Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2326 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 30 March 2009 - 12:21

τελειωσα το white album s1 ( το τελευταιο επισοδειο ηταν pure win)

kαι το michiko to hatchin and casshern οταν βγηκαν τα τελευταια επισοδεια. Φοβερες σειρες και οι 2, must see.

#2327 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 30 March 2009 - 15:57

Αυτή την στιγμή αυτά που βλέπω είναι λίγο μπάχαλο (μεταξύ τους).

Kare kano: Έχω κολλήσει λίγο μετά τη μέση. Καλό είναι αλλά δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια romance, οπότε βλέπω παράλληλα και τα παρακάτω.
Xenosaga: Ήθελα κάτι ελαφρύ (γι' αυτό:congrats:) είναι και μικρό. Κι εδώ λίγο μετά την μέση είμαι. Δεν είναι τόσο χάλια όσο φανταζόμουν, τουλάχιστον από υπόθεση. Το animation για το 2005 που έγινε είναι χάλια, αν και έχει αρκετό ενδιαφέρον η σχεδίαση των χαρακτήρων. Η υπόθεση και διάφορες ιδέες έχουν προοπτικές αλλά δυστυχώς ναυαγούν. Οι δυνάμεις ενός βασικού χαρακτήρα(ρομποτ) είναι πολύ κουλές αλλά προσπαθώ να μην το σκέφτομαι.
Peace maker Kurogane: Είμαι στα πρώτα επεισόδια. Το animation αν και συμπαθητικό, το περίμενα καλύτερο για να πω την αλήθεια. Σαν γενική εικόνα μου θυμίζει Kenshin (την σειρά) είναι όμως πιο bloody. Ασχολείται όμως με την Shinsengumi που είναι από τα αγαπημένα μου θέματα.
Piano no mori: Ταινία αλλά την αναφέρω γιατί την σταμάτησα στην μέση και θα την συνεχίσω το βράδυ. Είναι πολύ καλή ταινία, καλοσχεδιασμένη και με πολλή κλασική μουσική. Ενημερωτικά, κυλάει αρκετά αργά (όπως και πρέπει για ένα τέτοιο θέμα).

Posted Image

Posted Image

#2328 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 31 March 2009 - 02:14

kimagure orange road tv : καλα ρε που ηταν κρυμενο αυτο το διαμαντι...πολυ καλο old schoon anime romance...

#2329 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 02 April 2009 - 20:56

λοιπόν τέλειωσα το kashimashi,και μπορώ να πώ οτι είναι τρελά αδικημένο..οταν διαβασα το σεναριο του το θεώρησα μια σάχλα και μισή και 13 χαμένα 20λεπτα αλλα αφου το είδα αλλαξα γνώμη τελείως..πολύ καλο anime..Τελειωσα επιτέλους και το ef a tale of melodies για να τελειώσω την ιστορία και τελικά επίσης αξιζε τον κόπο..εκτός απο το πολύ καλό σενάριο η σκηνοθεσία του είναι χαρμα οφθαλμών..τρομερή δουλειά..ψαχνω το επόμενο θύμα..μαλλον για last exile πάω..
Α για την ώρα droppara και το dragonaut...δεν αντέξα αλλα βυζία!! να δώ κατι διαφορέτικο και ίσως το συνεχίσω..

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2330 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1,763 posts

Posted 02 April 2009 - 21:02

Tentai Senshi Sunred

πως μου ειχε ξεφυγει εμενα αυτο...? εχω κολλησει...

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#2331 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 03 April 2009 - 09:02

Ντροπή Serestrum...

Τέλειωσα τα Mahou Shoujotai Arisu - The Adventure και Moyashimon.

To Mahou Shoujotai Arisu - The Adventure είναι η σειρά OVA 6 επεισοδίων που ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τη σειρά, αλλά έχει αυτοτελής ιστορίες. Ευχάριστο όπως και η σειρά.

Το Moyashimon ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αν και είχα διαβάσει καλά λόγια, γιατί πέρα των 2 πρώτων επεισοδίων που σκεφτόμουν "τι βλέπω πάλι jesy chrisy!" το καταευχαριστήθηκα στη συνέχεια. Κατά φάσεις έλιωσα στο γέλιο. 12 series eps FTW!!!

Ξεκίνησα δειλά δειλά Welcome to the NHK! και Hidamari Scetch x365. Καμία εντύπωση προς το παρόν, ακόμα στο πρώτο επεισόδιο.

