Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#2131 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 January 2009 - 08:53

ξεκινησα το umisho. large breasts, boing, tsundere, loli, harem, pantsu, swimming club, mermaids, slapstick, almost hentai, ecchi.
χρειαζεται να πω κατι αλλο?

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#2132 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 28 January 2009 - 09:01

Όχι, το κάλυψες πλήρως!
:blurah5:

(Προσωπικά του έριξα drop στο πρώτο μόλις επεισόδιο, γιατί η ...θεματολογία έγινε φανερή εξαρχής. Αλλά φαντάζομαι ότι για το είδος του είναι αξιοπρεπές.)

#2133 Sunabouzu

Sunabouzu

Σινιγάμης

• Members
  • 881 posts

Posted 28 January 2009 - 11:57

Eureka Seven
μεχρι το επ 5 ειναι μεγαλη μαπα... μαλλον παει για drop

Kemono no Souja Erin
το πρωτο επεισοδιο ειναι εξαιρετικο...
νωρις ακομα για να κρινω, αλλα μαλλον μιλαμε για παρα πολυ καλο ανιμε

#2134 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 28 January 2009 - 12:30

Finished Seirei no Moribito εντάξει respect 10, χωρίς να γίνεται υπερβολικό αλλά πάντα ενδιαφέρον.

Συνεχίζω Ginga Eiyuu Densetsu είμαι στην μέση περίπου και συνεχίζω να την θεωρώ σειρά για 10

Συνεχίζω σιγά σιγά Soul Eater από AllHailExcalibur πάνε ποίο αργά από την καθυστέρηση αλλά έχουν ποιότητα Rumbel.

Είδα και τα 3 πρώτα από Maria Holic ένας συνδυασμός Sayonara Zetsubou Sensei και kare kano ή He is My Master θα δείξει ... δυστυχώς το χιούμορ της σειράς μάλλον δεν είναι του γούστου μου :(
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#2135 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 January 2009 - 15:34

ξεκινησα το umisho. large breasts, boing, tsundere, loli, harem, pantsu, swimming club, mermaids, slapstick, almost hentai, ecchi.

Umishoooooooooo!!! Τελειο ρε φιλε! Το ειδα το καλοκαιρι σε μια μερα! (μετα εκανα μακροβουτια.... παρακαλωντας να εμφανιστει καμια Amuro αλλα.... σκατα! διαβολε!

Μονο κατι χοντρες γριες με κυτταριτιδα! :(
Posted Image

#2136 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 28 January 2009 - 22:58

αυτες τις μερες ειδα
Tokyo Godfathers: μια παρα πολυ ωραιο ταινια με αληθοφανεστατη ιστορια....το λατρεψα
Final Fantasy Advent children:ψιλοβαρεθηκα και ουτε οι μαχες με τρελαναν
Fireball:απο απλη περιεργεια και μονο εκατσα να δω τη συγκεκριμενη σειρα και η αληθεια ειναι οτι και ξενερωσα αγρια και Χριστο δεν καταλαβα
Posted Image
Posted Image

#2137 LexKuro

LexKuro

Anime Newbie

• Members
  • 55 posts

Posted 30 January 2009 - 08:17

χτες τελιωσα το soul eater πολυ καλο κατα τη γνωμη μου αλλα νομιζω οτι εχει αρκετεσ ομιοτητες με το bleach

#2138 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 31 January 2009 - 20:16

Speed grapher. Είμαι λίγο πριν τη μέση. Για την ώρα είναι πολύ καλό. Για όσους δεν το γνωρίζουν, έχει αρκετές διαστροφές μέσα.

Posted Image

Posted Image

#2139 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 01 February 2009 - 21:22

yo yo hakusho μεχρι στιγμης εχω δει τα 70 απο τα 112...πολυ καλο ειναι σαν το hunterxhunter και το bleach θα ελεγα...

επισης ειδα και το sword of a stranger...καλο ηταν αλλα πολυ υπερεκτιμημενο anime...

#2140 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 02 February 2009 - 08:21

Ξεκίνησα Michiko to Hatchin και έχω δει 7-8 επεισόδια. Καλές εντυπώσεις αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.
[...]
Προς το παρόν της δίνω (χαριστικά) ένα 7.5/10.

Είδα και τα υπόλοιπα επεισόδια (όσα βγήκαν) και ανέβηκε κάπως στην εκτίμησή μου. Ενδιαφέρουσες εξελίξεις, δράση και παρουσίαση/ανάπτυξη χαρακτήρων. Πάει για 8/10 (και όχι χαριστικό!)... Ίδωμεν! :P

Επίσης είδα 2 επεισόδια από το FLAG. Καλή σκηνοθεσία και animation και ενδιαφέρον ο βασικός άξονας του σεναρίου, αλλά δε μπορώ να το κρίνω ακόμα.

Η ιδέα ο θεατής να βλέπει τα δρώμενα αποκλειστικά και μόνο μέσω του φωτογραφικού φακού και των ανεπεξέργαστων πλάνων των πολεμικών ανταποκριτών εγγυάται μια πρωτότυπη οπτική γωνία (στην κυριολεξία!) σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του θέματος και δίνει την ψευδαίσθηση αντικειμενικότητας (αν και κάτι τέτοιο δεν υπάρχει· ένα anime είναι σκηνοθετημένο εξ ορισμού). Τα στοιχεία sci-fi δεν με ενθουσίασαν και τα mecha ίσως είναι περιττά σε αυτό το είδος anime, αλλά περιμένω μπόλικο και ποιοτικό πολεμικό δράμα στα επόμενα επεισόδια και ανάπτυξη του χαρακτήρα της νεαρής πρωταγωνίστριας.

Στα "+" του animation οι φωτοσκιάσεις, ο φωτογραφικός "κόκκος" (!) και το στήσιμο των φωτογραφιών/πλάνων.
Στα "-" ορισμένα 3D γραφικά και το μέτριο character design.

Φοβάμαι μόνο μήπως αυτός ο πρωτότυπος τρόπος παρουσίασης αποδειχθεί κουραστικός στην πορεία για τους θεατές (ήδη τα 2 πρώτα επεισόδια κύλισαν αργά). Σίγουρα όμως οι λάτρεις της φωτογραφίας και των anime με πολεμική θεματολογία θα βρουν τη συγκεκριμένη σειρά ενδιαφέρουσα.

Random trivia (από σχόλιό μου στο IRC):

00:13 < Gaiseric`> ...Το οποίο FLAG, BTW, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον... Η πλάκα είναι ότι στο πρώτο επεισόδιο δείχνει φωτογραφική μηχανή Reflex να τραβάει βίντεο, κάτι που δεν υπήρχε όταν γυρίστηκε το anime, αλλά εμφανίστηκε τον περασμένο Αύγουστο ταυτόχρονα από Canon και Nikon. Αυτό θα πει προφητική επιστημονική φαντασία! (Βέβαια στην πραγματικότητα όσο τραβά δε μπορεί να δει κανείς από το οπτικό σκόπευτρο, νομίζω, οπότε το anime είναι λίγο λάθος.)
00:13 * Gaiseric` σκέφτεται τι καμμένος που είναι και τα γράφει όλα αυτά...
00:13 * Gaiseric` wants a digital SLR!

Edited by Gaiseric, 02 February 2009 - 08:30.
προσθήκη χαρακτήρα newline

#2141 kelborn3

kelborn3

Toki

• Members
  • 2,054 posts

Posted 02 February 2009 - 10:53

Tελειωσα επιτελους το hajime no ippo φουλ και εχω μεινει καγκελο-απολυτως must για οσους δεν το εχουν δει απο τα καλυτερα ανιμε που εχουν βγει -τωρα πιανω τη 2 σειρα ελπιζω να ειναι τοσο τελεια οσο και η πρωτη

Posted Image

#2142 Gaiseric

Gaiseric

Anime Fan

• Members
  • 132 posts

Posted 02 February 2009 - 23:18

Tελειωσα επιτελους το hajime no ippo φουλ και εχω μεινει καγκελο-απολυτως must για οσους δεν το εχουν δει απο τα καλυτερα ανιμε που εχουν βγει -τωρα πιανω τη 2 σειρα ελπιζω να ειναι τοσο τελεια οσο και η πρωτη

off-topic:
Αναμενόμενη αντίδραση, είναι πάνω-κάτω κοινή για όσους έχουν τελειώσει το anime... :hihi2:

Έχεις δει τα OVA; (2 σχετικά μεγάλου μήκους + 1 special επεισόδιο, όλα από Infusion). Με δεδομένο ότι η δεύτερη σεζόν μόλις τώρα ξεκινά, θα σου πρότεινα και το πολύ καλό manga από εδώ.

#2143 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 03 February 2009 - 19:23

Τώρα βλέπω το Fafner of the azure. Έχοντας δει περίπου τα 2/3 της σειράς, οι εντυπώσεις μου είναι αρκετά καλές. Αν και το σχέδιο δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, βρήκα αρκετά ενδιαφέρουσα την ιστορία. Θυμίζει NGE σε πολλά(το NGE όμως δεν μου άρεσε γιατί μου είχαν τελειώσει τα αντικαταθλιπτικά χάπια:congrats:), το animation είναι όμως πιο κάτω, εκτός αν φταίει η έκδοση που κατέβασα.
Αν περιμένετε να δείτε τίποτα mecha μάχες διαρκείας, θα απογοητευτείτε. In that case, Code geass is for you. :try: Κυλάει αρκετά αργά, και περισσότερο επικεντρώνει στους χαρακτήρες και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Αλήθεια, γιατί δεν έχει δικό του thread; :nosey:

Edited by Nighteyes, 03 February 2009 - 23:35.

Posted Image

Posted Image

#2144 Emmanouela

Emmanouela

Clutch ρέέέ! Nyuu! (L)

• Members
  • 140 posts

Posted 03 February 2009 - 20:29

Αυτο το καιρο παρακολουθω toradora και soul eater. Μπορω να πω οτι το toradora ειναι καταπληκτικο και ακρως αστειο!!! Εχω ριξει τετοιο γελιο αυτες τις μερες που με εχει ακουσει ολο το κτηριο!!! :P :canthelp:
Το soul eater ενω ξεκινησε με τις καλυτερες προοπτικες και ειχα την εντυπωση οτι θα εξελιχθει σε ενα πλ καλο anime εχει αρχισει να χαλαει αλλα ευελπιστω οτι αυτο δεν ειναι παρα μια "κοιλια" και οτι καποια στιγμη θα ανακαμψει!!!:congrats:

Edited by Emmanouela, 03 February 2009 - 20:35.

Posted Image

#2145 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 03 February 2009 - 22:37

Samurai Gun . Είναι τόοοοοσο fail αυτό το άνιμε , μα τόοοσο fail που δεν μπορώ παρά να ενδώσω. Μιλάμε για αστρονομικά επίπεδα fail . Τρελό γέλιο .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.