Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2461 Satou no Kumo

Satou no Kumo

hiatus :(

• Members
  • 213 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 19:27

Επόμενο στη λίστα, μάλλον το White Album.

don't do this! :Crying2:seriously
εγω ξεκινησα parasite dolls, so far so good
(+)καλη μουσικουλα και σκηνικα
(-)περιεργα ονοματα και λιγο συνθετη υποθεση αλλα ειμαι ακομα στο επ 3:wis:
seishun jidai wa watashi no subete desu

#2462 tomo

tomo

Anime Amateur

• Members
  • 76 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 21:04

ax είμαι στα μισά του maison ikkoku κάπου στο 50 επεισόδιο και απλά επειδή αρχίζει και με κουράζει λίγο ,αφού οι σχέσεις μεταξύ των πρωταγωνιστών εξελλίσονται με ρυθμούς χελώνaς κ τα περισσότερα επιεισόδια είναι ιστοριούλες καθημερινής τρελάς των ηρώων του εν λόγω maison είπα να το αφήσω λίγο κ τώρα βλέπω toradora
γλυκιά ιστοριούλα ,μου άρεσαν οι πρωταγωνιστές, είμαι κάπου στο 10 ep ,δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνομαι βέβαια αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον ,we'll see!!!

#2463 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2009 - 21:14

Astro fighter Sunred Completed: Φοβερη σειρα με παρα πολυ γελιο και καταπληκτικους χαρακτηρες (vamp-samaaa). Kριμα που τελειωσε αλλα ευτυχως θα εχουμε season2.

what he said...

και...

Maria+Holic... εχω ακομα 3 επς να δω... κυλαει πολυ ευχαριστα και δεν το βαριεμαι μεχρι τωρα... η God ειναι κορυφη... καποια σημεια εχουν πλακα, καποια απλα περνανε, καποια αλλα με κανουν να γελαω σαν βλαμμενο... (σαν?)

Spoiler: Kanako-chan...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2464 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 00:38

Lol!!!
Με την ιδια σειρα τα ειδα κι εγω αυτα τα 3.

Παντως η αληθεια ειναι οτι δεν βρηκα κοινα σημεια σε bokura ga ita και lovcom.
Το ενα προσπαθει να ειναι ακρως ρεαλιστικο, στην αρχη(anime) τουλαχιστον και πολυπλευρη αναλυση των σχεσεων με αμφιλεγομενες αποφασεις των πρωταγωνιστων, ενα το αλλο ειναι πιο απλο, ενα ζευγαρακι χαχα-χουχου, τι ωραια που περναμε, αντε και λιγο στην αρχη παιζει ρολο και το κομπλεξ στην ιστορια:P:P

Nana και Yano μου θυμισαν σχεδιαστικα Risa και Ootani επισης και στα δυο το κοριτσι ειναι που ερωτευεται πρωτο και εξομολογειται ενω και στα δυο το αγορι ειναι ο cool τυπος επισης Risa/Nana καποια στιγμη αμφιβαλουν για τον εαυτο τους κανοντας συγκριση με τις πρωην τους(στο ενα ειναι ζωντανη ενω στο αλλο νεκρη)παρολα αυτα η σειρες εχουν διαφορετικη προσεγγιση με το bokura να ειναι δραματικο και το lc κωμικο πρωσοπικα προτιμο το δευτερο χωρις το αλλο να ειναι κακο.
Εντωμεταξυ τελειωσα το Honey & Clover απωρο πως δεν το ειχα δει ακομη(ειχα δει το πρωτο επ πριν κατι μηνες αλλα δεν μου αρεσε και τοσο πολυ σου συστηνει ολους τους χαρακτηρες με τη μια και μπαινει κατευθειαν στα βαθια και εκτοτε καθοταν σε μια γωνια του σκληρου μεχρι προχθες)αλλα μετα τα πρωτα επ ειδα οτι εκανα μεγαλη πατατα,απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει παρολο του μεγαλου αριθμου χαρακτηρων και των σχετικα λιγων επ ολοι οι πρωταγωνιστες αναλυονται ικανοποιητικα ειναι απο τις λιγες σειρες ωπου δεν βρηκα ουτε ενα αντιπαθητικο χαρακτηρα(συνηθως ολο και καποιος υπαρχει)ενω ιδιαιτερη εντυπωση μου εκανε η μουσικη της σειρας και συγκεκριμενα η χρηση τραγουδιων σε ορισμενα σημεια και τα οποια ηταν πολυ καλα πραγματικα εκπληκτικη σειρα,τωρα παω να κατεβασω και τη δευτερη σεζον.
Τωρα βλεπω Baccano αλλη σειρα που ειχε πεσει θυμα πρωτου επ για τους ειδιους περιπου λογους με το Honey μεγαλο λαθος ειμαι στο 11 και η σειρα ειναι φοβερη,εχει πολυ ενδιαφερουσα υποθεση και μερικους απο τους πιο τρελους χαρακτηρες που εχω δει σε ανιμε Isaac και Miria μονο τα σπανε μολις το τελειωσω θα παω να κατεβασω και τα σπεσιαλ ελπιζω μονο να τα βρω πουθενα.

#2465 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 00:44

και γω το ιδιο με astro fighter ... και παραλληλα βλεπω dragonball, hajime no ippo(1st season) + soul eater

#2466 Shiro_Tamori

Shiro_Tamori

Ryu

• Members
  • 207 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDeni-Kai Dojo, Greekugan

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 09:29

Βλέπω Umi no Triton, at long last...

dragonclan21.jpg
You all know your destiny, deny it at your own peril.
Togashi Yokuni

#2467 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 09:53

τελείωσα το SD Macross (8/10) για την εποχή του ήταν σίγουρα πολύ καλό αλλά τα δείχνει τα χρονάκια του το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό κομμάτι ήταν η επαφή των εξωγήινων με τον πολιτισμό και σίγουρα οι κόκκινες αποχρώσεις που χρησιμοποίησαν για τις σκηνές στις εκρήξεις στο τελευταίο επεισόδιο μένουν αξέχαστες ... έριξα και μια ματιά στο do you remember love (την αντίστοιχη ταινία που συνοψίζει την σειρά ) δεν είναι να εκπλήσσεστε που είχε κάνει πάταγο όταν κυκλοφόρησε τέτιο animation θα έκανε κάτι χρόνια να ξαναδεί ο κόσμος XDDD
αυτά απο Macross α και μην ξεχνάτε ... make culture
Spoiler:

τώρα συνεχίζω με kodomo no Jikan για αλλαγή, το πρώτο επεισόδιο έβγαλε γέλιο αν και με έβαλε και σε σκέψεις για μερικά πράματα ... θα δείξει ...α εννοείτε πάμε για την uncensored dvd version XDDD
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2468 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 11:19

τέλειωσα το night wizards.μέτριο με ενδιαφέρουσα σχεδίαση.
πολύ tsubasa chronicles μου θύμησε σε κάποια σημεία
Spoiler:

τα 2 θετικά ήταν ο Hiragi Renji :nbleed: και η Bell Zephyr

#2469 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2.983 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 12:19

Melkior και Sonic13, αφου απ'οτι καταλαβα σας αρεσε η αναλυση των χαρακτηρων σε Bokura ga ita και Honey & Clover, σας προτεινω να δειτε (οχι αμεσως για να προλαβετε να ξελαμπικαρετε :P) και το Kare Kano. Η ατμοσφαιρα θα σας θυμισει το Bokura ga ita αλλα κατα τη γνωμη μου εχει πολυ περισσοτερο βαθος και μηνυματα να περασει.

