Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2296 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 19 March 2009 - 02:11

Βλέπω το Kare kano το οποίο προόριζα για μια φίλη μου αλλά τελικά δεν θα της το δώσω. Πολύ chibi ρε παιδιά. Κατά τ' άλλα το βρήκα συμπαθητικό και μου φαίνεται να είναι από τα καλά της κατηγορίας του. (Δεν έχω δει πολλά romance)

ναι ειναι οντως καλο αν και λιγο ψυχολογικο βεβαια...

#2297 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 19 March 2009 - 02:28

και επειδη σημερα θα το τελιωσω θα δω το karas... μπορει να μου πει κανενας αν αξιζει?

Tο karas εχει μερικες απο τις καλυτερες CG seguences που εχω δει σε ανιμε τα γραφικα του που ειναι πραγματικα eye candy ειναι και το δυνατοτερο του στοιχειο το σεναριο μπορει να ειναι μετριο αλλα η δραση ειναι πολυ καλη αν υπολογισεις και την μικρη του διαρκεια(6 30λεπτα επεισοδια)πιστευω οτι αξιζει να το δεις.

#2298 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 19 March 2009 - 08:02

Δες το Kiss x Sis και μετά μίλα για perverts... :hahaha:

παιδια ημαστε να παιζουμε? και το μανγκα και το ενα OVa που εχει βγει μεχρι τωρα :kakaka:

σας ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις για το karas

#2299 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 19 March 2009 - 22:34

Εγω αρχισα School Rumble..Μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει και τοσο..Ξερει κανεις αν καλυτερευει στην συνεχεια??

Καλυτερεύει και προσωπικά το λάτρεψα προς το τέλος της 1ης σεζόν.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#2300 Giannis89

Giannis89

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 19 March 2009 - 22:39

Μετά από αποχή μιας βδομάδας λόγω δουλειάς επέστρεψα δριμύτερος. Επιτέλους έπεσαν στα χέρια μου τα DVD-Rips του D.N.Angel που έψαχνα εδώ και καιρό :wooi2:. Πέφτω με τα μούτρα.

#2301 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 20 March 2009 - 18:01

λοιπον τελειωσα το capeta πολυ καλο δεν το περιμενα τοσο ομως...εισαι σιγουρα must see για οποιον του αρεσουν τα sports anime και ιδιαιτερα τα μηχανοκινητα....

#2302 foulis

foulis

Starting...

• Members
  • 2 posts

Posted 20 March 2009 - 22:34

χαίρεται...τον καιρό αυτό απασχολούμαι με το Gintama...xaxaxa....πράγματι πολύ καλό,προτεινόμενο για όσους δεν περιμένουν από σαμουράι τρελές τεχνικές και απίθανες μάχες...τρομερό νόησε acting.χαρακτήρες ηρώων άλλο πράμα...η παρωδία της σε όλο το μεγαλείο

Edited by Dante80, 20 March 2009 - 22:51.

#2303 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 March 2009 - 16:36

Ξεκίνησα Ouran high school host club. Αν και είχα επιφυλάξεις (γενικά έχω με το είδος romance) ευτυχώς φαίνεται ότι αδίκως τις είχα. Πολύ γέλιο! Η σάτιρα όλων των κλισέ των shoujo shounen-ai και των φετιχ είναι όλα τα λεφτά.:congrats:Στην αρχή που δεν είχα πιάσει το νόημα, είπα "Τι ειν' τούτο πάλι;". Δεν είχα ιδέα για τι επρόκειτο, ή μάλλον δεν θυμόμουν αφού είχα διαβάσει κάτι για την υπόθεση πριν από πολύ καιρό και το είχα ξεχάσει. Και ευτυχώς, γιατί με ξάφνιασε
Spoiler:

Posted Image

Posted Image

#2304 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 22 March 2009 - 17:40

Μόλις τέλειωσα το Clannad που μου άφησε αναμεικτα συναισθήματα αφού είχε πολλές στιγμές βουρκώματος και άλλες τόσες τρελής πλάκας με αποτέλεσμα στο τέλος να μην ξέρω τι με έκανε να νιώσω..στεναχώρια ή χαρά;; μάλλον και τα 2.. τώρα είμαι στο επεισόδειο 15 το Clannad After Story και μέχρι τωρα η χαρά εχει πάει περίπατο..πολύ ψυχοπλάκομα η δουλειά και αμα πάει ετσι μέχρι το τέλος μας βλέπω να μας πέρνουν τα ζουμιά.. Ακριβώς πριν το Clannad είδα και το Akane-Iro ni Somaru Saka.. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γέλιο!! δείτε το αξίζει με το παραπάνω τα 12 25λεπτα που θα ξοδέψετε

#2305 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 22 March 2009 - 17:53

Χθες είδα το short που κέρδισε το oscar φέτος.Ίδιες εντυπώσεις με το the diary of tortov roddle.Μοναδική εμπειρία.Αnimation,μουσική και έξυπνος τρόπος παρουσίασης του απλού αλλά συγκινητικού story.Μελαγχολικό αλλά όχι καταθλιπτικό.Το είδε και ο brother μου μαζί και του άρεσε.

Fireball:Eυχάριστο αλλά δεν το βρήκα και ιδιαίτερα αστείο.
Batman Gotham Knight:Bαρετό και το animation δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.Drop στο 29 λεπτό...(κάτι τέτοια βλέπει ο brother και δεν του αρέσουν τα anime).

Edited by aboumonkey, 22 March 2009 - 21:41.

#2306 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 22 March 2009 - 21:57

just watched Chocolate underground.
It was fun

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2307 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 posts

Posted 22 March 2009 - 21:59

βλεπω hajime no ippo και ειμαι στο επεισοδιο 23.Μου αρεσει παρα πολυ καθε επεισοδιο με εκπληση και περισσοτερο:nanana:

#2308 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 March 2009 - 01:54

ειχα δει πριν λιγο καιρο την ταινία του 1981 Frankenstein. Αν και η πλοκη ελαχιστα ακολουθει το βιβλιο παρολο που εχει μερικα κοινα, μπορω να πω πως μου αρεσε η προσεγγιση που δωσαν, κανοντας το πιο κατανοητο στους θεατες. Τραγικη ταινια, χωρις να αφαιρει και τις βιαιες σκηνες. Επρεπε να τη δω μικρος. Τωρα βλεπω το Δρακουλα (οχι των Εξαρχειων) αλλα το ανιμε, απο την Τοει και παλι.

#2309 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 23 March 2009 - 02:09

τελειωσα το hikaru no go παρα πολυ καλο ανιμε....δεν βαρεθηκα καθολου.

#2310 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 23 March 2009 - 02:10

εγω βλεπω το Karas... αντικειμενικα εχει απο τα πιο προσεγμενα animation Που εχω δει εγω ποτε... αλλα μετα αρχιζουν τα ωραια... μετα το karas θα αρχισω το Gankutsuou