Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2521 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 18:25

τέλος το Starship Troopers για anime του 88 δεν ήταν άσκημο, καταφέρνει να κρατήσει την δράση στο τέλος χωρίς να γίνει βαρετό μου θύμισε λίγο Gunbuster αλλά δεν το φτάνει παρά στο 1/1000 διότι όχι μόνο τεχνικά ήταν κατώτερο (εικόνα-ήχος ) αλλά το σημαντικότερο δεν είχε κάποια σπουδαία ανατροπή η κορύφωση στην ιστορία η κάποιο επικό τέλος όπως θα περίμενε κανείς , ίσως χρειαζόταν περισσότερα επεισόδια και γιατί όχι και μερικούς γυναικείους χαρακτήρες γιατί πήξαμε ..

τέλος και το Gunsmith Cats 3 οβες ένα ευχάριστο απόγευμα δράση χιούμορ και λίγο Bebop στιλάκη ...

και τελείωσα και το School Days ναι δεν λέω ωραίο ρεαλιστικό ... αλλά οι χαρακτήρες , αν και αληθινοί εκνευριστικοί ... και το τέλος δεν πιστεύω πώς ήταν ικανοποίητικο η δίκαιο ...

κατά τα άλλα συνεχίζω το Zeta Gundam αργα άλλα σταθερά και θα ξεκινήσω κάνα romance της προκοπής ,μάλλον ef - tales of memoirs να πάρω τη δόση μου γιατί με το School Days...

EDIT @ papp0us ..Honey and Clover ή Saikano ... κωμωδία ή δράμα θες να δεις ???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από noname: 17 Μάιος 2009 - 18:42

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2522 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 19:50

Δε τα πάω καλά με το ξύπνημα... Κυρίως Κυριακή, μετά από το σαββατόβραδο. Και θέλω να δω πάντα κάτι ανάλαφρο την Κυριακή. Στα ορια της βλακείας αν γίνεται.
Την προηγούμενη εβδομάδα, είχα μια επίσκεψη και είδα Final Approach (που τελικά βγήκε καλό). Στο ίδιο DVD είχε μέσα και το Potemayo. Το έβλεπα λίγο - λίγο όλη την εβδομάδα και το ολοκλήρωσα και αυτό σήμερα. Εντάξει, δεν είναι anime του τύπου μου και αν ήταν κανονική σειρά, σίγουρα θα την έκανα drop κάποια στιγμή. Στην μορφή που ειναι πάντως την είδα χωρίς προβλήματα.
Τέσπα, ο σχεδιασμός Potemayo και Guchuko είναι όλα τα λεφτά. Μάλιστα με την Guchuko γέλασα 3 - 4 φορές, κυρίως με τον τρόπο που "διορθώνει" τις ζημιές της.
Η σειρά αυτή έχει πολλά σεναριακά στερεότυπα (παιδιά που μεγαλώνουν μόνα τους με γονείς που έχουν πεθάνει, αδέλφια στα όρια του κρυφοέρωτα με τις αδελφές τους, έφηβοι ποιό ώριμοι από γονείς (με ανεπίτρεπτη συμπεριφορά που και αυτοί την δέχονται), αδικαιολόγητο crossdressing, "πλατωνικοί" έρωτες του ίδιου φύλλου, κάτι παράλογο που όλοι κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα και το αποδέχονται, κλπ κλπ κλπ). Αν και τμήμα όλων αυτών ανοίκει στην λαϊκή κουλτούρα των Ιαπώνων, δεν μπορώ να πω ότι συνεχίζουν να με εντυπωσιάζουν να τα βλέπω αυτά (πολλά anime τα χρησιμοποιούν αυτά τα στερεότυπα, έτσι τα έχω βαρεθεί). Ωστόσο το poemayo καταφέρνει να είναι στο όριο να μην ενοχλεί. Δεν κουράζει.
Ένα μέτριο anime για να περνάς την ώρα σου. Κυρίως με ελαφρύ πονοκέφαλο μετά από έντονο ξενύχτι.

