Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2746 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 02 August 2009 - 23:01

Τελείωσα το Hajime No Ippo: New Challenger το οποίο μπορώ να πω πως μου άρεσε περισσότερο από την πρώτη σειρά σε ορισμένα σημεία. Απλά απίστευτο anime :nod:

Επίσης που και που βλέπω κάνα επεισόδιο Gintama μιας και δεν έχω όρεξη να ξεκινήσω κάποια νέα σειρά. Μέχρι στιγμής πρέπει να έχω δει καμιά 10αριά. Οκ, τίποτα το φοβερό μέχρι στιγμής, όμως περνάει η ώρα ευχάριστα. Βοηθάει που το κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές, κάτι που παραδόξως δεν μου αρέσει στα περισσότερα ανιμε.
Πάντως έχω δει 2-3 μεμονωμένα επεισόδια που μου πρότειναν, και είχαν τρελό χαβαλέ. Δεν νομίζω να το παρατήσω επειδή ξέρω τι περιμένει στη συνέχεια, απλά προς το παρόν θα το παρακολουθώ με αργούς ρυθμούς.

E5VV38U.jpg

#2747 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 03 August 2009 - 00:25

Μόλις τελείωσα το πρώτο arc στο Kaiji και συνεχίζω... Ηρεμιστικά θες για να τη δείς αυτή τη σειρά! Πολύυυυ πολύυυυυ ωραία! Ελπίζω να κάνουνε και τη ταινία το ίδιο μαμάτη.

P.S: I'm in love with Kaiji :hahaha:

#2748 TNT

TNT

Crazy Scientist!

• Members
  • 735 posts

Posted 03 August 2009 - 01:53

Λοιπόν... Είδα πολλά και διαφορα τελευταία...

Escaflowne: έχοντας δει πρώτα την ταινία το στόρυ της σειράς μου φάνηκε κάπως χλειαρό και τραβηγμένο απ' τα μάλλια σε κάποια σημεία του. Θετικό point η απίστευτη μουσική επένδυση.
Honey & Clover: δεν λέω, ωραίο θεματάκι έχει και αρκετούς ενδιαφέροντες χαρακτήρες, που, όμως, μένουν κατά τι στάσιμοι και καταντούν εκνευριστικοί. Δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε σε γενικές γραμμές, ίσως το μόνο που με κράτησε να ήταν το χιούμορ του... κατά τα άλλα σα να έβλεπα σαπουνόπερα ένιωθα.
Higashi no Eden: πολύ ωραία σειρά αλλά χωρίς τέλος - για την ώρα. Αναμένω τις ταινίες ;)
Kara no Kyoukai 6: κάπως πιο "light" σε σύγκριση με τις προηγούμενες, με περισσότερες σκηνές γέλιου παρά δράσης, αν και δε με χάλασε. Κι οι τελευταίες σκηνές προμηνύουν μια πολύ δυνατή 7η ταινία... Αντέ να δούμε...
Toradora: για το είδος πολύ καλό αν και δεν το περίμενα. Έχει πολύ γέλιο και συμπαθητικούς χαρακτήρες. Η ηρωίδα - βλ. Taiga - θυμίζει υπερβολικά πολύ τη Louise του Zero no Tsukaima.

Από ongoing τώρα, βλέπω κυρίως τα Fullmetal alchemist: brotherhood και Pandora hearts. Είναι υπέροχα και τα δύο!

Posted Image

#2749 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 03 August 2009 - 15:06

Toradora: για το είδος πολύ καλό αν και δεν το περίμενα. Έχει πολύ γέλιο και συμπαθητικούς χαρακτήρες. Η ηρωίδα - βλ. Taiga - θυμίζει υπερβολικά πολύ τη Louise του Zero no Tsukaima.

