Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 03:47
Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, αν πάει έτσι μεμονωμένες ιστορίες μέχρι τέλους θα πάει μέσα στα τοπ άνετα. ίσως πιο πάνω και από kaiba (?)
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 04:46
Δε μπορώ να σταματήσω να βλέπω Kino No Tabi.
Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, αν πάει έτσι μεμονωμένες ιστορίες μέχρι τέλους θα πάει μέσα στα τοπ άνετα. ίσως πιο πάνω και από kaiba (?)
Ναι είναι απ'τα μικρά διαμαντάκια, το προτείνω και γω ανεπιφύλακτα σε όλους/ες.
Να δω πότε θα το κάνω και rewatch.
Ontopic : Δεν βλέπω τπτ αυτό το καιρό πέρα από normal movies που και που άντε και κάνα animation short, αν και ετοιμάζομαι να κάνω μαραθώνιο casshern sins αν βρω τον χρόνο....
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 12:35
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 16:42
Tower of Druaga - Sword of Uruk πρωσοπικα πρωτη σεζον μου αρεσε περισοτερο ειχε πιο πολλυ κωμικο στειχειο ασε που ειναι και αρκετα προυλεψιμη και ετσι οπως παει θα εχει κλισε happy end.
Toaru Majutsu no Index αρκετα καλη σειρα μια μειξη δρασης και κωμικου στειχειουπου λειτουργει αρκετα καλα.
Maria+Holic

Toradora η καλυτερη romantic comedy της σεζον και κατα τη γνωμη μου μια απο τις καλυτερες πυ εχω δει μαζι με το lovely complex,fruits basket πραγματικα κορυφαιο καθως συνδιαζει ιδανικα κωμωδια και δραμα με φοβερο caracter development αν σας αρεσουν αυτου του ειδους ιστοριες δειτε το οποσδηποτε.
Hayate no Gotoku - 2nd Season:hahaha:επιτελους μετα απο τοση αναμονη ξαναρχισε μια απο αστειες σειρες που εχω δει προσοχη για καμενους otacu μιας και περιεχει πολλες αναφορες σε αλλα ανιμε.
White Album μετρια σειρα με αργο ρυθμο και πολυ δραμα.
Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 18:03
Hayate no Gotoku - 2nd Season
επιτελους μετα απο τοση αναμονη ξαναρχισε μια απο αστειες σειρες που εχω δει προσοχη για καμενους otacu μιας και περιεχει πολλες αναφορες σε αλλα ανιμε.
Μάλλον εννοείς το OVA που βγήκε σε DVD και Bluray και προηγείται της 2ης season που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (4/4/09).

(Space reserved to add on-topic text later on...

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 19:35
Ναι αυτο ενοουσα μεσα στον ενθουσιασμο μου τα μπερδεψα.Γενικα αν και το επεισοδιο δεν ηταν τιποτα φοβερο και μονο η αισθηση που ειχα βλεποντας ολους του χαρακτηρες ξανα με εφτιαξεΜάλλον εννοείς το OVA που βγήκε σε DVD και Bluray και προηγείται της 2ης season που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (4/4/09).

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 01:55

επισης το soul eater το οποιο επισης μου αρεσε, και αυριο μαλλον τελιωνω επιτελους το gundam 0079 το οποιο αν και μου αρεσει το πηγαινω με ρυθμους χελωνας.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 15:25
και το και το hajime no ippo,πολυ ξυλο εχω ακουσει καλα σχολια για το anime so....ikouzoo:bike:
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 16:50
Άρχισα το Gankutsuo χθες και μάλλον πρόκειται για κάτι που θα με κρατήσει.Τα έντονα χρώματα και η πολυ καλή μουσική δημιουργούν μία απίστευτη ατμόσφαιρα παλιάς Ευρώπης,ειδικά η σκηνή οπού ο Albert πρωτοσυναντά τον κόμη είναι απλά

Ο Albert φαίνεται μόνο ότι μπορεί να γίνει ο κλασσικός whiner αλλά μέχρι τώρα είναι συμπαθής.
Από σενάριο δε νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια καθώς βασίζεται σε ένα βιβλίο που περιγράφει μία από τις καλύτερες ιστορίες εκδίκησης.
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 18:13
Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 19:16
Ξεκίνησα
/ΤΕΛΟΣ
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:13

και δεν παραξενευομαι που μου αρρεσει... και επειδη σημερα θα το τελιωσω θα δω το karas... μπορει να μου πει κανενας αν αξιζει?
παω να πεθανω απο τον πυρετο

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:43
Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:54
εγω τωρα βλεπω το kanokon... plz don't call me pervert
Δες το Kiss x Sis και μετά μίλα για perverts...

και επειδη σημερα θα το τελιωσω θα δω το karas... μπορει να μου πει κανενας αν αξιζει?
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/844-currently-watching-anime-post248756.html?highlight=karas#post248756
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/844-currently-watching-anime-post252105.html?highlight=karas#post252105