Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2401 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 21 April 2009 - 20:54

Μην βιαστείς με τίποτα όμως να βγάλεις συμπέρασμα για το Gintama αν δεν δεις τουλάχιστον τα 60 πρώτα επεισόδια. Το Gintama δεν είναι απλά μια κωμωδία, μπλέκει πολλά είδη μέσα και το χιούμορ του λόγω του ότι είναι σάτιρα κυρίως, θέλει τον χρόνο του για κάποιους μέχρι να εγκλιματιστούν. Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω δει, αλλά δυσκολεύομαι να φανταστώ κάποιο anime που να μοιάζει με το Gintama.:try:

Είναι κρίμα πάντως στο καθένα που ξεκινάει το Gintama να γίνονται post-παράκληση να μη το ντροπάρουν. Πραγματικά μιλάμε για το υπέρτατο underrated.

Δείτε Gintama διαφορετικά θα γίνετε MAru de DAme na Ossan

#2402 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 21 April 2009 - 20:59

To gintama ξεκινάει πολύ χλιαρά αλλά ήδη απ'το 18 ως 23 επεισόδιο είδα αισθητή διαφορά και ήδη έγινε πολύ ευχάριστο κι ενδιαφέρον, ενώ το humor ήδη ανέβηκε πολλά επίπεδα.

Γι'αυτό και προσωπικά, θα λέω σε όλους πως αν δουν και τα 18 ως 25 (στο περίπου) και πάλι δε τους κάνει click με τπτ, τότε πάσο ας το παρατήσουν. (Απ'ότι μου λένε βέβαια μετά γίνεται ακόμη καλύτερο, αλλά το βλέπω με πολύ αργό ρυθμό λόγω χρόνου και γιατί δεν παίζει βιασύνη, οπότε δεν ξέρω ακόμη)
Αν γίνεται όντως και καλύτερο, τότε θα μείνω υπερευχαριστημένος.
Δεν παίζει να το κάνω drop πάντως. Ειδικά τώρα που είδα και βελτίωση.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2403 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 April 2009 - 22:08

u will be suprised. Get's even better :) a lot better ^_^.

Και εγω περιπου στα ιδια επ λεω στα παιδια να το πηγαινουν (~15-20), imo ep60 is to far, αν και εκει αρχιζουν τα arcs αλλα απτην αλλη αμα δε του/της εχει αρεσει εως εκει, μαλλον δεν ειναι το anime για αυτον/η.

#2404 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 April 2009 - 23:40

Είναι κρίμα πάντως στο καθένα που ξεκινάει το Gintama να γίνονται post-παράκληση να μη το ντροπάρουν. Πραγματικά μιλάμε για το υπέρτατο underrated.

Δείτε Gintama διαφορετικά θα γίνετε MAru de DAme na Ossan

:hahaha:
Εγώ μόνο έχω κάνει δεν ξέρω πόσα τέτοια ποστ.
Μάλλον όντως το παρεξηγούν στην αρχή, αν και εμένα δεν μου συνέβη αυτό. Ίσως να έχω πιο πολύ υπομονή και λιγότερες απαιτήσεις απ' όσο νόμιζα. Άξιζε όμως για τα επικά επεισόδια και το αξέχαστο γέλιο μέχρι δακρύων που έχω ζήσει.

u will be suprised. Get's even better :) a lot better ^_^.

Και εγω περιπου στα ιδια επ λεω στα παιδια να το πηγαινουν (~15-20), imo ep60 is to far, αν και εκει αρχιζουν τα arcs αλλα απτην αλλη αμα δε του/της εχει αρεσει εως εκει, μαλλον δεν ειναι το anime για αυτον/η.

Βασικά μου φαίνεται αδύνατον να δει κάποιος μέχρι το 30 και να μην του αρέσει. Το Gintama δεν είναι ένα μονοκόμματο anime. Κάθε ιστορία του προσφέρει εντελώς άλλα πράγματα και άλλα genre. Όλο και κάποιο επεισόδιο θα αρέσει. Ο λόγος που σε όλους λέω να δουν τουλάχιστον μέχρι το 60 (κανονικά θα έπρεπε να το πάω στο 80 λόγω του Yagyu arc:tensai:) είναι γιατί ήθελα να συμπεριλάβω και το Benizakura arc το οποίο είναι από τα "σοβαρά" arc και δείχνει μια άλλη όψη της σειράς. Μέχρι το 60 νομίζω ότι καλύπτεται όλο το φάσμα των ειδών που περιέχονται στο Gintama.

Posted Image

Posted Image

#2405 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 April 2009 - 02:59

Τωρα αντε καμια ταινια να δω. Δεν ειμαι για σειρες. Απλα βλεπω λιγα επεισοδια στην αρχη και τα παρατω

Λοιπον ειδα την ταινια του 1985 Gon, the Little Fox. Ο σκηνοθετης ηταν απο τους κυριους συντελεστες της Night on the Galactic Railroad. Εκει που νομιζεις οτι θα ειναι ενα ωραιο παραμυθακι με ευτυχισμενο τελος, η τελευταια σκηνη ειναι συγκλονιστηκη. Οπως και τα πρωτα λεπτα. Που να βγουν τετοια παραμυθια.

Ειδα και το OVA του 2002 Norakuru - The Gift behind that person, βασισμενο στις Ainu κοπελιες Nakoruru και Rimoruru του Samurai Shodown. Κριμα που δεν προχωρησαν σε σειρα 13 επεισοδιων και το σταματησαν την παραγωγη του δευτερου επεισοδιου. Θα μπορουσε να βγει κατι καλο.

Αν ειχα την ορεξη για 2D fighting games οπως πριν λιγα χρονια.......

Ας είναι καλά το ΚΤΕΛ που βρήκα χρόνο να δω επιτέλους το The Irresponsible Captain Taylor! Λοιπόν παιδιά, είναι ένα απίστευτο anime, που σατιρίζει όλες τις space opera που υπάρχουν, ενώ καταφέρνει και περνάει και τα μηνύματά του! Φοβερός χαβαλές, ακόμα ποιο απίστευτο σενάριο, άριστο animation και καλή μουσική. Είναι μια σειρά που μπορούν να εκτιμήσουν πολύ περισσότερο βέβαια, όσοι έχουν πάει στρατό!
Αυτή η σειρά είναι η anime έκδοση της "Λούφα και Παραλλαγή"! Η σειρά μπήκε στο τοπ μου!

συμφωνω και εγω. Αυτη η σειρα ειναι κλασσικη και ακομα πιο underrated απο τη Gintama (την οποια σιγα μην τη δω, αν ειναι να χαραμησω 24 ωρες θεασης. Αυτη η πορωση σε κανει να βλεπεις και τις μετριοτερες σειρες ως αριστουργηματα)

Ασφαλως θα εννοεις την πρωτη ταινια της Λουφας γιατι αν ελεγες τη δευτερη τοτε δε θα εβλεπε πολυς κοσμος τη σειρα.

#2406 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 23 April 2009 - 11:08

Ναι, την τηλεοπτική σειρά εννοώ, όχι το OVA που κυκλοφόρησε μετά.
Βασικά διάβασα ότι το OVA δεν βγήκε καλό, γιατί απεβίωσε αυτός που έγραφε το anime ή κάποιος άλλος ουσιαστικός συντελεστής της σειράς, προτού ολοκληρωθεί. Και αυτός είναι και λόγος που δεν είδαμε άλλη συνέχεια.
Πάντως είναι εκπληκτική σειρά, ακριβώς στα γούστα μου! Αλλά από ότι κατάλαβα, στις νέες γενιές δεν πουλάει πλέον και τόσο το διάστημα, για αυτό δε την ξέρουν αρκετοί.

Αλήθεια Petran79, κάτι άλλο αντίστοιχο υπάρχει;

#2407 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 23 April 2009 - 11:20

mononoke ep 5 :nod2: respect..κρίμα που τώρα έχω τρεχάματα το απόγευμα και δεν το βλέπω στο σπίτι..damn it!ακόμα 7 επ
Posted Image

#2408 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 23 April 2009 - 15:46

Τελείωσα το Zegapain τις προάλλες.

Στην αρχή κάπως αδιάφορο, μετά σοβαρεύει αλλά κάνει μπαμ ότι είναι NGE wannabe, μετά σου δίνει μια όχι και τόσο σούπερ-γουάου εξήγηση που περίμενες
Spoiler:

Τέσπα γενικώς είναι καλό, σίγουρα όχι το average mecha.
Απλά επειδή στην αρχή έχει αρκετές ομοιότητες με Εβανγγέλιον, μην περιμένετε και πολλά.
Just don't give up on it because it's a little slow-paced. :warning:

Ένα 17/20 το αξίζει.

HnH5aB0.jpg

#2409 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 23 April 2009 - 16:23

Βλέπω το kenichi και αν και το μοτίβο προιδεάζει και κάτι βαρετό(εκπαιδευομαι-νικάω-δυνατότερος αντίπαλος-περισσότερη εκπαίδευση- και πάλι νικάω) για εναν ακατανόητο λόγω δεν το έχω βαρεθεί καθόλου+ οτι έχει απίστευτο γέλιο!Αν προσθέσουμε στο πακέτο οτι είναι και 50 επεισόδια τότε πάει αβάδιστα στο τοπ 10 για την ώρα..πολύ καλό!

Edited by papp0us, 24 April 2009 - 09:07.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2410 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 23 April 2009 - 16:43

ξανάρχισα soul eater...just perfect(ασχετα οτι το εκανα drop 2 φορες)

Edited by ssj2sanji, 08 April 2010 - 00:01.

