Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1771 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 28 September 2008 - 16:19

Είδα όλο το Midori No Hibi. Καταλαβαίνω γιατί τόσο καιρό μου λέγανε να το δω, όντως άξιζε, έριξα πολλά γέλια. Βέβαια το τέλος ήταν kinda lame, αλλά δεν πειράζει. :P
Επίσης (άντεξα και) είδα όλο το Kekkou Kamen. Pervert's delight. Πλάκα είχε, αλλά δε νομίζω να το ξαναδώ. :P

Επίσης:

Boune No Xamdou μέχρι το 9. ΕΘΙΣΤΙΚΟ. O_____O Περιμένω κάποιο καλό release για το 10.
Real Drive μέχρι το 10. Πολλοί το κακολογούν επειδή έχει chubby girls κι επειδή δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο plot, but I like it. XD
Gintama μέχρι το 81. Epic Yagyuu arc is epic. ^^
Chi's Sweet Home μέχρι το 88. :3
Detroit Metal City μέχρι το 6. Η καφρίλα έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και γουστάρω. \m/
Mahoromatic μέχρι το 8. Α ρε GAINAX, τι μας κάνεις... στην επιφάνεια, κωμωδία... και στο βάθος, δράμα. T____T

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1772 °•πίΟu-πίΟu•°™

°•πίΟu-πίΟu•°™

I'm just one hell of a butler :)

• Members
  • 1,306 posts

Posted 28 September 2008 - 18:56

Moλις τελειωσα το full moon wo sagashite.. Δεν προτεινεται στα ατομα με καταθλιπτικες τασεις! Ειναι μακραν το καλυτερο απο οσα ανιμε εχω δει απλα σε κανει να εχεις μια διαρκη στενοχωρια μεσα σου. Αυτα! Τωρα ξεκιναω το if i see you in my dreams ..

Edited by °•πίΟu-πίΟu•°™, 23 May 2010 - 15:57.

yoJC2iXiB8biWL8b9S.gif

Spoiler:

#1773 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 28 September 2008 - 19:02

one piece,παρα πολυ ωραιο anime

qzMHWHd.png

#1774 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 September 2008 - 19:15

one piece,παρα πολυ ωραιο anime

KAΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ:kakaka::tensai:

#1775 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 September 2008 - 19:30

Macross f complete... εξαιρετικα γραφικα, μουσικη και σχεδιο, μετριο σεναριο.

Τo Love Ru complete... καλο σχεδιο, μετριο γενικα αλλα Lala-chi is unforgettable

Mnemosyne 3/6 απο ολες τις αποψεις εξαιρετικο

Special A 18/24... ακομα απορω γτ το βλεπω... αν εχετε δει το Ouran High School Host Club, μην κανετε τον κοπο, ειναι σχεδον ιδια. προτιμηστε το Lovely Complex

Jungle wa itsumo Hale nochi Guu Deluxe 3/6 καλο, αλλα οχι σαν το πρωτο, και κατανταει κουραστικο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1776 Shikamaru

Shikamaru

So Troublesome

• Members
  • 912 posts

Posted 29 September 2008 - 14:05

τωρα βλεπω one piece και εμαι στο 172 και εχω πορωθει αγρια επισης σκεφτομαι να ξεκινησω και το technolyze
Posted Image
Posted Image

#1777 Glaurung

Glaurung

Anime Fan

• Members
  • 234 posts

Posted 29 September 2008 - 21:47

έχω φτάσει κούτσα-κούτσα στο 25 απο το Monster , απλά θεϊκό !!!!
Posted Image

#1778 Kurosaki_Angellust

Kurosaki_Angellust

Achieved Bankai

• Members
  • 254 posts

Posted 29 September 2008 - 22:16

xmm bleach 175 και μετα παο προς το μανγκα
fmp επ 12
και ξεκιναο if i see you in my dreams
Posted Image
Posted Image

#1779 Epicdeath

Epicdeath

The Terror Of Death

• Members
  • 16 posts

Posted 29 September 2008 - 23:39

Xam'd Lost Memories ειναι φανταστικο, πολλα υποσχομενο απ οσο εχω δει και το προτεινω ανεπιφυλακτα

