Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6137 replies to this topic

#256 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 12 February 2007 - 18:43

Bleach(μολις μπηκα στα fillers :( ),death note και μαλλον θα συνεχισω και το honey and clover.περιμενω και το monster

#257 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 14 February 2007 - 00:17

Πριν λίγες μέρες τελείωσα το Bakuretsu Tenshi το οποίο δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο:thumbdown:
Τώρα βλέπω Hajime No Ippo το οποίο το καταγουστάρω!!!:thumbup::dwarf:
Μου άρεσε πολύ και το τραγούδι του 1ου opening και όποιος το έχει δει παρατήρησε ότι η φωνή του Ippo είναι ίδια με την φωνή του Rock Lee από το Naruto;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#258 Anakin

Anakin

Anime Fan

• Members
  • 196 posts

Posted 14 February 2007 - 00:21

το εχω δει.απο τα αγαπημενα μου.δεν το εχω παρατηρησει αυτο με τη φωνη.θες να σου πω τι γινεται στο τελος; :)

#259 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 14 February 2007 - 15:54

Bleach(μολις μπηκα στα fillers :( ),death note και μαλλον θα συνεχισω και το honey and clover.περιμενω και το monster

ρε μαν μην μου λες τετοια και παω και πηδηξω απο την ταρατσα:despair:
τα φιλερς του μπλιτς δεν εχουν καμια σχεση με τα φιλερς του ναρουτο και μπορεις να κατσεις να τα δεις ανετα σαν ανθρωπος:tongue:
ισα-ισα που ειναι ευχαριστα να τα βλεπεις:bleh:
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#260 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 February 2007 - 14:25

εμείς [δλδ. εγώ] που δεν έχουμε διαβάσει τα αντίστοιχα manga μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι filler και τι όχι ?

#261 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,433 posts

Posted 15 February 2007 - 15:23

εμείς [δλδ. εγώ] που δεν έχουμε διαβάσει τα αντίστοιχα manga μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι filler και τι όχι ?

Κοίτα κι εγώ δεν διαβάζω τα manga αν βλέπω μία σειρά που παίζεται ακόμα αλλά όταν ξεκινάνε τα filler όλο το ίντερνετ που ασχολείτε με τα anime βουίζει!!!
Για παράδειγμα στο Naruto και στο Bleach που είχαν πολλά επεισόδια filler ενημερωνόμουνα, εκτός από τις ελληνικές anime σελίδες όπως το anime.gr που είσαι τώρα, και από ξένα sites όπως το narutofan.com και το bleach7.com.
Τώρα αν βλέπεις καμμία σειρα που έχει ολοκληρωθεί και θέλεις να μάθεις ποια επεισόδια είναι filler δεν έχεις παρά να ρωτήσεις εδώ και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#262 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2,291 posts

Posted 15 February 2007 - 15:32

για το Bleach είχα δει ότι filler είναι η Bount Arc. Εμένα που δεν έχω διαβάσει το manga δε μου έκανε καμιά αίσθηση ότι έβλεπα κάτι συμπληρωματικό. Ήταν σα μια κανονική συνέχεια... Αυτό εννοώ αν μπορούμε να καταλάβουμε. Δλδ. εγώ πίστευα ότι τα fillers ήταν επεισόδια που δεν "προχωραγανε" τη σειρά. Κάτι σα flashbacks δλδ. Πάντως του Bleach μια χαρά ήταν. Στο Naruto δεν έχω φτάσει ακόμα...

#263 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 February 2007 - 15:55

Πάρτε ένα update και απο εμένα με αυτά που έχω δει το τελευταίο 15ήμερο :bleh:

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ep.4-12, Busou Renkin ep.17-19, Code Geass ep.15-16,
D.Gray-man ep.17-18 :head: , Ghost Hunt ep.14-18 ( :love: :love: απλά λατρεύω αυτό το anime:love: :love: )
Death Note ep.16 :respect: , Kekkaishi ep.10-11, Le Chevalier D`Eon ep.14, Red Garden ep.13 :calm: ,
Soukou no Strain ep.11, Shounen Onmyouji ep.11-12 ( :love: :love: άλλη μια μεγάλη μου αγάπη :love:) ,
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi ep.8 :greece:, Yamato Nadeshiko Shichi Henge ep.14,
Kyou no go no ni ep.1-3, BALDR FORCE EXE Resolution ep.2, Giniro no Olynssis ep.6-8,
Hidamari Sketch ep.1 (δεν με κέρδισε δεν, δεν θα το συνεχίσω), Kyoshiro to Towa no Sora ep.3-4,
Master of Epic ep.1, Nodame Cantabile ep.3-4 :love: :respect: :love: , Saint October ep.2,
Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou ep.2 :love: ( New Love on the Block :bleh: ), Venus Versus Virus ep.4,
Fighting Beauty Wulong - Kakutou Bijin Wulong ep.9, The Third ep.19-22, Tonagura! ep.11-12

επίσης μετά από καιρό αξιώθηκα να συνεχίσω το Nadia,τα eps 10-25 περιέλαβε το menu μου :bleh:
και είδα και το Himiko-Den ep.1-12/12 και το Tsukuyomi Moon Phase ep.1-25/25
Ντάξ το ξέπω το παράκανα πάλι : :bleh:

rrmr.png

#264 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 15 February 2007 - 16:00

για το Bleach είχα δει ότι filler είναι η Bount Arc. Εμένα που δεν έχω διαβάσει το manga δε μου έκανε καμιά αίσθηση ότι έβλεπα κάτι συμπληρωματικό. Ήταν σα μια κανονική συνέχεια... Αυτό εννοώ αν μπορούμε να καταλάβουμε. Δλδ. εγώ πίστευα ότι τα fillers ήταν επεισόδια που δεν "προχωραγανε" τη σειρά. Κάτι σα flashbacks δλδ. Πάντως του Bleach μια χαρά ήταν. Στο Naruto δεν έχω φτάσει ακόμα...

ναι εχεις δικιο..τα φιλερς του μπλιτς ειναι πολυ καλυτερα και δεν καταλαβαινεις καν οτι βλεπεις φιλερς...οσο για τα του ναρουτο μην ασχοληθες καν...δεν αξιζουν εκτος αν ειασι το καμμενος/η που θες να τα δεις ολα...

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ep.4-12

απο ποιους τα κατεβαζεις?
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#265 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 February 2007 - 16:08

απο ποιους τα κατεβαζεις?

από τους Shinse, 12 eps έχουν βγάλει μέχρι στιγμής.
Οι άτιμοι οι oyasumi το κάνανε stalled αλλα μια και δεν έχω την υπομονή να περιμένω
Shinsen και πάλι Shinsen, εξάλλου έχουν η δουλειά τους είναι καλή

rrmr.png

#266 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 15 February 2007 - 17:53

αυτο το Master of Epic λεει τπτ?-_-

λογω εξεταστικης εχω μεινει λιγο πισω..αλλα σημερα-αυριο θα δω τα ακολουθα..
Les Miserables 1
Getsumen to Heiki Miina 1
Kekkaishi 11
Bleach 115
DeathNote 17
Le Chevalier d'Eon 14
Hataraki Man 6
Gakuen Utopia Manabi Straight 4
The Third 21-22
Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi 9-10
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 12
Ghost Hunt 16-18
Kanon 2006 19
Momoru-kun ni Megami wo Shukufuku wo! 7-8
Shounen Onmyouji 11-12
D.Gray-man 18
Busou Renkin 19

#267 d.neko-angel

d.neko-angel

• Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 15 February 2007 - 23:45

αυτο το Master of Epic λεει τπτ?-_-

δυστυχώς δεν έλεγε και τίποτα το ιδιαίτερο. Εγώ μια φορα ξενέρωσα, άλλο περίμενα και άλλο είδα <<
Για τα γούστα μου πολύ παιδικό μου φάνηκε και πολύ άκυρο ώρες ώρες :oops:
Και οι Epic, το Funsub εννοώ η ποιότητα τους δεν με άφησε οικειοποιημένη
:shutup:
Το κατέθαψα το έρμο : Τέσπα τα γούστα διαφέρουν οποτε δείτε και κρίνετε,
μην σας πάρω τίποτα στον λαιμό μου :

rrmr.png

#268 Sparda

Sparda

~ C.C. is win ~

• Members
  • 697 posts

Posted 18 February 2007 - 17:04

Κάτι ελάχιστα Tsubasa Chronicles season 2 (αναγνωρίζω ότι 1 από τα fillers μου άρεσε:bleh: )
Σκόρπια Death Note...no comments
Και One Piece 107-110, η φωνή του Crocodile όταν γελάει είναι κάπως γελοία:

Posted Image

#269 Arkan

Arkan

Starting...

• Members
  • 23 posts

Posted 18 February 2007 - 18:01

Τέλος το Now And Then,Here And There για μένα.
Ξεκίνησα το Death Note και τελείωσα τα ep. 1-16
Και μετά, βλέπουμε...

Posted Image
It's Lonely At The Top,
But It's Good To Be The King!!!:king:

#270 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 19 February 2007 - 22:09

5cm per Second story 1 -Sakura-
*μπορει να καταλαβα λιγα πραγματα απο τους διαλογους μιας και ειναι raw,απολαυσα ομως καθε λεπτο..*bows to Shinkai-sensei m( _ _ )m*..εν αναμονη των υπολοιπων 2 επς raw,του dvd και των αναλογων quality subs :P*
Kekkaishi 12
Naruto Shippuden 1-2
Pumpkin Scissors 19
Kanon 2006 20
Code Geass 17
D.Gray-man 19
Tokyo Tribe2 4
Red Garden 14-15