Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2701 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2009 - 23:32

Currenty Watching :

Το ΕΠΟΣ honey and Clover.. είμαι αισίως στο 6 επεισόδιο της 2ής σεζόν. Πολύ καλή σειρά..εξαιρετική βασικά, υπόδειγμα slice of life χωρίς παιδιάσματα και αηδίες..:nod:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2702 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 00:33

Currenty Watching :Basilisk:wooi2:
Ειμαι στο δευτερο επεισοδιο και μου εχει κανει εντυπωση μεχρι στιγμης.Η ολη ιδεα με clan wars ειναι πολυ ωραια και το animation ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο.Θυμιζει λιγο τα ova του kenshin στην ωμη βια και οι λεπτομεριες στην σχεδιαση των χαρακτηρων ειναι τοσο ρεαλιστικες που δειχνουν αποκρουστικες(ειδικα οι παππουδες στην αρχη:uhh::uhh:)

#2703 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1.233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 00:36

Eχεις να δεις ακομα τρελη τριχα στο Basilisk,παντως εμενα μαρεσε το Battle Royale που περιλαμβανει,οπως επισης και μερικοι χαρακτηρες...

Curently watching:
Naruto Shippuden,Dragonball Kai,Bleach....Shounen fan 4 life λεμεεεεεε....

Berserk___Gatsu.jpg

#2704 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 12:37

Currenty Watching :

Το ΕΠΟΣ honey and Clover.. είμαι αισίως στο 6 επεισόδιο της 2ής σεζόν. Πολύ καλή σειρά..εξαιρετική βασικά, υπόδειγμα slice of life χωρίς παιδιάσματα και αηδίες..:nod:

αμα δεν υπηρχε και ο κοντοπιθαρος θα ηταν ακομα καλυτερα...

#2705 пустая комната

пустая комната

DELETED

• Members
  • 225 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 18:16

Me likes "Higashi no Eden" so far...

#2706 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 18:48

Me likes "Higashi no Eden" so far...

Same here.
Το επίπεδο πόρωσης στο Eden of the East νομίζω πως πλησιάζει το gits sac του ίδιου σκηνοθέτη. (Kamiyama)
In any case είδα τα πρώτα 8 σερί, yep it was THAT good, κυρίως λόγω pace, σκηνοθεσίας και μυστηρίου δηλαδή, δεν βαρέθηκα στιγμή so far.

Δεν ξέρω τι λένε κάποιοι για κενά, το βλέπω από frostii και δεν είδα κάτι τέτοιο so far. Το story είναι solid, εξηγεί ακριβώς όσα πρέπει, αφήνοντας και τον θεατή να σκεφτεί λίγο,
άσχετα απ'το αν έχει κάποιες υπερβολές ή συμπτώσεις μέσα, ενώ η ανάπτυξη χαρακτήρων είναι πέρα για πέρα ικανοποιητική δεδομένου τον μικρό αριθμό επεισοδίων.
Can't wait for the movies. :nod2:
One of the best this year, along with Time of Eve and Kemono Soujo Erin. (Tα michiko και casshern τα βάζω πιο κάτω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 16 Ιούλιος 2009 - 20:07

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2707 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2.491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 19:45

Μόλις tελείωσα το KARAS...

Θα μου επιτρέψετε να το χαρακτηρίσω "άδειο"... Εφέ και κλισέ, το Hollywood της Ιαπωνίας, ολέ. Ναι, είναι εντυπωσιακότατο... ναι, θίγει ένα θέμα... αλλά το θίγει με λειψό τρόπο. Οι όλες ποζεριές των χαρακτήρων και η ψυχολογία του villain λίγο έλειψε να με κάνουν να κοιμηθώ... Άι ξανά τα ίδια, άι ξανά χωρίς resolution,
Spoiler:
τα νεύρα μου.

Δεν είναι άσχημο anime, το δίχος άλλο είναι πανέμορφο... αλλά σταματάει εκεί. Το μόνο που μου έμεινε ήταν ο seiyuu του villain, στον οποίο αναγνώρισα αμέσως τον Kusuri Uri του Mononoke...:ureshii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2708 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 20:52

Μόλις tελείωσα το KARAS...

