fu love

finally έπιασα στα χέρια μου το Ikkitousen και το είδα όλο,
μετά ξεκίνησα και το Ikkitousen Dragon Destiny ep1-2.
Μετά συνέχισα με το
Studio 4°C κάψιμο > είδα τα: Mind Game, Memories, Kigeki,
Kimagure Robot ep.1-10/10 και Hijikata Toshizou Shiro no Kiseki.
Έπειτα ξαναεπιασα στα χερια μου το One Piece, κατά τα χριστούγεννα μεριά μέσα σε τρεις μέρες
είχα δει τα eps 1-40
και τώρα είδα τα ep.50-130 αλλα σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.
Και ναι ντάξ τα περισότερα τα είχα δει και στο Alter αλλά σαν το Japanese Original Dub Τίποτα!!!
e!και τελοσπάντων κατέληξα να εθιστώ :rolleyes: άτιμο One Piece :bleh:

rrmr.png

#293 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 14 March 2007 - 20:46

Ρε συ d.neko-angel πως μπορείς και βλέπεις ταυτόχρονα τόσες πολλές σειρές;
Δεν μπερδεύεσε;
Εγώ προτιμώ να βλέπω μία μία τις σειρές.
Εκτός από τα οngoing Naruto,Bleach και Death Note τελείωσα το Chobits το οποίο ήταν καλό κατά την γνώμη μου και βλέπω τώρα Yu Yu Hakusho επεισόδιο 34:thumbup: το οποίο έχει αρχίσει και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον από τα τελευταία επεισόδια που έχω δει.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#294 kienzan

kienzan

Anime Elite

• Members
  • 1,251 posts

Posted 14 March 2007 - 21:15

και βλέπω τώρα Yu Yu Hakusho επεισόδιο 34:thumbup: το οποίο έχει αρχίσει και αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον από τα τελευταία επεισόδια που έχω δει.

Το Yu Yu Hakuso απο το 2Χ και μετα παιρνει φωτία που δέ σβήνει παρα μόνο μετά το εξερετικό τέλος της σειράς8)

Τελευταί είδα

Najica blitz tactics αρκετά καλό για όποιον γουστάρει να βλέπει σόβρακα και πιστολίδι8)
Gatchaman (1-30) 35 χρόνια μετά συνεχίζει να λάμπει:kakashithumbup:
Tenshi no tamago Αυτο το πράμα δεν είναι ανιμε είναι κηνιματογράφος και μαλιστα απο το είδος που αντιπαθώ:calm:
Guyver OVA εντελώς προχειροδουλειά:mad2: και δυστηχώς μου έκανε και spoiler για την πολύ καλιτερη TV σείρα:ill:

Gundam 0079 (1-16)
Είναι ολα όσα δεν ήταν το seed :king:

Black Magic 66
πολύ καλό action OVA

Otogizushi Μισό μουφικο adventure στη μεσαιονικη ιαπωνία και το αλλο μισό (που δεν έκατσα να το δώ:calm:) η συνέχεια στη συνχρωνη εποχη με τις μετενσαρκώσεις των προταγωνιστών (τι μαλακίες σκαρφίζεται ο κόσμος για να πρωτοτυπίσει:ill:).
Posted Image

#295 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 14 March 2007 - 21:19

Νομίζω κοπέλα είναι, εμείς τα καταφέρνουμε καλύτερα σε κάτι τέτειο.

Naruto25
Afrom Samurai 2ova
Mushishi 6
Kino no tabi 2

#296 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 14 March 2007 - 21:35

Δεν μπερδεύεσε;
Εγώ προτειμώ να βλέπω μία μία τις σειρές.

it's actually fun watching many series all together...δε βαριεσαι βλεποντας συνεχεια το ιδιο πραγμα :bleh:

some recent
Νodame Cantabile 8
Code Geass 19 :respect:
Red Garden 18
Higurashi no Naku Koro ni 16
YamaNade 17-18
Bartender 11[τελιωσε κι αυτο ^^]
Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi 11-12
Reideen 1
Manabi Straight 6
Busou Renkin 23
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 16
Ichigo Mashimaro OVA 1

and in an hour or so Moonlight Mile ep 1 ^^
και θελω να βρω χρονο να τελιωσω το Inukami,το xxxHOLiC,το Sci Fi Harry και το Kiba...

#297 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 March 2007 - 00:06

Δεν μπερδεύεσε;

it's actually fun watching many series all together...δε βαριεσαι βλεποντας συνεχεια το ιδιο πραγμα :bleh:

ακριβώς όπως τα λέει η yami. Με την ποικιλία ποτε δεν βαριέσαι, ποτε δεν ξενερώνεις :bleh:
Συν ότι έχω φωτογραφική μνήμη. Όταν δω κάτι στην tv,στο pc και τα σχετικά δύσκολα το ξεχνάω
Συν ότι είχα ένα ολόκληρο μηνα να κάνω update οποτε και μαζεύτηκε υλικό
Τέσπα
> > yami όταν δεις το Moonlight Mile πες μου αν αξίζει το κόπο. thanks

Πάω να δω One Piece τώρα :bleh:

rrmr.png

#298 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 15 March 2007 - 00:20

Καιρό έχω να κάνω Update

Τελείωσα το Hunter X Hunter (δεν ξαναφτιάχνονται τέτοιες σειρές :bye2:)
Τελείωσα το Gankutsuou :
Τελείωσα ό,τι είχε απομείνει από το Slayers Universe (ταινίες κλπ):cry:

Επίσης άρχισα σειρές όπως
Eureka 7 (1-17) Από τόσα που άκουγα για αυτήν την σειρά, είχα περισσότερες απαιτήσεις :calm:. Ίσως είναι αρχή ακόμα για να κρίνω. Τουλάχιστον από εδώ και στο εξής αποκτάει περισσότερο ενδιαφέρον η ιστορία
Guyver (1-5) Σε όσους άρεσε το Tekkaman Blade μην χάνετε χρόνο και δείτε το αμέσως
Hokuto No Ken (1-43) Δεν περίμενα να πορωθώ τόσο πολύ με μία σειρά του '84. Το Fist Of The North Star αποτελεί ιστορικό κομμάτι στην ιστορία των Anime 8)

d. neko , το Deltora Quest λέει τίποτα μέχρι στιγμής ?

E5VV38U.jpg

#299 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 posts

Posted 15 March 2007 - 13:24

AI YORI AOSHI (1-24)
WINDARIA (movie...old)

#300 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 March 2007 - 17:15

Gungrave (απο τη δικια μας Animeclipse....παιδια κορυφαια δουλεια συνεχιστε ετσι!)
Nightwalker (AHQ)
Mai-Hime (KAA)