Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2536 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 22:12

Mολις τελισα το FF7 Last order, Και ξαναδα το advent children.Παρα πολυ καλα και ευχαριστα και τα δυο, και ας μην εχω παιξει ποτε το παιχνιδι (αν και παρα πολυ θα το ηθελα).Υπαρχει τιποτα αλλο σε anime για το συγκεκριμενο ff (περα απο το on the way to a smile που αναφερθηκε 2 posts παραπανω)?

qzMHWHd.png

#2537 Sora

Sora

Gintama Hype

• Members
  • 682 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 22:40

Currently watching
Melancholy of Haruhi (ποτε το αρχισα και δν μπηρα χαμπαρι οτι τελειωσα)
Casshern SIns (το βλεπω με πολυ αργο ρυθμο γτ μετα απο ενα επεισοδειο δν παλευεται)
Seirei no Moribito (κυλαει σαν παραμυθι)
DBZ(απο την αρχη για να θυμυθουμε τα παλια)

#2538 Vizard_Ioannis

Vizard_Ioannis

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Μάιος 2009 - 09:55

εγω αρχισα εχτες blassreiter δεν ξερω ποιες ειναι γενικα οι εντυπωσεις για αυτο το anime αλλα εγω οταν βλεπω μεταμορφοσεις και τετοια τρελενομαι :P
εχω δει τα δυο πρωτα επεισοδια και ηταν αρκετα ωραιο και χωρις να με κανει να βαρεθω

ναι το ειδα και εγω προσφατα το casshern sins αλλα μετα απο καποιο επεισοδιο ειναι πιο νορμαλ να τα βλεπεις αμεσως.συνηθιζεις το ολο αργο θεμα

και βασικα προχτες τελειωσα τα δυο tower of druaga.καλα ηταν.βλεπονται ανετα πιστευω

#2539 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 13:46

Το καλοδουλεμένο, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, Baccano

Αρκετό ενδιαφέρον, πολλοί χαρακτήρες.

#2540 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 22:12

Καθάρισα και το Full Metal Panic 1 season(ειχα δει το Fomoffu παλιότερα) μένει το the second raid, αλλα το αφήνω στον παγκο για την ώρα. Το πρώτο mecha που είδα ποτέ μου, γιατι δεν τα συμπαθω και ιδιαίτερα αλλα αυτό ηταν καλό! Εμπαζε βέβαια καπου το σενάριο αλλα είχε και αρκετό γέλιο και ισοφάρισε!
Ακολούθως μια και μέρα ξεκούρασης σήμερα, έφαγα μονοκοπανια και το Midori No Hibi. Τρελό σενάριο τελείως,τραβηγμένο σαν τη φάτσα του Ψινάκη αλλα πολύ ομορφη ιστορία,μερικοί τρελοι χαρακτήρες και πολύ γέλιο..WIN λοιπόν!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2541 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 22:38

Finished gundam war in the pocket.

Ωραια ιστοριουλα, αν και συντομη.Το τελος μου αρεσε παρα πολυ.

qzMHWHd.png

#2542 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 22:56

βλεπω το ranma 1/2 ep.30 καλο ειναι αλλα μου την σπαει που γινεται συνεχεια
Spoiler:

#2543 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 23:05

Finished gundam war in the pocket.

Ωραια ιστοριουλα, αν και συντομη.Το τελος μου αρεσε παρα πολυ.

Απ οτι βλεπω Rin εβαλες στόχο να δεις τα Gundam ολα!!
Οπως και και με την 08th MS Team θα σε ακολουθήσω πιστά...

#2544 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 23:16

Απ οτι βλεπω Rin εβαλες στόχο να δεις τα Gundam ολα!!
Οπως και και με την 08th MS Team θα σε ακολουθήσω πιστά...

Αρχισε με το gundam 0079 πρωτα, που ειναι το πρωτο χρονολογικα, και ειναι και τελειο :)

qzMHWHd.png

#2545 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2009 - 23:27

Αρχισε με το gundam 0079 πρωτα, που ειναι το πρωτο χρονολογικα, και ειναι και τελειο :)

Thanx Rin! To αρχισα να το κατεβαζω. Θα το ξεκινησω σε λίγη ώρα με το πρώτο επεισοδειο.