#2523 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2009 - 23:23

Τέλειωσα στα γρήγορα και το Rec. Πολύ γλυκιά σειρά slice of life με εντονα ρομαντική διάθεση..Αν και ειναι μονο 10, 10λεπτα επεισόδια, οτι είναι να σου περάσει στο περνάει. Λίγα επεισόδια και καλά, είναι η πρώτη φορά που ενω μου αρεσε πολύ μια σειρά δεν θέλω αλλα eps.. Με χόρτασε με αυτά που είχε!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2524 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 10:23

Βλεπω το Gintama !!
πολυ καλο, αν και ειμαι στο 13 επισοδειο ακομα, πιστεβω οτι αξιζει να δει κανεις..

#2525 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 11:12

GTO:Δεν ξέρω γιατί αλλά είχα προετοιμαστεί για ένα τρελά overrated anime.Χαίρομαι που έπεσα τόσο μα τόσο έξω.:nod:

@papp0us
Δοκίμασα να διαβάσω το Manga.Ε το dropara ακριβώς εκεί που αρχίζουν τα γεγονότα που τελειώνουν στο anime.Πήρανε μια σαβούρα για Manga (το 1ο vol) και το κάνανε το φανταστικό αυτό anime βάζοντας μόλις 5 πινελιές+σκηνοθετάρα!:nod:

#2526 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 12:49

Λοιπόν αυτές της μέρες είδα:
Tην πρώτη ταινία Gundam 0079: Tα απαρχαιωμένα γραφικά με ξένισαν λίγο, αλλά και μόνο για τη σκηνή του τέλους
Spoiler:
άξιζε. Ρεαλιστική μάχη και όχι ένας να σκίζει 500. Η ιστορία έμοιαζε αρκετά με του Gundam Seed(λογικότατο μου ακούγεται) απλά οι εχθροί είναι πολύ πιο imba(Char ftw).
Πολύ καλή ταινία που εάν γινόταν ένα remake της με σύγχρονα γραφικά όλοι θα την προσκυνούσαν όπως το Soul Eater το οποίο πέρα από τα γραφικά, ωραίες σκηνές μάχης και μία wacky ατμόσφαιρα (που έμενα όμως με κούρασε σύντομα) είναι μία πατατιά.

Slow step: Eίπα μιας και το crossgame μου αρέσει να δώσω μία ευκαιρία και σε άλλα έργα του Adachi που έγιναν animated, οπότε είδα και αυτό το ova. Πολύ ωραίο romance/slice of life σεριες με συμπαθέστατους χαρακτήρες, ωραίο animation και το κλασσικό σχέδιο του Adachi μαζί με πολύ καλό voice-acting. Δεν λείπουν και κάποιες μικροαφέλειες στο story αλλά τελικά σε αποζημιώνει με την heartwarming ατμόσφαιρά του.

#2527 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 16:20

Tελειωσα το soul eater ,τωρα συνεχιζω με berserk .Εχω δει μεχρι το 5ο επεισοδιο.

#2528 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 21:27

μετά από πιέσεις ξεκίνησα dokuro-chan :hahaha:
πολύ splatter αδερφέ :terror2:
παρότι με το αίμα δεν τα πάω καλά είναι τόσο κάφρικο anime και τόσο ό,τι να ναι που το βλέπω ευχάριστα :smokingg:

#2529 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2009 - 22:27

Tελειωσα το soul eater ,τωρα συνεχιζω με berserk .Εχω δει μεχρι το 5ο επεισοδιο.

Βουρ στον πατσα φιλε μου, δεν πιανει μια μπροστα στο Soul Eater..

#2530 pervy sage

pervy sage

Give me cookies!!!

• Members
  • 67 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 18:54

Λοιπόν πάει και το D.Grey man,καλούτσικο,κλασσικό shounen, το πέρασα λιγό γρήγορα βέβαια γιατί αργούσε η εξέλιξη του και με ενοχλούσε οτι κάθε λίγο βάζανε τα κλάματα τι πράμα ήταν πάλι αυτό !Το σημαντικότερο είναι εκεί που τελειώνει προς το παρόν(ελπίζω) το anime απογειώνεται η σειρά και γίνεται πάρα πολύ πιο ενδιαφέρουσα στο manga.Έδωσα πάλι ευκαιρια στο Skip beat πάλι drop στο 10ο περίπου επεισόδιο... για να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο.
"Yo. When do you think people die?
When their heart is pierced by the bullet of a pistol? No.
When they are ravaged by an incurable disease? No.
When they drink a soup made from a poisonous mushroom!? No!
People die....when they are forgotten. THIS HAS TRULY BEEN A WONDERFUL LIFE!!!"
-Dr.Hiluluk

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2531 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 20:18

currently watching Cowboy bebop -----> Epic WIN!!!
& Queen's Blade in between, just for the fan ( and tits ) of it

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2532 Kris

Kris

Anime Amateur

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2009 - 20:56

Pandora Hearts
το είδα στο site και κόλλησα! dark και μέχρι στιγμής μ΄αρέσει που δεν ξέρεις ποιος είναι κακός και πόσο κακός...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2533 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 04:37

k latest batch update...

Hayate no Gotoku! (32/52)
Είδα 3-4 επεισόδια ακόμα, αλλά έχει χαλάσει το χιούμορ αρκετά σε σχέση με τα αρχικά. Ελπίζω να φτιάξει αργότερα γιατί έχουμε και το !! μετά...

Rosario to Vampire Capu2 (9/13)
Βγήκε και το 9ο ep. από Ayako-m.3.3.w αλλά σαπίλα σκέτη το σενάριο...

FLCL (6/6)
Είχα ήδη δει το Diebuster που έβγαλε αργότερα η GAINAX με τον ίδιο σκηνοθέτη, οπότε δεν μου έκανε και ιδιαίτερη εντύπωση το experimental animation του Furi Kuri. Αν, μάλιστα, δεν είχα δει το Diebuster, οι διάφορες "κουλαμάρες" του FLCL θα μου φαίνονταν εντελώς άκυρες. Επίσης, περίμενα πιο δραματικές εξελίξεις στα τελευταία 2 OVAs, αλλά όταν δεν υπάρχει ένας Hideaki Anno...

On the Way to a Smile: Denzel (FFVII: Advent Children Special episode)
Συμπαθητικό στόρυ. Όμως, στο τέλος, for maximum effect θα έπρεπε να τελειώσει στο 00:22:48. Το επόμενο λεπτό (μέχρι δλδ να πέσουν τα credits) λειτουργεί τελείως anti-climactic.

Noir (2/26)
Είπα να ξεκινήσω το Noir, μιας και καθόταν κανα χρόνο στην DVDοθήκη μου, και πραγματικά μ@λ@κεία μου που δεν το είχα δει νωρίτερα. Το character design και το γενικότερο artwork έχει μια νοσταλγία από early 90's anime, αλλά στις σκηνές δράσης η σκηνοθεσία και το animation στέκονται μια χαρά. Το soundtrack είναι πραγματικά Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟ!!! Προσκυνούμε Kajiura Yuki!!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2534 Redbeard

Redbeard

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 20:08

Εγώ εχω δει μεχρι τώρα one piece , naruto και bleach και με έχουν αφήσει τρέλο τέλοια anime. Aύριο αρχίζω soul eater εχω ακουσει και διαβάσει οτι είναι πολυ καλό.....

#2535 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2009 - 21:09

Εγώ εχω δει μεχρι τώρα one piece , naruto και bleach και με έχουν αφήσει τρέλο τέλοια anime. Aύριο αρχίζω soul eater εχω ακουσει και διαβάσει οτι είναι πολυ καλό.....

κλασσικα ολοι στην αρχη με αυτα κολανε και ετσι αρχισα με αυτα τα 3...
τσπ ον τοπικ βλεπω marmalade boy τσπ καλο ρομαντζακι για να περαει η ωρα....