Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2806 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 07 September 2009 - 08:25

Τελείωσα τις προάλλες το Casshern Sins. Με άφησε με μια υπέροχη αίσθηση μελαγχολίας και με καμιά ντουζίνα καινούρια wallpapers από το απίστευτο artwork της σειράς. :nod:

Είδα μαζί με τον αδερφό μου και τις δυο σαιζόν του Higurashi. Πολύ καλή σειρά και με πρωτότυπο σενάριο και πλοκή. Οι σκηνές παράνοιας ήταν όλα τα λεφτά.

Επίσης είδα το Le Portrait de Petite Cossette. Από ατμόσφαιρα και μουσική έσκιζε πραγματικά, το σχέδιο/animation πολύ καλά και η ιστορία αν δεν είχε κάποιες ασάφειες και το κλισέ "κορίτσι της διπλανής πόρτας" θα ήταν τέλεια. Από τα καλά θρίλερ πάντως.

Τώρα ξεκίνησα Saiunkoku Monogatari και μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ. Πόσο καιρό έχω να δω romance που οι χαρακτήρες έχουν πιο σημαντικά θέματα στο μυαλό τους από το αν θα τους προσέξει το ερωτικό τους ενδιαφέρον?

15fkk04.jpg

#2807 Irish

Irish

+ Beyond The Grave +

• Members
  • 4 posts

Posted 07 September 2009 - 14:22

Χθες ειχα ελευθερο χρονο ολη την μερα ( κοπροσκυλιασμα δηλαδη :P) και αρχισα αλλα και τελειωσα το Mnemosyne.Μικρο , 6 επεισοδια μολις και με(!) αρεσε.Ειχε και τις σκοτεινες του στιγμες , ειχε και το χιουμορ του σε μερικα σημεια (ελαχιστα βεβαια) , ειχε και αρκετες ερωτικες σκηνες κυριως λεσβιακες ( οχι ο,τι μας χαλαει ισα ισα :ureshii: ) και γενικα με(!!) φανηκε αρκετα καλο anime.Τωρα ξεκινησα το Trinity Blood -2o επεισοδιο- και φαινεται πολυ καλο και αυτο.We will see...
[SIGPIC]http://i98.photobucket.com/albums/l249/enworb77/ErinGoBragh-IrelandForever.jpg[/SIGPIC] If drinking and driving is illegal, why do bars have parking lots?

#2808 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 07 September 2009 - 21:11

εγώ στη θέση σου θα σταματούσα εκεί.

Γιατί; :nosey:

#2809 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 07 September 2009 - 21:15

μετα την κουλτουρα, ειπα να δοκιμασω μια κωμωδια, να ερθω στα ισια μου.
Astro Fighter Sunred...
AAAAAAAAWESOOOOOOMEEEEEEE!!!
τι καΐδι ειναι αυτο παναΐαμ...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2810 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 September 2009 - 22:21

Γιατί; :nosey:

Μην την ακούς! Το One Piece συνέχεια γίνεται καλύτερο. Υπομονή μέχρι το 9, η αρχή είναι κάπως χλιαρή. Αν σου αρέσει το arc με τον Usopp συνεχίζεις δυνατά, μόνο καλύτερα έρχονται.

μετα την κουλτουρα, ειπα να δοκιμασω μια κωμωδια, να ερθω στα ισια μου.
Astro Fighter Sunred...
AAAAAAAAWESOOOOOOMEEEEEEE!!!
τι καΐδι ειναι αυτο παναΐαμ...

Έτσι έτσι. Δεύτερη σεζόν από Οκτώβριο.

Εγώ συνεχίζω με Banner of the Stars... ελπίζω μόνο το τέλος της σειράς να είναι ικανοποιητικό.

#2811 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 07 September 2009 - 23:38

Thanks Warchief. Νομίζω το οτι μου πήρε τόσο καιρό να το πάρω απόφαση για να το ξεκινήσω δείχνει οτι χρειάζομαι ενθάρρυνση χαχα ;) :D

#2812 ghostdog

ghostdog

Καμένος στη μετάφραση...

• Members
  • 157 posts

Posted 09 September 2009 - 00:34

Εγώ συνεχίζω με Banner of the Stars... ελπίζω μόνο το τέλος της σειράς να είναι ικανοποιητικό.

