Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

Currently watching anime - Εντυπώσεις !!!

• Please log in to reply
6154 replies to this topic

#1756 dmvagos

dmvagos

Dungeon Master v3.5

• Members
  • 454 posts

Posted 24 September 2008 - 09:38

Ξεκίνησα το Jigoku Shoujo και αν και έχω δει μόνο ένα επεισόδιο, μπορώ να πω ότι θα τελειώσω τις πρώτες season πολύ πολύ σύντομα! Αυτά τα μυστηριακά με διλλήματα συμφωνίες κτλ πολύ τα γουστάρω! (Btw does Enma Ai look a LOT like Yuuko from xxxHOLiC, or is it just me? Spooky...)
Posted Image
いつでも今日が、いちばん楽しい日 :thumbup: .aNiMe//GR IRC channel

#1757 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 24 September 2008 - 13:05

I am currently watching paranoia agent and my brains are all over the wall!!!

απιστευτο σχεδιο,υποθεση που σε κραταει κολλημενο και δικαιολογει απολυτα τον τιτλο του...

paranoia ftw!

#1758 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 24 September 2008 - 13:39

ξεκίνησα και τα Monster/ Maria Sama Ga Mikeru/ Touka Gehan και ίσως να δώ και Simoun. Το πρόβλημα είναι ότι όλα αυτά μαζί να τα δώ δε γίνεται και πρέπει να διαλέξω 2. Help people :nanana:

Edit: είδα μόλις τώρα και το OVA Seikimatsu Darling. Yaoi της ακυρότηας.....like always ^^

Πάλι άλλα είχα σκοπό να δώ άλλα είδα. Είδα τα εξής

Simoun: Episode 4. Μέτρια πράγματα, ωραίο σκίτσο αλλά δε με ενθουσιάζει.

Devilman: Τα έχω πεί και στο τόπικ του.... έρωτας:wooi2:

Kino no tabi: Είμαι στο επισόδειο 7, υπέροχο ως τώρα, πάει για το τοπ 10 μου

Ikoku Irokoi Romantan: Yaoi και κρουαζιερόπλοια.....πάλι που καλά που ήταν μόνο 23 λεπτά....

Kirepapa: Yaoi και μπαμπάδες...συνδιασμός που σκοτώνει. Διαβάστε το σπόιλερ για περίληψη του σεναρίου

Spoiler:

I enjoy it pretty much
Posted Image

#1759 Tea-chan

Tea-chan

Don't Lose Your Way

• Retired Staff
  • 2,491 posts

Posted 25 September 2008 - 13:58

Το Le Portrait de Petit Cossette μόλις τελείωσε. ΟΡΙΣΤΙΚΑ. Το βρήκα πολύ βαρετό...

Posted Image

#1760 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 25 September 2008 - 14:13

Ξεκινησα το mononoke, i am just amazed.. ειναι απλως μαγευτικο και δεν αναφερομαι μονο στο σχεδιο.... 1st Arc ( τα 2 πρωτα επισοδεια ) και εμεινα .. εψαχνα, διαβαζα notes ....

#1761 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 26 September 2008 - 12:11

Macross Zero (5/5) :
Πραγματικά άριστο στον οπτικοακουστικό τομέα, από κάθε άποψη, λίγο πιο μέτριο βέβαια στους χαρακτήρες και στο σενάριο μιας και αφήσαν κάποια πράγματα κάπως ανεξήγητα και λόγω της πληθώρας των χαρακτήρων ούτε αυτοί αναπτύχθηκαν όσο έπρεπε, αλλά ομολογώ πως για 5 επεισόδια ήταν πολύ καλό και με αρκετά δυνατό τέλος. (το Thora release το HD πραγματικά απόλαυση σαν ποιότητα εικόνας btw) 8/10

Patlabor 2 the movie :
Spoiler:
9/10

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#1762 saidwho.

saidwho.

Lost in the dsm

• Members
  • 130 posts

Posted 26 September 2008 - 14:52

Tengen Toppa Gurren Lagann : finished. Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και διασκεδαστικό anime...I think Gainax did it again :drink:

Death Note : episode 12. Πραγματικά αυτή η σειρά με έχει κερδίσει , ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην κάνει κοιλιά.

School Days : episode 4. Μου δίνει την εντύπωση του γνωστού σε όλους μας teen trio drama...θα το είχα κάνει drop, ωστόσο θα το συνεχίσω για χάρη της kotonoha :nbleed:

6czp.jpg

#1763 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 26 September 2008 - 15:24

Death Note : episode 12. Πραγματικά αυτή η σειρά με έχει κερδίσει , ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να μην κάνει κοιλιά.

Δυστυχως θα μεινεις με την ελπιδα:emptyonexg1: Αλλα παρ'ολ'αυτα συνεχισε γιατι εχει καποια επεισοδια που πραγματικα αξιζουν :riiight:
Posted Image

#1764 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 26 September 2008 - 16:14

School Days : episode 4. Μου δίνει την εντύπωση του γνωστού σε όλους μας teen trio drama...θα το είχα κάνει drop, ωστόσο θα το συνεχίσω για χάρη της kotonoha :nbleed:

Πιστεψε με ειναι δεν ειναι καθολου συνηθισμενο:wis:

#1765 moutzah3d1n

moutzah3d1n

call me the GODFATHER

• Members
  • 131 posts

Posted 26 September 2008 - 16:39

εγω ειχα δωσει την ψηφο μου στο ergo proxy επειτα αππο προτροπη ενος φιλου μου!!! να δω εκανα σωστα!!

#1766 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 26 September 2008 - 16:54

Αντε ρε το death note κανεις δε μου πε οτι κανει κοιλια τεσπα τελειωσα το inuyasha to opoio συνεχιζεται για 20+chapters sto manga και αρχισα τωρα το Trinity blood που ελπιζω να τελειωσει ωραια γιατι μεχρι λιγο πανω απο τη μεση που το χω δει τα ΣΠΑΕΙ!

#1767 Dark_Venus

Dark_Venus

Error 404

• Members
  • 161 posts

Posted 27 September 2008 - 14:34

ξεκινησα και το vampire knight εχθες...ενα επεισοδιο ειδα μη φανταστητε και εφαγα κολλημα....αχ ειναι τελειο!

#1768 Kamui-da

Kamui-da

Oai-deki-te ureshii-desu.

• Members
  • 41 posts

Posted 27 September 2008 - 23:48

Death note: Πραγματικα πολυ ωραιο,με εχει κερδισει.

Full metal panic: Καλο αλλα δεν τρελενομαι κιολας

Devil may cry:Πολυ ωραιο! κορυφη!

If i see you in my dreams: :cry5:ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ???? : ΣΝΙΦΦ!! :nanana:Κορυφη στο romance! Ξερει κανεις αλλο ανιμε σαν το if i see you in my dreams??:wooi2:? πειτε μου πλιξ... λατρευω τα ρομανς

#1769 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 28 September 2008 - 00:08

Full metal panic: Καλο αλλα δεν τρελενομαι κιολας

κανε ενα κουραγιο, και δες και το Fummoffu. θα κυλιεσαι κατω απο τα γελια, το ορκιζομαι

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1770 anime-dono

anime-dono

Anime Freak

• Members
  • 490 posts

Posted 28 September 2008 - 13:05

Τελείωσα τα Hayate no Gotoku, Devil May Cry και to Love ru :wooi2:
To 1o με κέρδισε με το σχέδιο και τις τρομερές αναφορές σε άλλα anime ,ένα από τα καλύτερα parody. Το δεύτερο με απογοήτευσε, αν και καλό σχέδιο, από ένα anime που έχει το όνομα Devil May Cry περίμενα παραπάνω δράση, to Love ru (προφανώς επειδή είναι σχετικά καινούργιο αρκετοί δεν το ξέρουν), το οποίο τελείωσε και σαν σειρά, είναι αρκετά κάλο ecchi love comedy στα πρώτα επεισόδια με κέρδισε μιας και ήταν αρκετά καλό αν και μετά από το 13 επ. ψιλοχάλασε αλλά παραμένει ένα καλό anime για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Τώρα ψάχνω να βρω την θέληση να αρχίσω το NGE το οποίο είναι σε pause από το 3ο επ:frozen:.