Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2671 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 02 July 2009 - 09:46

Λοιπόν ειναι κάμποσα αφου βλέπω αρκετα αυτο τον καιρο..

Lately Finished:
GTO:

Δε θα πω και πολλά, απλά respect :nod: Onizuka Sensei. Είναι απλά απίστευτο, απο τα 2-3 ανιμε που πρέπει καποιος να τα δείτε οπωσδήποτε ανεξάρτητα απο τα γούστα του. Αντρας τουλάχιστον, γιατι σε θυλυκό δεν ξέρω πως θα φαίνετε το GTO:terror2:
Dears:

Ετσι και έτσι, καλή ιστοριούλα αλλα μέχρι εκεί

Η2Ο Footprints in the sand:
Καθόλου ασχημό, καθε άλλο θα έλεγα, βέβαια αρκετα μπερδεμένο
Spoiler:

anyway δεν φτανει τα μεγαθήρια clannad, kanon, και tales of memories αλλα ειναι καλη προσπάθεια:P

Ginban Kaleidoscope
:(που πάω και τα βρίσκω)
Λοιπόν απο αυτο το ανιμε περίμενα πολλά, γιατι έχει θέμα το καλλιτεχνικό πατινάζ. Αρα αφου καλλιτεχνικο πατινάζ = Kawaaaiii ακόμα και οταν το κανουν κατι σαβούρες ρωσίδες, και Japanimation= Κawaaiiii ακόμα και στα δράματα ο συνδιασμός επρεπε να μας κάνει kawaaaii^2
παρόλαυτα
Spoiler:

α και κατι ακόμα
Spoiler:

κατα τα άλλο εξυπνη ιστορία είχε και λιγο γέλιο και ένα "παράξενο" τέλος που προσωπικά δεν περίμενα με τίποτα

Asura Cryin':
Drop στο 5ο.. δεν αντεξα άλλο..βαλτε μια σειρα ρεεεεεεε τι σαρδαμ ειναι αυτό;

Hatsukoi Limited:

Πολύ ανάλαφρη σειρά οπως και το K-on. Τα βλέπεις και σου φτιάχνει η μέρα. Σου καρφώνουν ενα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας, κρίμα που τέλειωσαν και οι 2.

Currently Watching:
Inukami (4-26):
Σε αυτή τη σειρά μου αρέσει πολύ το σχέδιο και το animation αλλα στα 4 πρώτα που έχω δεί εχω μείνει :frozen:. Η βλακεία στο σενάριο δεν περιγράφετε.. θα δώ ακόμα 4-5 πριν φαεί drop για να μην έχω τύψεις οτι το αδίκησα αλλα 99% παιζει fail κατασταση

Eden Of the east (7ο):

Πολύ καλο..αναπάντεχα καλό!! ανυπομονο να δώ πως θα τελειώσει

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2672 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 525 posts

Posted 02 July 2009 - 11:25

Code Geass 2

Μου φαίνεται ως τώρα πολύ ανώτερο του πρώτου, μόλις τελειώσει θα γράψω και για τα 2.

Μόλις το τέλειωσα τώρα....Και εγώ έτσι πίστευα στη αρχή αλλα μετά χάλασε :sleepy:είναι λιγο πιο κάτω απο την πρώτη

MbcN7u5.png

#2673 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 02 July 2009 - 14:52

Τωρα τελευταια βλεπω μερικα εδιαφροτα ανιμε που ηθελα καιρο τωρα να τα δω και κατεβηκαν μαζεμενα.
Monster εχω δει μεχρι στιγμης 5 επ και απο τι βλεπω ειναι διαφορετικο απο τα περισοτερα ανιμε που εχω δει και αν και πολυ το συγκρινουν με το death note νομιζω οτι αν και ανηκουν στο ιδιο ειδος ειναι πολυ διαφορετικα με το πρωτο να στιριζεται πολυ περισοτερο στην δημιουργια ατμοσφαιρας και στο σεναριο ενω ο johann φερνει σε κακο τυπου χανιμπαλ μιας και απο μικρος ηταν ιδιοφυια,απο τα λιγα παντως που ειδα εχω ειδη κολληση.
G.T.O.23 απο 43 απλως γαματο πολυ θα ηθελα ενα δασκαλο σαν αυτο ο τυπος τα σπαει,,ασε που εχει και μια ενδιαφερουσα προσεγιση σχετικα με το εκπαιδευτικο συστημα και που δεν περιοριζεται μονο προς την ιαπωνια αλλα ειναι παγκοσμιο πραγματικα απιστευτη σειρα.
Tengen Toppa Gurren Lagann 07 απο 27 μονο κατα ονομα ειναι mecha αυτη η σειρα πολυ δραση και πολυ γελιο και φοβεροι χαρακτηρες ακομη και οι δευτεραγωνιστες οι ολη φασημου one piece.
Και σαν να μην εφταναν ολα αυτα εχω να δω Mushi-shi και Neon Genesis Evangelion Remastered Eps + Movies καλα θα περασω μου φαινεται.

