Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2611 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 13 June 2009 - 19:44

Μετά από χρόνια, είδα ξανά το Terra e...
Η ταινία δείχνει τα χρόνια της και σίγουρα μου έκανε πολύ λιγότερο εντύπωση από τότε που την είχα πρωτοδεί. Αλλά κρατάει καλά: για ταινία του 1980 δεν την κάνεις!
Την σειρά δεν την εχω δει, παρά μόνο τμηματικά. Θα την βάλω και αυτήν στο πρόγραμμα.

Επισης, επειδή ψηφιοποιούσα κάτι βιντεοκασέτες πρόχειρα, είδα ξανά Candy Candy μετά από πάρα πολύ καιρό. Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι θυμούνται την Candy Candy από τα πρώτα 40 επεισόδια. Ωστόσο, τολμώ να πω ότι τα τελευταία 35, ειναι πολύ ενήλικα σε περιεχόμενο. Αν μάλιστα σκεφτείς και του πότε είναι αυτή η σειρά (δεκ του 70), αμέσως συνηδητοποιείς το πόσο προχωρημένη ήταν για την εποχή της. Σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να γυριστεί. Για όσους δεν εχουν δει Candy Candy, ας δούν τα τελευταία 35 - 40 επεισόδια. Τα πρώτα, δε χάνουν και τιποτα να μη τα δουν...

#2612 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 13 June 2009 - 20:13

Μετά από χρόνια, είδα ξανά το Terra e...
Η ταινία δείχνει τα χρόνια της και σίγουρα μου έκανε πολύ λιγότερο εντύπωση από τότε που την είχα πρωτοδεί. Αλλά κρατάει καλά: για ταινία του 1980 δεν την κάνεις!
Την σειρά δεν την εχω δει, παρά μόνο τμηματικά. Θα την βάλω και αυτήν στο πρόγραμμα.

Ναι την σειρά να δεις... αν και έχει αρκετά στενάχωρα και καταθλιπτικά σημεία, αξίζει και με το παραπάνω.

Ontopic :

watching beck εδώ και καιρό με αργούς ρυθμούς. 21/26.

Καλά πάει, πολύ αξιόλογο slice of life με θέμα την μουσική και τις μπάντες (ροκ κυρίως), αξίζει να το δει κανείς μια φορά.
Αν και shounen, μου έκανε εντύπωση πόσο άκρως ρεαλιστικό είναι, ούτε ίχνος υπερφυσικού ή υπερβολών ενώ εστιάζει στην βασική πλοκή κατά τα άλλα.
Ο πρωταγωνιστής λίγο σπασικλάκι όμως.
Spoiler:
Ελπίζω να έχει και αντίστοιχο αξιόλογο ending. Τα op/end τα αγγλόφωνα songs πολύ καλά επίσης.

PS : To blues κομμάτι που έπαιζαν στο επεισόδιο "blues" o Ryyuseke με τον παππού ξέρει κανείς ποιο είναι??? Κορυφαίο κομμάτι θα το ήθελα αν υπάρχει σε mp3, τρελό jamming session αυτά είναι.

Edited by Radagast, 13 June 2009 - 20:18.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2613 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 June 2009 - 20:18

Αρχισα το Gundam και το Pandora Hearts με το οποιο και κολλησα! ειδα 11 επισοδεια σε 2 μερες γτ φυσικα βρμ να διαβασω!
Pandora Hearts FTW!!!! :wooi2:

Πιο απο ολλα , τοσα υπαρχουν? :P

qzMHWHd.png

#2614 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 14 June 2009 - 02:14

kamen no maid guy... καλοοοοο :nbleed:

Μπορεί να σου αρέσει τότε και το Mahoromatic.
Γέλιο, ecchi (αλλά και δραματικές στιγμές, λόγω GAINAX επιρροών).
Posted Image
Posted Image

#2615 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 14 June 2009 - 13:01

εβαλα στη λιστα και το pandora hearts, μαλλον σκατα broadcast απο το studio, o πρωταγωνιστης και καποιοι αλλοι χαρακτηρες ειναι το κλασικο cliche αλλα εχει κατι που σε κραταει. επ4 atm και συνεχιζω.

rest check here

#2616 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 14 June 2009 - 13:24

και για αλλη μια φορα να πουμε σε αυτο το σημειο, οτι κανενα αλλο GUNDAM δεν πιανει χαρτωσια, ουτε μεχρι τους αστραγαλους δεν φτανει, μπροστα στο 0079. και ΕΙΔΙΚΑ το 00 που εχει πιο πολλες σεναρικες τρυπες και απο το σουρωτηρι που εχω για τα μακαρονια.
προτεινω λοιπον, να δειτε και το 0079 και ΜΕΤΑ να εκφερετε γνωμη.

Υ.Γ. μην μπερδευτειτε απο τον πληθυντικο στην αρχη. δεν δηλωνει πληθος, αλλα ματαιοδοξια

melkor δεν βλεπω ανιμε του 79 δεν εχουν καλο χρωμα και δεν τα ευχαριστιεμε

ezgif.com-resize.gif

#2617 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 14 June 2009 - 16:00

melkor δεν βλεπω ανιμε του 79 δεν εχουν καλο χρωμα και δεν τα ευχαριστιεμε

Καλά δες το πρώτα και μετά έχεις γνώμη.:nosey:

#2618 darkssj

darkssj

the pacesetter

• Members
  • 106 posts

Posted 14 June 2009 - 19:50

Τον τελευταίο καιρό έχω ρίξει βάρος στα Bleach (βλέπεται αλλα κατώτερο των
αρχικών μου προσδοκιών) , Naruto Shippuden (κάπου επαναλαμβάνεται) ,
Dragonball KAI (ανώτερο απο το κλασσικό Ζ)...

