Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2851 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Σεπτέμβριος 2009 - 15:39

Mολις τελειωσα Genshiken:bike: και τωρα πιανω Monster.

#2852 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 12:07

Περιμένοντας τις σειρές Οκτωβρίου και ενδιάμεσα στα διαβάσματα της εξεταστικής (αααχ, τα βάσανα...) βλέπω Code Geass έτσι για να δω τι παίζει. Ομολογώ ότι το ξεκίνησα επειδή το character design είναι των CLAMP... : Τα πρώτα επεισόδια δεν μπορώ να πω ότι με τρέλαναν ιδιαίτερα. Τώρα είμαι κάπου στο 14 και έστρωσε κάπως. Θα δούμε...
Δημοσιευμένη  εικόνα
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#2853 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 12:53

Zoku szs

Στο ίδιο μοτίβο με τη πρώτη σεζόν κινείται, ίσως να είναι και καλύτερο τώρα. Είναι παράξενη σειρά, θέλει καθαρό μυαλό ορισμένες φορές για να αντιληφθείς τι γίνεται, δε προτείνεται έπειτα από ξενύχτια. xD

#2854 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Σεπτέμβριος 2009 - 13:06

Λοιπον εχω δει αρκετα ανιμε το τελευταιο μηνα,μετα απο ενα διαλλειματακι βρηκα την ορεξη και παλι.Επιασα μερικα ποιο παλια,τελειωσα το Berserk αρκετα καλο αλλα καμμια σχεση με το manga,τρομερη διαφορά ποιότητας,manga με χιλια σε αυτη την περιπτωση.

Επισης τελειωσα το Vision οf Εscaflowne,μου άρεσε αρκετα και ειδικα το τέλος του που σε γεμίζει με διάφορα αντικρουόμενα συναισθήματα.

Τελος άρχισα αλλα παράτησα το Rurouni Kenshin και το Yu Yu Hakusho.Δεν ξέρω απλά δεν με καθήλωσαν,εχω και την τάση να τα παρατάω ευκολα,οχι οτι δεν τους έδωσα χρόνο ειδα αρκετα επεισοδια απο το καθένα.Παράτησα και το Hunter.Τωρα εδωσα μια δευτερη ευκαιρια στο 12 kingdoms για να δουμε θα αντέξει lol.
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2855 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 00:57

Μολις τελειωσα το πρωτο μου Shoujo,Skip Beat και εχω να πω οτι μαρεσε αρκετα....

Συνεχιζουμε στα Echii με Queen's Blade!

Berserk___Gatsu.jpg

#2856 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 01:52

Μολις τελειωσα το πρωτο μου Shoujo,Skip Beat και εχω να πω οτι μαρεσε αρκετα....

Συνεχιζουμε στα Echii με Queen's Blade!

Ω ναι! Και μόλις βγήκε και νέα σεζόν!!!!

#2857 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 16:43

Αυτή την βδομάδα είδα τα:
Μobile Suit Gundam the 08 MS Team: Πολύ καλό με αρκετά ρεαλιστικές αλλά όχι βαρετες μάχες, τυπικούς αλλά ανεπτυγμένους χαρακτήρες και
Mobilese Suit Gundam MS Igloo: Δε μου άρεσε όσο το MS Team λόγω του τέλους και των πλήρως τρισδιάστατων γραφικών.
Mobilese Suit Gundam MS Igloo 2: The same with MS Igloo.
Μοbile Suit Gundam 0080 War in the pocket: Εξαιρετικό και το τέλος είναι ίσως ένα από τα καλύτερα που έχω δει σε anime.
Mobile Suit Gundam 0083 Stardust Memory : Aπλά επικό. Θα το πρότεινα σε όσους θέλουν να δουν κάτι από U.C. αλλά θέλουν δράση στα επίπεδα του 00.

Και τώρα ZETA GUNDAM!

#2858 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Σεπτέμβριος 2009 - 23:28

watched Bartender (could have been better but still, nice)
and Bakemonogatari (reeeeeally nice )

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2859 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 16:45

είδα το skip beat ,πολύ καλό κ πρωτότυπο ,επιτέλους ηρωίδα shoujo με κίνητρο την εκδίκηση :laugh:niiiiice....
ξεκίνησα honey n clover ,φαινεται καλο

#2860 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Σεπτέμβριος 2009 - 21:49

Τελείωσε το Requiem for Phantom. Μια απίστευτη μετριότητα, δεν καταφέρνει τίποτα αξιόλογο σε κανένα τομέα. Τουλάχιστον δεν ήταν ΚΑΚΟ.... Αν κάποιος έχει ΠΟΛΥ χρόνο ας το δει...

ΥΓ: Honey & Clover... rules (απλά)

#2861 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 30 Σεπτέμβριος 2009 - 11:42

ΥΓ: Honey & Clover... rules (απλά)

Yeap! Indeed

Ontopic now
Μόλις τέλειωσα το To Aru Majutsu no Index το οποίο...δεν έχω ακριβώς λόγια. δεν ξέρω ακόμα αν μ'αρεσε η όχι! Οι περισσότεροι χαρακτήρες ήταν πολυ συμπαθείς, εκτός απο τον πρωταγωνιστή που ήταν για πολύ σφαλιάρα!Απο σενάριο δεν έλεγε και πολλά, αλλα τουλάχιστον είχε ωραίες μάχες.

Τώρα ξεκίνησα το Shigurui και φαίνετε τρομερό για την ώρα.. θα δείξει!:erk:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2862 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Οκτώβριος 2009 - 23:35

Guyver . Όχι McGuyver. Αλλά πολύ καλή δράση .Όλη η «αντρίλα» των άνιμε της δεκαετίας του 80 , συσκευασμένα στην δεκαετία του 90' . Πάρα πολύ καλό.Και αντί να δίνει έμφαση μόνο στη δράση , έχει και καλούτσικη ιστοριούλα. Μέλκορα , εσύ που τα γουστάρεις κάτι τέτοια , σε λέω τούτο θα σε αρέσει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2863 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Οκτώβριος 2009 - 21:21

Μολις τελειωσα "τα λογια ειναι περιτα"Monster και τωρα λεω να παω σε κατι πιο αναλαφρο honey and clove για να ανεβω λιγακι.

#2864 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 10:05

Just Finished τα δυο OVA του Kiss x Sis,οκ σε πολλα σημεια μου θυμιζε Hentai παντως το απολαυσα και περιμενω με ανυπομονησια το 3ο OVA...

Μολις αρχισα Lovely Complex,απ'το πρωτο επεισοδιο που ειδα ελιωσα στο γελιο,νομιζω βρηκα αλλο ενα Shoujo που θα το ολοκληροσω...

Berserk___Gatsu.jpg

#2865 Franklin

Franklin

save pelekoudi

• Members
  • 291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2009 - 15:24

Ξεκινησα το Αzumanga Dioh (10 eps) ----> :awww:
(και πρεπει επιτελους να συνεχισω το Monster...)
Δημοσιευμένη  εικόνα