Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 16:09
έχουν χαβαλέ =]
[να δω τι θα κάνω έχω καταλήξει να βλέπω 9 σειρές μαζί :oo:]
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2009 - 19:05
ξεκίνησα και full metal panic fumoffu ^^
έχουν χαβαλέ =]
[να δω τι θα κάνω έχω καταλήξει να βλέπω 9 σειρές μαζί :oo:]
34 σειρές Beat that:hero:
Από αυτή τη σεζόν λοιπόν έχουμε
Basara
Queens Blade
Higashi No Eden
K-On
FMA Remake
τα οποία βλέπω φανατικά

και
Phantom
Guin Saga
Valkyria Chronicles
Cross Game
που έχω μείνει πίσω αλλά σίγουρα θα συνεχίσω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hellraider: 11 Μάιος 2009 - 19:16
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 05:38
34 σειρές Beat that
It aint a contest mate O_o plus όταν έχω χρόνο κι εγώ λιώνω =D
τα fumoffu masterpiece πραγματικά!πολύ γέλιο και αρκετές αποκαλυπτικές

είδα και το Final Fantasy VII Last Order.δεν ξετρελάθηκα,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν εχω δει τα υπόλοιπα και με το game δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.
ξεκίνησα και karas [το 1ο από τα 6 ovas].με χάλασε πολύ ο σχεδιασμός στις μάχες,αλλά γενικότερα έχει ένα ενδιαφέρον.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 08:20
α)Αφου δεν είχες σχέση με το game τσάμπα χαράμισες τον χρόνο σου
.
είδα και το Final Fantasy VII Last Order.δεν ξετρελάθηκα,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν εχω δει τα υπόλοιπα και με το game δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.

Β) Τα υπόλοιπα;; πια υπόλοιπα;; αυτο ηταν μόνο..οτι κατάλαβες κατάλαβες δεν εχει παραπέρα

Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 11:15
τα fumoffu masterpiece πραγματικά!πολύ γέλιο και αρκετές αποκαλυπτικές
σκηνές.
είδα και το Final Fantasy VII Last Order. δεν ξετρελάθηκα,αλλά επιφυλάσσομαι γιατί δεν εχω δει τα υπόλοιπα και με το game δεν είχα ιδιαίτερη σχέση.
Είδες το Fumoffu χωρίς να έχεις δει το Full Metal Panic, και το Last Order χωρίς να έχεις παίξει το FFVII ή έστω δει το Advent Children?? lol
ξεκίνησα και karas [το 1ο από τα 6 ovas].με χάλασε πολύ ο σχεδιασμός στις μάχες,αλλά γενικότερα έχει ένα ενδιαφέρον.
Are you serious? To Karas πρέπει να έχει κάνει την καλύτερη χρήση 3D CG σε 2D anime που έχω δει μέχρι τώρα. Production I.G ftw!!
Τελείωσα το Toaru Majutsu no Index (26/26).
Τί σόι σεναριογράφους είχε αυτό το anime?? Ενώ φαίνεται να ακολουθεί κάποια arcs του manga/light novel, ο ρυθμός και το char development ήταν για κλωτσιές. Μα είναι δυνατόν σε 10 επεισόδια (9-19) να μην παίζει σχεδόν καθόλου η πρωταγωνίστρια?? >.>
Τα arcs της MISAKA-imouto και αυτό του Accelerator με την Last Order ήταν ωραία πάντως + τα 2 τελευταία επεισόδια (κλασική J.C.STAFF...). Ελπίζω στην 2η season (αν υπάρξει) να δούμε περισσότερη Index, λιγότερο street-fighting (i.e. κλωτσομπουνίδια) και πιο έξυπνη χρήση των super-powers.
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 12:32
α)Αφου δεν είχες σχέση με το game τσάμπα χαράμισες τον χρόνο σου
για να βγάλεις ακρη με το last order, πρέπει να εχεις παίξει το παιχνίδι αλλα να το έχεις ψάξει και λίγο!!ακυρο OVA τελείως αν δεν ξέρεις το παιχνίδι.
Β) Τα υπόλοιπα;; πια υπόλοιπα;; αυτο ηταν μόνο..οτι κατάλαβες κατάλαβες δεν εχει παραπέρα![]()
αν δεν κάνω λάθος υπάρχουν αρκετές ταινίες final fantasy

Είδες το Fumoffu χωρίς να έχεις δει το Full Metal Panic, και το Last Order χωρίς να έχεις παίξει το FFVII ή έστω δει το Advent Children?? lol
Are you serious? To Karas πρέπει να έχει κάνει την καλύτερη χρήση 3D CG σε 2D anime που έχω δει μέχρι τώρα.
είπα ότι είδα το the last order χωρίς να έχω παίξει το game .
όσο για το full metal panic! έχω δει ολόκληρη την 1η και τη μισή 2η season ^^
και όσον αφορά το karas προφανώς και είναι θέμα γούστου.δεν είπα ότι δεν είναι καλή η ποιότητα ούτε το κατέκρινα.απλά σε Εμένα δεν αρέσουν οι 3D στιγμές του =]
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 13:13
Είδες το Fumoffu χωρίς να έχεις δει το Full Metal Panic?
Εγω είδα το Fomoffu χωρίς να έχω δεί τα Full metal Panic παρόλα αυτά δεν νομίζω οτι εχασα και τίποτα.. το (τρομερό κατ'εμέ) χιουμορ του άλλωστε δε βασίζετε στο σενάριο αλλα σε ασχετές μεταξύ τους καταστάσεις σε κάθε επεισόδιο!
Are you serious? To Karas πρέπει να έχει κάνει την καλύτερη χρήση 3D CG σε 2D anime που έχω δει μέχρι τώρα. Production I.G ftw!!
Ασχετα με το πόσο καλά είναι φτιαγμένο είναι ενα anime η τεχνοτροπία του δεν αρέσει υποχρεωτικά σε όλους..Μπορεί να έχει τα καλύτερα 3D γραφικά αλλα προσωπικα π.χ δε μ'αρεσουν καθόλου τα ανιμε με 3D computer animation, και ας είναι 10 φορές πιο όμορφα η καλοσχεδιασμένα απο το κλασικό σχέδιο των anime, το πώς λαμβάνεις την εικόνα είναι εντελώς υποκειμενικό.. αλλα είμαστε waaaaaay off topic γι'αυτο back to black!
Βλέπω το Special A (19/24) αρκετα ωραίο για να περάσεις την ώρα σου αλλα υπάρχουν πολύ καλυτερα σε αυτή την κατηγορία
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2009 - 14:15
Επίσης ξεκινησα One piece, ειμαι στο επισοδειο 2!!!! χαχα ξερω ξερω καλο κουραγιο μου:Ρ
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 00:18
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:21
Ξεκίνησα και το School Days για κάποιων λόγο ο πρωταγωνιστής και οι πρωταγωνίστριες με την δίνουν στα νεύρα με αυτά που λεν και κάνουν ...
και σιγά σιγά Zeta Gundam ... τα δείχνει τα χρονάκια της η σειρά ...αλλά κατά τα άλλα Sieg Zeon και τα μυαλά στα κάγκελα
Καταχωρήθηκε 13 Μάιος 2009 - 01:22
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 16:01
αν σας αρεσουν τα ανιμε με yandere (Higurashi no Naku Koro ni, School days), θα βρεθείτε στο στοιχειο σας^^
Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:21
Ξεκίνησα και το School Days για κάποιων λόγο ο πρωταγωνιστής και οι πρωταγωνίστριες με την δίνουν στα νεύρα με αυτά που λεν και κάνουν ...
πες τα χρυσόστομε !!!!! είμαι school days hater

στην αρχή μου φαινόταν οκ .ούτε καλό ούτε κακό.απλά βλεπόταν χαλαρά.
μετά όμως γίνεται τόόόόόσο ανάπηρο και ό,τι να ναι !
δε λέω έχει ένα ενδιαφέρον το
just my view

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:43
δε λέω έχει ένα ενδιαφέρον τοSpoiler:παρόλα αυτά εγώ το μισώ.
just my view
Ένα Kick-ban-ksilo στο 4 και σβέλτα!

Σε προκαλώ λοιπόν:

Το Post του Sunabouzu με έπεισε να δω το Denpa Teki No Kanojo.Εντυπώσεις soon.

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2009 - 20:57
δε λέω έχει ένα ενδιαφέρον τοSpoiler:παρόλα αυτά εγώ το μισώ.
just my view
Ένα Kick-ban-ksilo στο 4 και σβέλτα!
Spoiler:
Σε προκαλώ λοιπόν:Spoiler: