Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2776 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 22:39

μετά από τον μαραθώνιο yugioh αποφάσισα να δω το eyeshield 21, γενικά δεν είμαι καθόλου φανατικός των αθλητικών ανιμε αλλα το συγκεκριμένο με έχει πωρώσει πολύ. έχει ωραίο σχέδιο, χαρακτήρες και humor. είμαι στο 53 επεισόδιο αυτή τι στιγμή και μέχρι τώρα είναι τέλειο, ελπίζω να συνεχίσει έτσι

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2777 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 22:47

ειδα το πρωτο επισοδειο Needless
μεινετε πολυ μακρια. συνδυασμος OP & TTGL.

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2778 Lucy-Nyu

Lucy-Nyu

*Don't be like me*

• Banned
  • 339 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2009 - 23:45

peach girl
τωρα το αρχισα και μου φαινεται αρκετα καλο..αν και ειναι σαν ανιμειτιντ βραζιλιανικο στην αρχη
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2779 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 01:47

Death Note - 11/37

Μέχρι στιγμής με έχει κρατήσει σε αγωνία από την πρώτη στιγμή. Αρκετά έξυπνο θα έλεγα και παράλληλα θέτει και τον προβληματισμό του.
Συμπέρασμα δεν μπορώ να βγάλω ακόμη, αλλά έλεος παρότι είναι ωραίο δεν το αντέχω θέλω να τελιώσει, θα πάθω κανά καρδιακό κι εγώ μέχρι το 37ο επεισόδιο.

Btw, τελιώνει ή όλη υπόθεση στο τέλος του άνιμε?

#2780 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 03:14

θες να τελειωσει γιατι εχεις φαει απειρα σποιλερς? :Ρ αν οχι απολαυσε το..

currently watching

Spoiler:

Spoiler:

#2781 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:33

θες να τελειωσει γιατι εχεις φαει απειρα σποιλερς? :Ρ αν οχι απολαυσε το..

Όχι δεν έχω φάει ούτε ένα σπόιλερ, απλώς είναι λίγο σπαστικό τώρα που είμαι στην αρχή να ξέρω ότι οποιαδήποτε προσπάθεια που φτάνει κοντά στο να αποκαλυφθεί ο Κίρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει προς το παρόν, καθώς υπάρχουν 20 επεισόδια ακόμη να δώ..

Ειλικρινά πάντως με ενδιαφέρει να μάθω αν καταλήγει κάπου ή αν έχει "ανοιχτό" τέλος.

#2782 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 13:56

Μείνε ήσυχος, δεν έχει ανοιχτό τέλος.

E5VV38U.jpg

#2783 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2009 - 22:11

είδα το lovely complex ,καλό shoujo ,απίστευτη κωμωδία ,το πρωταγωνιστικό ζευγάρι είναι όλα τα λεφτά ,πολύ καλό σε γενικές γραμμές
τώρα βλέπω ah my goddess,ευχάριστο κ συμπαθητικό ,τιποτα τρομερό,η πρωταγωνίστρια μου τη σπάει μόνο αλλά οι άλλοι χαρακτήρες είναι εντάξει !

#2784 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 Δημοσιεύσεις:
  • LocationLost in Time...

Καταχωρήθηκε 30 Αύγουστος 2009 - 18:35

Προς το παρόν βλέπω Hokuto no Ken. Νταξ τι να πω; Τα σπάει! Αν συνεχίσει έτσι θα γίνει ένα από τα αγαπημένα μου anime(γιατί είναι ήδη το αγαπημένο μου -και καλύτερο κατ εμέ- shounen).

#2785 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Αύγουστος 2009 - 00:28

Just finished Skip Beat...περήμενα ότι θα είναι ωραίο δεν περήμενα ότι θα είναι ακόμη πιο ωραίο κρίμα που τελειώσε έτσι όπως τελείωσε.
θέλω και άλλο.

#2786 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 01:32

Πολλά τα anime που είδα τους τελευταίους δύο μήνες.

Ολοκλήρωσα το Sexy Commando Gaiden: Καϊδι για λίγους και προτείνεται μόνο σε όσους έχουν δει πολλά anime κυρίως από δεκ. 70-80-90 και έχουν εμπεδώσει το humor των Ιαπώνων.

Είδα τα Azumanga Daioh, Hyakko, Bamboo Blade και Great Teacher Onizuka. Το πρώτο είναι ένα μετρημένο και ισορροπημένο anime με σχολική ζωή και έξυπνες ακρότητες. Θα μπορούσε με μικρές παραλλαγές να το κάνουν ελληνική σειρά για νεανικές ηλικίες. Το Hyakko ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ξεκίνησα να το βλέπω για να παίζει κάτι όταν έτρωγα και τελικά το είδα όλο σε 2-3 μέρες: Αξιοπρεπέστατη low budget παραγωγή! Το Bamboo Blade το σχολίασα και παλιότερα, είναι άριστο για το είδος του.
Το G.T.O. είναι μια σειρά που πρέπει να παραβλέψεις πολλά για να την ευχαριστηθείς. Στα θετικά της είναι ότι έχει ωραίο humor, ακραίες καταστάσεις, μια ευχάριστη αμπελοφιλοσοφική παρουσίαση για έναν τρόπο ζωής και φροϊδική προσέγγιση στην ανάπτυξη χαρακτήρων. Βλέπετε ευχάριστα και αυτό είναι που μετράει. Κάνει μόνο μια κοιλιά σε κάποια επεισόδια εκεί στο 30 περίπου (γούστα είναι βέβαια αυτά, μπορεί σε άλλους να αρέσει).

Με φίλο μου στο Fast Forward, συνέχισα την τηλεθέαση των σειρών της Clamp, με το CardCaptor Sakura, το οποίο ποτέ δεν του είχα δώσει μία ευκαιρία, εξαιτίας της ηλικίας των πρωταγωνιστών του. Όπως όλες οι σειρές της Clamp που έχω δει έως και σήμερα (εξαίρεση τα xxxHolic), έχει τις στιγμές της, έχει και τις βαρεμάρες της. Πάντως έχουν δίκιο όσοι βλέπουν ομοιότητες με το Tsubasa: Και τα δύο στα ίδια πατάνε.
Μιας και το ανέφερα, είδα και όλα τα xxxHolic: Πολύ καλή σειρά από την Clamp, προσεγμένη και για όλες τις ηλικίες.

Επίσης είδα την πρώτη σεζόν του Sayonara Zetsubou Sensei. Αυτό το "mail - mail" μου έχει καρφωθεί στο μυαλό και θα το κάνω μάλλον ring tone στο κινητό μου, δε μου το γλυτώνει!

Όπως μου είχαν προτείνει παλαιότερα, είδα το Kidō Senkan Nadeshiko. Το ευχαριστήθηκα αρκετά αυτό το anime, αφού έχει πολλές αναφορές στην αγαπημένη μου σειρά Space Battleship Yamato, την κλασική σειρά του Harlock και στο Macross SDF1. Μάλλον οι συντελεστές της σειράς είναι και αυτοί οπαδοί του μεγάλου τρισμέγιστου -υποκλιθείτε όλοι ρε- Leiji Matsumoto.

Ολοκλήρωσα επίσης το ToLoveRu. Παραδόξως, αυτό το anime δεν μου άρεσε και τόσο πολύ. Δεν χρειάστηκε να κάνω ff βέβαια σε κανένα σημείο του, ούτε και σκέφτηκα να το κάνω drop. Ωστόσο, δε με έκανε να θέλω να κάτσω να το δω, πέρα από ένα επεισόδιο σήμερα, ένα επεισόδιο μεθαύριο.

Το Voices of a Distant Star, είναι ένα συγκινητικό OVA μισής ώρας, που το ήξερα γιατί έχει χρησιμοποιηθεί από τον DJ Encore ανεπίσημα σε ένα video του (το "out there"). Όσοι θέλουν να το δουν, ας χρησιμοποιήσουν έναν proxy server για το youtube στην διεύθυνση www.youtube.com/watch?v=MOPnOA2kfqs
Για την χώρα μας το έχουν κόψει το βίντεο...

Ξεκίνησα να δω τις σειρές του Bubblegum Universe, αλλά τις άφησα για χειμώνα. Δε μου κάνει το καλοκαίρι για cyberpunk καταστάσεις.

Απολαμβάνω επίσης σιγά - σιγά, την deculture edition του Macross Frontier σε H.D. από Thora. Αυτά είναι, τι να λέμε...

Έκανα Drop το Ping Pong Club και το Hell Girl. Δεν μου έκατσε το πρώτο καθόλου σε σχέδιο και Humor, ενώ το δεύτερο δεν είχα την σχετική διάθεση τελικά.

Αυτά από το τελευταίο δίμηνο.
Τώρα ξεκίνησα να βλέπω έχω Kaiba σιγά - σιγά, είδα μερικά επεισόδια από Monster (θα το συνεχίσω χειμώνα αυτό, δεν είναι για καλοκαίρι) και έχω πρόγραμμα να ξεκινήσω τα Slayers, Gunbuster/Diebuster, Magical Angel Creamy Mami (in Live-eviL, I trust!) και - μόλις κατέβει - το Clamp School Detectives.

#2787 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Σεπτέμβριος 2009 - 12:27

Gundam Seed: 9/10

Χτες τελείωσα το Gundam Seed πραγματικά μια σειρά που σε κρατάει μέχρι το τέλος. Μια σειρά που περνάει μηνύματα ως προς τη διαφορετικότητα μεταξύ ανθρώπων και αποδεικνύει ότι όλοι είμαστε ίδιοι. Βέβαια δεν λύπει από το σκηνικό η δράση μιας και οι μάχες είναι συχνές και "γρήγορες". Έχει συναίσθημα. Απο animation μπορεί να μην είναι όπως τα σημερινά αλλα δειχνει πιο αληθοφανές. Ελπίζω να μην απογοητευτώ απο το Gundam Seed Destiny. (Το οποίο δεν κατεβαίνει με τίποτα btw γιατι λεει βλακείες για τον tracker το torrent...)

#2788 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 12:33

watched grave of the fireflies yesterday. words are not enough. truly a masterpiece.
also rewatched toki wo kakeru shoujo, a good movie. I like that stuff.

currently watching to aru majutsu no index. so and so, something light, to kill time. <------ Dropped... not good enough.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Melkor: 02 Σεπτέμβριος 2009 - 15:24

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2789 Ichigo_hollow

Ichigo_hollow

Tensai_Sora

• Members
  • 138 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 12:41

Currently watching

No code has to be inserted here.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2790 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2009 - 20:17

Initial D Stage 1 Completed: ε αν εχετε μανια με το βουμ βουμ να το δειτε οπωσδηποτε!!

Ristorante Paradiso Completed: πολυ καλυτερο απο οτι πολυ πιστευουν, ελαφρυ, με πολυ συμπαθητικους χαρακτηρες, ωραια μουσικη και καλο σχεδιο. Με αρκετο backround στους χαρακτηρες, ωραιο romance και καλο τελος . Μανια με μαγειρεμα / φαγητο ειναι + ^_^.