Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 23:05
ΤΗΧ Loke for bringing it up!!!
αλητεια ανιμε και τρελο ΟST
Why oh why το αφηνα τοσο καιρο?
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:44
Consider it done sir.. download queue has a brand new member..started watching Blue Drop, romance/yuri(
)/sci-fi
wait!wat?/school life.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από papp0us: 03 Σεπτέμβριος 2009 - 20:54
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2009 - 21:04
neon genesis
death note
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 11:19
Sayonar Zetsubou sensei
Κατάθλιψη σε περιτύλιγμα κομωδίας και τρελών καταστάσεων. Πολύ ωραίο φαίνεται μέχρι στιγμής, λογικά θα τελειώσω σήμερα το πολύ αύριο.
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 13:40
Digimon Tamers - Ενδιαφέρον... >.>
Baccano - Είδα τα 3 πρώτα χθες βράδυ και έλιωσα.
Ikkitousen - comme ci comme ca....
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2009 - 13:53
Είναι δύσκολο να το περιγράψω δίχως να το αδικήσω, όπως δεν μπορεί κάποιος να περιγράψει μια όμορφη μουσική.
Σκεφτείτε ένα ήρεμο καλοκαιρινό απόγευμα σε ένα σπίτι στην εξοχή. Βρέχει μια ήρεμη και χαλαρωτική βροχούλα, και εσύ κάθεσαι σε μια άνετη πολυθρόνα από πλεγμένα κλαδιά διαβάζοντας ένα όμορφο βιβλίο, έξω από την πόρτα σου, κάτω από το υπόστεγο του σπιτιού, βλέποντας τον κήπο. Η μυρωδιά του βρεγμένου από τη βροχή χώματος σου προκαλεί ένα χαμόγελο, ενώ δίπλα σου έχει κουλουριαστεί και κοιμάται ο αγαπημένος σου σκύλος. Περνώντας απ'έξω από τον κήπο σου, δύο συγχωριανοί σε χαιρετάνε με χαμόγελο. Αφού τους χαιρετάς κι εσύ, αφουγκράζεσαι την ησυχία της εξοχής που σπάει μόνο από τον ήσυχο ήχο της βροχής. Κοιτάς τα σύννεφα και, χαμογελώντας, λες στον σκύλο σου "Δεν είναι ωραία η ζωή;"
Κάπως έτσι νοιώθει κανείς βλέποντας το Mushishi. Είναι μια σειρά από ιστορίες που θα έλεγες πως ήρθαν από μια άλλη εποχή, αθώα και όμορφη, που κάποτε προσπαθούσε να σου περιγράψει κάποιος παππούς ή κάποια γιαγιά, αλλά πάντοτε σου φαινόταν τόσο μακρινή... Είναι σαν μια γλυκιά μελωδία. Ένα αληθινό έργο τέχνης.
![]()
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 12:48
Ksanarxisa gia trith fora to Elfen Lied giati ine klassiko pleon..
Kai ksanarxisa Higurashi blepodas parallila kai to Rey!~!!!!!!!!!!!!!!!!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 14:17
Jigoku Shoujo...apla apisteuto...
Το βλέπω και εγώ τώρα, αλλά πολύ επαναλαμβανόμενο...
Εντάξει, έχει τις στιγμές του, όπως η signature ατάκα "Ippen, shinde miru?", αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς το τραβήξανε για 3 seasons...
Δες Shigofumi που είναι κλάσεις ανώτερο σαν σενάριο.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 16:24
Ειδα μολις το πρωτο επεισοδιο του Sola. Εχω ακουσει καλα λογια οποτε θα τη συνεχισω παρολο που το πρωτο επεισοδιο ηταν ΑΙΣΧΟΣ.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 17:17
Εγώ βλέπω Crest of the Stars. Δεν προτιμώ τα sci-fi κτλ συνήθως, αλλά αυτό είναι καλό.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2009 - 22:41
Initial D Stage 3 (Movie): Αρκετα καλη, φανηκε η δουλεια που επεσε αλλα μου φανηκε σα να τρεχει
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 15:19
Καταχωρήθηκε 06 Σεπτέμβριος 2009 - 22:46
μόλις τελείωσα το kurozuka ....δεν ξέρω αν μου άρεσε η όχι
και το 07 Ghost το έφτασα ως το 22 δεν ξέρω και αυτό αν μου άρεσε.