Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2821 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 13 September 2009 - 18:47

Αυτη τη στιγμη εχω τελειωσει 2 σεινεν και τα συνιστω ανεπιφυλακτα σε ολους

Πρωτα απο ολα το καταπληκτικο FLAG το οποιο δινει μια διαφορετικη πνοη στο συνη8η τροπο που βλεπουμε ανιμε.Σιγουρα κα8ηλωτικο και εξαιρετικο

Επισης αμα ψαχνετε για καποιο σsci-fi που να συνδυαζει μυστηριο και περιπετεια συνιστω ανεπιφυλακτα να δειτε το Gantz

Επισης αυτο τον καιρο αρχισα να βλεπω samurai champloo το οποιο πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει.Απιστευτη δραση γελιο και μηνυματα.Μου 8υμισε εποχη tengen toppa gurren lagan αλλα σε πιο απιστευτο σημειο.

Posted Image

#2822 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 14 September 2009 - 08:55

ξεκινησα να βλεπω hetalia axis power + cromartie high school. το πρωτο μαλλον πρεπει να βλεπω απο δυο φορες τα επισοδεια να καταλαβαινω τι γινεται...το δευτερο πολυ καλο μεχρι στιγμης..

#2823 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 14 September 2009 - 10:33

Πιάνω ένα μεγάλο φτυάρι σήμερα και ξεκινώ ^^

Zeta Gundam η "επική" συνέχεια του Gundam ... συνεχίζει με επικά τραγική σκηνοθεσία που άγγιξε τα όρια του φαιδρού στην σκηνή που ο Bright Noa έχει μια σοβαρή συζήτηση με τον Kamille καθώς καταβροχθίζει ένα χάμπουργκερ , οι δε διάλογοι είναι ιδιαίτερα αξιομνημόνευτοι με τους χαρακτήρες στην προσπάθεια τους να πουν κάτι βαθύ και cool να πετάνε την μία μλκ μετά την άλλη και τούς Char και Amuro να δίνουν ρεσιτάλ λες και η Osaka η Excel Και η Minori (η χ#$%^α$%^&*ζ$%^&*ή από το Toradora) έχουν πιάσει την κουβέντα .... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ τώρα φτάνουμε στο καλό !!!! οι χαρακτήρες δεν ενεργούν ως συγκροτημένες και λογικές προσωπικότητες ενάντιας "θυσιάζονται" έτσι ώστε να βγει το σενάριο πιο "τραγικό" ... που απλά δεν βγαίνει με αυτούς τους ξεπεσμένους χαρακτήρες ... συνοψίζοντας έχουμε μια γλυκανάλατη σειρά με νερόβραστες σκηνές μάχης (λόγο παλαιότητας ) και "δυσάρεστους" χαρακτήρες που αν και δεν έχει αρκετό υλικό για 50 επεισόδια είναι 50 επεισόδια!!!!! Υπάρχει και ένα καλό βέβαια στην όλη υπόθεση τα 2 τελευταία επεισόδια
Spoiler:

και εκεί που φαινόταν όλα πως είχαν τελείωση Char`s Counterattack δα μουβι !!!! κατά πολύ βελτιωμένα τα πράματα σε σχέση με το Ζ Γκάνταμ αντι για 25 ώρες εδώ χάνεται μόνο 119m από την ζωή σας !!! για ανεξήγητο λόγο λοιπόν ο Char φλιπάρει ( τελείως πλέων ) και θέλει να ρίξει μετεωρίτες στην Γη !!!! και μαντέψτε ποίος θα τον σταματήσει .... πάλι (όχι τόσο έντονα ) έχούμαι παράλογους χαρακτήρες διαλόγους κτλ νερόβραστες μάχες με καλύτερο animation
και πάμε κατευθείαν στα HighLights
θα δείτε 2 φοβερά πράμα !!! τον Amuro να πηδάει καθιστός από την θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου που τρέχει, πάνω στον Char που τρέχει καβάλα σε ένα άλογο !!!! και τα Gundam να ξεπερνάν για πρώτη φορά τα όρια του Real Robot
Spoiler:
ναι είχαν δείξει και στο 0079 και στο Ζ psychic-NewType-SuperPower-******** αλλά αυτό ήταν too much !!! λίγο ακόμα και θα το κάναν DragonBall !!!
Spoiler:

και κάπου εδώ δεν άντεξα παράτησα το Mobile Suit Gundam F91 στην μέση αν και ταινία (σχόλια εν καιρό ) και είδα το Yurumates και έφτιαξε η διάθεση μου χαλαρό comedy που μου θύμισε φοιτητικές καταστάσεις αρκετά απλό και χαλαρωτικό δεν είναι κάνα masterpiece αλλά σίγουρα ε΄να ευχάριστο Qiuckwatch !!
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2824 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 14 September 2009 - 12:54

Είδα το Elfen Lied αλλα μάλλον με απογοήτευσε... Ειδικά το τέλος μου φάνηκε ψιλοχάλια... Τώρα βλέπω το umineko no naku koro ni και μπορώ να πώ οτι μ αρέσει αρκετά ως τώρα. Θα δείξει... :ureshii:

Edited by Dark_Venus, 14 September 2009 - 14:24.

#2825 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 14 September 2009 - 13:29

Εγω τελειωσα επιτελους το dragon ball z και δεν εχω αποφασισει ακομα με πιο ανιμε θα συνεχισω.

#2826 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 14 September 2009 - 18:13

Εχω δει τα πρωτα 6 ep απο gankutsuou και εχω μεινει απλα με το στομα ανοιχτο ! Ασυλληπτα καλο! Ελπιζω να μην με απογοητευσει στη συνεχεια (εχω και αρκετο δρομο μπροστα μου...)

#2827 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 15 September 2009 - 09:12

Μόλις είδα το MS IGLOO 2 (3-parts-OVA). Αξιόλογο 3D animation, ιστορίες πολέμου και τα συναφή... υποτίθεται ότι είναι στο σύμπαν του Gundam, αλλά εγώ μην έχοντας δει κανένα δεν κατάλαβα να είναι από κάποιον συγκεκριμένο σύμπαν.... Πάντως το προτείνω ανεπιφύλακτα για desert war "fun".

Επίσης τελειώνω το Requiem for a Phantom όπου να'ναι, το οποίο δεν το συστήνω καθόλου... ξεκίνησε με ενδιαφέρον και φαινόταν ότι θα είχε λίγο διαφορετική υπόθεση από τα anime της εταιρίας αυτής, αλλά τελικά το έκαναν.... (καλύτερα να μη σχολιάσω). Μακριά, εκτός αν έχετε ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο!

#2828 Goutcou

Goutcou

Deal with it!

• Members
  • 110 posts

Posted 15 September 2009 - 14:02

εγω αρχισα Naruto πριν απο κανα μηνα και ειμαι περιπου στο επεισοδιο 165
ενα εχω να πω... Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!! :)

"Yes, that was a banana. No one expects the banana."

#2829 darkphoenix

darkphoenix

Ανιμερώνομαι

• Members
  • 238 posts

Posted 15 September 2009 - 14:07

εγω αρχισα Naruto πριν απο κανα μηνα και ειμαι περιπου στο επεισοδιο 165
ενα εχω να πω... Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!! :)

Απο το επεισόδιο 135 και μετα είναι fillers, δε πρόκειται να δεις κατι καινουριο... ;):riiight:
Posted Image

#2830 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 15 September 2009 - 16:35

Initial D stage 4: ep 14 εμ μαζι με την αρχη του stage1 τα καλυτερα κομματια .... πωωωω τι εχει να γινει ...