Θα μου επιτρέψετε να το χαρακτηρίσω "άδειο"... Εφέ και κλισέ, το Hollywood της Ιαπωνίας, ολέ. Ναι, είναι εντυπωσιακότατο... ναι, θίγει ένα θέμα... αλλά το θίγει με λειψό τρόπο. Οι όλες ποζεριές των χαρακτήρων και η ψυχολογία του villain λίγο έλειψε να με κάνουν να κοιμηθώ... Άι ξανά τα ίδια, άι ξανά χωρίς resolution,

Spoiler:
τα νεύρα μου.

Δεν είναι άσχημο anime, το δίχος άλλο είναι πανέμορφο... αλλά σταματάει εκεί. Το μόνο που μου έμεινε ήταν ο seiyuu του villain, στον οποίο αναγνώρισα αμέσως τον Kusuri Uri του Mononoke...:ureshii:

self quote:

Τα διάφορα sub-plots μένουν ανεκμετάλλευτα δυστυχώς. Ούτως ή άλλως, η σειρά έκανε 3 χρόνια να τελειώσει λόγω κολλημάτων στην παραγωγή (I'm guessing due to production costs), οπότε αναγκαστικά το σενάριο βγήκε κουτσουρεμένο στα 2 τελευταία OVAs.

Πραγματικά κρίμα, θα μπορούσε να γίνει one of the classics. :bahhh:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2709 nomickok

nomickok

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:33

για την ωρα ειμαι πορωμενος με death note,Naruto και πολυ προσφατα(2 μερες :) sayonara zetsubou sensei

#2710 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2009 - 21:40

Currently Watching

Spoiler:

#2711 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2009 - 01:07

και πολυ προσφατα(2 μερες :) sayonara zetsubou sensei

Μετά πιάσε Azumanga Daioh, Doki Doki School Hours, School Rumble, Hyakko, Bamboo Blade.
Κλάσεις ανώτερα του Zetsubou-sensei κατά τη γνώμη μου.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2712 denvertz007

denvertz007

Anime Newbie

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 00:01

Θελω να ακουσω την αποψη σας για το"Ακazukin cha cha".Ειναι μια σειρα 74 επεισοδιων,παραγωγης 1993.Εχω δει 2 επεισοδια,απο αυτη την σειρα.Το 3ο και το 16ο.Εχει θεμα ενα κοριτσι και 2 αγορια που εχουν μαγικες δυναμεις,και τα βαζουν με κατι τερατα της θαλασσας.Απο αυτα τα 2 επεισοδια,που ειδα,καταλαβα οτι ειναι καλη.Την εχει παρακολουθησει κανενας;Εχει γελιο και περιπετεια.Εσεις τι λετε για αυτο;Περιμενω τις αποψεις σας.Ευχαριστω.

Nai akribos ti animekjoitate aytin tin periodo kai mia mikri gnomi giauto pou eidateta sigkekrimena episodeia..;.

Ego tora blepo op.. 156ep
Kai kateyazo to ...haruhi...
diladi autio tha to do...

#2713 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 04:09

Θελω να ακουσω την αποψη σας για το"Ακazukin cha cha".Ειναι μια σειρα 74 επεισοδιων,παραγωγης 1993.Εχω δει 2 επεισοδια,απο αυτη την σειρα.Το 3ο και το 16ο.Εχει θεμα ενα κοριτσι και 2 αγορια που εχουν μαγικες δυναμεις,και τα βαζουν με κατι τερατα της θαλασσας.Απο αυτα τα 2 επεισοδια,που ειδα,καταλαβα οτι ειναι καλη.Την εχει παρακολουθησει κανενας;Εχει γελιο και περιπετεια.Εσεις τι λετε για αυτο;Περιμενω τις αποψεις σας.Ευχαριστω.

τα πρώτα επεισόδια που είχα δει αν και στην αρχή πρωτότυπα κάνουν το λάθος να ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με τούς κακούς να χάνουν πάντα με τον ίδιο τρόπο. Ένα άλλο - του τίτλου είναι τα maho shojo στοιχεία του (θα ήταν πολύ καλύτερο δίχως αυτά ) ...εχώ ακούσει πώς σε κάποια στιγμή φτιάχνει ...
σίγουρα όχι η πρώτη επιλογή κάποιου για κωμωδία
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2714 FallenSpiritGR

FallenSpiritGR

~From Hell i came~

• Members
  • 248 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 19:13

μολις τελιοσα το:
Spoiler:

και τωρα βλεπω το:
Spoiler:

περιμενω αποψις παιδια!!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler: AnimeList

#2715 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Ιούλιος 2009 - 20:55

1) Gay
2) Δεν είναι του στυλ μου...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.