Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2686 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 08 July 2009 - 14:00

Τώρα βλέπω neon genesis evagellion ειδα τα πρώτα 4 επεισόδια η ******* στο απόγειο της.... για να δουμε αν θα γίνει τιποτε στα επομενα

MbcN7u5.png

#2687 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 08 July 2009 - 14:04

Τώρα βλέπω neon genesis evagellion ειδα τα πρώτα 4 επεισόδια η ******* στο απόγειο της.... για να δουμε αν θα γίνει τιποτε στα επομενα

Αν την παλέψεις με τον ψυχολογικά ασταθή και καταπιεσμένο χαρακτήρα του Shinji ("Ο μπαμπάς μου δεν με αγαπάει", μπουχουχου, γιαυτό και κάθομαι σε μιά γωνιά και ονειρεύομαι β...ά) τότε θα το ευχαριστηθείς, έχει πολύ καλή ιστορία και εξέλιξη.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#2688 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 08 July 2009 - 14:28

Ναι οντως μεγαλη ******* να βλεπεις ενα 14χρωνο να συμπεριφετεται σα 14χρονο......

qzMHWHd.png

#2689 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 08 July 2009 - 14:41

Δηλαδή μετα γίνεται καλύτερο?

MbcN7u5.png

#2690 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 08 July 2009 - 14:53

Ναι οντως μεγαλη ******* να βλεπεις ενα 14χρωνο να συμπεριφετεται σα 14χρονο......

Αυτό δεν είναι τόσο ευσταθές θα έλεγα γιατί, αν και ο χαρακτήρας του Shinji είναι πολύ νέος και έχει μία δυσανάλογη αποστολή με αποτέλεσμα να αντιδρά φυσιολογικά στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του, ταυτόχρονα δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ότι έχει βαθιά ψυχικά τραύματα πριν ακόμα τον επιλέξουν για αυτή την αποστολή. Εγώ στο δεύτερο αναφερόμουν, όχι στο πρώτο.
Can you see it ?!

#2691 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 08 July 2009 - 16:38

Αρχισα το Honey & Clover (4ο επ) που είχα ακούσει πολλά καλά λόγια και μέχρι τώρα φαίνετε πολύ καλό, εχει πολυ πλάκα και φαίνεται ενδιαφέρον..το μονο κακό ειναι οτι το κατέβασα απο anbu-solar και η γραμματοσειρά και το χρώμα των subs κοντέυουν να μου βγάλουν τα μάτια.

Τελειωσα με νύχια και με δόντια το inukami(κάνανε και 26 επεισόδια αναθεμά τους μη χάσουμε το αριστούργημα) και μπορώ να πώ με ευκολία οτι δεν το προτείνω σε κανένα. Super-Grand-Epic Fail κατάσταση

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2692 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 08 July 2009 - 17:15

Αρχισα το Honey & Clover (4ο επ) που είχα ακούσει πολλά καλά λόγια και μέχρι τώρα φαίνετε πολύ καλό, εχει πολυ πλάκα και φαίνεται ενδιαφέρον..το μονο κακό ειναι οτι το κατέβασα απο anbu-solar και η γραμματοσειρά και το χρώμα των subs κοντέυουν να μου βγάλουν τα μάτια.

Δοκίμασε [niizk], αλλιώς [anime.awmn] αν θες ελληνικά subs.

On topic :

Finished Dennou Coil 26/26 :
Για να μην πω πάρα πολλά, θα πω απλά πως μου προσέφερε όλα όσα μου έλειψαν απ'το ghost hound. Όπου το ghost hound αποτύχαινε (κενά στο σενάριο, έλλειψη ανάπτυξης χαρακτήρων, απότομο τέλος, ανεπαρκής δράση-βαρετά επεισόδια) το dennou coil πετύχαινε. In any case mustsee για sci-fi/mystery fans και όχι μόνο. :nod2:
Μπορεί να είχε παιδάκια (που με χάλασε λίγο μαζί με λίγες χαρουμενιές) αλλά το concept και το σενάριο ήταν απ'τα πιο προχωρημένα που έχω δει στο είδος, και βλεπόταν "νερό" λόγω μυστηρίου και καλού pace. 8.5/10 :wooi2:

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2693 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 09 July 2009 - 18:30

Ok για άλλη μία φορά τα κατάφερα και τα έκανα σούπα... :oo:. Πώς μου ήρθε και έχω αρχίσει ταυτόχρονα και παρακολουθώ τα Zipang, Android Kikaider, Majin Tantei Nougami Neuro και Bagemonogatari... :erk:? Τί σκεφτόμουνα άραγε? (μάλλον τίποτα ...:dazed:). Δεν πειράζεί όμως για να συμπληρωθεί αυτό το φανταστικό φαινόμενο ασυνέχειας θα προσθέσω και το Κ-Οn, το οποίο δεν είχα μέχρι τώρα την τύχη να δω. Wish me luck... :wooi2:.

