Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 08 July 2009 - 14:00
Posted 08 July 2009 - 14:04
Τώρα βλέπω neon genesis evagellion ειδα τα πρώτα 4 επεισόδια η ******* στο απόγειο της.... για να δουμε αν θα γίνει τιποτε στα επομενα
Αν την παλέψεις με τον ψυχολογικά ασταθή και καταπιεσμένο χαρακτήρα του Shinji ("Ο μπαμπάς μου δεν με αγαπάει", μπουχουχου, γιαυτό και κάθομαι σε μιά γωνιά και ονειρεύομαι β...ά) τότε θα το ευχαριστηθείς, έχει πολύ καλή ιστορία και εξέλιξη.
Can you see it ?!
Posted 08 July 2009 - 14:28
Posted 08 July 2009 - 14:41
Posted 08 July 2009 - 14:53
Ναι οντως μεγαλη ******* να βλεπεις ενα 14χρωνο να συμπεριφετεται σα 14χρονο......
Αυτό δεν είναι τόσο ευσταθές θα έλεγα γιατί, αν και ο χαρακτήρας του Shinji είναι πολύ νέος και έχει μία δυσανάλογη αποστολή με αποτέλεσμα να αντιδρά φυσιολογικά στα γεγονότα που συμβαίνουν γύρω του, ταυτόχρονα δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ότι έχει βαθιά ψυχικά τραύματα πριν ακόμα τον επιλέξουν για αυτή την αποστολή. Εγώ στο δεύτερο αναφερόμουν, όχι στο πρώτο.
Can you see it ?!
Posted 08 July 2009 - 16:38
Τελειωσα με νύχια και με δόντια το inukami(κάνανε και 26 επεισόδια αναθεμά τους μη χάσουμε το αριστούργημα) και μπορώ να πώ με ευκολία οτι δεν το προτείνω σε κανένα. Super-Grand-Epic Fail κατάσταση
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 08 July 2009 - 17:15
Δοκίμασε [niizk], αλλιώς [anime.awmn] αν θες ελληνικά subs.Αρχισα το Honey & Clover (4ο επ) που είχα ακούσει πολλά καλά λόγια και μέχρι τώρα φαίνετε πολύ καλό, εχει πολυ πλάκα και φαίνεται ενδιαφέρον..το μονο κακό ειναι οτι το κατέβασα απο anbu-solar και η γραμματοσειρά και το χρώμα των subs κοντέυουν να μου βγάλουν τα μάτια.
On topic :
Finished Dennou Coil 26/26 :
Για να μην πω πάρα πολλά, θα πω απλά πως μου προσέφερε όλα όσα μου έλειψαν απ'το ghost hound. Όπου το ghost hound αποτύχαινε (κενά στο σενάριο, έλλειψη ανάπτυξης χαρακτήρων, απότομο τέλος, ανεπαρκής δράση-βαρετά επεισόδια) το dennou coil πετύχαινε. In any case mustsee για sci-fi/mystery fans και όχι μόνο.

Μπορεί να είχε παιδάκια (που με χάλασε λίγο μαζί με λίγες χαρουμενιές) αλλά το concept και το σενάριο ήταν απ'τα πιο προχωρημένα που έχω δει στο είδος, και βλεπόταν "νερό" λόγω μυστηρίου και καλού pace. 8.5/10

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Posted 09 July 2009 - 18:30

Y.Γ. Και να θυμάστε... όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλλασες και ακτές... για να χαιρόμαστε όλοι μας και αυτό το καλοκαίρι... (όπως έλεγε και ο γλάρος του υπουργείου περιβάλλοντος).
Can you see it ?!
Posted 09 July 2009 - 20:02
8.5/10 ωραία ιστορία, πολύ πετσόκομμα και ειδικά στο επεισόδιο 12 που
Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.
Posted 10 July 2009 - 00:02
Posted 11 July 2009 - 11:57

Posted 13 July 2009 - 11:01
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 13 July 2009 - 11:29
Μια φορά, το eyecandy και το φαντασμαγορικό τό'χουμε σίγουρο.
Posted 13 July 2009 - 17:27
Hikaru no go
Hunter x Hunter
Eyeshield 21
Ακολουθουν
Bakuretsu Tenshi
Desert Punk
Bus Gamer
Innocent Venus
Posted 13 July 2009 - 22:16
Ενα εχω να πω. Οσοι δεν το εχετε δει σηκωθειτε απο καρεκλες,
καναπεδες, κρεβατια, πολυθρονες, ντιβανια, ανακλιντρα, σκαμπο, πουφ
και σπευσατε να το δειτε...

Η σειρα τα σπαει λεεεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεε...
Αποτελειτε κατα καποιο τροπο απο πολλες ιδεες απο αρκετες διασημες σειρες (πχ εγω βρηκα οποιοτητες απο Death Note, NGE κ.α.) και αν και αυτο συνηθως καταληγει σε αποτυχια εδω τα πραγματα δεν ειναι ετσι.
Δεν μπορω να εντοπισω καποιο μειονεκτημα σε καποιο τομεα στη σειρας.
Θεωρω οτι ειναι απο τις αρτιοτερες.
Και κατα τη γνωμη μου η βαθμολογια στο anidb ειναι αντιπροσωπευτικη.
Ο πρωταγωνιστης Lelouch ολα τα λεφτα και
εχει ενα απο τα καλυτερα τελη που εχω δει σε ανιμε.
Το συνιστω ανεπιφυλακτα.
Απο μενα παιρνει 9/10.
Τωρα ειναι απο τις στιγμες που ακολουθουν το τελος ενος ανιμε που σου αρεσε πολυ και νιωθεις οτι δυσκολα θα βρεις συντομα καποιο που θα σε ενθουσιασει αλλα τι να κανουμε...
Λεω να συνεχισω με tengen toppa gurren lagann που εχω διαβασει αρκετα καλα πραγματα.
All Hail Lelouch!!!

Edited by vladx, 14 July 2009 - 12:26.