Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 12:32
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 15:27
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 17:49
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 22:47
Άρχισα το Kaiji και είδα 19 επεισόδια συνεχόμενα. Είχε μήνες να με συναρπάσει τόσο πολύ μία σειρά ώστε να δω τόσα επεισόδια μονομιάς. Πραγματικά πολύ δυνατό anime, είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ψυχολογική πίεση. Αναλυτικότερες εντυπώσεις στο κατάλληλο thread μόλις το τελειώσω.
Ναι είδες...
και μένα εποχή Gantz μου θύμισε σε suspense και ψυχολογική πίεση....
Για thriller fans ότι πρέπει.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 19 Φεβρουάριος 2009 - 23:09
Εντάξει δεν έχω πεθάνει στα γέλια ακόμα αλλά ενδιαφέρον φαίνεται.
Αυτός ο Dan είναι ίδιος με τον Tanaka από Ping pong club. Και στο πρώτο επεισόδιο που έψαχνε να βρει το Ping Pong Club έλιωσα, θεικό.
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 10:42

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 12:59
Μήν το παιδεύεις τζάμπα drop itSeto no Hanayome είδα 6 επεισόδια και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως οι Ιάπωνες έχουν αρχίσει να χάνουν τη φαντασία τους και το χιούμορ τους... Λαλίστε μου κάποιος άμα βελτιώνεται παρακάτω γιατί δε μπορώ να το παλέψω
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 13:08
Μήν το παιδεύεις τζάμπα drop it
ΛοΛΖ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Τι στο καλό? Αυτό το ποστ είναι πριν από το καλοκαίρι. αχχαχαχαχαχ που το ξέθαψες?
Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2009 - 14:37
O_o πώς το έκανα αυτό πάλη ... νόμιζα μάλον πως ήμουνα στην τελευτέα σελίδα ενώ δεν ήμουνα ... γιατρέ ειναι σοβαρό ???ΛοΛΖ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Τι στο καλό? Αυτό το ποστ είναι πριν από το καλοκαίρι. αχχαχαχαχαχ που το ξέθαψες?
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 01:42

Πολυ καλες σειρες και οι δυο
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 09:51
casshern sins
Jigoku Shoujo Mitsuganae
και τα τρια ειναι εξαιρετικα κατα την αποψη μου αν και ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτα στα οποια αρεσκομαι συνηθως.Εχει κα-νενας/μια να προτεινει κανα καλο shoujo ;;;;
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 14:31
Bokura ga itaΕχει κα-νενας/μια να προτεινει κανα καλο shoujo ;;;;
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 15:26
Michiko 17: τα 2 τελευταια επ μας ειχαν πολλες εκπληξεις!!
Casshern Sins 10: Απλως χανομαι σε καθε επισοδειο...
Τοradora 16: Το αποφασισα τελικα και συνεχιζω απο Coalguys (βλεπετε η δουλεια τους)
rest at linku @ sig
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 18:29
Rideback
casshern sins
Jigoku Shoujo Mitsuganae
και τα τρια ειναι εξαιρετικα κατα την αποψη μου αν και ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτα στα οποια αρεσκομαι συνηθως.Εχει κα-νενας/μια να προτεινει κανα καλο shoujo ;;;;
Aν και δεν ξέρω πολλά απ'το genre, μπορείς να δοκιμάσεις τα escaflowne και saiunkoku monogatari.
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2009 - 19:10
"Καλό" είναι λίγο σχετικό. Αν και δεν έχω δει πολλά shojo αυτά που ξεχώρισα είναι τα ceres celestial legend, escaflowne( η σειρά), amatsuki. Το καθένα για άλλους λόγους, αλλά το πρώτο και το τελευταίο μου φάνηκαν πιο πρωτότυπα όταν τα είδα.Rideback
casshern sins
Jigoku Shoujo Mitsuganae
Έχε στο νου σου ότι μπορεί να σε ενοχλήσει λιγάκι το σχέδιο στο escaflowne, αλλά μην κολλήσεις εκεί, όπως και το ότι το amatsuki μένει στη μέση της υπόθεσης και μετά θα πρέπει να συνεχίσεις στο manga το οποίο είναι ongoing.