#2674 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 02 July 2009 - 15:28

Τις τελευταίες 7 ημέρες έχω κάτσει και έχω δεί Detroit Metal City, Getbackers, Hatsukoi Limited, Kare Kano, Midori no Hibi, Gun x Sword, Chrome Shelled Regios... :oo:. Ναι το παραδέχομαι δεν έχουν καμία λογική σύνδεση μεταξύ τους, απλά ήθελα ένα anime marathone και το έκαψα εντελώς το ζήτημα...:frozen: (no more brain cells left... :emptyonexg1:). Όμως τις ευχαριστήθηκα όλες τις σειρές και ιδιαίτερα DMC (πολύ γέλιο) & Midori no Hibi (αισθηματικό και αστείο ταυτόχρονα), επιπλέον το Gun x Sword (anti-hero mecha concept) έδωσε ρέστα ιδιαίτερα στα τελευταία 6 επεισόδια. Όσον αφορά τα Kare Kano & Hatsukoi Limited με αφήσανε λίγο μπουκάλα με τα τελευταία επεισόδια, ήθελα κιάλλο...:cry5:. Getbackers ο πρώτος κύκλος επεισοδίων ήταν ανώτερος και κατά την άποψή μου δεν θα έπρεπε να προσωρήσουν σε δεύτερο (δεν την πέτυχαν την μετάβαση) και Chrome Shelled Regio ωραίο, αστείο, με δράση και όχι καμένο ή υπερβολικό, αλλά κάτι μου λέει ότι αν ακολουθήσει δεύτερος κύκλος θα ξεφύγει το θέμα.

Αυτά λοιπόν, μετά από τόση κατανάλωση ώρα να χονέψουμε... :Blissfull:.
The truth exist beyond the Gate ...
Can you see it ?!

#2675 Anyparktos

Anyparktos

Πρώην Me Loves Neliel

• Members
  • 694 posts

Posted 02 July 2009 - 23:55

Μολις ειδα το πρωτο επεισοδιο απο το Now and then here and there(καιρος μου ηταν)
Μπερδεμα αλλα αναμενεται πολυ ζουμι.Ως τωρα ευχαριστα τοπια και ψιλοψυχογραφηση του καραshounen πρωταγωνιστη(η σειρα δεν ειναι shounen απλα ο τυπας έχει ενα ψιλο...attitude)

Κ-On: cuteness and bands,nice,εβγαλα το γελακι μου και ευχαριστη,lighthearted σειρα.Λογω εξεταστικης δεν ενημερωνομαι ιδιαιτερα οποτε δε ξερω αν εχει βγει ηδη το xtra που λεει στο τελος του 12ου επεισοδιου.

Αποφασισα να τελειωσω και το soul eater μετα απο καιρο,πολυ καλη σειρα για το ειδος της,μου ειχε αρεσει απο τοτε που ειχε πρωτοβγει.Ολιγον τι
Spoiler:
,αλλα ισως τα Manga kids να μπορουν να μου πουν περισσοτερα On that matter.
Posted Image

#2676 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 04 July 2009 - 18:19

Τελος το Strawberry Panic. Το δευτερο μισο σαφως κατωτερο απο το πρωτο αφου το σεναριο εξανεμιστηκε. Τωρα επιασα το Higurashi. Τα πρωτα 4 επεισοδια ειχαν φοβερη ατμοσφαιρα και πολλες WTF στιγμες (με την καλη ψυχεδελικη εννοια) αλλα στο 5ο ηρθε WTF αλλου ειδους
Spoiler:

Posted Image

#2677 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 04 July 2009 - 19:09

Τωρα επιασα το Higurashi. Τα πρωτα 4 επεισοδια ειχαν φοβερη ατμοσφαιρα και πολλες WTF στιγμες (με την καλη ψυχεδελικη εννοια) αλλα στο 5ο ηρθε WTF αλλου ειδους

Spoiler:

Spoiler:

εγώ τελείωσα το Kenkoo Zenrakei Suieibu Umishou το οποίο ήταν ότι πρέπει για καλοκαίρι ^^ καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, ζωηρά χρώματα, όμορφα κορίτσια με μαγιό , τα σχετικά ecchi αστεία και στιγμές απείρου γέλιου με ένα μάτσο θεότρελους χαρακτήρες ... το ξεκίνησα καθώς έβλεπα το Key the metal idol για χαλάρωμα αλλά καθώς το τελευταίο παρά είναι βαρετό και δεν έχει και τπτ πρωτότυπο να δείξει ως τώρα (13/15 επεισόδια ) τελείωσα το Umishou πρώτο ΧDDDD

τώρα έπεται συνέχεια με Seto no Hanayome που το είχα droparei XDDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2678 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 04 July 2009 - 19:17

Neon Genesis Evangelion.... 14/26 ===> Μέχρι στιγμής το έχω λατρέψει αλλά το βλέπω το mindfuck να πλησιάζει σιγά σιγά και με λούζει κρύος ιδρώτας. Ένα έχω να πω. Η Misato είναι η αγαπημένη μου από την σειρά. Δεν παίζεται η τύπισσα. Αυτό που μου έχει κάνει επίσης εντύπωση στην σειρά είναι το πόσο ωραία και ανέμελα σου πετάει το τελευταίο λεπτό βασικά στοιχεία της υπόθεσης με ένα στυλάκι " Α το ξεχάσαμε και αυτό... Δεν είναι τίποτα... Αλλα έχε το κατά νου". Α και τα opening και ending είναι πραγματικά πανέμορφα. Ειδικά το πρώτο παίζει nonstop στο pc.

Monster 19/74 ===> Λόγω NGE έμεινε λίγο πίσω αλλά την έχω λατρέψει και αυτήν την σειρά. Μυστήριο δράση, και πολλά νοητικά παιχνίδια. Ο Johann είναι πραγματικα ανατριχιαστικός, η Eva για πολλές σφαλιάρες και ο Tenma απλά αξιαγάπητος. Εχω τα άπειρα ερωτηματα τα οποία φαντάζομαι θα λυθούν όσο προχωράει η σειρά. Το ending του είναι απίστευτο πραγματικα.

#2679 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 04 July 2009 - 19:32

Τέλος η χόνεψη από των anime της προηγούμενης εβδομάδας, ώρα για να επανέλθουμε :hahaha:.

Χτές λοιπόν τέλειωσα και το 24ο επεισόδιο του Kuroshitsuji μετά από 2 μέρες, μπορώ να πώ ότι έμεινα αρκετά ευχαριστημένος, ούτε πολύ βαθύ είναι ούτε πολύ ρηχό αλλά κάτι ενδιάμεσο :drink: <= Τanaka (ho... ho... ho...).

Σήμερα λοιπόν ξεκίνησα με το αρκετά μυστηριώδες και λίγο παραφυσικό Mouryou No Hako και έχω μεγάλες προσδοκίες για το πού θα πάει το όλο ζήτημα, ελπίζω να μην με απογοητέυσουν στη συνέχεια :knock-knock:.

Στις ενδιάμεσες ώρες της χαλάρωσης λέω να βρώ κανένα χαρούμενο φαπο-καρπαζο-μαζοχτρικό για άπειρα γέλια... Καμία πρόταση κανείς? (I am on a quest... :bike:)
Can you see it ?!

#2680 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 07 July 2009 - 22:35

Finished dancouga.Η σειρα με αφησει 100% ικανοποιημενο.Απο τα καλυτερα mecha που εχω δει, σωστο σεναριο, ωραιες μαχες και ακομα ωραιοτεροι χαρακτηρες, και ειχε και λιγο δραμα.

Τα tekkaman blade και maccross zero με αφησαν επισης ευχαριστημενο απο τα πρωτα επισοδια.

qzMHWHd.png

#2681 Psylock

Psylock

Math Logic

• Members
  • 136 posts

Posted 07 July 2009 - 23:46

Τα tekkaman blade και maccross zero με αφησαν επισης ευχαριστημενο απο τα πρωτα επισοδια.

Μα τί είπε ο τρισυπόστατος Rin...:oo:?
Απλά respect... :nod:.
Ακόμα το θυμάμαι στο Mega channel... Να φωνάζει ο "Blade" (D-Boy) την επικούρα για την μεταμόρφωση "Τεκνο ισχύς"...:bike:. Και επίσης στα ελληνικά είχε τον τίτλο "Teknoman"... :canthelp:.
Νάσαι καλά αγορίνα με αυτά που μου θύμισες, πάω να ξεθάψω το Mega Drive μου... :hahaha:.
Υ.Γ. Με συγχωρείτε αν ήμουν off topic... :nod:.
Can you see it ?!

#2682 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 08 July 2009 - 01:43

κάθισα και είδα τα δυο σπέσιαλ από Kino no Tabi

Κατώτερα της πραγματικά αξιολάτρευτης σειράς.

ΚΑι έιδα και τη ταινία του TENGEN TOPPA GURREN LAGANN

και απλά προσκύνησα, θυμήθηκα ακόμα για μια φορά γιατί είναι μέσα στα all time favourite

Who The Hell Do u think We Are?
On that day, we lost something that couldn't be replaced

Pure Win

Fanboy mode off

#2683 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 08 July 2009 - 03:42

μολις ξαναξεκινησα azumanga. προσπαθω να ατσαλωσω τον εαυτο μου να ξεκινησει to lain...
αλλα δεν με βλεπω προς το παρον. τουλαχιστον μεχρι την παρασκευη

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2684 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 08 July 2009 - 09:07

βλεπω τα 2 directors cut tou death note αλλα οι καινουριες στιγμες ειναι 1, αντε 2. ουσιαστικα ειναι περιληψη των επισοδειων και βαριεμαι παρα πολυ αλλα λεω να τα τελειωσω

#2685 vladx

vladx

Fighting Spirit

• Members
  • 201 posts

Posted 08 July 2009 - 13:08

Μολις ειδα τα 4 πρωτα του Colorful :nbleed:
Αποτελειται απο 6λεπτα επισοδεια στο συνολο 16.
Αρκετα καλο... Πολυ καμμενες καταστασεις. Ειδικα οι φατσες των τυπων ειναι απιστευτες :laugh: