Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!


  • Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2251 robostav

robostav

    ηλεκτρονικός υπάλληλος...

  • Members
  • 425 posts

Posted 06 March 2009 - 17:26

μολις ειδα το πρωτο απο ergo proxy,απλα δεν εχω καταλαβει το χριστο μου. Μαμαει το σχεδιο παντως,ιδεα μου ειναι ή φερνει στο ghost in the shell με επιρροες απο blade runner?

Ελπιζω στα επομενα να καταλαβω τι βλεπω :emptyonexg1:

#2252 Yo! Master

Yo! Master

    Tiefling Compatible

  • Members
  • 538 posts

Posted 06 March 2009 - 17:46

Ελπιζω στα επομενα να καταλαβω τι βλεπω :emptyonexg1:

Αχαχαχαχαχα (;))


To tell the truth, εν τέλη δεν το βρήκα & τόσο δυσνόητο πλέον, αλλά από την άλλη αυτό που μου φάνηκε πιο πολύ ήταν obtuse (που δεν είναι κάτι σπάνιο, μιας και έχει μια τάση to be confused με "actual βάθος", τόσο από τους δημιουργούς όσο & από μερίδες του κοινού), ειδικά μιας & η τελική αίσθηση που μου έδωσε το τι έλεγε ήταν "yes, so?...".

Edited by Yo! Master, 06 March 2009 - 17:52.

----
I'm from Greece so i can say Tzimisce with ease.

#2253 Gaiseric

Gaiseric

    Anime Fan

  • Members
  • 132 posts

Posted 07 March 2009 - 02:53

Δυστυχώς το μόνο που μπορείς να περιμένεις από Gantz είναι κανα διαμελισμό και κανα γυμνό. Πέρα από αυτά δε ξέρω τι του βρίσκουν όσοι το προτείνουν, αλλά πραγματικά όταν το τελείωσα είπα "έλεος τι ηλιθιότητα ήταν αυτή!". Η βασική ιδέα δίνει κάποιες προσδοκίες για τη συνέχεια και γι'αυτό πίεσα τον εαυτό μου να το δω μέχρι τέλους, αλλά απογοητεύτηκα οικτρά. Οι χαρακτήρες είναι εντελώς ηλίθιοι και το σενάριο απίστευτα κακογραμμένο. Η σειρά είναι ακριβώς αυτό που είπες "δείτε τι cool τυπάδες που είμαστε: έχουμε αίμα, sex και δήθεν κοινωνικό μήνυμα". Γουστάρω ακραία στοιχεία σε anime, αλλά εδώ όλα είναι τελείως δήθεν και από ουσία μηδέν. Μη πω για το άθλιο 3d αν και εντάξει η ποιότητα του animation είναι δευτερεύουσας σημασίας για εμένα.

Κοίτα, δε θέλω να σε προϊδεάσω αρνητικά ,αφού σε κάποιους άρεσε (και υποθέτω πως το manga είναι ανώτερο) αλλά εγώ μετά το Gantz έκανα να ξαναδώ anime πολύ καιρό. Ευτυχώς που άρχισα το Legend Of Galactic Ηeroes και ήρθα στα ίσα μου.

Είμαι off-topic, καθ'ότι το Gantz το έχω δει πριν πολλά χρόνια και δεν ανήκει στην "currently watching" λίστα μου, αλλά δε μπόρεσα να μην κάνω quote το παραπάνω post. QFT λοιπόν, καθώς συμφωνώ με κάθε λέξη του και δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα!

Θα σταθώ μόνο στο "δήθεν" κοινωνικό μήνυμα (στην ουσία ανύπαρκτο), στο άσκοπο και κακόγουστο fanservice, στην έλλειψη ανάπτυξης των χαρακτήρων και στο κάκιστο pacing, το οποίο είναι μακράν το χειρότερο που έχω δει ποτέ.
Spoiler: Minor spoiler
Από όσα anime δεν έχουν φάει drop από την αφεντιά μου, είναι με διαφορά το χειρότερο. Γιατί δεν έφαγε drop; Πρώτον, ήμουν νέος και άπειρος (στα των anime). Όλοι κάνουμε λάθη! Δεύτερον, από τη μέση και μετά με κρατούσε μόνο ένα είδος νοσηρής περιέργειας: "Πόσο πιο κακό μπορεί να γίνει;"

Χεχ.

Blame αυτούς που μου το πρότειναν. ;) Και το 2ο (i.e. να κόψουμε τ'anime) δεν παίζει ιδιαίτερα, i'd say. :congrats:

More random comments, μετά από 4 επεισόδια:
[...]

Επειδή (ειλικρινά) η συγκεκριμένη σειρά γίνεται όλο και χειρότερη, θα σου πρότεινα να μη χάσεις το χρόνο σου τελειώνοντάς την. Δώσε αξία στη θυσία τη δική μας, που την είδαμε και ...επιστρέψαμε μισοπεθαμένοι για να σας προειδοποιήσουμε. :bleh:

Υ.Γ. Υποθέτω και εγώ ότι το manga είναι ανώτερο. I mean, δε μπορεί να είναι χειρότερο, μπορεί; Σίγουρα πάντως το anime δε μου έδωσε κίνητρο να το διαβάσω, το αντίθετο. :nosey:

#2254 kagemaru igano

kagemaru igano

    Anime Freak

  • Members
  • 424 posts

Posted 08 March 2009 - 10:08

τελειωσα το ef a tale of melodies και δεν μου αρεσε καθολου...και στο anidb εχει τεραστιο υψηλο rating κατα την γνωμη μου παντα...

#2255 TotalOblivion

TotalOblivion

    Anime Amateur

  • Members
  • 106 posts

Posted 08 March 2009 - 11:38

Για την ώρα βλέπω Bleach.. Τα πρώτα 17 επεισόδια δεν αντέχονται!!! Αλλά μετά ο πήχης ανεβαίνει αρκετά.
[URL="http://sig.anidb.net/redirect/18901/DuLLw/"]Posted Image[/URL]
There's no Success like Failure and Failure is no Sucess at all...

#2256 Puranetesu

Puranetesu

    馬鹿

  • Members
  • 517 posts

Posted 08 March 2009 - 14:56

Εγώ λέω να ξεκινήσω το Legend of Galactic Heroes. Είναι στο watchlist μου αρκετό καιρό και νομίζω ήρθε η ώρα...

Έχω μπερδευτεί όμως κάπως όσον αφορά με το τι σειρά πρέπει να τα δω γιατί κοιτώντας στο anidb εκτός από τη βασική 110 επ OVA υπάρχουν άλλες 2 OVA και μερικές ταινίες... Απότι βλέπω μια ταινία κιόλας είναι prequel της κυρίως OVA, should I watch that first?

Για την ώρα πάντως κατεβάζω τα πρώτα επεισόδια της main ova από dvd rip που βγάλανε τώρα τελευταία οι Central Anime..

Αφού δω κάμποσα επεισόδια θα επιστρέψω με εντυπώσεις.

#2257 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 08 March 2009 - 19:47

Όχι, δες πρώτα την κανονική OVA σειρά, και μετά όλα τα υπόλοιπα...;)

Για την ακρίβεια...Δες τα 110 eps της σειράς, μετά τις 3 ταινίες και τέλος τα 2 season OVA (η 2η είναι ongoing ακόμα).

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#2258 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 09 March 2009 - 18:55

Μέσα στο παρασκευοσαββατοκύριακο είδα το Nightwariors:The Darkstalkers' Revenge.Aπό τις σειρές που βγάζουν γέλοιο αλλά δεν είναι ο σκοπός τους αυτός.Highlight η σκηνή με την πανοπλία στο δεύτερο επεισόδιο του ova και το sword-surfing στο τελευταίο.

#2259 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 946 posts

Posted 09 March 2009 - 22:06

το σ/κ είδα όλα τα επισόδεια του elfen lied και είναι πραγματικά πολύ καλό! θα προτιμούσα βέβαια να είχε περισσότερες μουσικές παρά την ίδια (πολύ όμορφη φυσικά) συνέχεια μελωδία! θα συνεχίσω με berserk και έχει ακόμα.... πολύ πράμα! -θα κάνω πρώτα ένα διαλειμμα να δώ το παλιό galactica να θυμηθώ τα παιδικά μου χρόνια χαχαχαχα!

#2260 Giannis89

Giannis89

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 10 March 2009 - 10:05

Just finished Akane-iro ni Somaru Saka. Μέτριες εντυπώσεις θα έλεγα. Tsundere-style και κλασσικό-δεν-ξέρω-ποια-μου-αρέσει-πραγματικά-love-romance-anime :P (btw, η voice actor μιας εκ των κεντρικών χαρακτήρων είναι η Rie Kugimiya που κάνει και την φωνή της Taiga). Για να πω την αλήθεια περίμενα διαφορετική την εξέλιξη της σειράς, μάλλον θα κοιτάξω και το visual novel για να εκφέρω πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Anyway, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα (nothing more) αν και με ενοχλούσε μερικές φορές το γεγονός ότι μου θύμιζε το Toradora σε κάποια σημεία.


#2261 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 10 March 2009 - 14:32

Just finished Akane-iro ni Somaru Saka. Μέτριες εντυπώσεις θα έλεγα. Tsundere-style και κλασσικό-δεν-ξέρω-ποια-μου-αρέσει-πραγματικά-love-romance-anime :P (btw, η voice actor μιας εκ των κεντρικών χαρακτήρων είναι η Rie Kugimiya που κάνει και την φωνή της Taiga). Για να πω την αλήθεια περίμενα διαφορετική την εξέλιξη της σειράς, μάλλον θα κοιτάξω και το visual novel για να εκφέρω πιο ολοκληρωμένη γνώμη. Anyway, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα (nothing more) αν και με ενοχλούσε μερικές φορές το γεγονός ότι μου θύμιζε το Toradora σε κάποια σημεία.


Το όλο μοτίβο tsundere-harem-love triangle-romance είναι πλέον ψωμοτύρι για την Kugimiya Rie... :hahaha:
Υπάρχουν πάντως διαφοροποιήσεις στη θεματολογία, πχ:
- Shakugan no Shana (action, super-powers)
- Zero no Tsukaima (fantasy, ecchi)
- Hayate no Gotoku (slice of life, super-powers, parody)

Κατ' εμέ, όλα αξίζουν και σου δίνουν και κάτι διαφορετικό. :)

Edited by Erebos, 10 March 2009 - 14:39.

Posted Image
Posted Image

#2262 ichigo13

ichigo13

    trelos CSDas

  • Members
  • 995 posts

Posted 10 March 2009 - 15:50

Άρχισα Itazura no kiss και ένα παιδί μου έδωσε όλες τις σεζόν του Major!Σιγά-σιγά τα προχωράμε :P
Posted Image

#2263 valadorn

valadorn

    Fantasiac

  • Members
  • 378 posts

Posted 11 March 2009 - 11:58

Αυτο το Bleach... Αυτο το bleach!!!! Το παρακολουθω για τριτη φορα και ακομα μαγευει!! Τι anime και αυτο. Τωρα σειρα εχουν τα manga...:orly:

#2264 aboumonkey

aboumonkey

    I love monkeys

  • Members
  • 1,385 posts

Posted 11 March 2009 - 16:00

Ένα εξάμηνο αφού είδα το δεύτερο επεισόδιο του Mai-Otome Sifr είδα σήμερα και το τελευταίο.Μέτρια πράγματα,το έσωζαν από τον κουβά μόνο τα character designs και το fanservice.To franchise πήρε την κατηφόρα μετά το Mai-Hime αλλά ελπίζω(Ι am hopeless Ι know) ότι τα επόμενα ova θα είναι καλύτερα...

Είδα και το the diary of tortov roddle.Ένα από τα αγαπημένα μου shorts,πλέον μαζί με το Pale Cocoon.H μουσική και το artwork δημιουργούν έναν ονειρικό κόσμο.
Και μία ερώτηση πάνω σε αυτό:
Spoiler:

Edited by aboumonkey, 11 March 2009 - 17:40.


#2265 Giannis89

Giannis89

    Starting...

  • Members
  • 10 posts

Posted 11 March 2009 - 17:20

Είδα χτες όλο το Chaos;Head. Γενικά μου αρέσουν τα anime με έντονα ψυχολογικά elements και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Hmm, όλο και περισσότερα anime προέρχονται από visual novels. Anyway, συνεχίζω με Welcome to the NHK! (episode 12 now). So far so good.