Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2311 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 March 2009 - 18:53

ειμαι επεισοδιο 10 του eureka 7μεχρι τωρα καλο διχνει δεν εχω βαρεθει καθολου...

#2312 TotalOblivion

TotalOblivion

Anime Amateur

• Members
  • 106 posts

Posted 24 March 2009 - 08:49

Πρωϊνή ζώνη:Desert Punk
Βραδυνή ζώνη: Speed Grapher

Και τα δυο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά για αυτό που προσφέρουν. Το μεν Speed Grapher σοβαρή πλοκή και το Desert Punk χαβαλέ και καμμενοατάκες για ξεκινήσει καλά η μέρα σου. Ελπιζω να συνεχίσουν εξίσου καλά.
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#2313 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 24 March 2009 - 09:56

βλέπω το berserk και είναι φοβερό, πρεπει να είναι απο τα καλυτερα ever δεν βαριεσαι με τίποτα πολυ ωραίες εναλλαγες και μουσική susumu hirasawa αυτό τα λέει όλα! δυο επισόδεια ακόμα και τέλος! τώρα θα ξεκινήσω να δω καποιες ταινίες όπως sky crawlers, ghost in the shell,perfect blue,Nausicaa of the Valley of Wind και το paprika στο dasein σήμερα!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#2314 Spice_Queen

Spice_Queen

Nocturnal whisper

• Members
  • 5 posts

Posted 24 March 2009 - 19:09

Καλησπέρα σε όλους,

σαν νεο μέλος αποφάσισα να αρχίσω να γράφω επιτέλους. Είμαι φανατική οπαδός του Bleach και του Fullmetal Alchemist, και άρχισα να βλέπω το Kiba.

Τι να πω, ελαφρά απογοητευμένη....αν και βλέπετε ευχάριστα, έχει δράση και χιούμορ, δεν ένοιωσα οτι προσφέρει κάτι καινούργιο.....φίλοι μου που το βλέπουν το λατρεύουν αλλα δεν βρίσκω κατι διαφορετικό ή special για να με τραβήξει.

Συνέχισα με Rosario to Vampire....το οποίο βρήκα πολύ αστείο, το Soul Eater μου άρεσε πάρα πολύ και άρχισα και το Air Gear .....φαίνεται υποσχόμενο.

Κατεβάζω και το Sword of the stranger,έχω ακούσει τα καλύτερα !!
Only that day dawns to which we are awake !!

#2315 giota83

giota83

AnimeMangaOtaku

• Members
  • 405 posts
  • LocationKomotini

Posted 25 March 2009 - 01:07

Αυτη την περιοδο βλεπω το Shugo Chara! Ειμαι στην επομενη σεζον στο Shugo Chara! Doki! Εχει απιστευτο γελιο αλλα και ρομαντζο και τα τελευταια επεισοδια ειναι φανταστικα. Το μονο μου με στεναχωρει ειναι οτι πρεπει να περιμενω με αγωνια την Παρασκευη για να δω καινουριο επεισοδιο. Καθως το συγκεκριμενο anime ειναι σε on-going κατασταση στην Ιαπωνια γιατι ακομα προβαλεται στην τηλεοραση και εχω δει ολα τα υπολοιπα επεισοδια που ειναι ηδη ανεβασμενα . Εχω παθιαστει με το ζευγαρι Amu x Ikuto και ελπιζω στο τελος της σειρας να καταληξουν μαζι. :wooi2::wooi2::wooi2:
Spoiler:

Οποιος δεν το εχει δει ακομα του προτεινω ανεπιφυλακτα να το δει . ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!:thatsit::thatsit:

#2316 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 25 March 2009 - 22:52

μολις αρχισα το Cowboy Bebop και ειμαι στο 4 επ και ειναι απλα τελειο :burningbe3:
Posted Image
Posted Image

#2317 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 27 March 2009 - 00:03

Ξεκίνησα σήμερα το Zegapain, 6 eps watched up to now.

Αρκετά καλό και gladly όσο πάει και καλυτερεύει.

Spoiler: Το μόνο μου παράπονο είναι το εξής

Επίσης χρησιμοποιούν πολλές ίδιες σκηνές μάχης ακόμα και σε 2 συνεχόμενα επς και το βρίσκω λίγο καγκουριά. :P
I don't mind though, ο τελευταίος λόγος που το βλέπω είναι αυτός.

Επίσης τέλειωσα σε 1 άρρωστη μέρα το Kamen no Maid Guy, aka Kamenos Typos-Yphretria. :hahaha:

Περισσότερα στο ανάλογο θρεντ όταν το βρω.

Edited by Putin, 27 March 2009 - 01:04.

HnH5aB0.jpg

#2318 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 27 March 2009 - 18:29

Μετα απο διαλειμμα ουκ ολιγον μηνων, συνεχιζω το shuffle, τα τελευταια επισοδεια (17+) μου αναθερμαναν το ενδοιαφερων.

