Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2506 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 15 May 2009 - 00:00

Αρχισα και το Love Hina(πως μου ειχε ξεφυγει τόσο καιρό??)Ακριβώς οτι περίμενα είναι,πολύ καλό και ειδικά στο επεισόδιο που ονειρέυετε το RPG game εριξα πολύ γέλιο

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2507 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 15 May 2009 - 00:46

Ένα Kick-ban-ksilo στο 4 και σβέλτα!:madtodeath:

Spoiler:

Σε προκαλώ λοιπόν: :orly:
Spoiler:

Spoiler:

@papp0us το love hina μου άρεσε και μένα πολύ,αλλά για κάποιο λόγο 1 βδομάδα αφότου το είχα τελειώσει το μίσησα :frozen:

#2508 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 15 May 2009 - 04:06

Ένα Kick-ban-ksilo στο 4 και σβέλτα!:madtodeath:

Spoiler:

Σε προκαλώ λοιπόν: :orly:
Spoiler:

συμφωνω και γω μαζι σου...οσα ecchi κ harem εχω δει ολα τ ιδιο ειναι.
Κ ιδικα το σημειο οπου ο πρωταγωνιστης ειναι ηλιθιος και τ παιζει αθωος δεν το μπορω αλλο τ βαρεθηκα.:madtodeath:
Ολα τ ιδιο ειναι... DearS, Zero no Tsukaima, To Love Ru, Love Hina, Umisho, Sekirei, Girls Bravo, Kanokon, Tomakura ....και αλλα πολλα...

#2509 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 15 May 2009 - 19:24

maison ikkoku τελος...απιστευτο δεν το περιμενα οτι θα μπορουσαν να δημιουργησουν κατι τοσο ωραιο την δεκατια του 80...θιγει και σε καποι βαθμο τα weddings meetings τι επιροη ειχαν στον κοσμο...

#2510 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 16 May 2009 - 16:08

Τελιωσα το Gundam 08th MS team .Παρα πολυ ωραια ova, το τελευταιο επισοδιο μονο κατα τη γνωμη μου επρεπε να λειπει.Ρεαλίστικες μαχες και οχι ενας να θεριζει 30, καλο σεναριο, must Για τους gundam fans.

Παμε τωρα για το war in the pocket.

qzMHWHd.png

#2511 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 16 May 2009 - 23:41

Μολις τελειωσα την πρωτη σεζον του Sayonara Zetsubou Sense και τωρα παω για τη δευτερη ενω θα ριξω και μια ματια και στο μανγκα καθως η σειρα μου εχει κεντριση το ενδιαφερον.

#2512 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 17 May 2009 - 01:35

συνεχιζω και γω τη s2 του Sayonara Zetsubou Sensei (ep2)

συν ολες 20βαλε σειρες, @sig.

#2513 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 17 May 2009 - 01:38

Τελιωσα το Gundam 08th MS team .Παρα πολυ ωραια ova, το τελευταιο επισοδιο μονο κατα τη γνωμη μου επρεπε να λειπει.Ρεαλίστικες μαχες και οχι ενας να θεριζει 30, καλο σεναριο, must Για τους gundam fans.

Παμε τωρα για το war in the pocket.

arricato θα δοκιμασω να δω το Gundam 08th MS team μιας κ ειμαι Gundam fan:blingeye2:
12 επεισοδια ειναι? και ενα ΟVA?

Edited by adamsbankai, 17 May 2009 - 01:43.

#2514 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 17 May 2009 - 13:13

Kenkoo Zenrakei Suieibu Umishou

ολίγον Τι Καθυστερημένο αλλά για να περάσει η ώρα όχι άσχημο.

#2515 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 17 May 2009 - 14:55

arricato θα δοκιμασω να δω το Gundam 08th MS team μιας κ ειμαι Gundam fan:blingeye2:

12 OVA είναι όλα κιόλα
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2516 adamsbankai

adamsbankai

MangaReader

• Members
  • 512 posts

Posted 17 May 2009 - 15:38

12 OVA είναι όλα κιόλα

Spoiler:

Εγω τα βρηκα και τα εχω κανει download. Ξεκιναω το πρωτο τωρα.

#2517 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 17 May 2009 - 15:38

ειναι 12 επεισοδια και μια ταινια, το Miller's Report, η οποια ειναι πρακτικα recap με συρραφη σκηνων της σειρας, αρα δεν χανεις και τιποτα αν δεν το δεις^^

edit δεν το προλαβα το απο πανω ποστ :(

#2518 fotakou

fotakou

Love Cook!

• Members
  • 64 posts

Posted 17 May 2009 - 17:08

Εγώ ξεκίνησα το Tears to Tiara μιας και διάβασα ότι έχει στοιχεία dnd
Είμαι στο 5ο επισόδειο αλλά ειλικρινά δεν μου έχει κάνει καμιά εντύπωση μέχρι στιγμής...Το κόβω μάλλον να το παρατώ αφότου δω και το 6ο επισόδειο...

#2519 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 17 May 2009 - 18:07

τέλειωσα τα ova,τα special και τη 2nd season full metal panic.με άφησαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.το τέλος ήταν πολύ απρόσμενο και μου άρεσε που είδα και μια άλλη πλευρά του sagara.
Spoiler:

[yaoi warning]
είδα saigo no door wo shimero .πλάκα είχε x)
και ξεκίνησα και enzai που είχα παίξει το game,αλλά δε μου άρεσε καθόλου ο σχεδιασμός οπότε dropped.
έκανα και ένα πέρασμα από το haru wo daiteita που με εξέπληξε η υπόθεσή του καθότι δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο.

ξεκίνησα και tsubasa chronicles 2nd season αν και απορρώ με τον εαυτό μου για αυτό :terror2: ,αφού η 1η season δε με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.μέχρι το 3ο ep που έχω δει όλα μου φαίνονται πως προχωράνε όπως και στην 1η season.

είδα και μία ταινία naruto [είχα να δω naruto πάνω από 1.5 χρόνο].
δε θυμάμαι καν τον τίτλο της,αλλά είναι νέα και αναφέρεται στη shippuuden εποχή.ήταν η πιο απαίσια ταινία που έχω δει ποτέ.ανάπηρη και άκυρη.
Spoiler:

#2520 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 17 May 2009 - 18:22

είδα και το love hina again καθώς και τα 2 special (christmas & Spring) και πλέον τελειωσα με το love hina..Still it has nothing to do with the manga(το οποίο είναι το μόνο manga μαζί με το naruto που εχω διαβάσει..δεν τα πολυπάω τα manga)αλλα τουλάχιστον είναι πλέον ολοκληρωμένη ιστορία..αν και...
Spoiler:

Τελοσπάντων..Τωρα είμαι σε δίλημμα...Honey and Clover ή Saikano..για ριχτε μια γνώμη πιο απο τα 2?

Angroid.gr Android à la Ελληνικά