Δυστυχώς κανονικό τέλος το anime δεν έχει. Ακόμα περιμένουμε για το αν θα υπάρξει μεταφορά και του 4ου βιβλίου της σειράς. Παρόλα αυτά αξίζει και με το παραπάνω να την δεις.

Εγώ πάλι μόλις είδα το Eden of the East. Πολύ καλή σειρά. Θα μπορούσε να άγγιζε την τελειότητα αν δεν βιαζόντουσαν να το τελειώσουν στα τελευταία επεισόδια.

#2813 GeorgeXKenshin

GeorgeXKenshin

Rurouni Kenshin George

• Members
  • 1 posts

Posted 10 September 2009 - 02:58

Γεια σε ολους :hi:
Πριν 1 εβδομαδα τελειωσα το Soul Eater μου φανηκε μετριο απλα μου το προτινε ενα φιλαρακι που βλεπει κ αυτος χρονια τωρα και ειπα να δω τι παιζει.
Ειδα επισης και το Battle Programmer Shirase,αρκετα καλο ειχε ωραιες στιγμες γελιου μπορω να πω:riiight:
Τωρα εχω ξεκινισει το θρυλικο Gintama ειμαι στα 25 επισοδεια και συνεχιζω ακαθεκτος,τα σπαει αγρια!

#2814 Vegetasmate

Vegetasmate

Seku hara desu!!!

• Members
  • 356 posts

Posted 10 September 2009 - 09:46

εγω τωρα ξεκινησα να βλεπω το air gear..... Περα απο το σεναριο που ειναι καλο, εχει ωραια υποθεση και οι χαρακτηρες δεν ειναι ασχημοι....κατα τ αλλα μου φαινεται οτι η πλοκη ειναι οτι να ναι.....δεν ξερω εγω αλλιως το περιμενα...Βεβαια ισως παρακατω να γινει καλυτερο (εχω δει μονο 7 επισοδια). Αλλα αν συνεχιζει ετσι, εγω δεν πιστευω οτι του αξιζε και βραβειο Shonen.....Αυτα....

#2815 apathya

apathya

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 10 September 2009 - 13:13

Κenichi, οποιος γουσταρει Shounen-Martial Arts να το δει ΑΜΕΣΑ! κριμα που ειναι μονο 0 επισοδεια :emptyonexg1:.
One Outs επισης πολυ καλο κ εξυπνο. :riiight:
No one dies virgin, life fucks everyone.

One more push up, one more push up! :sleepy:

#2816 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 posts

Posted 10 September 2009 - 23:04

είδα το detroit metal city .......διεστραμμένα τέλειο,αρρωστημένη κωμωδία,απίστευτη σάτιρα
το animation είναι κάπως... ιδιαίτερο???προσωπικα μ'άρεσε ,αλλά πολύ σύντομο

#2817 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 12 September 2009 - 15:44

εδω και μια βδομαδα προσπα8ω να δω το Boogiepop phantom, σοβαρα, μην το δειτε..
δεν.. απλα δεν... χαλια εικονα-ηχος-στορι

#2818 unagi

unagi

Anime Fan

• Members
  • 154 posts

Posted 12 September 2009 - 16:29

Tωρα βλεπω το Zan Sayonara Zetsubou-sensei ειμαι στο 3 επισοδιο :ureshii: μου φενεται οτι ο προηγουμενος κυκλος μου ερεσε περισσοτερο...θα διξει:hmmm:

#2819 theo547

theo547

Starting...

• Members
  • 7 posts

Posted 12 September 2009 - 18:44

Σημερα αρχησα gungrave...

Ενα εχω να πω:
Awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ειμαι επεισοδιο 2

Κenichi, οποιος γουσταρει Shounen-Martial Arts να το δει ΑΜΕΣΑ! κριμα που ειναι μονο 0 επισοδεια :emptyonexg1:.
One Outs επισης πολυ καλο κ εξυπνο. :riiight:

Συμφωνώ επεισης εχει πολυ γελιο!

Τα επεισοδια ειναι 50

Επεισης ποτε δε χανεται το ενδιαφερον του θεατη!

Μιαζει καπως και με το hajime no ippo

Edited by Kenny, 12 September 2009 - 19:03.
merged

#2820 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 12 September 2009 - 21:11

Σημερα αρχησα gungrave...
Ενα εχω να πω:
Awesomeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ειμαι επεισοδιο 2

ωραιος, κατσε δες το να κραζουμε μαζι τη live-action movie που 8α βγει μετα :P