Είναι η ίδια seiyuu (Kugimiya Rie) και το ίδιο studio (J.C.STAFF), γι' αυτό. ;)
Δες και το Shakugan no Shana και το Hayate no Gotoku για tsundere overload... :P

Τις προηγούμενες 2 βδομάδες έκανα αποχή από τα anime γιατί είδα τις 3 seasons του Dexter...
Οποιανού του άρεσε το Death Note (και συγκεκριμένα ο Kira), πρέπει οπωσδήποτε να δει τον Dexter... :hiding_something:

[on-topic]
Χθες είδα ακόμα 2-3 επεισοδιάκια Sengoku Basara.
Το ξύλο που ρίχνει ο Takeda Shingen στον Yukimura never gets old... :hahaha:
Posted Image
Posted Image

#2750 yuuki21

yuuki21

Starting...

• Members
  • 30 posts

Posted 05 August 2009 - 20:53

Είναι η ίδια seiyuu (Kugimiya Rie) και το ίδιο studio (J.C.STAFF), γι' αυτό. ;)
Δες και το Shakugan no Shana και το Hayate no Gotoku για tsundere overload... :P

Τις προηγούμενες 2 βδομάδες έκανα αποχή από τα anime γιατί είδα τις 3 seasons του Dexter...
Οποιανού του άρεσε το Death Note (και συγκεκριμένα ο Kira), πρέπει οπωσδήποτε να δει τον Dexter... :hiding_something:

[on-topic]
Χθες είδα ακόμα 2-3 επεισοδιάκια Sengoku Basara.
Το ξύλο που ρίχνει ο Takeda Shingen στον Yukimura never gets old... :hahaha:

εχεις δικαιο για το dexter kai to death note.... αλλα εγω τα εβλεπα παραλληλα:ureshii:
εγω μολις τελιωσα τα higurashi no naku koro ni και μπορω να πω οτι ηταν τελεια....!!!!!!

Edited by yuuki21, 05 August 2009 - 20:59.

#2751 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 posts

Posted 06 August 2009 - 09:29

Αν κ συνήθως ξεκινάω να βλέπω μια σειρά κάθε φορά, με το τέλος των εαρινών εξετάσεων κάτι με έπιασε κ ξεκίνησα πολλές ταυτόχρονα.

Από τον Μάιο έχω ξεκινήσει να βλέπω το Gintama, το οποίο αν κ το είχα υποτιμήσει (κακώς!),μου έχει χαρίσει άπιστευτες δόσεις γέλιου.Έχω κολλήσει στο 120 κ δεν μπορώ να το βρω subbed...αλλά που θα μου πάει!

Επίσης τον Ιούλιο ξεκίνησα το Berserk, είμαι στα αρχικά επεισόδια ακόμα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για την ώρα, το Shakugan no Shana το οποίο θα το συνεχίσω μόνο κ μόνο γιατί είναι ανάλαφρο (μετά το φαγητό ότι πρέπει χεχε!), το Inuyasha το οποιό θα φάει drop μάλλον γιατί δεν είναι του είδους μου, το Detective Conan, ένα απίστευτο anime που δεν ξεκολλάς με τίποτα (είδα τα 100 πρώτα επεισόδια σε μια εβδομάδα!) κ το Pandora Hearts, επίσης πολύ ωραίο τουλάχιστον μέχρι το 15ο επεισόδιο.

Κ να μην ξεχάσω το 07-Ghost για το οποίο κάνω κερκίδα κάθε φορά για τους... επισκοπάδες!:nbleed:

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#2752 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 06 August 2009 - 13:08

Ga Rei Zero (8/12) Αν και στην αρχή ειναι κάπως :OMG3: (μακελειό κανονικό) οταν πιάνει ρυθμο γίνετε πολύ καλό! ανυπομονώ να δώ το τέλος

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2753 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 07 August 2009 - 00:40

Watched To Love-ru and Hotaru no Haka during the past week.

Για το πρώτο πόσταρα στο ανάλογο θρεντ, για το δεύτερο τώρα...

Πολλά καλό και όμορφο, δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.
Δυστυχώς όμως αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά πως drama series > drama movies.
Στις ταινίες δε δένεσαι εύκολα με τους χαρακτήρες και δε νιώθεις τόσο το δραματικό κομμάτι.

Oh well.

Επίσης είπα να ξεκινήσω το Yume Tsukai το οποίο έχω τόοοσα χρόνια (από τα πρώτα που κατέβασα), αλλά μου φαινόταν τέρμα μούφα.

Από τα 2 εψ που είδα μάλλον η εντύπωσή μου ήταν σωστή. :hot:

HnH5aB0.jpg

#2754 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 07 August 2009 - 01:37

Kaiba: Επισόδειο 8 και η σειρά κατά 90% έχει ήδη πάει στο top5 μου :)

Human Crossing: Έχω παρακουλουθήσει λίγο και φένεται αν μη τι άλλο να έχει ενδιαφέρον. Για να δούμε πως θα είναι μετά.
Posted Image

#2755 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 07 August 2009 - 16:24

Βλέπω το boys be.. αυτή η σειρά μου αρέσει πολύ περισσότερο απο ότι περίμενα..δεν μπορω να καταλάβω ακριβώς γιατί αλλα μου αφήνει μια πολύ καλή αισθηση, ούτε βαρύ ούτε πολύ μελό, ουτε τα νοήματα της ζωής..απλές και όμορφες ιστορίες.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2756 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 07 August 2009 - 17:47

antique bakery πολύ ωραίο
προτιμώ την κορεάτικη ταινία πάντος.

#2757 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 08 August 2009 - 13:11

Είδα το Karas (OVA), πολύ δράση & βαβούρα βλέπεται αλλα δν με ενθουσίασε κιόλας..
Posted Image

#2758 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 08 August 2009 - 14:00

Ειδα ολο το Higurashi no naku koro ni οπως και το Kai. Καιρο ειχα να δω ανιμε που να μου αρεσει τοσο πολυ ωστε να με αναγκαζει να βλεπω το ενα επεισοδιο μετα το αλλο. Πραγματικα κορυφαια σειρα απο πολλες αποψεις, με πολυ καλο σεναριο και πλοκη που αποκαλυπτεται με φοβερο τροπο. Το οτι υπηρχαν παρα πολλα ερωτηματα και για τη βασικη ιστορια και για τις μικροτερες (και στη διαδρομη αποκαλυπτοταν ολο και περισσοτερα) κι ομως τελικα απαντηθηκαν πρακτικα ολα (με σεναριακες αποκαλυψεις που σε εκαναν να βλεπεις περασμενα γεγονοτα με αλλο ματι) κατατασσει αυτη τη σειρα στις αγαπημενες μου.

Παραλληλα τελειωσα το Slayers Next το οποιο ηταν αρκετα καλο στο τελος, και ξεκινησα το Slayers Try που ξεκιναει καπως τσαπατσουλικα και το χιουμορ του μου φανηκε πεσμενο, αλλα δινει υποσχεσεις για τη συνεχεια.

Χθες το βραδυ ξεκινησα και μια αναλαφρη σειρα ονοματι Ghost Stories. Καλη για να περναει η ωρα χωρις να ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Posted Image

#2759 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 242 posts

Posted 09 August 2009 - 01:37

Detective Conan: Απλά καταπληκτικό! Τα μυστήρια σε φάση Monk/Poirrot/Holmes κτλ είναι το κάτι άλλο... Και σε αφήνει αν θες να δοκιμάσεις να βρεις εσύ πρώτος τη λύση του μυστηρίου. :tensai:

+που είναι πάνω από 500 επεισόδια και συνεχίζει ακάθεκτο...
+που σε φετινή ταινία έκανε crossover με Lupin the 3rd! :riiight:

Ερώτηση: Πού μπορώ να βρω ανάμεσα σε ποιά επεισόδια (ή έστω ποιές σαιζόν) βγήκε η κάθε μια από τις ταινίες;
:congrats:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#2760 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 09 August 2009 - 04:10

Ίσως να σε βοηθήσει το διάγραμμα του AniDB. Ρίξ'του μια ματιά, όμως δεν ευθυνόμαστε για τυχόν εγκεφαλικές βλάβες που θα προκληθούν από την προσπάθεια της αποκρυπτογράφησής του :frozen:

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=266

E5VV38U.jpg