Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 12 February 2007 - 18:43

Posted 14 February 2007 - 00:17

Τώρα βλέπω Hajime No Ippo το οποίο το καταγουστάρω!!!

Μου άρεσε πολύ και το τραγούδι του 1ου opening και όποιος το έχει δει παρατήρησε ότι η φωνή του Ippo είναι ίδια με την φωνή του Rock Lee από το Naruto;

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 14 February 2007 - 00:21

Posted 14 February 2007 - 15:54
ρε μαν μην μου λες τετοια και παω και πηδηξω απο την ταρατσαBleach(μολις μπηκα στα fillers
),death note και μαλλον θα συνεχισω και το honey and clover.περιμενω και το monster

τα φιλερς του μπλιτς δεν εχουν καμια σχεση με τα φιλερς του ναρουτο και μπορεις να κατσεις να τα δεις ανετα σαν ανθρωπος

ισα-ισα που ειναι ευχαριστα να τα βλεπεις

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Posted 15 February 2007 - 14:25
Posted 15 February 2007 - 15:23
Κοίτα κι εγώ δεν διαβάζω τα manga αν βλέπω μία σειρά που παίζεται ακόμα αλλά όταν ξεκινάνε τα filler όλο το ίντερνετ που ασχολείτε με τα anime βουίζει!!!εμείς [δλδ. εγώ] που δεν έχουμε διαβάσει τα αντίστοιχα manga μπορούμε να καταλάβουμε τι είναι filler και τι όχι ?
Για παράδειγμα στο Naruto και στο Bleach που είχαν πολλά επεισόδια filler ενημερωνόμουνα, εκτός από τις ελληνικές anime σελίδες όπως το anime.gr που είσαι τώρα, και από ξένα sites όπως το narutofan.com και το bleach7.com.
Τώρα αν βλέπεις καμμία σειρα που έχει ολοκληρωθεί και θέλεις να μάθεις ποια επεισόδια είναι filler δεν έχεις παρά να ρωτήσεις εδώ και όλο και κάποιος θα βρεθεί να σου απαντήσει.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 15 February 2007 - 15:32
Posted 15 February 2007 - 15:55

Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ep.4-12, Busou Renkin ep.17-19, Code Geass ep.15-16,
D.Gray-man ep.17-18

Death Note ep.16

Soukou no Strain ep.11, Shounen Onmyouji ep.11-12 (

Shijou Saikyou no Deshi Kenichi ep.8

Kyou no go no ni ep.1-3, BALDR FORCE EXE Resolution ep.2, Giniro no Olynssis ep.6-8,
Hidamari Sketch ep.1 (δεν με κέρδισε δεν, δεν θα το συνεχίσω), Kyoshiro to Towa no Sora ep.3-4,
Master of Epic ep.1, Nodame Cantabile ep.3-4

Tokyo Majin Gakuen Kenpuchou ep.2

Fighting Beauty Wulong - Kakutou Bijin Wulong ep.9, The Third ep.19-22, Tonagura! ep.11-12
επίσης μετά από καιρό αξιώθηκα να συνεχίσω το Nadia,τα eps 10-25 περιέλαβε το menu μου

και είδα και το Himiko-Den ep.1-12/12 και το Tsukuyomi Moon Phase ep.1-25/25
Ντάξ το ξέπω το παράκανα πάλι

Posted 15 February 2007 - 16:00
ναι εχεις δικιο..τα φιλερς του μπλιτς ειναι πολυ καλυτερα και δεν καταλαβαινεις καν οτι βλεπεις φιλερς...οσο για τα του ναρουτο μην ασχοληθες καν...δεν αξιζουν εκτος αν ειασι το καμμενος/η που θες να τα δεις ολα...για το Bleach είχα δει ότι filler είναι η Bount Arc. Εμένα που δεν έχω διαβάσει το manga δε μου έκανε καμιά αίσθηση ότι έβλεπα κάτι συμπληρωματικό. Ήταν σα μια κανονική συνέχεια... Αυτό εννοώ αν μπορούμε να καταλάβουμε. Δλδ. εγώ πίστευα ότι τα fillers ήταν επεισόδια που δεν "προχωραγανε" τη σειρά. Κάτι σα flashbacks δλδ. Πάντως του Bleach μια χαρά ήταν. Στο Naruto δεν έχω φτάσει ακόμα...
απο ποιους τα κατεβαζεις?Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto ep.4-12

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Posted 15 February 2007 - 16:08
από τους Shinse, 12 eps έχουν βγάλει μέχρι στιγμής.απο ποιους τα κατεβαζεις?
Οι άτιμοι οι oyasumi το κάνανε stalled αλλα μια και δεν έχω την υπομονή να περιμένω
Shinsen και πάλι Shinsen, εξάλλου έχουν η δουλειά τους είναι καλή
Posted 15 February 2007 - 17:53
λογω εξεταστικης εχω μεινει λιγο πισω..αλλα σημερα-αυριο θα δω τα ακολουθα..
Les Miserables 1
Getsumen to Heiki Miina 1
Kekkaishi 11
Bleach 115
DeathNote 17
Le Chevalier d'Eon 14
Hataraki Man 6
Gakuen Utopia Manabi Straight 4
The Third 21-22
Tenpou Ibun Ayakashi Ayashi 9-10
Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto 12
Ghost Hunt 16-18
Kanon 2006 19
Momoru-kun ni Megami wo Shukufuku wo! 7-8
Shounen Onmyouji 11-12
D.Gray-man 18
Busou Renkin 19
Posted 15 February 2007 - 23:45
δυστυχώς δεν έλεγε και τίποτα το ιδιαίτερο. Εγώ μια φορα ξενέρωσα, άλλο περίμενα και άλλο είδα <<αυτο το Master of Epic λεει τπτ?-_-
Για τα γούστα μου πολύ παιδικό μου φάνηκε και πολύ άκυρο ώρες ώρες

Και οι Epic, το Funsub εννοώ η ποιότητα τους δεν με άφησε οικειοποιημένη

Το κατέθαψα το έρμο

μην σας πάρω τίποτα στον λαιμό μου

Posted 18 February 2007 - 17:04

Σκόρπια Death Note...no comments
Και One Piece 107-110, η φωνή του Crocodile όταν γελάει είναι κάπως γελοία

Posted 18 February 2007 - 18:01
Ξεκίνησα το Death Note και τελείωσα τα ep. 1-16
Και μετά, βλέπουμε...
It's Lonely At The Top,
But It's Good To Be The King!!!
Posted 19 February 2007 - 22:09
*μπορει να καταλαβα λιγα πραγματα απο τους διαλογους μιας και ειναι raw,απολαυσα ομως καθε λεπτο..*bows to Shinkai-sensei m( _ _ )m*..εν αναμονη των υπολοιπων 2 επς raw,του dvd και των αναλογων quality subs

Kekkaishi 12
Naruto Shippuden 1-2
Pumpkin Scissors 19
Kanon 2006 20
Code Geass 17
D.Gray-man 19
Tokyo Tribe2 4
Red Garden 14-15