Σε εκείνα που τελείωσα ξεχώρισα το Full Metal Alchemist (εχω δεί μονο το κλασσικό)
και το Death Note...

Το Vampire Knight δεν λέω, ωραίο σχέδιο είχε και το βρήκα κάπως ενδιαφέρον αλλα
το βρήκα κάπως βαρετό. Τα ίδια ισχύουν και για το Ghost... Το οποίο δεν
τελείωσα !!
Posted Image

#2619 §DeaTh☼GoD§

§DeaTh☼GoD§

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 14 June 2009 - 19:52

Μολις τελειωσα το Elfen Lied και εχω ακομα τα δακρυα στο προσωπο μου..:nanana:(Ενταξει ειμαι πολυ ευαισθητος!!)Ηταν καταπληκτικο!!!Τωρα ξεκιναω το Monster!!:congrats:

#2620 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 posts

Posted 14 June 2009 - 21:12

Eγω επειδη τελειωνω με το Manga του berserk ειπα να αρχισω καποια καλη ξυλαδικη σειρα και αρχισα dragonballz .Ειναι πολυ ωραιο και εκτος απο το ξυλο εχει και πολυ γελιο

#2621 Shihama-ru

Shihama-ru

Anime Fan

• Members
  • 201 posts

Posted 14 June 2009 - 21:32

Μετά τα τοσα θετικά σχόλια κ την αναδειξή του σε ένα από τα best της περσινης χρόνιας (από τους ειδικούς) άρχισα το MetalDetriotCity και βρισκομαι στο ep 8. Νταξει καλό, έχει καλές στιγμές με γέλιο αλλα δν μου πήρε κ τα μυαλά. Παράλληλα κατεβάζω κ το Darker than black,παρά τις χλιαρές reviews που έχει πάρει ............................ οψόμεθα!:orly:

#2622 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 June 2009 - 22:40

currently watching Dancougar, compliments of Kenny compliments of Clampman.
good old time classic post apocalyptic sci-fi mecha

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2623 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 June 2009 - 23:10

Επισης, επειδή ψηφιοποιούσα κάτι βιντεοκασέτες πρόχειρα, είδα ξανά Candy Candy μετά από πάρα πολύ καιρό. Είμαι σίγουρος οτι οι περισσότεροι θυμούνται την Candy Candy από τα πρώτα 40 επεισόδια. Ωστόσο, τολμώ να πω ότι τα τελευταία 35, ειναι πολύ ενήλικα σε περιεχόμενο. Αν μάλιστα σκεφτείς και του πότε είναι αυτή η σειρά (δεκ του 70), αμέσως συνηδητοποιείς το πόσο προχωρημένη ήταν για την εποχή της. Σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να γυριστεί. Για όσους δεν εχουν δει Candy Candy, ας δούν τα τελευταία 35 - 40 επεισόδια. Τα πρώτα, δε χάνουν και τιποτα να μη τα δουν...

την ιδια χρονiα με τα τελευταια επεισοδια της Candy, ειχε μεταδωθει και η σειρα Rose of Versailles, που και αυτη ηταν αρκετα προχωρημενη βαζοντας και τη Γαλλικη Επανασταση στη μεση.

Kαι αλλη μια παρομοια σειρα, το 1978, η Wakakusa no Charlotte, που διαδραματιζεται στο Quebec.

Καλα για τη σειρα Anne of Green Gables δε χρειαζονται συστασεις. Το αποκορυφωμα ρεαλιστικων χαρακτηρων και θεματολογιας στα shojo.

Δεν νομιζω να γυρισουν τετοιες σειρες οχι επειδη θα ειχαν προβλημα με το περιεχομενο, αλλα επειδη πλεον τετοιες σειρες θεωρουν οι παραγωγοι πως δεν εχουν περαση, χαρη κυριως στο φαινομενο Sailor Moon.

Και ιδιως μετα απο σειρες οπως NANA που εστιαζονται περισσοτερο στη σημερινη εποχη και στα προβληματα της καθημερινοτητας, τετοιες σειρες πλεον ανηκουν στο ενδοξο παρελθον.

Σιγα τωρα μην περιμενει η κοπελα μηνες για να φτασει το γραμμα του αρραβωνιαστικου της για να παντρευτουν οταν τακτοποιηθουν ολα, παρα τις αντιδρασεις της δουκισσας.

Τωρα στελνει το ζευγαρι ενα SMS και ολα τελειωσαν.

#2624 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 16 June 2009 - 00:44

τώρα τελευταία έχω βάλει όσες σειρές έβλεπα on-hold λόγω μειωμένου χρόνου.
μόλαταυτα με δάκρυα στα μάτια τέλειωσα πριν λίγο το area 88 [2004]
δράση,πλοκή,ενδιαφέροντες χαρακτήρες,ρεαλισμός [αν και το ρομάντζο με χάλασε ελαχίστως]
φυσικά και είναι στο top 10 των αγαπημένων μου σειρών ^^

#2625 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 16 June 2009 - 15:28

Dancougar = alliens+transforimng mecha+80's+battle for the survival of Humankind= EPIC WIN

1345977285497_zps066ae44a.jpg