Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Posted 23 March 2009 - 18:53
Posted 24 March 2009 - 08:49
Βραδυνή ζώνη: Speed Grapher
Και τα δυο μέχρι στιγμής είναι πολύ καλά για αυτό που προσφέρουν. Το μεν Speed Grapher σοβαρή πλοκή και το Desert Punk χαβαλέ και καμμενοατάκες για ξεκινήσει καλά η μέρα σου. Ελπιζω να συνεχίσουν εξίσου καλά.
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...
Posted 24 March 2009 - 09:56
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 24 March 2009 - 19:09
σαν νεο μέλος αποφάσισα να αρχίσω να γράφω επιτέλους. Είμαι φανατική οπαδός του Bleach και του Fullmetal Alchemist, και άρχισα να βλέπω το Kiba.
Τι να πω, ελαφρά απογοητευμένη....αν και βλέπετε ευχάριστα, έχει δράση και χιούμορ, δεν ένοιωσα οτι προσφέρει κάτι καινούργιο.....φίλοι μου που το βλέπουν το λατρεύουν αλλα δεν βρίσκω κατι διαφορετικό ή special για να με τραβήξει.
Συνέχισα με Rosario to Vampire....το οποίο βρήκα πολύ αστείο, το Soul Eater μου άρεσε πάρα πολύ και άρχισα και το Air Gear .....φαίνεται υποσχόμενο.
Κατεβάζω και το Sword of the stranger,έχω ακούσει τα καλύτερα !!
Posted 25 March 2009 - 01:07

Οποιος δεν το εχει δει ακομα του προτεινω ανεπιφυλακτα να το δει . ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Posted 25 March 2009 - 22:52

Posted 27 March 2009 - 00:03
Αρκετά καλό και gladly όσο πάει και καλυτερεύει.
Επίσης χρησιμοποιούν πολλές ίδιες σκηνές μάχης ακόμα και σε 2 συνεχόμενα επς και το βρίσκω λίγο καγκουριά.

I don't mind though, ο τελευταίος λόγος που το βλέπω είναι αυτός.
Επίσης τέλειωσα σε 1 άρρωστη μέρα το Kamen no Maid Guy, aka Kamenos Typos-Yphretria.

Περισσότερα στο ανάλογο θρεντ όταν το βρω.
Edited by Putin, 27 March 2009 - 01:04.
Posted 27 March 2009 - 18:29
Posted 28 March 2009 - 17:44
Πολύ καλό ανιμε για να σκοτώσετε την ώρα σας ενδιάμεσα στα πιο σοβαρά..
Τώρα βλέπω και το Dragonaut αλλα δεν ξέρω αν θα αντέξω αλλα boobs!! στο 7ο επεισόδειο και με έχει κουράσει ήδη η κατάσταση με τα βυζιά!! το έχουν παρακάνει!!
Angroid.gr Android à la Ελληνικά
Posted 29 March 2009 - 00:38
Προσφατα ομως ετυχε να παρακολουθησω το full metal alchemist (το ξερω οτι εχει βγει απο το 2003 ,αλλα για καποιο λογο δεν το ειχα ακουσει). Mε το που ειδα το πρωτο επεισοδιο κολλησα αμεσως και στην κυριολεξια ρουφηξα τα υπολοιπα 50 επεισοδια. ΤΙ ΦΟΒΕΡΟ ΑΝΙΜΕ ειναι αυτο ρε παιδια? Σιγουρα το καλυτερο που εχω δει.
Τωρα κατεβαζω την ταινια και θα την δω σιγουρα σημερα ολοκληρη ακομα και αν παει 5 το πρωι

Posted 29 March 2009 - 20:39
Posted 30 March 2009 - 02:55
τώρα ξαναξεκίνησα δειλά δειλά με death note director's cut και tsubasa chronicles.
το πρώτο είναι must για όλους τους death note fans και το δεύτερο μέχρι στιγμής μου φαίνεται οκ [δν έχω ενθουσιαστεί κι όλας]
Posted 30 March 2009 - 03:00
Το Argento Soma ήταν καλύτερο από ό,τι το περίμενα. Αν και επαναλαμβανόμενο αρκετά, από ένα σημείο και μετά έφυγε νεράκι καθώς η ιστορία απέκτησε ενδιαφέρον. Σίγουρα θυμίζει διάφορα anime που υπάρχουν αλλά αξίζει ένα βλεφάριασμα.
Το Flag δεν κατάφερε να μου αλλάξει και πολύ την γνώμη που είχα σχηματίσει στα πρώτα επεισόδια. Μπορεί σε πολλούς να άρεσε το στυλ του, εμένα μου φάνηκε εκνευριστικό να βλέπω ένα κάρο πίπες στην οθόνη μου (για τα features της κάμερας λέω) επί 13 επεισόδια. Καλό μετά το 5ο επεισόδιο αλλά κάτι του έλειπε. Ίσως λόγω του στυλ δε με ρούφηξε και πολύ στην ιστορία. Για άλλη μια φορά ένα anime με αρκετά προβλέψιμο τέλος, αν και δε με χάλασε αυτό
Posted 30 March 2009 - 12:15
εχω φτασει μεχρι το 30 επ.
τωρα προς το τελος ψιλοβαρέθηκα αλλα στην αρχη(δηλ.τα πρωτα 28 επ.

ιδιως τα πρωτα επεισοδια μου θυμιζαν μια ιστορια που ειχα γραψει οταν ημουν μικρη .