#2319 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 28 March 2009 - 17:44

τέλειωσα τις 2 πρώτες season απο το zero no tsukaima. αρκετό γέλιο, αλλα πολύ μονότονο αφού ειναι σχεδόν αναμενόμενα τα πάντα..παντως γέλασα αρκετα
Spoiler:
. Πάντως είχε βάση το σενάριο για κάτι πολύ καλύτερο..κρίμα
Πολύ καλό ανιμε για να σκοτώσετε την ώρα σας ενδιάμεσα στα πιο σοβαρά..
Τώρα βλέπω και το Dragonaut αλλα δεν ξέρω αν θα αντέξω αλλα boobs!! στο 7ο επεισόδειο και με έχει κουράσει ήδη η κατάσταση με τα βυζιά!! το έχουν παρακάνει!!

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#2320 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 28 March 2009 - 20:19

Λοιπον εγω βλεπω τωρα το d grey man και θεωρω οτι ειναι αρκετα καλο και 1οτυπο ανιμ....

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#2321 toure7

toure7

Starting...

• Members
  • 5 posts

Posted 29 March 2009 - 00:38

Γεια χαρα σε ολους. Ειχα να παρακολουθησω αρκετο καιρο anime. Οταν ημουν αρκετα μικροτερος ειχα κολλησει με transformers, dragonball και μετα με το one piece.

Προσφατα ομως ετυχε να παρακολουθησω το full metal alchemist (το ξερω οτι εχει βγει απο το 2003 ,αλλα για καποιο λογο δεν το ειχα ακουσει). Mε το που ειδα το πρωτο επεισοδιο κολλησα αμεσως και στην κυριολεξια ρουφηξα τα υπολοιπα 50 επεισοδια. ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΙΜΕ ειναι αυτο ρε παιδια? Σιγουρα το καλυτερο που εχω δει.

Τωρα κατεβαζω την ταινια και θα την δω σιγουρα σημερα ολοκληρη ακομα και αν παει 5 το πρωι :hehe:

#2322 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 29 March 2009 - 20:39

Ranma 1/2. 6η σαιζόν και το βλέπω λίγο-λίγο 2-3 επεισόδια τη βδομάδα. Έχει το χαβαλέ του, αλλά μετά από τόοσα επεισοδια δύσκολα εντυπωσιάζει όσο στην αρχή, όσα άκυρα martial arts και αν χώνουν μέσα.

#2323 mysticismlover

mysticismlover

Anime Freak

• Members
  • 306 posts

Posted 30 March 2009 - 02:55

εδώ και δύο μήνες είχα σταματήσει να βλέπω μετά από το shock που έπαθα όταν μου σβήστηκαν όλα μου τα anime.
τώρα ξαναξεκίνησα δειλά δειλά με death note director's cut και tsubasa chronicles.
το πρώτο είναι must για όλους τους death note fans και το δεύτερο μέχρι στιγμής μου φαίνεται οκ [δν έχω ενθουσιαστεί κι όλας]

#2324 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 30 March 2009 - 03:00

Finished Flag and Argento Soma.

Το Argento Soma ήταν καλύτερο από ό,τι το περίμενα. Αν και επαναλαμβανόμενο αρκετά, από ένα σημείο και μετά έφυγε νεράκι καθώς η ιστορία απέκτησε ενδιαφέρον. Σίγουρα θυμίζει διάφορα anime που υπάρχουν αλλά αξίζει ένα βλεφάριασμα.

Το Flag δεν κατάφερε να μου αλλάξει και πολύ την γνώμη που είχα σχηματίσει στα πρώτα επεισόδια. Μπορεί σε πολλούς να άρεσε το στυλ του, εμένα μου φάνηκε εκνευριστικό να βλέπω ένα κάρο πίπες στην οθόνη μου (για τα features της κάμερας λέω) επί 13 επεισόδια. Καλό μετά το 5ο επεισόδιο αλλά κάτι του έλειπε. Ίσως λόγω του στυλ δε με ρούφηξε και πολύ στην ιστορία. Για άλλη μια φορά ένα anime με αρκετά προβλέψιμο τέλος, αν και δε με χάλασε αυτό
Spoiler:
.

Posted Image

#2325 HelenKoR

HelenKoR

Starting...

• Members
  • 8 posts

Posted 30 March 2009 - 12:15

12 kingdoms

εχω φτασει μεχρι το 30 επ.
τωρα προς το τελος ψιλοβαρέθηκα αλλα στην αρχη(δηλ.τα πρωτα 28 επ. :P ) ηταν παρα πολυ ενδιαφερον :tensai:
ιδιως τα πρωτα επεισοδια μου θυμιζαν μια ιστορια που ειχα γραψει οταν ημουν μικρη .

:byejg9:
Hell 'n' Core