Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2836 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 16 September 2009 - 22:20

ειδα το welcome to nhk ,απλά απίστευτο ,κωμικοτραγικές καταστάσεις γύρω απ'τη ζωή ενός αγοραφοβικού ατόμου .M'άρεσε που εμβαθύνει στα συναισθήματα κ κίνητρα των χαρακτήρων, κάποιες στιγμές ήταν πολύ συγκινητικο ,πραγματικά κατέληγες να συμπάσχεις με τον ήρωα .Η ιστορία είχε καλή ανάπτυξη κ πιστεύω είναι απ'τις σειρές που σε βάζουν σε διαδικασια να προβληματιστεις ,αφού οι φιλοσοφικές -ψυχολογικές θεωρίες των ηρωων δίνουν κ παιρνουν...

#2837 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 17 September 2009 - 03:00

αυτη τη στιγμη βλεπω το zipang.
Spoiler:

ειναι απο τις λιγες (μη πω ελαχιστες) σειρες που με εχουν αποροφησει πληρως.
δε καταλαβα ποτε ειδα 21 επισοδεια.
αντε να δουμε και τα 5 τελευταια.

#2838 Lydia_Kitten

Lydia_Kitten

Sovari Foititria. Ahahhah

• Members
  • 8 posts

Posted 17 September 2009 - 14:00

Ε λοιπόν μπήκα επιτέλους στον κόπο να δω το πρώτο επεισόδιο από την μελαγχολία της Χαρούχι.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το άνιμε έχει γίνει τόσο δημοφιλές. Αν είσαι πάνω από 13-14, θα το βρεις απλώς συμπαθητικό για την μικρή σου αδερφή.

Υπερτιμημένο.
Filler episodes=Reality shows=American Cosplay=First person shooters=Braincell Destroyers!!!
Yeah, I got myself an egg. I have no idea why I would do something like that. Shut up. JUST CLICK IT, ok?
Posted Image
Yeah, I know, I know. Not very mature. But the colours were so alluring. So CLICK these, as well. A seductive Seme tells you to.
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#2839 evaofadawn

evaofadawn

living in Seoul for the past 2 1/2 years....

• Members
  • 152 posts

Posted 17 September 2009 - 15:16

εγώ αυτό το καιρό βλέπω:

- Higurashi no Naku Koro ni (ep 10) (πολύ ενδιαφέρον, αλλά φροντίζω να το βλέπω μέρα γτ είναι ακριβώς το στυλ που με κάνει να τρομάζω...)
- Hatenkou Yuugi (ep 3) (πολύ διασκεδαστικό μου φαίνεται, μου αρέσουν οι κοφτοί διάλογοι)
- Futokai alternative (δεν ξέρω γτ το ξεκίνησα, δε μου άρεσε καθόλου κ το σταμάτησα στο 4ο, κ πολύ του ήταν)
- Naruto Shippuuden (επ 124) (όσο δεν είναι fillers...)
- Bleach (επ 76) (μετά τa soul society arcs δε με τραβάει τόσο...)
Posted Image
thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.

http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn

#2840 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 September 2009 - 14:01

Έχω παρακολουθήσει 7 επεισόδια Skip Beat....και έχω να πω με σιγουριά επιτέλους,αυτό θα είναι το πρώτο Shoujo που θα ολοκληρώσω....

Απολαυστικό,και είναι το πρώτο που δεν μου την σπάνε οι Bishonen charachters,ο Ren ειδικά τα σπάει άγρια...

Berserk___Gatsu.jpg

#2841 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 19 September 2009 - 14:05

Zeta gundam, μεχρι στιγμης ειναι τελειο, μου αρεσει περισσοτερο και απο το 0079.Χαρακτηρες, σεναριο δινουν ρεστα μεχρι στιγμης, απο τα λιγα sequel Που θεωρω ανωτερα του αρχικου.Το εχω σταματησει καπως λογω εξεταστικης, αλλα συντομα θα το ξαναρχισω.

qzMHWHd.png

#2842 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 19 September 2009 - 16:27

Just watched Kakurenbo,έμεινα με ενα μεγαλο "Huh?" στο τελος,παρολαυτα quite entertaining ...

Berserk___Gatsu.jpg

#2843 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 19 September 2009 - 16:48

Μολις ειδα το ThePlace Promised in Our Early Days... Τρομερα γραφικα κ απιστευτη ιστορια...:blingeye2: Απολαυστικοτατο...:riiight:

Posted Image

Spoiler:

#2844 H@nZi-kun

H@nZi-kun

Mellorine ~ ^^

• Members
  • 2 posts

Posted 19 September 2009 - 16:55

Εγω μόλις ξεκίνησα και το Soul Eater και μπορω να πω πως είναι απλά ΓΑΜΑΤΟ ^^
Θέλω να ξεκινίσω και το Monster έχω ακούσει πως είναι παρόμιο με το Death Note....

#2845 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 19 September 2009 - 17:26

Zeta gundam, μεχρι στιγμης ειναι τελειο, μου αρεσει περισσοτερο και απο το 0079.Χαρακτηρες, σεναριο δινουν ρεστα μεχρι στιγμης, απο τα λιγα sequel Που θεωρω ανωτερα του αρχικου.Το εχω σταματησει καπως λογω εξεταστικης, αλλα συντομα θα το ξαναρχισω.

Eγώ πάλι σήμερα τελείωσα την πρώτη τριλογία ταινιών Gundam. Μου άρεσε αρκετά αν και θα μου άρεσε ακόμα περισσότερο αν η δεύτερη ταινία ήταν λίγο πιο σύντομη και η τρίτη είχε ένα ακόμα μισάωρο για να παρουσιάσουν πιο στρωτά και την τελική μάχη αλλά και τα πολιτικά παιχνίδια που παίχτηκαν στο τέλος. Πάντως το Gundam Seed που πολύ το κατακρίνουν προσωπικά μου άρεσε περισσότερο στο πώς ανέπτυξε τις σχέσεις των χαρακτήρων μεταξύ τους, καθώς το 0079 είχε λίγο περίεργους διαλόγους και κάποιες σχέσεις πετάγονταν από το πουθενά σχεδόν
Spoiler:

Και εδώ δεν λείπουν κάποιες υπερβολές στο σενάριο
Spoiler:
και το κλασσικό στα περισσότερα Gundam όπλο μαζικής καταστροφής.
Συνεχίζω με 08th MS Team.

P.S. Sieg Zeon!

#2846 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 19 September 2009 - 22:42

Tελειωσα το One outs και τωρα θα αρχισω naruto απο οτι μου χουν πει πρεπει να ναι πολυ καλο!

#2847 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 20 September 2009 - 23:24

Initial D stage 4: Completed Ακομα καλυτερο απο τα προηγουμενα, με πιο δυσκολες (και πιο εξυπνες) μαχες καθως και μερικες πολυ ωραιες εκπληξεις!

#2848 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 22 September 2009 - 01:26

Doujin Work

Χάνω την ώρα μου άσκοπα, αλλά είναι μικρό 13λεπτα επεισόδια, 12αρα σειρά.

#2849 SpirosK81

SpirosK81

Manga drop-out

• Members
  • 517 posts

Posted 22 September 2009 - 08:57

Doujin Work

Χάνω την ώρα μου άσκοπα, αλλά είναι μικρό 13λεπτα επεισόδια, 12αρα σειρά.

Η οποία δυστυχώς ποτέ δε βελτιώνεται... Δες κάτι άλλο.... :(

#2850 theo547

theo547

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 22 September 2009 - 18:56

Καλησπερα,
Μολις τελειωσα gungrave....
Πολυ ωραιο ανιμε, αν και πολυ δραματικο

Τωρα θα συνεχισω τα one piece
Posted Image