Posted Image

#2332 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 03 April 2009 - 09:17

Higurashi no Naku Koro ni: ολιγον τι Psycho καιε επειδη βλεππω ανιμε το βραδυ με σκιαζει :uhh: αλλα ειναι πολυ καλο (πειτε μου αποψεις οσοι το εχετε δει η οσοι το βλεπετε αν θελετε)

kanokon: ενταξει ειναι ecchi αλλα ειναι αρκετα καλο... με εχει κανει να χαμογελασω αρκετες φορες:hahaha:

cowboy bebop: δεν εχω αποψη ακομα αλλα με εχει τραβηξει καπως

#2333 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 03 April 2009 - 09:53

Higurashi no Naku Koro ni: ολιγον τι Psycho καιε επειδη βλεππω ανιμε το βραδυ με σκιαζει :uhh: αλλα ειναι πολυ καλο (πειτε μου αποψεις οσοι το εχετε δει η οσοι το βλεπετε αν θελετε)

μαζί με την συνέχεια (Higurashi no Naku Koro ni Kai) είναι το μόνο horror anime που με έκανε να αισθανθώ και λίγο horror ΧDD (σε αντίθεση με monster που εντάξει top αλλά horror που ???) ενδιαφέρον είναι το πώς συνδυάζεται κωμωδία και kawaii καταστάσεις με splater-horror , η δομή του anime που η επανάληψη καταστάσεων είναι βασικό στοιχείο του ^^ και βασικά πώς τελειώνεις με ένα WTF την πρώτη σεζόν και πας στην δεύτερη για να μάθεις την πραγματική κατάρα ^^

εγώ αφού έκανα έναν μαραθώνιο Clannad- Clannad After Story και τελείωσα μερικά ρολά χαρτί (
=11/10!!!)

Συνεχίζω με Casshern sins ... το οποίο εμ ... ναι έχει ενδιαφέρον απο αρκετές απόψεις ... αλλά όλες αυτές οι cool πόζες τόσο συχνά δεν ξέρω νομίζω πώς ο Abarenbou απο το Di Gi Charat δημιουργήθηκε ιδικά για να διακωμωδεί τον Casshern Νyο, με πιάνεται Nyo ??? και επίσης η φονή του και αυτά που λέει μου θυμίζουν τον εκνευριστικό τον Amuro ...δεν ξέρω -____-
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2334 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 03 April 2009 - 10:24

currently watching
Queen's blade: story sucks. fanservice is BEYOND GODLIKE!!!
K-ON: kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2335 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 03 April 2009 - 11:03

monster ep.55 έχω φτάσει...Και είναι καταπληκτικό !!!!!Απίστευτο!!Από το 30ο επεισόδειο που το χα αφήσει και μετά έγινε τρομερό...Defenetly top 5
Posted Image

#2336 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 03 April 2009 - 19:20

μπηκαν στη λιστα τα:

Queens Blade: boobs are fabulous

K-ON: πολυ συμπαθητικη σειρα

#2337 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 03 April 2009 - 20:12

βλέπω το Asu no yoichi τώρα που βγήκε και το τελευταίο επεισόδειο και είναι πολύ καλό,αρκετό fanservice και γέλιο και φυσικά kawaaaaiiii!!! Δεν περίμενα τιποτα περισσότερο τιποτα λιγότερο...
-----------------
τώρα το τέλειωσα και...τι να πώ..απλά δεν έχει τέλος..τπτ..δεν υπάρχει τέλος!!ελεος..ελπιζω να βγεί και άλλη season

Edited by papp0us, 04 April 2009 - 00:24.

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2338 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 03 April 2009 - 21:40

Δεν πολυπιάνεται στο thread αλλά μόλις τελείωσα το Chrno Crusade και μπορώ να πω ότι άξιζε πολύ!
Spoiler: Anime Spoiler Warning

Τώρα ψιλοέριξα μια ματιά στο Gungrave, λίγο το πρώτο επεισόδιο. Δεν τρελλάθηκα ιδιαίτερα, αλλά λέω να το δω, άκουσα καλά σχόλια από ένα κολλητό. Στο κάτω κάτω, ακόμα στην αρχή είμαι.
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#2339 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 04 April 2009 - 12:25

Τώρα ψιλοέριξα μια ματιά στο Gungrave, λίγο το πρώτο επεισόδιο. Δεν τρελλάθηκα ιδιαίτερα, αλλά λέω να το δω, άκουσα καλά σχόλια από ένα κολλητό. Στο κάτω κάτω, ακόμα στην αρχή είμαι.

ενταξει ειναι αρκετα καλο... στο ονομα της φιλιας

#2340 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 05 April 2009 - 00:27

Το πρώτο επεισόδιο του Gungrave θα μπορούσε κάλλιστα να λείπει. Φαντάσου το ως κάτι αντίστοιχο με το πρώτο επεισόδιο του Berserk.

E5VV38U.jpg