*

Ξεκινησα να βλεπω Slayers Next, δεν εχει καμια διαφορα απο την πρωτη σεζον, κατι που δε με χαλαει καθολου αφου το χιουμορ της σειρας συνεχιζεται αμειωτο (η Amelia εχει αρχισει να γινεται βαρετη though). Επισης εφτασα στα προσφατα επεισοδια Naruto Shippuuden ετσι για να δοκιμασω να δω μια σειρα ongoing. Παντως καλα παει το συγκεκριμενο arc με την Guren.

Α, και ειδα και το πρωτο επεισοδιο Strawberry Panic. Shoujo ai ftw! :lovulovu: :wooi2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Adventurer: 07 Μάιος 2009 - 12:33

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2470 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 12:49

Bamboo Blade (13/26 eps)
Πρωταγωνίστριες είναι 5 μαθήτριες που γράφονται μέλη στο Kendo club του σχολείου τους μετά από προτροπή του καθηγητή τους. Δεν είναι καθαρό sports anime (δλδ μόνο αγώνες), αλλά είναι και slice of life/coming of age/comedy/randomness. Απολαυστικοί χαρακτήρες και ερμηνείες από τις seiyuu. Πολύ γέλιο, και μαθαίνεις και τα βασικά περί Kendo. Να πω την αλήθεια, πριν δω το Bamboo Blade, το Kendo το έβρισκα πολύ βαρετό. :P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2471 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 15:15

Melkior και Sonic13, αφου απ'οτι καταλαβα σας αρεσε η αναλυση των χαρακτηρων σε Bokura ga ita και Honey & Clover, σας προτεινω να δειτε (οχι αμεσως για να προλαβετε να ξελαμπικαρετε :P) και το Kare Kano. Η ατμοσφαιρα θα σας θυμισει το Bokura ga ita αλλα κατα τη γνωμη μου εχει πολυ περισσοτερο βαθος και μηνυματα να περασει.

*

Ξεκινησα να βλεπω Slayers Next, δεν εχει καμια διαφορα απο την πρωτη σεζον, κατι που δε με χαλαει καθολου αφου το χιουμορ της σειρας συνεχιζεται αμειωτο (η Amelia εχει αρχισει να γινεται βαρετη though). Επισης εφτασα στα προσφατα επεισοδια Naruto Shippuuden ετσι για να δοκιμασω να δω μια σειρα ongoing. Παντως καλα παει το συγκεκριμενο arc με την Guren.

Α, και ειδα και το πρωτο επεισοδιο Strawberry Panic. Shoujo ai ftw! :lovulovu: :wooi2:

Το εχω δει ειναι μαλιστα απο τα αγαπημενα μου,θα ηταν μαλιστα Ν1 αν στο τελος της σειρας εν αρχιζανε τις επαναληψεις και δεν επεφτε τοσο η ποιοτητα του,ειδικα το τελος(στο τελευταιο επ ηταν λες και ειχαν σκαναρει το μανγκα και απλως γυρνουσαν τις σελιδες αν θυμαμε καλα δεν ειχε καν χρωμα)ηταν τελειως απαραδεκτο μου χαλασε ολη την αισθηση της σειρας,παντως εγω ακομα ελπιζω σε ρεμεικ του.
Εγω παλι εχω βαρεθει ενω στην αρχη ηταν καλο νομιζω οτι το χουν πολυτραβηξει μιλαμε η ακατσουκι βρισκονται εκει ποσα επ και ακομα να κανουν τιποτα αντε να τελειωνουμε και να παμε στα ωραια "κακασι γκαιτεν"

#2472 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 17:22

Αχαχαχχαχ!!!
Το Καρε Κανο ηταν το 4ο στη σειρα που ειδα:hahaha:

