Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2716 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 19 July 2009 - 00:57

sengoku barasa

#2717 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 19 July 2009 - 11:28

Οκ για άλλη μία φορά έφτιαξα μία νέα σούπα από anime.

Πρόσφατα τελείωσα το Rahxephon - προσωπικά μου άρεσε πολύ, αν και δεν είμαι fan αυτού του είδους. Επίσης το Eden of the East - πιστεύω τα λόγια είναι περιττά, βέβαια μπορεί κάποιος να βρει αρκετές "ασυνέχειες" αλλά αυτό έχει να κάνει με το χαρακτήρα του Akira, επομένως είναι καθαρά υποκειμενικό, can't wait for the 2nd seazon. Tώρα τελειώνω την πρώτη seazon Zoku Natsume Yuujinchou - την βρίσκω ιδιαίτερα ευχάριστη και διασκεδαστική, ακόμη και αν η θεματολογία της είναι παραφυσική. Σειρά στη λίστα έχουν τα Genocyber, Kure-Nai, Itazura no Kiss. wish me luck... :congrats:.
Υ.Γ. Have fun everybody... :wooi2:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#2718 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 19 July 2009 - 12:47

finished Twelve Kingdoms πολύ καλό ^^ μου αρέσουν πολύ τέτοιου ιδούς ιστορίες , επίσης απέφυγε να επικεντρωθεί στους χαρακτήρες που ήρθαν από τον πραγματικό κόσμο όπως κάνουν συνήθως τα fantasy με παράλληλους κόσμους , το char development της πρωταγωνίστριας ήταν υποδειγματικό και η παρουσία της δεν σκίασε τούς υπόλοιπος χαρακτήρες (όπως πχ έγινε στο Ookami to Koushinryou) το μόνο - είναι πώς είναι ουσιαστικά ανολοκλήρωτο XDDD

ίδα το Doujin Work το οποίο παρά το απλοϊκό σχέδιο κ τα χάλια OP k ΕD με έκανε να γελάσω αρκετές φορές

και φτάνω στο Key The Metal Idol ποιο ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ χαρακτήρες EVER !!! έχουμε την key που απλά δεν κάνει σχεδόν τίποτα σε όλη την σειρά !!! απλά στέκεται σαν την γλάστρα !!!! την εργασιομανή φίλη της !! πού δεν μπορείς να την πάρεις σοβαρά γιατί από την μία μοιάζει με την kuromi από το Animation Runner Kuromi και πιστεύεις πώς απο στιγμή σε στιγμή θα κάνει κάποια αστεία γκριμάτσα και από την άλλη την έχουν θυσιάσει στο βωμό του story βάζοντας την να κάνει η να πιστεύει παράλογα πράματα. Ο Πρόεδρος "θέλω να βοηθήσω " που τρέχει πάνω κάτω φωνάζει κτλ χωρίς να κάνει τπτ ουσιαστικό ώσπου 1 επεισόδιο πριν το τέλος του έρχεται η "φώτιση" εξηγεί τα πάντα και μετά "εξαφανίζετε". Ο μυστηριώδης τύπος "τρέχω με το laptop" που αν και θα μπορούσε να εμφανιστεί και να εξηγήσει από την αρχή τι γίνεται !!! παίζει το ντετέκτιβ-power-ranger
δήθεν μαζεύοντας δεδομένα απλά για να το παίξει έξυπνος στο τέλος στον "θέλω να βοηθήσω " ... και μετά οι κακοί έχουμε τον ΜΚΠ (μεγάλο κακό πρόεδρο ) ο οποίος συνδυάζει πολεμική βιομηχανία με show business γιατί απλά το θελαν στο story (υπάρχει μια γελοία δικαιολογία που δεν πείθει )... ο ΜΚΠ έχει ανεξήγητες φοβίες ψυχώσεις και στόχους ...ένας ακόμα χαρακτήρας στο βωμό του story . Ο κακός-ψηλό-renegade-robocop όλοι οι κακοί αρχηγοί θέλουν έναν τέτοιο στην δούλεψη τούς !!!
Μετά είναι Random αδιάφοροι χαρακτήρες από τούς οποίους ξεχωρίζουν ο πατέρας-τρελός- επιστήμονας
Spoiler:
της Key καθώς και
Spoiler:
ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΥΤΑ !!! επειδή μάλλον ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος ήταν τόσο για τον *μπιιιιιιπ* που δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν σε 15 επεισόδια τα 2 τελευταία OVA είναι 90 λεπτά με το 14 επεισόδιο να βλέπεις χαρακτήρες να μιλάνε !!! να μιλάνε !!! να μιλάνε !!! για 90 λεπτά !!! ασταμάτητα !!! ο καθένας να λέει την ιστορία την ζωής τούς !!!! σε άλλους να έρχεται η φώτιση!! σε άλλους αναλαμπές !!! σε άλλους κρίσεις ηθικής !!! ως και χαρακτήρα γλάστρα εισάγανε στο προτελευταίο επεισόδιο για να "καταθέσει " και να εξηγήσουν τη σκατά έβλεπες τόσα επεισόδια ...το δε τελευταίο επισόδιο ήταν ένα "δράμα" 90 λεπτά !!! δεν τελείωνε το *μπιιιιιιπ**μπιιιιιιπ**μπιιιιιιπ**μπιιιιιιπ* ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2719 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 19 July 2009 - 22:48

currently watching Seto no Hanayome
I'm loling!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2720 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 20 July 2009 - 01:16

Ολοκλήρωσα άπαντα από xxxHolic.
Η ποιο σοβαρή σειρά από clamp που έχω δει (έως σήμερα)! Η κάθε σεζόν μου άρεσε για διαφορετικούς λόγους, ενώ και η ταινία ήταν απολαυστική (βλέποντας την παράλληλα με την αντίστοιχη του T.C). Τα OVA κατευθύνουν την σειρά σε ακόμα ποιο σκοτεινές και περίπλοκες καταστάσεις και κάτι μου λέει ότι τα anime που θα δούμε στα επόμενα έτη σε σενάρια clamp, δε θα παίζονται!

Επίσης συνεχίζω σταθερά (και σε μικρές δόσεις) το κάψιμο που λέγετε Sexy Commando Gaiden. Τελικά λάθος μου τα είπαν: Ναι μεν γίνεται προς το τέλος μία σάτιρα στον Matsumoto, αλλά όχι ως προς το Galaxy Express που μου είχα πει, αλλά ως προς το Yamato. Τώρα μου έμεινε ένα τελευταίο 30άλεπτο να δω, κάποια στιγμή που θα νιώθω την ανάγκη να το κάψω τελείως, θα το κάνω και αυτό.

Τώρα ξεκίνησα να βλέπω Slayers in Space....εεεεε.... λάθος: Lost Universe λέγετε.
Όσα έχω δει έως τώρα (είδα τα πρώτα 10 επεισόδια) είναι "καλά", αν και δεν μπορώ να δεθώ με τους χαρακτήρες. Irresponsible Captain Taylor σίγουρα δεν είναι, αλλά τον χαβαλέ του τον έχει. Λογικά θα στρώσει στα υπόλοιπα επεισόδια, άλλωστε διάβασα ότι τα πρώτα επεισόδια ήταν προβληματικά για διάφορους λόγους και συγκυρίες της εποχής.
Η πρωταγωνίστρια όμως για την ώρα μου την σπάει: Είναι εμφανισιακά αλλά και σε θέμα χαρακτήρα ακριβώς ο τύπος γυναίκας που με ενοχλεί. Κρίμα το ξανθό μαλλί της (είμαι ξανθολάτρης, όπως καταλαβαίνετε... ). Να δούμε, μετά το επεισόδιο 13 θα στρώσει όπως μου έχουν πεις;

Α, ναι: Έκανα και drop στο 6 επεισόδιο το Jigoku Shōjo (Hell Girl). Δε ξέρω αν στρώνει μετά ή όχι, αλλά στα πρώτα επεισόδια, το Fast Forward πάει σύννεφο. Ίσως βέβαια και απλά να μην είμαι σε φάση για τέτοιο Anime. Θα απασχοληθώ κάποια στιγμή στο μέλλον.