Y.Γ. Και να θυμάστε... όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλλασες και ακτές... για να χαιρόμαστε όλοι μας και αυτό το καλοκαίρι... (όπως έλεγε και ο γλάρος του υπουργείου περιβάλλοντος).
Can you see it ?!

#2694 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 09 July 2009 - 20:02

άρχισα να βλέπω το gantz σήμερα! είμαι στο 13 τώρα. μέχρι τώρα φαίνεται πολύ ωραίο, το animation λίγο με χαλάει, είναι καινούρια σειρά οποτε θα περίμενα λίγο παραπάνω. δείχνει κόσμο να μιλάει και τα στόματα δεν κουνιούνται :Ο

8.5/10 ωραία ιστορία, πολύ πετσόκομμα και ειδικά στο επεισόδιο 12 που
Spoiler:

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#2695 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 July 2009 - 00:02

Το manga συνεχιζει να δινει ακομα ρεσιταλ...

Berserk___Gatsu.jpg

#2696 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 11 July 2009 - 11:57

Currently watching: Genocyber, αρκετα ωραιο αλλα λιγο μικρο :(

#2697 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 13 July 2009 - 11:01

ΗΡΩΑΑΑΣ . Μπράβο αγόρι μου . Να έχω κι εγώ να λέω με κάποιον για το Genocyber ! Ξέρεις τι πάει μετά έ ; MD GEIST

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#2698 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 13 July 2009 - 11:29

Άρχισα το KARAS. Από animation, είναι πραγματικά ό,τι το καλύτερο έχει προσφέρει η μαμά Ιαπωνία. Η μουσική επένδυση επίσης. Αλλά... κάτι με εμποδίζει να πω "αριστούργημα". Προσπαθεί να το πάει ψυχεδέλια και μυστήριο μπλεγμένο με φαντασία, αλλά δε τα καταφερνει...
Μια φορά, το eyecandy και το φαντασμαγορικό τό'χουμε σίγουρο.

Posted Image

#2699 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 posts

Posted 13 July 2009 - 17:27

Bλεπω
Hikaru no go
Hunter x Hunter
Eyeshield 21
Ακολουθουν
Bakuretsu Tenshi
Desert Punk
Bus Gamer
Innocent Venus

#2700 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 13 July 2009 - 22:16

Μολις τελειωσα το Gode Geass.
Ενα εχω να πω. Οσοι δεν το εχετε δει σηκωθειτε απο καρεκλες,
καναπεδες, κρεβατια, πολυθρονες, ντιβανια, ανακλιντρα, σκαμπο, πουφ
και σπευσατε να το δειτε...:bike:
Η σειρα τα σπαει λεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεε...

Αποτελειτε κατα καποιο τροπο απο πολλες ιδεες απο αρκετες διασημες σειρες (πχ εγω βρηκα οποιοτητες απο Death Note, NGE κ.α.) και αν και αυτο συνηθως καταληγει σε αποτυχια εδω τα πραγματα δεν ειναι ετσι.
Δεν μπορω να εντοπισω καποιο μειονεκτημα σε καποιο τομεα στη σειρας.
Θεωρω οτι ειναι απο τις αρτιοτερες.
Και κατα τη γνωμη μου η βαθμολογια στο anidb ειναι αντιπροσωπευτικη.
Ο πρωταγωνιστης Lelouch ολα τα λεφτα και
εχει ενα απο τα καλυτερα τελη που εχω δει σε ανιμε.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Απο μενα παιρνει 9/10.

Τωρα ειναι απο τις στιγμες που ακολουθουν το τελος ενος ανιμε που σου αρεσε πολυ και νιωθεις οτι δυσκολα θα βρεις συντομα καποιο που θα σε ενθουσιασει αλλα τι να κανουμε...
Λεω να συνεχισω με tengen toppa gurren lagann που εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα.

All Hail Lelouch!!!
:nod2:

Edited by vladx, 14 July 2009 - 12:26.