@Petran: όχι καλέ, με παρεξήγησες! (το έχει η μέρα μου σήμερα...). Εννοούσα χαβαλέ που να συνδυάζει διάστημα, όπως είναι το Irresponsible Captain Taylor!
LOGH/Tytania/άπαντα matsumoto/Macross/Outlaw Star/Heroic Age/Tengen Toppa Gurren Lagann/Planetes κλπ, τα έχω δει! Μόνο Gundam δεν έχω πολυδεί, δε μου κάνει το κλικ αυτή η σειρά για κάποιο λόγο. Γενικά πάντως, δώσε μου διάστημα και εγώ κάθομαι και βλέπω όχι 100, 1000 επεισόδια! Εδώ κατάφερα να δω όλο το Macross 7, τι μου λες τώρα...
Lost Universe θέλω να δω, το Cosmos Pink Shock δε το ήξερα, το κατεβάζω τώρα (ευχαριστώ για το link). Και Nadesico ε; Χμμμμ.
Τώρα έχω πρόγραμμα να δω κάτι ξεκάρφωτο (chobits), μετά το remaster του Dallos που ανακάλυψε ο Dante και πιθανώς το Pretear που με έχει ζαλίσει μια γνωστή μου.
Το Initial D το σταμάτησα για τώρα, διότι άλλαξε το mood μου μετά το πάσχα.
Και έχω και καμία 60αριά επεισόδια Gatchaman που περιμένουν (έχω να την δω από εποχές ΥΕΝΕΔ αυτήν! )
@Radacast: Εγώ στρατό έβλεπα την Sailormoon πάντως. Εκεί την έμαθα και τη εμπέδωσα πλήρως!
Γενικά, αν κάτι σου αρέσει, ο αριθμός επεισοδίων δεν είναι πρόβλημα.
EDIT: Στο Cosmos Pink Shock βλέπω όνομα σκηνοθέτη: keisuke Matsumoto. Δεν έχει σχέση με τον Matsumoto βέβαια, αλλά και μόνο που υπάρχει το ίδιο επίθετο, το βλέπω άμεσα τιμής ένεκεν!
Edited by Labrokratis, 23 April 2009 - 23:55.