Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2491 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:09

ξεκίνησα και full metal panic fumoffu ^^
έχουν χαβαλέ =]

[να δω τι θα κάνω έχω καταλήξει να βλέπω 9 σειρές μαζί :oo:]

#2492 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:05

ξεκίνησα και full metal panic fumoffu ^^
έχουν χαβαλέ =]

[να δω τι θα κάνω έχω καταλήξει να βλέπω 9 σειρές μαζί :oo:]

34 σειρές Beat that:hero:

Από αυτή τη σεζόν λοιπόν έχουμε
Basara
Queens Blade
Higashi No Eden
K-On
FMA Remake

τα οποία βλέπω φανατικά:congrats:

και
Phantom
Guin Saga
Valkyria Chronicles
Cross Game

που έχω μείνει πίσω αλλά σίγουρα θα συνεχίσω:drink:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 11 Μάιος 2009 - 19:16

#2493 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 05:38

34 σειρές Beat that

It aint a contest mate O_o
plus όταν έχω χρόνο κι εγώ λιώνω =D

τα fumoffu masterpiece πραγματικά!πολύ γέλιο και αρκετές αποκαλυπτικές :nbleed: σκηνές.
είδα και το Final Fantasy VII Last Order.δεν ξετρελάθηκα,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν εχω δει τα υπόλοιπα και με το game δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.
ξεκίνησα και karas [το 1ο από τα 6 ovas].με χάλασε πολύ ο σχεδιασμός στις μάχες,αλλά γενικότερα έχει ένα ενδιαφέρον.

#2494 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 08:20

.
είδα και το Final Fantasy VII Last Order.δεν ξετρελάθηκα,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν εχω δει τα υπόλοιπα και με το game δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.

α)Αφου δεν είχες σχέση με το game τσάμπα χαράμισες τον χρόνο σου:P για να βγάλεις ακρη με το last order, πρέπει να εχεις παίξει το παιχνίδι αλλα να το έχεις ψάξει και λίγο!!ακυρο OVA τελείως αν δεν ξέρεις το παιχνίδι.
Β) Τα υπόλοιπα;; πια υπόλοιπα;; αυτο ηταν μόνο..οτι κατάλαβες κατάλαβες δεν εχει παραπέρα :P :frozen::erk:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2495 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 11:15

τα fumoffu masterpiece πραγματικά!πολύ γέλιο και αρκετές αποκαλυπτικές :nbleed: σκηνές.
είδα και το Final Fantasy VII Last Order. δεν ξετρελάθηκα,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν εχω δει τα υπόλοιπα και με το game δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.

Είδες το Fumoffu χωρίς να έχεις δει το Full Metal Panic, και το Last Order χωρίς να έχεις παίξει το FFVII ή έστω δει το Advent Children?? lol

ξεκίνησα και karas [το 1ο από τα 6 ovas].με χάλασε πολύ ο σχεδιασμός στις μάχες,αλλά γενικότερα έχει ένα ενδιαφέρον.

Are you serious? To Karas πρέπει να έχει κάνει την καλύτερη χρήση 3D CG σε 2D anime που έχω δει μέχρι τώρα. Production I.G ftw!!

Τελείωσα το Toaru Majutsu no Index (26/26).
Τί σόι σεναριογράφους είχε αυτό το anime?? Ενώ φαίνεται να ακολουθεί κάποια arcs του manga/light novel, ο ρυθμός και το char development ήταν για κλωτσιές. Μα είναι δυνατόν σε 10 επεισόδια (9-19) να μην παίζει σχεδόν καθόλου η πρωταγωνίστρια?? >.>
Τα arcs της MISAKA-imouto και αυτό του Accelerator με την Last Order ήταν ωραία πάντως + τα 2 τελευταία επεισόδια (κλασική J.C.STAFF...). Ελπίζω στην 2η season (αν υπάρξει) να δούμε περισσότερη Index, λιγότερο street-fighting (i.e. κλωτσομπουνίδια) και πιο έξυπνη χρήση των super-powers.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2496 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:32

α)Αφου δεν είχες σχέση με το game τσάμπα χαράμισες τον χρόνο σου:P για να βγάλεις ακρη με το last order, πρέπει να εχεις παίξει το παιχνίδι αλλα να το έχεις ψάξει και λίγο!!ακυρο OVA τελείως αν δεν ξέρεις το παιχνίδι.
Β) Τα υπόλοιπα;; πια υπόλοιπα;; αυτο ηταν μόνο..οτι κατάλαβες κατάλαβες δεν εχει παραπέρα :P :frozen::erk:

αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν αρκετές ταινίες final fantasy :) αυτό εννοούσα ^^

Είδες το Fumoffu χωρίς να έχεις δει το Full Metal Panic, και το Last Order χωρίς να έχεις παίξει το FFVII ή έστω δει το Advent Children?? lol

Are you serious? To Karas πρέπει να έχει κάνει την καλύτερη χρήση 3D CG σε 2D anime που έχω δει μέχρι τώρα.

είπα ότι είδα το the last order χωρίς να έχω παίξει το game .
όσο για το full metal panic! έχω δει ολόκληρη την 1η και τη μισή 2η season ^^
και όσον αφορά το karas προφανώς και είναι θέμα γούστου.δεν είπα ότι δεν είναι καλή η ποιότητα ούτε το κατέκρινα.απλά σε Εμένα δεν αρέσουν οι 3D στιγμές του =]

#2497 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 13:13

Είδες το Fumoffu χωρίς να έχεις δει το Full Metal Panic?

Εγω είδα το Fomoffu χωρίς να έχω δεί τα Full metal Panic παρόλα αυτά δεν νομίζω οτι εχασα και τίποτα.. το (τρομερό κατ'εμέ) χιουμορ του άλλωστε δε βασίζετε στο σενάριο αλλα σε ασχετές μεταξύ τους καταστάσεις σε κάθε επεισόδιο!

Are you serious? To Karas πρέπει να έχει κάνει την καλύτερη χρήση 3D CG σε 2D anime που έχω δει μέχρι τώρα. Production I.G ftw!!

Ασχετα με το πόσο καλά είναι φτιαγμένο είναι ενα anime η τεχνοτροπία του δεν αρέσει υποχρεωτικά σε όλους..Μπορεί να έχει τα καλύτερα 3D γραφικά αλλα προσωπικα π.χ δε μ'αρεσουν καθόλου τα ανιμε με 3D computer animation, και ας είναι 10 φορές πιο όμορφα η καλοσχεδιασμένα απο το κλασικό σχέδιο των anime, το πώς λαμβάνεις την εικόνα είναι εντελώς υποκειμενικό.. αλλα είμαστε waaaaaay off topic γι'αυτο back to black!

Βλέπω το Special A (19/24) αρκετα ωραίο για να περάσεις την ώρα σου αλλα υπάρχουν πολύ καλυτερα σε αυτή την κατηγορία

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2498 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 14:15

Βλεπω Charady's Daily Joke, 26/365, ομολογω πως στην αρχη το σνομπαρα αλλα τωρα περιμενω με αγωνια καθε νεο επισοδειο:Ρ

Επίσης ξεκινησα One piece, ειμαι στο επισοδειο 2!!!! χαχα ξερω ξερω καλο κουραγιο μου:Ρ

#2499 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 00:18

Ειδα πριν λιγο την κλασσικη σειρά "Little Women". Αυτην της Toei που προβληθηκε στην Ελλάδα. Αρκετα καλή και προσεγμένη μεταφορά του βιβλίου με καλούς χαρακτήρες και εξαίρετη μουσική. Το animation ομως τα χαλαει αρκετά, με συνέπεια να προτιμώ ως προς αυτον τον τομεα τη σειρα του 1987 απο τη Nippon Animation. Ωστόσο και αυτή αξίζει μια θέαση για όσους δεν έχουν συνηθίσει στα γυαλιστερά καινούργια anime αλλά νοσταλγούν για φθαρμένη εικόνα από βιντεοκασσετα. Καλη σειρα αλλα αυτη του 87 μου αρεσε περισσοτερο σε ολους τους τομεις εκτος απο τη μουσική (με εξαιρεση τα κομματια στο πιανο της Beth)

#2500 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:21

τελείωσα το Kodomo no Jikan πολύ καλή σειρά σε 12 επεισόδια ξεδιπλώνεται η ιστορία χωρίς να χάνετε η ανάπτυξη χαρακτήρων, ή να υπάρχει κάποια κοιλιά ή κάποιο τέλος στα βιαστικά ,επίσης υπάρχει καλή ισορροπία μεταξύ αστείων και ποίο σοβαρών καταστάσεων που δεν τις περιμένεις από την αρχή ...σίγουρα όχι το μέσο χαζοχαρούμενο loli που θα περιμένατε ... άντε να ξεκινήσουμε τα OVA τώρα

Ξεκίνησα και το School Days για κάποιων λόγο ο πρωταγωνιστής και οι πρωταγωνίστριες με την δίνουν στα νεύρα με αυτά που λεν και κάνουν ...

και σιγά σιγά Zeta Gundam ... τα δείχνει τα χρονάκια της η σειρά ...αλλά κατά τα άλλα Sieg Zeon και τα μυαλά στα κάγκελα
Spoiler:

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2501 Xristos-san

Xristos-san

Εθισμένος

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:22

Εγω βλεπω αυτη την περιοδο αρκετα anime.Οπως one piece(400),Bleach(219),Naruto s(108,07-Ghost.Αλλ κατα την γνωμη μου το καλυτερο anime ειναι το one piece.Τα σπαει,δεν θελω να τελειωσει(αν και δεν nομιζω αυτο να γινει συντομα).Λοιπον σαυοναρα και μην ξεχασετε να δειτε one piece.

#2502 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 16:01

Denpa teki na Kanojo, ωραιο ova...
αν σας αρεσουν τα ανιμε με yandere (Higurashi no Naku Koro ni, School days), θα βρεθείτε στο στοιχειο σας^^

#2503 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:21

Ξεκίνησα και το School Days για κάποιων λόγο ο πρωταγωνιστής και οι πρωταγωνίστριες με την δίνουν στα νεύρα με αυτά που λεν και κάνουν ...

πες τα χρυσόστομε !!!!! είμαι school days hater :madtodeath:
στην αρχή μου φαινόταν οκ .ούτε καλό ούτε κακό.απλά βλεπόταν χαλαρά.
μετά όμως γίνεται τόόόόόσο ανάπηρο και ό,τι να ναι !
δε λέω έχει ένα ενδιαφέρον το
Spoiler:
παρόλα αυτά εγώ το μισώ.
just my view :drink:

#2504 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1.348 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:43

Spoiler:
παρόλα αυτά εγώ το μισώ.

Ένα Kick-ban-ksilo στο 4 και σβέλτα!:madtodeath:
Spoiler:

Σε προκαλώ λοιπόν: :orly:
Spoiler:

Το Post του Sunabouzu με έπεισε να δω το Denpa Teki No Kanojo.Εντυπώσεις soon.:P

#2505 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:57

Spoiler:
παρόλα αυτά εγώ το μισώ.

Spoiler:

Ένα Kick-ban-ksilo στο 4 και σβέλτα!:madtodeath:

Spoiler:

Σε προκαλώ λοιπόν: :orly:
Spoiler:

Spoiler:

Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα