Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 4 Ψήφοι

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2281 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 03:47

Δε μπορώ να σταματήσω να βλέπω Kino No Tabi.

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, αν πάει έτσι μεμονωμένες ιστορίες μέχρι τέλους θα πάει μέσα στα τοπ άνετα. ίσως πιο πάνω και από kaiba (?)

#2282 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2.221 Δημοσιεύσεις:
  • LocationDark City

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 04:46

Δε μπορώ να σταματήσω να βλέπω Kino No Tabi.

Μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση, αν πάει έτσι μεμονωμένες ιστορίες μέχρι τέλους θα πάει μέσα στα τοπ άνετα. ίσως πιο πάνω και από kaiba (?)

Ναι είναι απ'τα μικρά διαμαντάκια, το προτείνω και γω ανεπιφύλακτα σε όλους/ες.
Να δω πότε θα το κάνω και rewatch.

Ontopic : Δεν βλέπω τπτ αυτό το καιρό πέρα από normal movies που και που άντε και κάνα animation short, αν και ετοιμάζομαι να κάνω μαραθώνιο casshern sins αν βρω τον χρόνο....

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2283 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 12:35

τελειωσα το fate stay night δεν ηταν τπτ το σπουδαιο...και δεν μπορω να καταλαβω το high rating που εχει....

#2284 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 16:42

Εγω βλεπω τωρα ongoing σειρες RideBack ενα ενδιαφερον mecha anime αν μπορει να το χαρακτηρισει κανεις ετσι μεχρι στιγμης εχει λιγη δραση αλλα εχει καλη υποθεση αρκετα ρεαλιστικη και καλο caracter development.
Tower of Druaga - Sword of Uruk πρωσοπικα πρωτη σεζον μου αρεσε περισοτερο ειχε πιο πολλυ κωμικο στειχειο ασε που ειναι και αρκετα προυλεψιμη και ετσι οπως παει θα εχει κλισε happy end.
Toaru Majutsu no Index αρκετα καλη σειρα μια μειξη δρασης και κωμικου στειχειουπου λειτουργει αρκετα καλα.
Maria+Holic :oo: η πιο καμενη σειρα της σεζον τρομερες καταστασεις και πολυ γελιο.
Toradora η καλυτερη romantic comedy της σεζον και κατα τη γνωμη μου μια απο τις καλυτερες πυ εχω δει μαζι με το lovely complex,fruits basket πραγματικα κορυφαιο καθως συνδιαζει ιδανικα κωμωδια και δραμα με φοβερο caracter development αν σας αρεσουν αυτου του ειδους ιστοριες δειτε το οποσδηποτε.
Hayate no Gotoku - 2nd Season:hahaha:επιτελους μετα απο τοση αναμονη ξαναρχισε μια απο αστειες σειρες που εχω δει προσοχη για καμενους otacu μιας και περιεχει πολλες αναφορες σε αλλα ανιμε.
White Album μετρια σειρα με αργο ρυθμο και πολυ δραμα.

#2285 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 18:03

Hayate no Gotoku - 2nd Season :hahaha:
επιτελους μετα απο τοση αναμονη ξαναρχισε μια απο αστειες σειρες που εχω δει προσοχη για καμενους otacu μιας και περιεχει πολλες αναφορες σε αλλα ανιμε.

Μάλλον εννοείς το OVA που βγήκε σε DVD και Bluray και προηγείται της 2ης season που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (4/4/09).
:orly:

(Space reserved to add on-topic text later on... :P )
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2286 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάρτιος 2009 - 19:35

Μάλλον εννοείς το OVA που βγήκε σε DVD και Bluray και προηγείται της 2ης season που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα (4/4/09).
:orly:

Ναι αυτο ενοουσα μεσα στον ενθουσιασμο μου τα μπερδεψα.Γενικα αν και το επεισοδιο δεν ηταν τιποτα φοβερο και μονο η αισθηση που ειχα βλεποντας ολους του χαρακτηρες ξανα με εφτιαξε:Blissfull:παντως ελπιζω σε καλυτερα επεισοδεια στο μελλον.

#2287 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 01:55

μετα απο προτροπη του melkor αρχισα το he is my master το οποιο μου αρεσε αρκετα :)

επισης το soul eater το οποιο επισης μου αρεσε, και αυριο μαλλον τελιωνω επιτελους το gundam 0079 το οποιο αν και μου αρεσει το πηγαινω με ρυθμους χελωνας.

qzMHWHd.png

#2288 ssj2sanji

ssj2sanji

This is suicide season!

• Members
  • 723 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 15:25

αρχισα το eureka seven και μου αρεσε πολυ
και το και το hajime no ippo,πολυ ξυλο εχω ακουσει καλα σχολια για το anime so....ikouzoo:bike:

#2289 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 16:50

Tελείωσα το Flag και παρόλο που ήμουν ένα βήμα πριν το παρατήσω,το ending μου άφησε μία γλυκό
Spoiler:
αίσθηση που μου άρεσε τελικά.Αλλά γενικά για εμένα ήταν μέτριο.
Άρχισα το Gankutsuo χθες και μάλλον πρόκειται για κάτι που θα με κρατήσει.Τα έντονα χρώματα και η πολυ καλή μουσική δημιουργούν μία απίστευτη ατμόσφαιρα παλιάς Ευρώπης,ειδικά η σκηνή οπού ο Albert πρωτοσυναντά τον κόμη είναι απλά:nod2:.

Ο Albert φαίνεται μόνο ότι μπορεί να γίνει ο κλασσικός whiner αλλά μέχρι τώρα είναι συμπαθής.
Από σενάριο δε νομίζω ότι χρειάζονται σχόλια καθώς βασίζεται σε ένα βιβλίο που περιγράφει μία από τις καλύτερες ιστορίες εκδίκησης.

#2290 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 18:13

gundam 00 ειμαι επεισοδιο 15 καλο μεχρι στιγμης αλλα ρε γαμωτο μα γιατι ο πρωταγωνιστης επρεπε να ειναι
Spoiler:
??απλως μου φαινεται αστειο...

#2291 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάρτιος 2009 - 19:16

Gintama

Ξεκίνησα

/ΤΕΛΟΣ

#2292 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:13

εγω τωρα βλεπω το kanokon... plz don't call me pervert :emptyonexg1:

και δεν παραξενευομαι που μου αρρεσει... και επειδη σημερα θα το τελιωσω θα δω το karas... μπορει να μου πει κανενας αν αξιζει?

παω να πεθανω απο τον πυρετο :colddd: και απο την chizuru:nbleed:

#2293 HeLLBoiS

HeLLBoiS

Sasuke Hater

• Members
  • 323 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:43

Εγω αρχισα School Rumble..Μεχρι στιγμης δεν με εχει εντυπωσιασει και τοσο..Ξερει κανεις αν καλυτερευει στην συνεχεια??

#2294 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 01:54

εγω τωρα βλεπω το kanokon... plz don't call me pervert :emptyonexg1:

Δες το Kiss x Sis και μετά μίλα για perverts... :hahaha:

και επειδη σημερα θα το τελιωσω θα δω το karas... μπορει να μου πει κανενας αν αξιζει?

http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/844-currently-watching-anime-post248756.html?highlight=karas#post248756
http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/844-currently-watching-anime-post252105.html?highlight=karas#post252105
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2295 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 19 Μάρτιος 2009 - 02:03

Βλέπω το Kare kano το οποίο προόριζα για μια φίλη μου αλλά τελικά δεν θα της το δώσω. Πολύ chibi ρε παιδιά. Κατά τ' άλλα το βρήκα συμπαθητικό και μου φαίνεται να είναι από τα καλά της κατηγορίας του. (Δεν έχω δει πολλά romance)

Δημοσιευμένη  εικόνα

Δημοσιευμένη  εικόνα