#2546 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 10:01

Το καλοδουλεμένο, όπως φαίνεται μέχρι στιγμής, Baccano

Αρκετό ενδιαφέρον, πολλοί χαρακτήρες.

πολυ ευχαριστο anime, αν και λιγο μικρο αλλα αξιζε...

#2547 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 14:17

currently watching genius party beyond

eye candy!!!

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2548 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2009 - 15:23

είδα 9επ. από kaleido star k το'χω λατρέψει,πολύ ευχάριστη κωμωδία με θέμα την ακροβατική(!!!) κ showbussiness ,δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει τέτοιο anime!νώθω σαν να βλέπω το cirque du soleil :fire within σε anime!:joyful:Οι χαρακτήρες είναι άψογοι,μ'αρέσουν πολύ sora,anna,mia αλλά ο fool είναι όλα τα λεφτά ,τα χρώματα του υπέροχα κ οι ιστορίες έχουν πολύ ενδιαφέρον ως τώρα :riiight:

#2549 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 19:08

Ειδα και το Lovely Complex, και είναι κ ο ρ υ φ α ι ο!Τρομερή σειρά με πολύ χιουμορ και ρομαντζαδες!Αρκετα πρωτοτυπο σχέδιο(σε σχεση με οτι εχω δει εγώ πάντα) και αν και κάνανε κατάχρηση στις γκριμάτσες δε με χάλασε και πολύ οπως περίμενα απο τα ScreenShots. Η ομιλία είχε κάτι παράξενο βέβαια, μιλάγανε "βλάχικα"(?) Ιαπωνικά..στην αρχή με ξένισε λίγο αλλα γρήγορα το συνήθησα! Τέλεια σειρά πάντως δείτε τη οπωσδήποτε.
Μου έχει μείνει και το τελευταίο επεισόδιο του Kimi ga nozomu eien, δεν συμφωνώ με τα περι σαπουνόπερας που διαβάζω πολύ..εμένα μου άρεσε πολύ σαν ιστορία..αλλα δεν μου έκανε και πολύ εντύπωση σαν δράμα..μετά το Clannad αυτό μου μοιάζει παιδική χαρά! και αυτή καλή σειρά πάντως..Παμε και για Saikano τώρα

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2550 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2009 - 22:15

Ειδα και το Lovely Complex, και είναι κ ο ρ υ φ α ι ο!Τρομερή σειρά με πολύ χιουμορ και ρομαντζαδες!Αρκετα πρωτοτυπο σχέδιο(σε σχεση με οτι εχω δει εγώ πάντα) και αν και κάνανε κατάχρηση στις γκριμάτσες δε με χάλασε και πολύ οπως περίμενα απο τα ScreenShots. Η ομιλία είχε κάτι παράξενο βέβαια, μιλάγανε "βλάχικα"(?) Ιαπωνικά..στην αρχή με ξένισε λίγο αλλα γρήγορα το συνήθησα! Τέλεια σειρά πάντως δείτε τη οπωσδήποτε.
Μου έχει μείνει και το τελευταίο επεισόδιο του Kimi ga nozomu eien, δεν συμφωνώ με τα περι σαπουνόπερας που διαβάζω πολύ..εμένα μου άρεσε πολύ σαν ιστορία..αλλα δεν μου έκανε και πολύ εντύπωση σαν δράμα..μετά το Clannad αυτό μου μοιάζει παιδική χαρά! και αυτή καλή σειρά πάντως..Παμε και για Saikano τώρα

Στο Lovely Complex μιλάνε με προφορά-διάλεκτο από την Osaka άμα θυμάμαι καλά :P
+1000000 για το Kimi ga nozomu eien ίσως κάπιοι προτιμούσαν κάτι πιο χαρούμενο ΧDDD
Όσο για το Saikano ... έχε και κάνα comedy δίπλα για ώρα ανάγκης XDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα