Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2341 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 01:03

Currently watching Toradora..... Είμαι στο επεισόδιο 6 και έχω πεθάνει στο γέλιο. Τaiga RULES!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

#2342 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 01:16

Currently watching Toradora..... Είμαι στο επεισόδιο 6 και έχω πεθάνει στο γέλιο. Τaiga RULES!!!:hahaha::hahaha::hahaha:

Μια απο τα ίδια και εγώ..επεισόδιο 20 και πάει ανετα για τοπ 10..μετα τη μέση αλλάζει ύφος γίνεται πιο δραματικό,αλλα είναι πραγματικά πολύ καλό. μου θυμίζει αρκετα zero no tsukaima το όλο στύλ..
O Inko-Chan ολα τα λεφτά!! ποιο ελλεινός παπαγάλος δεν παίζει να υπάρχει..αυτός που τον σχεδιάσε πρέπει να είχε μεγάλο πόνο:P:P:P:deadga6::deadga6:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2343 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2.574 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 01:41

και επίσης η φονή του και αυτά που λέει μου θυμίζουν τον εκνευριστικό τον Amuro ...δεν ξέρω -____-

Λογικό είναι αφού τους κάνει ο ίδιος ηθοποιός:uhh:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2344 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1.226 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 10:27

Queen's Blade ep1... half-naked-dumb-bitches-swing-swords-for-no-f***ing-reason... luved it!!! lulz
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2345 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 16:44

Fullmetal Alchemist Season 2 !!!!!

Kαταπληκτικο απο ολες τις αποψεις. οι πιστοι .... ορμηξτε ( βασικα εχετε ηδη αργησει :P )

#2346 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2009 - 21:17

just watched asu no yoichi.
it's all about fanservice, prefer queen's blade for that matter

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2347 titi-chan

titi-chan

Starting...

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 18:12

μολις τελειωσα το ouran host.μιλαμε για ενα τρομερο anime.ειδικα το τελος με συγγινησε :nanana:

#2348 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2.051 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2009 - 19:37

currently watching aria the animation
απλα υπεροχο. απιθανα χαλαρωτικο και ευχαριστο. απορω που τοσο καιρο δνε το ειχα δει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2349 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 09:45

FMA is back:awww: Hayate is back:himitsu: το K-ON φαινεται υποσχομενο το μονο που με χαλαει ειναι το Gunslinger Girl Il teatrino εχω δει 6 επεισοδια και δεν θυμιζει σε τιποτα την αριστουγηματικη πρωτη σεζον:bahhh: παντως αυτη η σεζον φαινεται πολλα υποσχομενη.

#2350 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 10:16

Τελείωσα το monster..Αριστούργημα από κάθε αποψη..έχει κανείς να μου προτείνει κάτι παρόμοιο ??
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2351 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 13:00

Τελείωσα το monster..Αριστούργημα από κάθε αποψη..έχει κανείς να μου προτείνει κάτι παρόμοιο ??

Πολλά θες μάλλον. ^^
Αν θες κάτι άλλο πάλι με πολλά επεισόδια και πολύ "ψωμί" μπορείς να δοκιμάσεις το logh (legend of galactic heroes) υποθέτω, το οποίο ακόμη να αξιωθώ να βρω χρόνο να δω.
(ναι το ξέρω απαράδεκτος)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2352 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 13:20

Δε μοιάζουν βέβαια LOGH με Monster. Το LOGΗ είναι πολύ political ενώ το monster έχει πολύ mystery.

Για κάτι παρόμοιο με το Monster, πρέπει αναγκαστικά να πας σε Manga και να διαβάσεις κάποια από τις άλλες δουλειές του Urasawa (20th Century Boys, Pluto, Billy Bat)

#2353 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 13:23

Δε μοιάζουν βέβαια LOGH με Monster. Το LOGΗ είναι πολύ political ενώ το monster έχει πολύ mystery.

Για κάτι παρόμοιο με το Monster, πρέπει αναγκαστικά να πας σε Manga και να διαβάσεις κάποια από τις άλλες δουλειές του Urasawa (20th Century Boys, Pluto, Billy Bat)

Ναι δεν είπα ότι μοιάζουν ούτως ή άλλως.
+1 για το 20th century boys, must-read.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2354 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 20:29

arigato..ήδη μου το προτεινε ο/η laraska αλλά θα προτιμούσα να δω ανιμε παρά να διαβάσω manga...αλλά θα το ψάξω
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2355 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2009 - 21:20

αρχισα fma (2 νομιζω based on manga) πολυ ωραιω:wooi2: