don't do this! :Crying2:seriouslyΕπόμενο στη λίστα, μάλλον το White Album.
εγω ξεκινησα parasite dolls, so far so good
(+)καλη μουσικουλα και σκηνικα
(-)περιεργα ονοματα και λιγο συνθετη υποθεση αλλα ειμαι ακομα στο επ 3:wis:
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 21:04
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 21:14
Astro fighter Sunred Completed: Φοβερη σειρα με παρα πολυ γελιο και καταπληκτικους χαρακτηρες (vamp-samaaa). Kριμα που τελειωσε αλλα ευτυχως θα εχουμε season2.
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 00:38
Nana και Yano μου θυμισαν σχεδιαστικα Risa και Ootani επισης και στα δυο το κοριτσι ειναι που ερωτευεται πρωτο και εξομολογειται ενω και στα δυο το αγορι ειναι ο cool τυπος επισης Risa/Nana καποια στιγμη αμφιβαλουν για τον εαυτο τους κανοντας συγκριση με τις πρωην τους(στο ενα ειναι ζωντανη ενω στο αλλο νεκρη)παρολα αυτα η σειρες εχουν διαφορετικη προσεγγιση με το bokura να ειναι δραματικο και το lc κωμικο πρωσοπικα προτιμο το δευτερο χωρις το αλλο να ειναι κακο.Lol!!!
Με την ιδια σειρα τα ειδα κι εγω αυτα τα 3.
Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν βρηκα κοινα σημεια σε bokura ga ita και lovcom.
Το ενα προσπαθει να ειναι ακρως ρεαλιστικο, στην αρχη(anime) τουλαχιστον και πολυπλευρη αναλυση των σχεσεων με αμφιλεγομενες αποφασεις των πρωταγωνιστων, ενα το αλλο ειναι πιο απλο, ενα ζευγαρακι χαχα-χουχου, τι ωραια που περναμε, αντε και λιγο στην αρχη παιζει ρολο και το κομπλεξ στην ιστορια:P
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 00:44
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 09:29
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 09:53
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 11:19
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 12:19
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 07 Μάιος 2009 - 12:33
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 12:49
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 15:15
Το εχω δει ειναι μαλιστα απο τα αγαπημενα μου,θα ηταν μαλιστα Ν1 αν στο τελος της σειρας εν αρχιζανε τις επαναληψεις και δεν επεφτε τοσο η ποιοτητα του,ειδικα το τελος(στο τελευταιο επ ηταν λες και ειχαν σκαναρει το μανγκα και απλως γυρνουσαν τις σελιδες αν θυμαμε καλα δεν ειχε καν χρωμα)ηταν τελειως απαραδεκτο μου χαλασε ολη την αισθηση της σειρας,παντως εγω ακομα ελπιζω σε ρεμεικ του.Melkior και Sonic13, αφου απ'οτι καταλαβα σας αρεσε η αναλυση των χαρακτηρων σε Bokura ga ita και Honey & Clover, σας προτεινω να δειτε (οχι αμεσως για να προλαβετε να ξελαμπικαρετε
) και το Kare Kano. Η ατμοσφαιρα θα σας θυμισει το Bokura ga ita αλλα κατα τη γνωμη μου εχει πολυ περισσοτερο βαθος και μηνυματα να περασει.
*
Ξεκινησα να βλεπω Slayers Next, δεν εχει καμια διαφορα απο την πρωτη σεζον, κατι που δε με χαλαει καθολου αφου το χιουμορ της σειρας συνεχιζεται αμειωτο (η Amelia εχει αρχισει να γινεται βαρετη though). Επισης εφτασα στα προσφατα επεισοδια Naruto Shippuuden ετσι για να δοκιμασω να δω μια σειρα ongoing. Παντως καλα παει το συγκεκριμενο arc με την Guren.
Α, και ειδα και το πρωτο επεισοδιο Strawberry Panic. Shoujo ai ftw!![]()
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 17:22
Αχαχαχχαχ!!!Melkior και Sonic13, αφου απ'οτι καταλαβα σας αρεσε η αναλυση των χαρακτηρων σε Bokura ga ita και Honey & Clover, σας προτεινω να δειτε (οχι αμεσως για να προλαβετε να ξελαμπικαρετε
) και το Kare Kano. Η ατμοσφαιρα θα σας θυμισει το Bokura ga ita αλλα κατα τη γνωμη μου εχει πολυ περισσοτερο βαθος και μηνυματα να περασει.
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 17:44
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 08 Μάιος 2009 - 00:39
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 21:26
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mysticismlover: 07 Μάιος 2009 - 23:58
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 23:46