Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 13 September 2009 - 18:47
Πρωτα απο ολα το καταπληκτικο FLAG το οποιο δινει μια διαφορετικη πνοη στο συνη8η τροπο που βλεπουμε ανιμε.Σιγουρα κα8ηλωτικο και εξαιρετικο
Επισης αμα ψαχνετε για καποιο σsci-fi που να συνδυαζει μυστηριο και περιπετεια συνιστω ανεπιφυλακτα να δειτε το Gantz
Επισης αυτο τον καιρο αρχισα να βλεπω samurai champloo το οποιο πραγματικα ειναι απο τα καλυτερα ανιμε που εχω δει.Απιστευτη δραση γελιο και μηνυματα.Μου 8υμισε εποχη tengen toppa gurren lagan αλλα σε πιο απιστευτο σημειο.

Posted 14 September 2009 - 08:55
Posted 14 September 2009 - 10:33
Zeta Gundam η "επική" συνέχεια του Gundam ... συνεχίζει με επικά τραγική σκηνοθεσία που άγγιξε τα όρια του φαιδρού στην σκηνή που ο Bright Noa έχει μια σοβαρή συζήτηση με τον Kamille καθώς καταβροχθίζει ένα χάμπουργκερ , οι δε διάλογοι είναι ιδιαίτερα αξιομνημόνευτοι με τους χαρακτήρες στην προσπάθεια τους να πουν κάτι βαθύ και cool να πετάνε την μία μλκ μετά την άλλη και τούς Char και Amuro να δίνουν ρεσιτάλ λες και η Osaka η Excel Και η Minori (η χ#$%^α$%^&*ζ$%^&*ή από το Toradora) έχουν πιάσει την κουβέντα .... ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ τώρα φτάνουμε στο καλό !!!! οι χαρακτήρες δεν ενεργούν ως συγκροτημένες και λογικές προσωπικότητες ενάντιας "θυσιάζονται" έτσι ώστε να βγει το σενάριο πιο "τραγικό" ... που απλά δεν βγαίνει με αυτούς τους ξεπεσμένους χαρακτήρες ... συνοψίζοντας έχουμε μια γλυκανάλατη σειρά με νερόβραστες σκηνές μάχης (λόγο παλαιότητας ) και "δυσάρεστους" χαρακτήρες που αν και δεν έχει αρκετό υλικό για 50 επεισόδια είναι 50 επεισόδια!!!!! Υπάρχει και ένα καλό βέβαια στην όλη υπόθεση τα 2 τελευταία επεισόδια
και εκεί που φαινόταν όλα πως είχαν τελείωση Char`s Counterattack δα μουβι !!!! κατά πολύ βελτιωμένα τα πράματα σε σχέση με το Ζ Γκάνταμ αντι για 25 ώρες εδώ χάνεται μόνο 119m από την ζωή σας !!! για ανεξήγητο λόγο λοιπόν ο Char φλιπάρει ( τελείως πλέων ) και θέλει να ρίξει μετεωρίτες στην Γη !!!! και μαντέψτε ποίος θα τον σταματήσει .... πάλι (όχι τόσο έντονα ) έχούμαι παράλογους χαρακτήρες διαλόγους κτλ νερόβραστες μάχες με καλύτερο animation
και πάμε κατευθείαν στα HighLights
θα δείτε 2 φοβερά πράμα !!! τον Amuro να πηδάει καθιστός από την θέση του οδηγού ενός αυτοκινήτου που τρέχει, πάνω στον Char που τρέχει καβάλα σε ένα άλογο !!!! και τα Gundam να ξεπερνάν για πρώτη φορά τα όρια του Real Robot
και κάπου εδώ δεν άντεξα παράτησα το Mobile Suit Gundam F91 στην μέση αν και ταινία (σχόλια εν καιρό ) και είδα το Yurumates και έφτιαξε η διάθεση μου χαλαρό comedy που μου θύμισε φοιτητικές καταστάσεις αρκετά απλό και χαλαρωτικό δεν είναι κάνα masterpiece αλλά σίγουρα ε΄να ευχάριστο Qiuckwatch !!
Posted 14 September 2009 - 12:54
Edited by Dark_Venus, 14 September 2009 - 14:24.
Posted 14 September 2009 - 13:29
Posted 14 September 2009 - 18:13
Posted 15 September 2009 - 09:12
Επίσης τελειώνω το Requiem for a Phantom όπου να'ναι, το οποίο δεν το συστήνω καθόλου... ξεκίνησε με ενδιαφέρον και φαινόταν ότι θα είχε λίγο διαφορετική υπόθεση από τα anime της εταιρίας αυτής, αλλά τελικά το έκαναν.... (καλύτερα να μη σχολιάσω). Μακριά, εκτός αν έχετε ΠΟΛΥ ελεύθερο χρόνο!
Posted 15 September 2009 - 14:02
ενα εχω να πω... Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!
"Yes, that was a banana. No one expects the banana."
Posted 15 September 2009 - 14:07
εγω αρχισα Naruto πριν απο κανα μηνα και ειμαι περιπου στο επεισοδιο 165
ενα εχω να πω... Τ Ε Λ Ε Ι Ο !!!
Απο το επεισόδιο 135 και μετα είναι fillers, δε πρόκειται να δεις κατι καινουριο...
Posted 15 September 2009 - 16:35
και διαφορα αλλα ongoing, if u care check sig
Posted 16 September 2009 - 03:18
Είχα προλάβει και είχα δει κάποια ελάχιστα επεισόδια πριν 19 χρόνια, στο πάλε ποτέ Sky Channel (τώρα Sky One UK), που το έπαιζε νωρίτερα από το JEM. Το θυμόμουν, το είχα κατεβάσει καιρό και είπα να δω ένα επεισόδιο να χαλαρώσω και να με πιάσει ο ύπνος.
Λάθος επιλογή...
Καθαρή 80τίλα αυτό το anime, συνδυάζει ροματζάδες, ποπ μουσική 80ς (με σαξοφωνιές παρακαλώ, α λα George Michael - "Careless Wisper" ή Candy Dulfer - "Lilly was here" ), ματς μουτς, αιμορραγίες μύτης, παραφυσικές δυνάμεις και μία θρυλική χοντρή τρισάθλια γάτα, που ήταν και εκείνο που θυμόμουν χαρακτηριστικότατα από αυτό το anime (το τι τραβάει αυτή η γάτα στην σειρά, δε λέγετε).
Κορυφαίο για το είδος του, απορώ πως δε το ξέρουν οι περισσότεροι.
Ξεκίνησα να βλέπω τα πρώτα επεισόδια από Live-eviL, μετά βλέπω να το γυρνάω σε Anime Eternal.
Posted 16 September 2009 - 14:17
Έψαχνα ενα ωραίο, ευχάριστο anime και στην αρχή έτσι φαινόταν να είναι..
Το τέλος με απογοήτευσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ..Σκέτη κατάθλιψη.
Posted 16 September 2009 - 16:04
Posted 16 September 2009 - 16:08
Posted 16 September 2009 - 21:12
Παντως η σειρα εχει πολυ γελιο ειδικα η αντιδρασης της Saki η οποια δεν εχει(και ουτε θελει να εχει)καμια σχεση με αυτα βγαζουν τρελο γελιο αλλα και ο Madarame ο προεδρος του κλαμπ ειναι μορφη οσο για τη Ohno απλως
Επισης αρχισα το Monster 05/74 μετα απο ολα αυτα που εχω ακουση(ειδικα εδω μεσα)για το συγκεκριμενο πραγματικα ανυπομονω να το δω,παντως απο το λιγο που εχω δει δεν μοιαζει με τα συνηθισμενα ανιμε ενω το animation και γενικα η αισθηση που μου αφηνει ειναι δυτικη ταινια μυστηριου θα τολμουσα να πω οτι μοιαζει με το hannibal αλλωστε ο Johanεχει αρκετες ομοιοτητες με τον ενλογω χαρακτηρα τουλαχιστον τωρα στην αρχη,ελπιζω να μην με απογουτεση.