Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 20 February 2007 - 00:10
Naruto Shippuuden 1 & 2
Busou Renkin 19
D. Gray-Man 19
Death Note 18
Shijou Saikyou no Deshi Kenichi 8
Negima!? 14
Nodame Cantabille 5
One Piece 297
School Rumble 14 re-watch
NHK ni youkoso! 12 re-watch
Posted 20 February 2007 - 01:40
Rozen Maiden Traument
Rozen Masiden OVerture
(τι να πώ...τα rozen maiden είναι ακρίβώς αυτο που γουστάρω στα anime... αν δέν ήταν το ρημάδι traument να χαλάει λίγο τη δουλεία θα έμπεναν χαλαρά στο top5)
Silent Mobius 1-15 (Έιναι σα να βλέπω μιά βελτιωμένη έκδωση του Blue Seed:'D)
Death note 18 (καιρός ήταν ξενερώσουμε λιγο με αυτο το anime)
Loveless 1-4 (Παρα ήταν romance για τα γούστα μου τελικά

Figure-17 5,6 (αργά και σταθερά το προχοράω και αυτό το anime)

Posted 22 February 2007 - 00:24
Hajime No Ippo (τι να πει κανείς για αυτό το anime

Plawres Sanshiro έως το 25
Gun X Sword 1-10 (δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ούτε και πολύ άσχημο. Θα το συνεχίσω)
Μαραθώνιος Hunter X Hunter 1-65 (27 more to go). Όσοι αναρωτιέστε από που εμπνεύστηκε το Naruto, ρίξτε του μια ματιά. Είναι πολύ εθιστικό

Gankutsuou 1-13

Posted 22 February 2007 - 01:32
Hajime No Ippo (τι να πει κανείς για αυτό το anime
)

Πριν μία εβδομάδα το τελείωσα και μου λείπει!!!

Πολύ καλό!Ειδικά το τρίο των φίλων του μποξέρ όλα τα λεφτά!!!Σε ορισμένες σκηνές βγάζει πολύ γέλιο!

Τις δύο ταινίες τις έχεις φαντάζομαι,ε;
Εγώ αυτή την στιγμή εκτός από τα ongoing Naruto,Bleach και Death Note βλέπω Chobits ενώ χθες τελείωσα το Great Teacher Onizuka, άλλο ένα πολύ καλό anime...

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 22 February 2007 - 02:43
Δεν λέω καλό ανίμε και σε μερικά σημεία πατούσα παύση από τα γέλια.
Posted 23 February 2007 - 00:52
Λοιπον εχουμε και λεμε
d.gray man 16-17
Bleach 114-116
Gintama 15-16

Posted 24 February 2007 - 13:40
τωρα τελειωσα το amaenaideyo και το amenaideyo-katsu : πολυ αστειο
εχω 5 επεισοδια ακομα για σαμουραι τσαμπλου
εργκο προξη σε εϊτς ντι(HD) ποιοτητα: μολις κατεβηκε

I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.
Posted 27 February 2007 - 17:55
Ping Pong Club 01 -08
xxxHolic 01-03
Serial Experiment Lain 01-04
Bleach φτάσαμε στο 92
μονίμως καθυστερημένα τα βλέπω όλα...
Posted 28 February 2007 - 23:11
Posted 01 March 2007 - 01:00
death note 18
Bleach 48
(έλεος?)
Naruto 1

Mushishi 3
Noein 7
Gungrave 5
Πρέπει να ξέχασα κάτι.
Karas 3
είδα πρόσφτα:
Elfen Lied όλα
Midori no hibi
Blood
Tokyo Babylon 1 + 2
Posted 04 March 2007 - 15:44
bleach 26
FMA 23
Black cat 3
Μίας και είμαι νέος στα Anime Ψάχνω κανένα νέο...
Καέβασα το Full Metal Panic ep 1 αλλα ακόμα να το δώ...Καλο το FMP??

Posted 04 March 2007 - 16:08
Bleach (117)
Naruto Shippuuden (4)
αυτήν την στιγμή βλέπω και
Ghost in the shell first season (10) (πολύ καλή παραγωγή αν και ήθελα να ήταν περισσότερο character oriented παρά(VERY complicated) plot oriented)
καθώς και τελευταία άρχισα να βλέπω το Kanon 2006 (10) το οποίο ομολογώ ότι δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο (μέχρι στιγμής τουλάχιστον)
Επίσης πρόσφατα σχετικά είδα τα Rozen Maiden και Rozen maiden Traument τα οποία μου άρεσαν αρκετά και είχαν ένα σχετικά διαφορετικό style από ότι είχα εγώ τουλάχιστον συνηθίσει. Σύντομα θα δω και το Overture.
Να μην ξεχάσω τα OAV Mai Otome Zwei ep 2 και Today in Class 5-2 ep 1-3.
Posted 04 March 2007 - 17:29
finished Asatte no Houkou,The Third...watched Memories,Tatoe kimi ga sekaijuu no teki ni natte mo and Global Astroliner from Studio 4°C's Amazing Nuts!..
και απο κει και περα,πολλα νεα επς απο πολλα on going...
+ Κyou no 5-2 ep 3 & PoT Zenkoku Taikai Hen ep 8 απο on going OVAs
Posted 04 March 2007 - 17:41
naruto(βεβαια το βαριεμαι αφου εχω διαβασει το manga) ,
nodame cantabile(και σε αυτο δεν κρατηθηκα και διαβασα λιγο παρακατω απο το manga),
death note καπου καπου(και εδω εχω διαβασει το manga αρα δεν τρελαινομαι κιολλας -_-)
code geass(Ι LOVE ΤΗΑΤ ΑΝΙΜΕ και θα κρατηθω να μην διαβασω manga,καιρο εχω να πωρωθω τόσο τρελα!!!Lelouch is the ideal character

Prince of tennis nationals(δεν ξερω γιατι το κάνω αυτό στον εαυτό μου,μαλλον για να βλεπω τη φατσουλα του Ryoma-sama

Higurashi no naku koro ni(μολις το τελειωσα, και μόνο που ψιλιαστηλα λίγο τι γινοταν τοσο καιρο στο τελος νιωθω ικανοποιημενη u_u, πολυ μπερδεμα αλλα αξιζε τον κοπο ^^)
Kαι πρόσφατα τελειωσα και το Welcome the the NHK,που ήταν sugeeeeee.Το style του εμοιαζε πολυ με honey and clover που ήταν μια πολύ ευχαριστη εκπληξη για εμενα!(ok δεν μιλαω για τη θεματολογια)
Aυτα!^^Btw το Ghost Hunt είναι καλό όντως?Το διαλεξα τυχαια και αυτή τη στιγμή το κατεβάζω.Lucky!

Posted 04 March 2007 - 17:44
Btw το Ghost Hunt είναι καλό όντως?Το διαλεξα τυχαια και αυτή τη στιγμή το κατεβάζω.Lucky!
Ghost Hunt =

ειδικα απο τη μεση και μετα...τωρα στο τελος εχει ''απογειωθει'' για τα καλα