Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 19:14
Κανονικα θα το'χα δει μεχρι τωρα αλλα ολο κατι προκυπτει.
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 21:26
Ηetalia Axis Powers 1-4: Αυτό και αν προτείνεται για easy watching.Αναμένουμε το ep με τον Ελληναρα! : P
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 23:59
Blade of the immortal 1 - γουσταρω αιμα
Blood+ 31 - αλλα 19 επ
Michiko to hatchin 15 - απιστευτη σειρα
Xam'd Lost Memories completed - must see

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 02:57

πολυ γελιο αυτο το anime, στην αρχη το παρεξηγησα αλλα τελικα ειχα αδικο...απο τα πιο αστεια anime με υποθεση και λιγο δραμα και action...απο ολα εχει ο μπουφες
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 03:12

Εγώ τώρα βλέπω Saikano και Samurai champloo. Το πρώτο με ζορίζει πολύ στο να το τελειώσω. Το χω φτάσει ως το 7 επεισόδιο και δεν με τραβάει καθόλου να το δω. Τέτοιο πράγμα έχω να το πάθω από το Black lagoon 2. To Samurai champloo αντίθετα το βρίσκω πιο πολύ του γούστου μου. Το προχωράω σταθερά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Nighteyes: 22 Φεβρουάριος 2009 - 04:12
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 03:19
τώρα βλέπω το Claymore..
είμαι ακόμη στο 2ο επεισόδιο αλλα μου φαίνεται καταπληκτική σειρα!!
μετά απο 24 επεισόδια θα ενημερώσω!
επίσης θέλω να δω το Hetalia... πρέπει να είναι κορυφαίο!
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 03:22
μετά απο καιρόοοοοο αρχισα και πάλι....
τώρα βλέπω το Claymore..
είμαι ακόμη στο 2ο επεισόδιο αλλα μου φαίνεται καταπληκτική σειρα!!
μετά απο 24 επεισόδια θα ενημερώσω!
επίσης θέλω να δω το Hetalia... πρέπει να είναι κορυφαίο!
ειναι ωραιο . για μετα καλο θα ηταν να διαβασεις το αντιστοιχο μανγκα .

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 03:23
nice, just what I was looking for.
αν και, το έχω πιάσει λίγο μονότερμα, και με κουράζει.
gogogogogogogogo Yannoooooooooooooooooooo
Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2009 - 18:12
Απο τα λίγα anime που δεν ήθελα να τελειώσει.

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 00:07

Aim for the Top! 2: Diebuster (6/6)
Αρκετά διαφορετικό από το 1ο Gunbuster, το οποίο μου άρεσε περισσότερο. Να φανταστείτε, από το πρώτο επεισόδιο κόντεψε να φάει drop αλλά το συνέχισα μιας και είναι GAINAX και ξέρω πλέον ότι αργούν να μπούνε στο νόημα...
Anyway, μέτριοι χαρακτήρες οι οποίοι αποκτούν κάποιο char development αλλά δεν ξεπερνούν τις προσδοκίες. Φουλ cheesyness με τα "BUSTAAAAAAAH.... BEEEAAAAAM!!!" και "INAZUMAAAA KIIIIIIIICK". Άπειρες αναφορές στο original Gunbuster και σε άλλα anime της GAINAX, όπως NGE, End of Evangelion και FLCL. Ευχάριστη έκπληξη το aftermath μετά το finale.
Συνιστάται μόνο αν το δείτε καπάκι μετά το Gunbuster.
Ride Back (5/12)
Το ξεκίνησα να το βλέπω επειδή το έπιασαν να το fansubbάρουν οι Frostii, αλλά μου φαίνεται μάπα...
Το σενάριο φουλ στα cliche, χλιαρή δράση, μονομαχίες χωρίς ενδιαφέρον, και το character design της πρωταγωνίστριας και της κολλητής της το βρίσκω απαίσιο.
Not recommended.
Shakugan no Shana (24/24)
Gekijouban Shakugan no Shana (The Movie)
Shakugan no Shana II (24/24)
Shana is mai waifu (Kenny ©)!!!!11

EDIT:

Το λάτρεψα αυτό το anime! Το σενάριό του, το cast των seiyuu (Shana:Kugimiya Rie, Alastor:Ehara Masashi, Marjorie Doe:Nabatame Hitomi, Marchosias:Iwata Mitsuo), το OST, τις μάχες, τα romance κομμάτια, το χιούμορ...
Άντε να δούμε αν θα βγει το φθινόπωρο και το III...

Zero no Tsukaima (4/13)
Αποφάσισα να συνεχίσω με J.C. Staff και το δίδυμο των seiyuu Kugimiya Rie και Hino Satoshi.
Καλούτσικο φαίνεται, όχι όσο το Shakugan no Shana, αλλά έχει περισσότερο γέλιο και fanservice.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:28
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 01:55

Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 12:00
Από το πρώτο επεισόδιο θυμίζει έντονα τις σειρές WMT και πιστεύω να είναι μια απο τις καλυτερες που θα δω.
Γλώσσα Γαλλικά και σε VHS, όπως τον παλιό "καλό" καιρό.
Καταχωρήθηκε 23 Φεβρουάριος 2009 - 14:15
Ρε.

Απίστευτο δέσιμο κωμωδίας και δράματος, η ιστορία που εξελίσσεται από πίσω είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, οι χαρακτήρες είναι ένας κι ένας ΕΙΔΙΚΑ Η ΘΕΑ FUKO.
FUKO LIKES STARFISH.

Πραγματικά ενθουσιάστηκα, άντε να δούμε το υπόλοιπο μισό, την ταινία (?) και τη 2η σίζον.
Πέρα από Clannad, τα εξής ongoing; Maria†Holic, Gintama, Usavich, Soul Eater.
Και Chi αν και το πάω απελπιστικά αργά, it doesn't matter though.
Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 00:59
Πολύ δυνατά πολιτικά (και όχι μόνο) μηνύματα, καλό, αλληγορικό και ανοιχτό σε ερμηνείες σενάριο και αξιοπρεπή production values, αν και τα τελευταία σίγουρα δεν εντυπωσιάζουν. Πολύ ατμοσφαιρικό, με μουντά χρώματα και ρεαλιστικό character design, λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία, σε μια όχι-και-τόσο-εναλλακτική πραγματικότητα (χωρίς πάντως sci-fi στοιχεία).
Θεωρείται "προσωπική" δουλειά του Oshii και νομίζω ότι αυτό φαίνεται (αν μη τι άλλο, από τη δυσκολία ερμηνείας). Λέγεται ότι ήθελε για χρόνια να τη γυρίσει, αλλά δεν τον άφησαν να τη σκηνοθετήσει ο ίδιος.
Και πάμε σε όσα δε μου άρεσαν: Τα 90 λεπτά της ταινίας κυλούν γρήγορα, αλλά δε συμβαίνουν και πολλά κατά τη διάρκειά τους. Αποτέλεσμα είναι στο τέλος της να μη γνωρίζω τους χαρακτήρες όσο θα ήθελα και να έχω μια αίσθηση κρύα και άψυχη, την ίδια που μου άφησαν και άλλα έργα του Oshii. Τουλάχιστον το ίδιο το τέλος είναι δυνατό και αξιομνημόνευτο.
Ως σύνολο θα τη χαρακτήριζα μέτρια. Σίγουρα κάποια στιγμή θα την ξαναδώ και θα την καταλάβω περισσότερο. Σε πολλούς δε θα αρέσει, αλλά μια θέαση την αξίζει στα σίγουρα.
————————
Μια που το 'φερε η κουβέντα, αν ποτέ αποφασίσετε να (ξανα)δείτε το πρώτο (και καλύτερο

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2009 - 23:01
είδα τα 5 πρώτα
Εντυπωσιάστηκα από τα 5 πρώτα, πάει μάλλον χαλαρά για το προσωπικό Hall of Fame.