Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 20:59
ψηνω να κανω drop και το GunGrave τωρα
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 21:53
εχεις ενα yuri anime, με καλο σχεδιο μεν, η μουσικη, μετρια πραγματα, οχι δηλαδη κατι που θα προσεξεις αλλα ουτε και κατι τελειως ασχετο.
το βασικο concept ειναι οτι εχεις 3 οικοτροφεια με κοπελες ΜΟΝΟ. και οπως εινια λογικο, ολες ειναι ερωτευμενες μεταξυ τους. μεχρι και love triangle με 3 γυναικες ειδα.
αλλα απο εκει και περα ειναι ενα slice of life. υποψιαζομαι οτι κατι υπαρχει στο σεναριο ( τυπου χαμενη αγαπη κλπ) αλλα ακομα δεν εχει δωσει κατι που να ειναι ξεκαθαρο hook για αργοτερα.
τεσπα για να καταλαβεις, στο επισοδειο 8 ασχολουμασταν με ερωτευμενες μεταξυ τους κοπελιτσες να ψαχνουν μαι ομπρελα, που συνεχως αλλαζε χερια, και στο επισοδειο 9 τις ιδιες κοπελιτσες να ψαχνουν και καλα φαντασματα στο σχολιο τους.
τα υπολοιπα κυμαινονται στο ιδιο ακριβως επιπεδο, και νομιζω καταλαβαινεις περι τινος προκειται. συν του οτι ναι μεν ειναι ερωτευμενες αλλα μιλαμε για πλατωνικες καταστασεις ( αν και απο οσο ξερω εχει και πιο χοντρα πραγματα παρακατω)
προταση: αν θελει καποιος να δει yuri, ας επιλεξει τα Mai- Hime & Mai - Otome. τουλαχιστον εκει εχεις ενα στοιχειωδες σεναριο απο την αρχη, εχεις bodysuits και εχεις και mecha ( περιπου ), εχει και καποια στοιχεια δραματος, και λιγο τζερτζελε, για να διασκεδαζει καταστασεις.
οχι οτι γενικοτερα το προτεινω, αλλα σταναθεμα
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 22:03
btw τωρα βλεπω το Macross Frontier, δεν το περιμενα αλλα μ αρεσει...
μεχρι τωρα με εχει διασκεδασει
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 22:10
θελω πια αυτο που βλεπω να εινια καλο, συμφωνα με τα δικα μου γουστα τουλαχιστον.
και καλα που ποσταρες απο κατω, Mnemosyne ep 4 here i come!
Καταχωρήθηκε 09 Οκτώβριος 2008 - 22:23

Θα κινηθώ προς Mai-HiME μεριά, μιας και ήταν καιρό στην to-grab list μου...

[on-topic]
Προχωράω το Dennou Coil, και έχει πραγματικά ενδιαφέρον το πώς συνδυάζει το cyberpunk με το paranormal! Αν και έχει σχετικά αργό ρυθμό, δεν με κουράζει καθόλου..
Waiting for the 6th and final Mnemosyne episode by Ureshii...

[off-topic]
WTF... Τί γίνεται με τις "υπογραφές" και δεν εμφανίζονται??

[/off-topic]
EDIT: Thanks Adventurer! OMG, i was owned like some noob...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erebos: 11 Οκτώβριος 2008 - 10:54
Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 03:27
Ξεκινησα παραλληλα το Revolutionary Girl Utena. Αν εξαιρεσεις καποιες επαναλαμβανομενες σκηνες , φαινεται οντως να ειναι καλη σειρα, και σιγουρα βλεπεται ευχαριστα.
Οταν ενα μελος κανει πανω απο 1 post στην ιδια σελιδα ενος thread, η υπογραφη εμφανιζεται μονο στο πρωτο απο αυτα τα posts.WTF... Τί γίνεται με τις "υπογραφές" και δεν εμφανίζονται??

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 18:02

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2008 - 18:35
Τα πρώτα 10+ επς τα είδα ιδιαίτερα ευχάριστα γιατί ήταν κάτι πρωτότυπο για μένα και είχε πάρα πολλές ανατροπές.
Τόσο πολλές που από ένα σημείο και μετά ήξερες πότε θα υπάρξει κάποια ανατροπή και να προβλέψεις πάνω κάτω τι θα γίνει. -__-
Δεν είναι σειρά για πάνω από 13 επς, για διάφορους λόγους που δεν πρόκειται να αναφέρω.
Αν ήταν μικρή θα έπαιρνε ένα 15 κυρίως λόγω πρωτοτυπίας, αλλά επειδή είναι βλάκες, του δίνω ένα 9/20.
Και πολύ του είναι.
I also successfully microwaved my brain with Ippatsu Kikimusume.
Δεν είναι το αστείο κάψιμο που σε κάνει να χτυπιέσαι κάτω από την ακυρίλα και το χιούμορ, αλλά το ευχαριστήθηκα.
Του δίνω ένα 11 επειδή ακριβώς δεν εκτιμώ τόσο το ξερό κάψιμο.
Αλλά αφού ήταν τόσο σύντομο δε με πείραξε καθόλου η παρακμή.
Ξεκινάω και Mnemosyne αφού τώρα μπορώ να το χαρώ με DVD-rips.
Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2008 - 22:26
Είμαι στο 20ο επεισόδιο του Seto no Hanayome και έχω να πω μόνο 2 λέξεις δεν περιγράφεται
. Έχω ξεραθεί στα γέλια, όλα τα λεφτά μιλάμε, όπως πάει με βλέπω να καταλήγω
από τα γέλια γιατί πολύ φοβάμαι ότι θα εκραγούν τα πνευμονία μου
.
Σήμερα το τελείωσα και συνεχίζω με The Melancholy of Haruhi Suzumiya. Έχω ακούσει πολλά έχω διαβάσει πολλά ήρθε η ώρα του. Το πρώτο επεισόδιο ήταν σάπιο ^^
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 00:54
Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2008 - 02:06
edit: ok, το τελείωσα!! εμένα μου άρεσε πολύ!! δεν είναι κάτι που θα αρέσει σε πολλούς όμως!!
τώρα θα αρχίσω το Ayakashi κ μετά Mononoke.....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από evaofadawn: 13 Οκτώβριος 2008 - 14:58

thanks lily. you gave true meaning to my naruto shippuden.
http://www.anime-planet.com/users/evaofadawn
Καταχωρήθηκε 14 Οκτώβριος 2008 - 12:10
το ξεκίνησα πριν πολύ καιρό και επιτέλους το τελείωσα τώρα,
...όσοι με ξέρουν ξέρουν ότι πάντα γκρινιάζω για το τέλος ενός anime
επειδή σχεδόν πάντα απογοητεύομαι...
όχι αυτή τη φορά... το απόλαυσα όσο δεν λέγεται.
επίσης βρίσκομαι στο 26ο επεισόδιο του Blood plus μου άρεσε αρκετά
αν και θα το ήθελα λίγο πιο σκοτεινό.
Καταχωρήθηκε 15 Οκτώβριος 2008 - 11:30