#2411 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 April 2009 - 16:48

watching toradora atm

qzMHWHd.png

#2412 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 23 April 2009 - 17:23

Eίμαι στα μέσα του Shounen Onmyouji. Συμπαθητικό αν και το σενάριο είναι πολύ απλοικό. Δεν ξέρω αν κάτι αλλάζει σ' αυτό στην πορεία. Μου θυμίζει σε πολλά το Inuyasha και το Amatsuki κυρίως λόγω των μυθολογικών στοιχείων. Αν και δεν με εντυπωσίασε, βλέπεται ευχάριστα.
Ξεκίνησα και το Casshern sins. Για την ακρίβεια είμαι στο επεισόδιο 7. Για την ώρα, μου αρέσει πάρα πολύ.:Blissfull: Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Edited by Phantom Duck, 26 April 2009 - 20:38.
Post Edited

Posted Image

Posted Image

#2413 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 April 2009 - 18:34

Ναι, την τηλεοπτική σειρά εννοώ, όχι το OVA που κυκλοφόρησε μετά.
Βασικά διάβασα ότι το OVA δεν βγήκε καλό, γιατί απεβίωσε αυτός που έγραφε το anime ή κάποιος άλλος ουσιαστικός συντελεστής της σειράς, προτού ολοκληρωθεί. Και αυτός είναι και λόγος που δεν είδαμε άλλη συνέχεια.
Πάντως είναι εκπληκτική σειρά, ακριβώς στα γούστα μου! Αλλά από ότι κατάλαβα, στις νέες γενιές δεν πουλάει πλέον και τόσο το διάστημα, για αυτό δε την ξέρουν αρκετοί.

Αλήθεια Petran79, κάτι άλλο αντίστοιχο υπάρχει;

Τι να σου πω. Απο τα παλια το Legend of Galactic Heroes θεωρειται η κορυφαια σειρα στον τομεα αυτo. Για Μatsumoto δε χρειαζεται να προσθεσω.

Η τριλογια Crest of the Stars επισης.

Με στοιχεια comedy να προσθεσω τα Nadesico, Lost Universe, Outlaw Star, αν και μετριοτερα, με το τριτο να ειναι το χειροτερο.

Δεν τα εχω δει αλλα εχω ακουσει καλες κριτικες για το Tytania, που προερχεται απο τους δημιουργους του LOTGH και το μετριο Starship Operators.

Για συντομα OVA που εχουν πλακα, δες το Cosmos Pink Shock, το οποιο εχει ιστορικη σημασια, μιας και ειναι απο το ξεχασμενο format VHD που ηταν ανταγωνιστης του LD. Κυκλοφορουσε σε περιοδικο αλλα λογω παυσης της κυκλοφοριας του μονο 3 10 λεπτα επεισοδια κυκλοφορησαν. Ηταν και η πρωτη δουλεια του Kenji Kawai που ανελαβε τη μουσικη του Captain Tylor και πολλων αλλων γνωστων τιτλων

Direct Download

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

Edited by Phantom Duck, 26 April 2009 - 20:33.
Post Edited

#2414 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 23 April 2009 - 23:48

@Petran: όχι καλέ, με παρεξήγησες! (το έχει η μέρα μου σήμερα...). Εννοούσα χαβαλέ που να συνδυάζει διάστημα, όπως είναι το Irresponsible Captain Taylor!

LOGH/Tytania/άπαντα matsumoto/Macross/Outlaw Star/Heroic Age/Tengen Toppa Gurren Lagann/Planetes κλπ, τα έχω δει! Μόνο Gundam δεν έχω πολυδεί, δε μου κάνει το κλικ αυτή η σειρά για κάποιο λόγο. Γενικά πάντως, δώσε μου διάστημα και εγώ κάθομαι και βλέπω όχι 100, 1000 επεισόδια! Εδώ κατάφερα να δω όλο το Macross 7, τι μου λες τώρα...

Lost Universe θέλω να δω, το Cosmos Pink Shock δε το ήξερα, το κατεβάζω τώρα (ευχαριστώ για το link). Και Nadesico ε; Χμμμμ.

Τώρα έχω πρόγραμμα να δω κάτι ξεκάρφωτο (chobits), μετά το remaster του Dallos που ανακάλυψε ο Dante και πιθανώς το Pretear που με έχει ζαλίσει μια γνωστή μου.
Το Initial D το σταμάτησα για τώρα, διότι άλλαξε το mood μου μετά το πάσχα.
Και έχω και καμία 60αριά επεισόδια Gatchaman που περιμένουν (έχω να την δω από εποχές ΥΕΝΕΔ αυτήν! )

@Radacast: Εγώ στρατό έβλεπα την Sailormoon πάντως. Εκεί την έμαθα και τη εμπέδωσα πλήρως!

Γενικά, αν κάτι σου αρέσει, ο αριθμός επεισοδίων δεν είναι πρόβλημα.

EDIT: Στο Cosmos Pink Shock βλέπω όνομα σκηνοθέτη: keisuke Matsumoto. Δεν έχει σχέση με τον Matsumoto βέβαια, αλλά και μόνο που υπάρχει το ίδιο επίθετο, το βλέπω άμεσα τιμής ένεκεν!:hahaha:

Edited by Labrokratis, 23 April 2009 - 23:55.

#2415 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 24 April 2009 - 05:43

sekirei [σχετικά ενδιαφέρον -βέβαια κολλάει πολύ και θα το ξανακατεβάσω :oo:]
ichigo mashimaro [ένα ευχάριστο,πρόσχαρο anime που παρότι σε κάποια σημεία φαίνεται αρκετά χαζοχαρούμενο περνάει τα μνμτά του]