Επειδη τις περισσοτερες σειρες τις βλεπω με την κοπελα μου, σε μενα το fav γενικα ειναι το Bokura ga ita, και σε αυτη το Kare Kano.
Μιας και ειμαι και μεγαλος φαν του Bokura θα διαφωνισω(:P) μαζι σου οτι το Καρε Κανο ειναι πιο βαθυ, απλα εξεταζει διαφορετικες καταστασεις και προβλημα που θα πρεπει να λυθουν. Και με χαλασε λιγο στο Kare Kano το οτι παραηταν θετικες καποιες εξελιξεις για να ειναι αληθινες.
Τωρα θα μου πεις και στο Bokura καποιες καταστασεις παραηταν αρνητικες για να ειναι αληθινες:P
Anyway, νιωθω οτι το κουρασα:frozen:

#2473 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 17:44

Watching almost nothing BUT :

Πετυχαίνω μια ταινία σχεδόν στην τύχη που είχε κάπου 7 στο anidb με λίγα votes, και τελικά όχι μόνο κόλλησα απ'την αρχή ως το τέλος, αλλά μπήκε και στα αγαπημένα μου mystery/thriller movies.
Ο λόγος για το black jack (1996)
Tezuka productions, με σκηνοθέτη έναν μετρ του χώρου τον Osamu Dezuki. (aim for the ace/ashita no joe/rose of versailles/golgo13 και το καινούριο Genji Monogatari Sennenki κτλπ)
Ότι και να πω λίγο θα είναι για μιάμιση ώρα ήμουν καθηλωμένος.
Όλα προσεγμένα, ατμόσφαιρα/σκηνοθεσία/χρήση animation/μοντάζ/χρήση κάμερας/ανατριχιαστικά εφέ, γρηγορότατο pace, μπόλικο μυστήριο και suspense, μέχρι και τα καρέ που πήραν έτοιμα για stills απ'το manga/comic απόλυτα ταιριαστά στην ατμόσφαιρα, ενώ ο πρωταγωνιστής μου θύμισε Tenma από Monster απλά στο πιο bad-ass. (όπως θα 'πρεπε δλδ.)

Το τέλος δεν ήταν τόσο "wow" όσο θα ήθελα βέβαια, αλλά σαν σύνολο ήταν σίγουρα ένα πολύ περιεκτικό movie, χωρίς ιδιαίτερα περιττές σκηνές (σχεδόν ούτε μια σκηνή δεν πήγαινε χαμένη για την ακρίβεια),
πραγματικά απίστευτα underrated απορώ πως τέτοια movies μπορεί να έχουν μόνο 7... :uhh: :yawn2:
Must για mystery/thriller seinen fans και γενικώς για λάτρεις των film noir. Imo πάντα.

Είδα και τα 3ovas cyber city oedo 808 σε κάποια φάση του Kawajiri (vhd-bloodlust, ninja scroll, wicked city etc)
νταξ διασκεδαστική cultia με ροκιές και μέταλο μέσα, cool chars, mystery και cyberpunk σκηνικά, τι άλλο να ζητήσω δλδ από τέτοια fun cult anime?

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Radagast: 08 Μάιος 2009 - 00:39

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2474 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 21:26

ξεκίνησα πριν 2 ώρες περίπου kimikiss pure rouge και είμαι στο 4ο επισόδειο !
ενθουσιάστηκα ομολογώ
είναι τόσο kawaii μέχρι στιγμής :kawaii:

edit: μόλις τέλειωσα το 8ο επισόδειο!!!
Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από mysticismlover: 07 Μάιος 2009 - 23:58

#2475 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2009 - 23:46

Άρχισα εδώ και μια εβδομάδα περίπου το Tengen Toppa Gurren Lagann. Στην αρχή προχωρούσε ως ένα απλό shounen anime. Στην πορεία όμως συκγεκριμένα από το επειδόδιο 8 και μετά γίνεται φανταστικό. Πολύ ωράια ιστορία και σίγουρο προτότυπο με πολλά να πει κατ'εμέ ( αυτό βέβαια εξαρτάται και από τος "βλέπει" ο θεατής ). Γενικά το προτείνω. Για την ώρα τουλάχιστον:P
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Δημοσιευμένη  εικόνα[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...