#2721 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 20 July 2009 - 02:10

FMP the second raid, το OVA βλέπω τώρα(πολυ γέλιο) πριν απο λίγο τέλειωσα τη σειρά. Αν και είχε τα μισά επεισόδια της πρώτης ηταν κατα τη γνώμη μου καλύτερη, δεν είχε μάχες 2-3 επεισοδίων και το κωμικό μέρος ηταν κάπως περιορισμένο(δε βαριέσαι ας είναι καλά το fumoffu!) Εχετε ακούσει τπτ για 3ή σεζον;

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2722 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 July 2009 - 19:31

Currently watching gundam 0083 stardust memories.Η ιστορια δε με τραβαει πολυ, παρολο που ανοικει στην UC που λατρευω, και οι χαρακτηρες μου φαινονται αδιαφοροι (fucking feddies) με εξαιρεση τον Gato.Στα + της σειρας οι ρεαλιστικες μαχες με λιγα units.Γενικα καλη σειρα, αλλα δεν εχει το epicness που ειχε το 0079.

Macross zero επισης αρκετα καλο και μου αρεσε.

Επομενα στη λιστα sdf macross και Zeta gundam.

qzMHWHd.png

#2723 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 24 July 2009 - 15:56

Hokuto no ken(fist of the north star), για αρχη καλο φαινεται, πιστευω οτι δεν 8α μου φαει πολυ χρονο μιας και δεν ειναι και τοσο "βαρυ"

#2724 whitestorm

whitestorm

Starting...

• Members
  • 14 posts

Posted 24 July 2009 - 19:38

D.N. Angel... Οφείλω να ομολογήσω ότι είδα μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια αλλά νομίζω πως θα είναι ένα άνω του μετρίου ανιμέ!

#2725 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 July 2009 - 20:19

HELLSING ULTIMATE OVA VI (raw)

I'm SO f***ing loving it!!!!!!!!!!!!:twisted::respect:

Posted Image

#2726 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 26 July 2009 - 22:07

HELLSING ULTIMATE OVA VI (raw)

I'm SO f***ing loving it!!!!!!!!!!!!:twisted::respect:

τελειωσε η εχει κι αλλο ?

#2727 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 26 July 2009 - 22:24

Τώρα αρχίζει το ωραίο. :kill4u: Ως manga reader σας συμβουλεύω, απλά μη πιστεύετε τις φήμες που λένε μόνο έξι OVA. Απλά μην.

Εκτός πια κι αν είναι στ'αλήθεια τόσο κάφροι ώστε να το κόψουν εδώ. Story-wise, από και κλείεται. Βιομηχανία-wise... who knows. Βέβαια, υπάρχουν φήμες για τις Αμερικάνικες εκδόσεις.

Edited by Tea-chan, 26 July 2009 - 22:29.

Posted Image

#2728 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 26 July 2009 - 23:58

Τελείωσα χθες Heroic Age και είδα Akira.

Για το πρώτο, οκ είχε την πλάκα του μέχρι ένα σημείο αλλά μετά βαριόμουν απαίσια να το δω, μου πήρε κανα δίμηνο.
Το τέλος λίγο lul, αλλά το παρουσίασαν ωραία.

Για το δεύτερο.
Είμαι ο μόνος που νομίζει πως σπατάλησε τσάμπα 2 ώρες της ζωής του;

HnH5aB0.jpg

#2729 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 27 July 2009 - 00:39

Τώρα αρχίζει το ωραίο. :kill4u: Ως manga reader σας συμβουλεύω, απλά μη πιστεύετε τις φήμες που λένε μόνο έξι OVA. Απλά μην.

Εκτός πια κι αν είναι στ'αλήθεια τόσο κάφροι ώστε να το κόψουν εδώ. Story-wise, από και κλείεται. Βιομηχανία-wise... who knows. Βέβαια, υπάρχουν φήμες για τις Αμερικάνικες εκδόσεις.

η λαλακεια ειναι οτι βγαινει μια φορα στο τοσο, γι αυτο και μονο 8ελω να τελειωσει.

είδα Akira.
Είμαι ο μόνος που νομίζει πως σπατάλησε τσάμπα 2 ώρες της ζωής του;

nope... ειναι αλλοι τοσοι εδω μεσα απ οτι καταλαβα, εμενα προσωπικα μου ψιλοαρεσε και ειχα κατ εν8ουσιαστει καποια εποχη αλλα τωρα....

#2730 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 27 July 2009 - 13:08

Γκάνταμ 0079 . Ήμουν ένα βήμα πριν παρατήσω οριστικά τα άνιμε και θα το έκανα αν δεν εμφανιζόταν μπροστά μου αυτό το διαμάντι. Ακριβώς όπως μου αρέσει , με έκανε μάλιστα να συμπαθήσω και τα mecha. Εχω πολλά άνιμε να δω ακόμα.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.