Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 30 March 2009 - 12:21
kαι το michiko to hatchin and casshern οταν βγηκαν τα τελευταια επισοδεια. Φοβερες σειρες και οι 2, must see.
Posted 30 March 2009 - 15:57
Kare kano: Έχω κολλήσει λίγο μετά τη μέση. Καλό είναι αλλά δεν μπορώ να βλέπω συνέχεια romance, οπότε βλέπω παράλληλα και τα παρακάτω.
Xenosaga: Ήθελα κάτι ελαφρύ (γι' αυτό

Peace maker Kurogane: Είμαι στα πρώτα επεισόδια. Το animation αν και συμπαθητικό, το περίμενα καλύτερο για να πω την αλήθεια. Σαν γενική εικόνα μου θυμίζει Kenshin (την σειρά) είναι όμως πιο bloody. Ασχολείται όμως με την Shinsengumi που είναι από τα αγαπημένα μου θέματα.
Piano no mori: Ταινία αλλά την αναφέρω γιατί την σταμάτησα στην μέση και θα την συνεχίσω το βράδυ. Είναι πολύ καλή ταινία, καλοσχεδιασμένη και με πολλή κλασική μουσική. Ενημερωτικά, κυλάει αρκετά αργά (όπως και πρέπει για ένα τέτοιο θέμα).
Posted 31 March 2009 - 02:14
Posted 02 April 2009 - 20:56
Α για την ώρα droppara και το dragonaut...δεν αντέξα αλλα βυζία!! να δώ κατι διαφορέτικο και ίσως το συνεχίσω..
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 02 April 2009 - 21:02
Tentai Senshi Sunred
πως μου ειχε ξεφυγει εμενα αυτο...? εχω κολλησει...
Posted 03 April 2009 - 09:02
Τέλειωσα τα Mahou Shoujotai Arisu - The Adventure και Moyashimon.
To Mahou Shoujotai Arisu - The Adventure είναι η σειρά OVA 6 επεισοδίων που ακολουθεί το ίδιο μοτίβο με τη σειρά, αλλά έχει αυτοτελής ιστορίες. Ευχάριστο όπως και η σειρά.
Το Moyashimon ήταν μια ευχάριστη έκπληξη, αν και είχα διαβάσει καλά λόγια, γιατί πέρα των 2 πρώτων επεισοδίων που σκεφτόμουν "τι βλέπω πάλι jesy chrisy!" το καταευχαριστήθηκα στη συνέχεια. Κατά φάσεις έλιωσα στο γέλιο. 12 series eps FTW!!!
Ξεκίνησα δειλά δειλά Welcome to the NHK! και Hidamari Scetch x365. Καμία εντύπωση προς το παρόν, ακόμα στο πρώτο επεισόδιο.
Posted 03 April 2009 - 09:17

kanokon: ενταξει ειναι ecchi αλλα ειναι αρκετα καλο... με εχει κανει να χαμογελασω αρκετες φορες

cowboy bebop: δεν εχω αποψη ακομα αλλα με εχει τραβηξει καπως
Posted 03 April 2009 - 09:53
μαζί με την συνέχεια (Higurashi no Naku Koro ni Kai) είναι το μόνο horror anime που με έκανε να αισθανθώ και λίγο horror ΧDD (σε αντίθεση με monster που εντάξει top αλλά horror που ???) ενδιαφέρον είναι το πώς συνδυάζεται κωμωδία και kawaii καταστάσεις με splater-horror , η δομή του anime που η επανάληψη καταστάσεων είναι βασικό στοιχείο του ^^ και βασικά πώς τελειώνεις με ένα WTF την πρώτη σεζόν και πας στην δεύτερη για να μάθεις την πραγματική κατάρα ^^Higurashi no Naku Koro ni: ολιγον τι Psycho καιε επειδη βλεππω ανιμε το βραδυ με σκιαζει
αλλα ειναι πολυ καλο (πειτε μου αποψεις οσοι το εχετε δει η οσοι το βλεπετε αν θελετε)
εγώ αφού έκανα έναν μαραθώνιο Clannad- Clannad After Story και τελείωσα μερικά ρολά χαρτί (
=11/10!!!)
Συνεχίζω με Casshern sins ... το οποίο εμ ... ναι έχει ενδιαφέρον απο αρκετές απόψεις ... αλλά όλες αυτές οι cool πόζες τόσο συχνά δεν ξέρω νομίζω πώς ο Abarenbou απο το Di Gi Charat δημιουργήθηκε ιδικά για να διακωμωδεί τον Casshern Νyο, με πιάνεται Nyo ??? και επίσης η φονή του και αυτά που λέει μου θυμίζουν τον εκνευριστικό τον Amuro ...δεν ξέρω -____-
Posted 03 April 2009 - 10:24
Queen's blade: story sucks. fanservice is BEYOND GODLIKE!!!
K-ON: kawaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Posted 03 April 2009 - 11:03

Posted 03 April 2009 - 19:20
Queens Blade: boobs are fabulous
K-ON: πολυ συμπαθητικη σειρα
Posted 03 April 2009 - 20:12
-----------------
τώρα το τέλειωσα και...τι να πώ..απλά δεν έχει τέλος..τπτ..δεν υπάρχει τέλος!!ελεος..ελπιζω να βγεί και άλλη season
Edited by papp0us, 04 April 2009 - 00:24.
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 03 April 2009 - 21:40
Τώρα ψιλοέριξα μια ματιά στο Gungrave, λίγο το πρώτο επεισόδιο. Δεν τρελλάθηκα ιδιαίτερα, αλλά λέω να το δω, άκουσα καλά σχόλια από ένα κολλητό. Στο κάτω κάτω, ακόμα στην αρχή είμαι.

いつでも今日が、いちばん楽しい日

Posted 04 April 2009 - 12:25
Τώρα ψιλοέριξα μια ματιά στο Gungrave, λίγο το πρώτο επεισόδιο. Δεν τρελλάθηκα ιδιαίτερα, αλλά λέω να το δω, άκουσα καλά σχόλια από ένα κολλητό. Στο κάτω κάτω, ακόμα στην αρχή είμαι.
ενταξει ειναι αρκετα καλο... στο ονομα της φιλιας
Posted 05 April 2009 - 00:27