Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2191 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 19 February 2009 - 12:32

Είμαι στο επεισόδιο 10 του Code Geass αυτήν την στιγμή. Πολύ ωραίο ανιμέ μέχρι στιγμής !

#2192 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 posts

Posted 19 February 2009 - 15:27

Εγώ αυτό το καιρό βλέπω τα Shugo Chara Doki,Soul Eater,Naruto,Bleach,One piece(σε εβδομαδιαία βάση) και μια στην χάση μια στην φέξη βλέπω διάσπαρτα επεισόδια από ανιμε που κατέβασα και τελικά δεν με ξετρέλανεναν....

#2193 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 19 February 2009 - 17:49

Άρχισα το Kaiji και είδα 19 επεισόδια συνεχόμενα. Είχε μήνες να με συναρπάσει τόσο πολύ μία σειρά ώστε να δω τόσα επεισόδια μονομιάς. Πραγματικά πολύ δυνατό anime, είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ψυχολογική πίεση. Αναλυτικότερες εντυπώσεις στο κατάλληλο thread μόλις το τελειώσω.

E5VV38U.jpg

#2194 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 19 February 2009 - 22:47

Άρχισα το Kaiji και είδα 19 επεισόδια συνεχόμενα. Είχε μήνες να με συναρπάσει τόσο πολύ μία σειρά ώστε να δω τόσα επεισόδια μονομιάς. Πραγματικά πολύ δυνατό anime, είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τέτοια ψυχολογική πίεση. Αναλυτικότερες εντυπώσεις στο κατάλληλο thread μόλις το τελειώσω.

Ναι είδες...
και μένα εποχή Gantz μου θύμισε σε suspense και ψυχολογική πίεση....
Για thriller fans ότι πρέπει.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2195 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 19 February 2009 - 23:09

ξεκίνησα το bamboo blade, 5 episodes til now

Εντάξει δεν έχω πεθάνει στα γέλια ακόμα αλλά ενδιαφέρον φαίνεται.

Αυτός ο Dan είναι ίδιος με τον Tanaka από Ping pong club. Και στο πρώτο επεισόδιο που έψαχνε να βρει το Ping Pong Club έλιωσα, θεικό.

#2196 jedimastermaniac

jedimastermaniac

METAL POWER!!!!!

• Members
  • 252 posts

Posted 20 February 2009 - 10:42

Τελείωσα το Yozakura Quartet το οποίο δεν έχει κανά τρελό σενάριο αλλά ήταν αρκετά ευχάριστο και μου άρεσε παρα πολύ αν με ρώταγε κάποιος αν άξιζε να το δει θα του έλεγα: ΝΑΙ :):riiight:
Posted Image
Thanks for the sig Snivelili
Last Chancer Platoon - Paintball team

#2197 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 20 February 2009 - 12:59

Seto no Hanayome είδα 6 επεισόδια και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι μήπως οι Ιάπωνες έχουν αρχίσει να χάνουν τη φαντασία τους και το χιούμορ τους... Λαλίστε μου κάποιος άμα βελτιώνεται παρακάτω γιατί δε μπορώ να το παλέψω :uhh:

Μήν το παιδεύεις τζάμπα drop it
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2198 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 20 February 2009 - 13:08

Μήν το παιδεύεις τζάμπα drop it

ΛοΛΖ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Τι στο καλό? Αυτό το ποστ είναι πριν από το καλοκαίρι. αχχαχαχαχαχ που το ξέθαψες?

#2199 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 20 February 2009 - 14:37

ΛοΛΖ χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Τι στο καλό? Αυτό το ποστ είναι πριν από το καλοκαίρι. αχχαχαχαχαχ που το ξέθαψες?

O_o πώς το έκανα αυτό πάλη ... νόμιζα μάλον πως ήμουνα στην τελευτέα σελίδα ενώ δεν ήμουνα ... γιατρέ ειναι σοβαρό ???
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2200 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 21 February 2009 - 01:42

Αρχισαμε speedgrapher και Gundam 0079, το πρωτο απο Online streaming ,καθως δε θελω να περιμενω να κατεβει :P και το δευτερο downloaded.
Πολυ καλες σειρες και οι δυο

qzMHWHd.png

#2201 sailock

sailock

One pound of flesh ...

• Members
  • 48 posts

Posted 21 February 2009 - 09:51

Rideback
casshern sins
Jigoku Shoujo Mitsuganae

και τα τρια ειναι εξαιρετικα κατα την αποψη μου αν και ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτα στα οποια αρεσκομαι συνηθως.Εχει κα-νενας/μια να προτεινει κανα καλο shoujo ;;;;

#2202 Sonic13

Sonic13

Anime Fan

• Members
  • 160 posts

Posted 21 February 2009 - 14:31

Εχει κα-νενας/μια να προτεινει κανα καλο shoujo ;;;;

Bokura ga ita

#2203 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 21 February 2009 - 15:26

Fireball: completed! sort και uber!

Michiko 17: τα 2 τελευταια επ μας ειχαν πολλες εκπληξεις!!

Casshern Sins 10: Απλως χανομαι σε καθε επισοδειο...

Τοradora 16: Το αποφασισα τελικα και συνεχιζω απο Coalguys (βλεπετε η δουλεια τους)

rest at linku @ sig

#2204 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 21 February 2009 - 18:29

Rideback
casshern sins
Jigoku Shoujo Mitsuganae

και τα τρια ειναι εξαιρετικα κατα την αποψη μου αν και ανηκουν σε διαφορετικη κατηγορια απο αυτα στα οποια αρεσκομαι συνηθως.Εχει κα-νενας/μια να προτεινει κανα καλο shoujo ;;;;

Aν και δεν ξέρω πολλά απ'το genre, μπορείς να δοκιμάσεις τα escaflowne και saiunkoku monogatari.

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#2205 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 21 February 2009 - 19:10

Rideback
casshern sins
Jigoku Shoujo Mitsuganae

"Καλό" είναι λίγο σχετικό. Αν και δεν έχω δει πολλά shojo αυτά που ξεχώρισα είναι τα ceres celestial legend, escaflowne( η σειρά), amatsuki. Το καθένα για άλλους λόγους, αλλά το πρώτο και το τελευταίο μου φάνηκαν πιο πρωτότυπα όταν τα είδα.

Έχε στο νου σου ότι μπορεί να σε ενοχλήσει λιγάκι το σχέδιο στο escaflowne, αλλά μην κολλήσεις εκεί, όπως και το ότι το amatsuki μένει στη μέση της υπόθεσης και μετά θα πρέπει να συνεχίσεις στο manga το οποίο είναι ongoing.

Posted Image

Posted Image