Ikuze...... Ban...kai... Tensa Zangetsu...
Posted Image

#1780 Kon_Okami

Kon_Okami

TYPE-MOON fanboy \(^_^)/

• Members
  • 562 posts

Posted 29 September 2008 - 23:57

Bounen no Xam'd(up to 9): PWNS. Τρομερή σειρά όπως όλα δείχνουν μέχρι εδώ. Αν συνεχίσει έτσι το 9 το έχει σίγουρο από μένα.
D.Gray Man(up to 102): Goooooood. Κρίμα που θα το κόψουν για λίγο καιρό.
Detroit Metal City: ΟΚ. What to say here???? Just let me raep ya you f@ckin cow!!!!
Mahou Tsukai ni Taisetsu na Koto - Natsu no Sora(up to 9): μία από τις best σειρές αυτής της εποχής. Πολύ "ζεστή" και ωραία σειρά που πραγματικά μπορεί και σε ήρεμει χωρίς να συμβαίνει ουσιαστικά τίποτα.
Mission-E(up to 5): Nothing great about it. Just girls fighting.......
Natsume Yuujinchou(up to 11): Μία ακόμα πολύ ωραία σειρά της season αυτής. Γεμάτη συναισθήματα και αρκετά ευχάριστη.
Nogizaka haruka no Himitsu(up to 11): Ένα ωραίο comedy αν και όχι τίποτα ιδιαίτερο
One Piece(up to 370): Plz advance at last......
Sekirei: Ecchi κωμωδία με λίγη δράση και αρκετό γέλιο(προς μεγάλη μου έκπληξη). Δεν είναι τίποτα τρομερό αλλά δεν λες κι ότι δεν βλέπετε. Υπόσχετε και συνέχεια τώρα
Soul Eater(up to 23): Μία από τα ίδια. Great, awesome, etc.
World Destruction(up to 12): Μία χαρούμενη σειρούλα ότι πρέπει για να περνάς ευχάριστα ένα 25λεπτο τη βδομάδα
Yakushiji Ryoko no Kaiki Jikenbo(up to 11): Πολύ ωραία σειρά αν και έχει τις στιγμές της ως εδώ και έχω αρχίσει να βαριέμαι τα αυτοτελή επεισόδια. Καλό θα ήταν να έχει κάτι που να συνδέει τουλάχιστον όλες τις υποθέσεις εκτός από τους χαρακτήρες.....
Honey and Clover(both seasons): Απλά τρομερό. Από τα πιο "αληθινά" anime που έχω δει ποτέ μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην ταυτιστείς έστω και λίγο με κάποιον από τους χαρακτήρες.
Ayakashi: ΟΚ. Ένα μέτριο shonen χωρίς κάτι ιδιαίτερο και με χαρακτήρες φτηνές copies άλλων. Below average.
Speed Grapher(up to 7): Ως τώρα δείχνει πολύ καλό. Ωραίο σενάριο και μία ακετά καλή ιδέα από πίσω(αν όντως είναι αυτή που νομίζω)

Reference = avoid at all costs
Reference = well you can try it but don't expect much
Reference = I recommend it but it's not anything THAT great
Reference = I recommend it without hesitation

Posted Image

#1781 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 30 September 2008 - 17:42

παιδια τελικα το ergo proxy με σκλαβωνει οσο παει!! η ψηφος μου αξιζε..
Spoiler:

#1782 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 30 September 2008 - 18:01

παιδια τελικα το ergo proxy με σκλαβωνει οσο παει!! η ψηφος μου αξιζε..

Spoiler:

και χαλαρωνεις με Ergo Proxy?Οπως την Βρισκει κανεις...
Well εγω τωρα βλεπω Full Metal Panic...Καλο μου φαινετε το Ατιμο...:hahaha:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#1783 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 01 October 2008 - 11:59

Lucky Star OVA : απο τα πιο καλα ova's, full στη καιλα του LS, πολυ γελιο, το ευχαριστηθηκα πολυ.

Shigofumi OVA: γεμισαμε στα ova ... μου θυμισε γιατι μου ειχε αρεσει το shigofumi, οχι πολυ απο αποψη πλοκης αλλα μιας και ηταν 'day after' δε θα μπορουσε να ηταν και πολυ καλυτερο :)

Mononoke 5: τι να πω για αυτο το ανιμε, μαγικο απο καθε πλευρα, super must ( μαζι με τα notes ε ! )

Chi's Sweet Home 75: H kawaii neko συνεχιζει ακαθεκτη το δρομο για τη δοξα ( -_- ) απ' τη μια ειναι μονο 2 λεπτα το επισοδειο αλλα ισως μονο 1 να μην σε κανει να κολησεις .

+ τα κλασσικα ongoing.

#1784 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 01 October 2008 - 12:04

ειδα το πρωι το Hoshi no koe
οχι τοσο καλο το 5 cm/s, αλλα και παλι παρα πολυ καλο

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1785 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 01 October 2008 - 12:55

ειδα το πρωι το Hoshi no koe
οχι τοσο καλο το 5 cm/s, αλλα και παλι παρα πολυ καλο

Μην ξεχνας οτι δημιουργηθηκε εξ'ολοκληρου (σχεδιο, animation, σκηνοθεσια, ηχοι, σεναριο κτλ) απο ενα και μονο ατομο. Ακομα και στις φωνες ηταν μονο αυτος και η γυναικα του.

Συνεχιζω το Black Lagoon και δυστυχως ανακαλυψα οτι δε μου αρεσουν οι σειρες με πιστολια ουτε σε ανιμε (και η σκηνη που η Revy καθοταν σε εναν διαδρομο και δεκαδες εκπαιδευμενοι στρατιωτες ερχοντουσαν κατα πανω της περιμενοντας ποτε θα τους πυροβολησει για να πεσουν νεκροι χωρις να ριξουν ουτε μια σφαιρα με ξενερωσε αγρια). Το μονο που με κραταει απο το να την παρατησω ειναι πως ειναι seinen (και ο,τι αυτο συνεπαγεται για τους χαρακτηρες και τις αλληλεπιδρασεις και ιδεολογιες τους).
Posted Image