και διαφορα αλλα ongoing, if u care check sig

#2831 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 16 September 2009 - 03:18

Έβαλα να δω KOR (Kimagure Orange Road). Αυτό ήταν, τον έχασα τον ύπνο μου...
Είχα προλάβει και είχα δει κάποια ελάχιστα επεισόδια πριν 19 χρόνια, στο πάλε ποτέ Sky Channel (τώρα Sky One UK), που το έπαιζε νωρίτερα από το JEM. Το θυμόμουν, το είχα κατεβάσει καιρό και είπα να δω ένα επεισόδιο να χαλαρώσω και να με πιάσει ο ύπνος.

Λάθος επιλογή...

Καθαρή 80τίλα αυτό το anime, συνδυάζει ροματζάδες, ποπ μουσική 80ς (με σαξοφωνιές παρακαλώ, α λα George Michael - "Careless Wisper" ή Candy Dulfer - "Lilly was here" ), ματς μουτς, αιμορραγίες μύτης, παραφυσικές δυνάμεις και μία θρυλική χοντρή τρισάθλια γάτα, που ήταν και εκείνο που θυμόμουν χαρακτηριστικότατα από αυτό το anime (το τι τραβάει αυτή η γάτα στην σειρά, δε λέγετε).
Κορυφαίο για το είδος του, απορώ πως δε το ξέρουν οι περισσότεροι.
Ξεκίνησα να βλέπω τα πρώτα επεισόδια από Live-eviL, μετά βλέπω να το γυρνάω σε Anime Eternal.

#2832 Kiyoko

Kiyoko

Kiyoko

• Members
  • 6 posts

Posted 16 September 2009 - 14:17

Χθες είδα το School Days.. :/
Έψαχνα ενα ωραίο, ευχάριστο anime και στην αρχή έτσι φαινόταν να είναι..
Το τέλος με απογοήτευσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..Σκέτη κατάθλιψη.

#2833 NiPPa!!!

NiPPa!!!

Hinamizawa Loonatic!

• Members
  • 48 posts

Posted 16 September 2009 - 16:04

Εγω μολις τελειωσα το school Days (ιδιοφυες κατεμέ) τελειωνω το lucky star συνεχιζω με gintama και Aoi hana

#2834 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 16 September 2009 - 16:08

Εγω σημερα αρχισα One outs πολυ ωραιο ειναι και ο Toua Τα σπαει

#2835 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 September 2009 - 21:12

Αυτη την στιγμη βλεπω Genshiken s1 10/15 επ φοβερη σειρα παρουσιαζει με χιουμοριστικο και ενιοτε σαρκαστικο τροπο διαφορες πτυχες απο την κουλτουρα των otacu και παρολο τον κωμικο χαρακτηρα της τα θεματα με τα οποια καταπιανεται ειναι πραγματικα και αρκετα ρεαλιστικα και δεν καταναλωνεται σε υπελβολες τουλαχιστον στο μεγαλυτερο μερος του.
Παντως η σειρα εχει πολυ γελιο ειδικα η αντιδρασης της Saki η οποια δεν εχει(και ουτε θελει να εχει)καμια σχεση με αυτα βγαζουν τρελο γελιο αλλα και ο Madarame ο προεδρος του κλαμπ ειναι μορφη οσο για τη Ohno απλως:awww:.
Επισης αρχισα το Monster 05/74 μετα απο ολα αυτα που εχω ακουση(ειδικα εδω μεσα)για το συγκεκριμενο πραγματικα ανυπομονω να το δω,παντως απο το λιγο που εχω δει δεν μοιαζει με τα συνηθισμενα ανιμε ενω το animation και γενικα η αισθηση που μου αφηνει ειναι δυτικη ταινια μυστηριου θα τολμουσα να πω οτι μοιαζει με το hannibal αλλωστε ο Johanεχει αρκετες ομοιοτητες με τον ενλογω χαρακτηρα τουλαχιστον τωρα στην αρχη,ελπιζω να μην με απογουτεση.