Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1906 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 17 November 2008 - 10:44

αν δεν κανω λα8ος ειναι η μεταφορα του DMC 3, right ?

Δεν ειναι η υποθεση του DMC 3 αλλα αυτοτελη επεισοδια με τον Dante πρωταγωνιστη(του οποιου ο χαρακτηρας καμια σχεση με τον original.)

#1907 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 17 November 2008 - 14:10

Δεν ειναι η υποθεση του DMC 3 αλλα αυτοτελη επεισοδια με τον Dante πρωταγωνιστη(του οποιου ο χαρακτηρας καμια σχεση με τον original.)

μια μεταφορα ομως της κανονικης υπο8εσης δεν 8α μας χαλαγε, σωστα ??!!

#1908 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 17 November 2008 - 15:54

Διόλου.

Και μετά από αυτό να ξεχαστεί αυτό το πράμα που είδαμε πέρυσι.

HnH5aB0.jpg

#1909 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 17 November 2008 - 23:21

Monster 74/74 (πολύ καλό και από τις ρεαλιστικότερες σειρές που υπάρχουν...must για όλους ...μεγαλύτερο μειονέκτημα ο αριθμός των επεισοδίων μόνο)

One Piece 362-377(θεικά όλα τα τελευταία και ειδικά το τελευταίο τελευταίο ήταν το ultimate επεισόδιο που περιμέναμε όλοι οι fans εδώ και χρόνια...καλά σχόλια παντού!)

Vampire Knight 3/13(καιρός να το ξαναπίασω στα χέρια μου...καλή σειρά για σύντομο διάλειμμα)

...και αφού τελειώσω εκεί προχωράω(επιτέλους) σε Ayakashi και Mononoke...άντε να τα δω κι εγώ:Blissfull:

#1910 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 17 November 2008 - 23:26

ξεκινησα το Speed Grapher. Πολυ καλο μεχρι στιγμης. Το op των Duran Duran εχει κερδισει τις εντυπωσεις.

Posted Image

#1911 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 17 November 2008 - 23:32

τελείωσα σήμερα το mononoke, πολύ καλό . άμα συνηθίσεις λίγο το στιλ των γραφικών , είναι απίθανο
άρχισα το rosario+vampire , αρκετά καλό για αυτό που περίμενα :)
Posted Image

#1912 kagemaru igano

kagemaru igano

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 17 November 2008 - 23:45

d gray man επεισοδιο 27 μεχρι στιγμης μου αρεσει δεν εχω παραπονο...μου εχουν πει οτι μετα το 50 γινεται καλυτερο ισχυει????

#1913 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 17 November 2008 - 23:55

Ξεκινησα να βλεπω φανατικα Great teacher Onizuka και εχω ψοφησει κυριολεκτικα στο γελιο....ωχ παναγια μου η κοιλιτσα μου ποναει...
αλλα ξερετε αν υπαρχει περιπτωση να βρω πουθενα ελληνικους υποτιτλους για το συγκεκριμενο?
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#1914 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 18 November 2008 - 00:29

d gray man επεισοδιο 27 μεχρι στιγμης μου αρεσει δεν εχω παραπονο...μου εχουν πει οτι μετα το 50 γινεται καλυτερο ισχυει????

Βασικά μέχρι 50 κ κάτι έχει αισχρά fillers,μετά γίνεται τζαμάουα

#1915 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 November 2008 - 00:35

mahoromatic ep5

ποιο Kamen no Maid Guy και πιπεριες. μακρινος ξαδελφος που περασε και δεν ακουμπησε.
και εννοειται οτι για αλλη μια φορα ειναι η δασκαλα που δινει ρεστα.

Teeeeeeeeeeeach meeeeeeee Seeeeeeeeeeenseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeei

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1916 Guest-67807

Guest-67807

Anime Freak

• Members
  • 451 posts

Posted 18 November 2008 - 11:30

οχι απλα καλυτερο !!!

υπαρχει κανα anime που να λεγεται Berserker ?? η να εχει καποιο τερας με το ιδιο ονομα ?? berserk ξερω, fate/stay night ξερω αλλα αυτο ??

#1917 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 posts

Posted 18 November 2008 - 13:29

οχι απλα καλυτερο !!!

υπαρχει κανα anime που να λεγεται Berserker ?? η να εχει καποιο τερας με το ιδιο ονομα ?? berserk ξερω, fate/stay night ξερω αλλα αυτο ??

there is a berserker in Records of Lodoss war tv ...
Not everything that can be counted counts, and not everything that counts can be counted.
Posted Image

#1918 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 18 November 2008 - 15:32

Μόλις είδα τα δύο πρώτα επεισόδια Kurozuka. Το τέλους του 2ου με άφησε έτσι: :oo:

Από αλλού ξεκίνησε και αλλού θα πάει! Πράγμα που το κάνει πολύ ενδιαφέρον. Αν και τα δύο πρώτα ήταν λίγο μπέρδεμα, με δύο φορές προβολή το καθένα, τα ξεμπέρδεψα αρκετά.

Posted Image

#1919 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 18 November 2008 - 15:51

Gun x Sword τέλος :drink:. Πολύ καλό story, σχέδιο και χαρακτήρες και το τέλος αν και λίγο κοινό, αρκετά καλό.

Haos Head 2 episode. Μέχρι στιγμής είναι αρκετά ωραίο και οι εναλλαγές από reality σε φαντασιώσεις του πρωταγωνιστή μου άρεσαν, επίσης έχει πολύ ωραίο soundtrack.

#1920 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 18 November 2008 - 17:11

δεν ειναι ακριβως currently watching anime.. ειναι απλα απο τα καλυτερα 10 λεπτα που εχω δωσει στα ανιμε... μιλαω για το kigeki-comedy... με εντυπωσιασε... ολα ηταν πολυ προσεγμενα.. ολες οι κινησεις ηταν απολυτα εναρμονισμενες και συνοδευονταν απο αυτη την μουσικη... δεν ξερω με τρελανε/....